roumeliotis

Carwiz

«Δύσκολη η απόφαση για Κάναν...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Άρη με 97-73 στο πρώτο ματς της Α’ φάσης των πλέι οφ και πλέον θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (22/04) στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριό του για τα ημιτελικά της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Ο Άρης παίζει με μεγάλη ένταση και πρέπει να κυκλοφορήσεις καλά την μπάλα. Δεν ξέρω πόσες ασίστ είχαμε τελικά.

Ήταν ένα ματσάρισμα που θα μας βοηθήσει για τα ματς με τη Φενέρ. Αυτό που μετράει φυσικά είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για την απόφαση να «κοπεί» ο Κάναν από την Basket League, αλλά και για τον Γουόκαπ: «Η απόφαση του Κάναν ήταν πολύ δύσκολη. Είχε μερικά πολύ καλά παιχνίδια. Στη θέση του έχουμε αρκετούς παίκτες. Στεναχωρήθηκα που έπρεπε να κόψω κάποιον.

Αν έκοβα έναν σέντερ και τραυματιζόταν άλλος θα μέναμε με έναν ψηλό… Είτε είναι Έλληνας είτε Αμερικανός είναι ένας πολύ καλός παίκτης.

Πρωτίστως είμαι χαρούμενος που ανανέωσε για άλλα τέσσερα χρόνια. Είτε με εμένα είτε με άλλον στην ομάδα είμαι χαρούμενος που θα βρίσκεται εδώ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 01:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ισως να μην εγινε ευρυτερα γνωστο, αλλά καναμε προταση στον Καμπατσο λιγο πριν υπογραψει στον Ερυθρο. Ισως ο παιχτης περιμενει νεα προταση αυτο το καλοκαιρι.

    Ομως, ο Καμπατσο χρωσταει πανω απο 2.5 εκ. στη Ρεαλ και αυτο κανει διστακτικες πολλες ομαδες. Οπως και ο Βιλντοζα. Οι ζελες εχουν να παθουν μεγλο χουνεριε τσι και βγει καταδικαστικη η προσφυγη του Κερεχετα για τον Αργεντινο στα ισπανικα δικαστηρια για 2εκ.

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ξέρω ότι δεν είναι του παρόντος αλλά πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει σε εμάς ο Καμπατσο;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγουρα θα "τελειώσει" αυτος ο παιχτης απο τον Ολυμπιακό.
    Οταν βλέπεις αλλες ομάδες να εχουν παιχτες που το τριποντο το εχουν για πρωινό και ο Κανααν θυμιζει τετοιο παιχτη μια φορά στα 5 παιχνιδια, δε γινεται να μείνεις με αυτον και τη νεα σεζον.
    Βλέπουμε παιχτες τυπου Ντορσει, Νειπιερ, Παντερ, ο καμία σχέση με τη χρονιά που επαιζε Ολυμπιακο Μπολντγουιν, η τους Τομπσον, Χαουαρντ που εβγαλαν μάτια φέτος καθως κι αλλους πολλους παιχτες και δε γινεται να μην εχεις κι εσύ εναν killer στο ρόστερ σου.
    Φέτος επαιξε μεγάλο ρολο σημαντικοτατο η σταθερότητα που επεδειξε ο Λαρετζάκης στο τριποντο και το ανέβασμα της αποδοσης του Μακισικ από Γενάρη και μετά κι ετσι κάλυψαν το "κενό" στο παζλ που αφορούσε το σκοράρισμα επιθετικά απο τη περιφέρεια. Ετσι το βλέπω εγώ. Οπως και τα ποσοστά του Βεζένκοφ επισης που πλέον τα βάζει απο το σπίτι του για πλάκα!
    Εχουμε σουτέρ αλλά θελεις εναν killer να μπορεί σε μια δύσκολη για την ομάδα στιγμή, να την "ξεμπλοκάρει" με μεγάλα σουτ και το απροβλεπτο παιχνίδι του, οπως εκανε περυσι ο Ντορσει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Μη μου πειτε παλι καποιοι οτι στο τέλος δεν ηταν καλος. Οκ, το εχουμε πει αυτο, ομως ολη την υπόλοιπη σεζόν ηταν και βοηθησε ετσι στο να καταφερουμε να φτασουμε εκει που φτάσαμε.

    Οι παίχτες που ανέφερα πιο πάνω, ειδικότερα οι Χαουαρντ και Παντερ, θα ηταν τρομερό να έρθουν στον Ολυμπιακό.
    Ο Πάντερ ειμαστε ατυχοι που εφυγε λιγο πριν ερθει ο Μπαρτζώκας πισω. Αν ειχε ερθει δεν πιστευω οτι θα τον αφηνε να φυγει. Ο Χαουαρντ φαντάζομαι θα ειναι δυσκολο να ερθει σε εμάς ποτέ, θα εξελιγθεί σε νέο Λάρκιν και θα πεσουν τα μεγαλα πορτοφόλια πάνω του. Ρεάλ, Μπαρτσα και τουρκικες ομάδες....αλλά θελω να πιστεύω οτι γινονται και θαυματα!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρα μας τελειώνει ο Κάνααν και πάμε για άλλα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...