roumeliotis

Carwiz

«Σημαίνει πολλά η πρωτιά...»

casino loutrakiou
redwell

Τη χαρά του για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της φετινής Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Αμερικανό γκαρντ να χαρακτηρίζει το ρόστερ των Πειραιωτών ως ένα από τα καλύτερα της διοργάνωσης, τονίζοντας πως παραμένει πεινασμένος. Αναλυτικά:

«Σημαίνει πολλά η πρωτιά, είναι πολλοί οι στόχοι όταν έρχεσαι σε αυτή την ομάδα, είναι ωραίο να είσαι στη πρώτη θέση.

Το ρόστερ μας είναι πολύ καλά δομημένο, έχουμε ένα από τα καλύτερα στην Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην κερδίσουμε στα playoffs.

Πάντα είμαι πεινασμένος, όταν ο στόχος της Ευρωλίγκας είναι τόσο κοντά, θες να τον πετύχεις. Όπως και να παίξεις για χρόνια με όλα αυτά τα παιδιά. Ο προπονητής είναι απίστευτος, η ομάδα είναι απίστευτη, όλοι είναι απίστευτοι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 01:21 Σύνδεσμος σχολίου

    έτσι νιώθω και εγώ, βλέπουμε ιστορικό μπάσκετ. αρκεί να το πάμε έτσι μέχρι τέλους, γιατί έχουμε και κάτι στόματα να βουλώσουν.. με 4 κούπες θα αγχωθεί πολύς κόσμος..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε η πρωτη ομαδα - ομαδα που θυμαμαι ηταν η Παρτιζαν με τον Αρη το 87-88 αλλα κ το 88-89 στους τελικους του Κορατς. Τα ειχε δειξει τοτε η ερτ κ φυσικα τα ξαναειδα στο ιντερνετ. Εβλεπες τον Ντιβατς να κατεβαζει τη μπαλα κι ελεγες τι γινεται εδω, Πασπαλι, Πετσαρσκι Ντανιλοβιτς, Τζορτζεβιτς, Γκρμποβιτς, (ηταν να τον φερει ο Κοσκωτας κ αντι αυτου ηρθε ο Σκαρι ή Σκορι οπως ηθελε να τον αποκαλουν κανοντας λογοπαιγνιο). Παικταραδες / ρολιστες ολοι επαιζαν για ολους, η μπαλα δεν επεφτε στο παρκε, πολυ κοντα στη φιλοσοφια του σημερινου Θρυλου. Βεβαια κ η Γιουγκοπλαστικα/Ποπ 84 κατι παρομοιο επαιζε αλλα στο πιο αμυντικο. Φυσικα το μικροβιο για ενα τετοιου ειδους μπασκετ μου το ειχε βαλει ο αγαπημενος μου Σαμπονις, που εκανε τα παντα μεσα στο γηπεδο κι επαιζε μονο για την ομαδα. Σπανια ξαναειδαμε τετοιας φιλοσοφιας ομαδες να κυριαρχουν παιζοντας μοντερνο για την εποχη τους μπασκετ λχ η Ζαλγκιρις του Καζλαουσκας το 1998-99. Μπορουμε να πουμε δηλ οτι ζουμε ιστορικες στιγμες βλεποντας το σημερινο Θρυλο

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 01:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έγινε κλήρωση Johny! Η μοίρα μας έπαιξε περίεργο παιχνίδι! Και εμάς και Ιτουδη/Dorsey/Καλάθη/Αντετοκούνμπο..

    Στο ιατρικό ανακοινωθέν της 5 Απριλίου έδιναν επιστροφή του Wilbekin στις 20-25 το πολύ.. λογικά θα παίξει. Ο Booker πάει για μία εβδομάδα μετά, ίσως είναι αργά για αυτόν, λογικά θα δούμε Κώστα Άντε αφού..

    ..επίσης δεν βλέπω τον Bjelica να παίζει στα play offs, και δεν ξέρω αν έχει νόημα να παίξει φέτος πάλι. Υποτροπιασε το τραύμα που είχε, και έχει παίξει μόλις 59:29 φέτος σε 7 παιχνίδια..

