roumeliotis

Carwiz

Μάχη... με Φενέρ ενόψει για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αναμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ και ήδη... φαίνεται στον ορίζοντα η Φενερμπαχτσέ κι αυτό διότι η Μακάμπι νίκησε τη Ρεάλ και περιόρισε ουσιαστικά -όχι πρακτικά ακόμα- σε δυο τους πιθανούς αντιπάλους.

Θα είναι είτε η Φενερμπαχτσέ που είναι και το πιθανότερο σενάριο, είτε η Μπασκόνια αν η Ζάλγκιρις επιδείξει τάσεις... αυτοκτονίας και χάσει από τη Μπάγερν στο Μόναχο την Παρασκευή (14/04).

Κατα μεγάλο ποσοστό λοιπόν, αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την οποία "γλέντησε" ο Θρύλος στην κανονική περίοδο και στο ΣΕΦ και στημ Πόλη.

Όλα τα παραπάνω με δεδομένο ότι η Παρτιζάν θα κερδίσει τον Παναθηναϊκό, γιατί αν χάσει τότε υπάρχει... μεγάλη γκάμα σεναρίων. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Σενάριο πρώτο:

Αν κερδίσει η Μπάγερν (τη Ζαλγκίρις), ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό, τότε στην 8η θέση θα βρεθεί η Μπασκόνια.

Με νίκη της Παρτίζαν, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7.Φενέρ, 8.Μπασκόνια.
Με νίκη του Παναθηναϊκού, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Φενέρ, 7.Παρτίζαν, 8.Μπασκόνια.

Σενάριο δεύτερο:

Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και η Παρτίζαν του Παναθηναϊκού, τότε αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Φενερμπαχτσέ.
Αν συμβεί αυτό, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7. Ζαλγκίρις 8.Φενερμπαχτσέ

Σενάριο τρίτο:

Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και ο Παναθηναϊκός κάνει διπλό στο Βελιγράδι, τότε στην 8η θέση θα τερματίσει η Ζαλγκίρις.
Αν συμβεί αυτό, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7.Φενέρ, 8.Ζαλγκίρις.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 10:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε θρυλαρα για την κούπα

  • GTR
    GTR Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 05:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ? ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΎΝ Ε.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρσι θα ήταν έκπληξη αν το παίρναμε, όπως έγινε το 2012 στην Πόλη. Φέτος θα το πάρουμε πειστικά και γιατί το αξίζουμε όπως το 2013. Για το 24 έχουμε 3-4 μήνες μπροστά μας να συζητάμε.

    Έτσι όπως τα φαντάζεσαι φίλε gp77 θα γίνει, τουλάχιστον στο Φ4 (Μονακό ημιτελικό και Μπάρτσα τελικό). Για τα πλέι-οφ δεν είμαι ακόμα σίγουρος για την Φενέρ, αφού η Μπάγερ θα παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος, κάτι που μπορεί να πνίξει την σχετικά άγουρη Ζαλγκίρις. Ίδωμεν.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Περυσι