    @Σπυρος_Μανωλακος, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά αυτό που έγραψες το ψηφίζω 1.000.000%, αυτό το μπάσκετ θέλω, και το έλεγα από εποχές Νίκου Γκάλη (ποτέ δεν ήμουν Chicago Bulls τότε που ήταν μόδα, ποτέ δεν υποστήριξα Kobe) και επίσης το έλεγα και το ήθελα επί εποχής Σπανούλη.

    Τώρα το βρήκα και το ευχαριστιεμαι περισσότερο! Λίγη αθλητικότητα ακόμη θέλουμε, και μπορούμε να το τελειοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι!

    Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, και όταν το Όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του, τότε γίνεται μπασκετική έκρηξη! Γρήγορες πάσες, όλοι άμυνα, όλοι πασάρουν, τρίποντα παντού και πάντα, transition game. Δεν ξέρεις από που σου ήρθε..

    Αν θέλω να βλέπω hero ball και ατελείωτα one on one, κατεβαίνω στα γηπεδακια στην γειτονιά μου, χαμός γίνεται κάθε μέρα! Ακόμη και σήμερα παίζανε!

  • John 7
    John 7 Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πρωτιά δεν σημαίνει τίποτα τόσα χρόνια, έτσι και φέτος! Καμία πρώτη ομάδα δεν το παίρνει Σακιλ! Καλή τύχη με τη φενερ ,τώρα που ξεκινάει η Ευρωλίγκα! Πιστεύω ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στη περιφέρεια, αν δεν παίξει ο γοιλμπεκιν και η φενερ κάτω από το καλάθι! Ο μοτλει είναι ο αγαπημένος μου ψηλός ! Θα δούμε πως θα τα πάνε οι ψηλοί μας απέναντι του!
    Δύσκολη λοιπόν η κλήρωση, ελπίζω να πάνε όλα καλά!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 04:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια θεση του Χανααν ρε παιδια? Ο Χαουαρντ θελει μια μπαλα μονος του μπροστα. Που σημαινει χονδρικα οτι ολοι οι υπολοιποι (μεχρι να ζεσταθει κ να τα βαλει - αν τα βαλει, κ εξαρτασαι απ αυτον) θα του κανουν αερα. Κ αντε πες λχ στο Σασα οτι θα παιρνει τις μισες προσπαθειες γιατι πηραμε τον Χ Χαουαρντ. Ουτε απ εξω δεν περνανε τετοιοι παικτες, μαθαμε πως φτιαχνεται μια ομαδα, μη μαθουμε πως ξεχαρβαλωνεται.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal Καινουργια κοπλα ειναι αυτα που κανεις? Πρωτα εγκρινεται και εμφανιζεται το σχολιο μου και μετα απο λιγο κατεβαινει και εξαφανιζεται? Αρση εγκρισης?Ααχαχαχαχαχαχαχα
    Γιατι ετσι?

    REDGOAL: Φίλε αν υπάρχει κάτι που παραβαίνει τους κανόνες και δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας σε Real Time το βλέπουμε μετά και κατεβαίνει

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Η πρωτιά πάντα μετρά !!! Άντε να πάμε και φάιναλ φορ !!! Μακάρι να παίξουμε με τη Φενέρ!

  • Κώστας Νίκαια
    Κώστας Νίκαια Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι θα επιστρέψει ο Ντόρσεϊ μόλις φύγει ο Καναν

  • Τακης
    Τακης Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Να τον πάρουμε και να τον κάνουμε αλλαγή σαν το χάντμπολ. Θα μπαίνει στην επίθεση και θα βγαίνει στην άμυνα. Χαχαχα...

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Χάουαρτ τις Μπασκόνια πολύ καλός παίκτης Ρέντ γκολ,θα σου άρεσε για την ομάδα μας.

    REDGOAL:Ιδανικός για τη θέση του Κάναν επιθετικά αλλά πίσω είναι τρομερή τρύπα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...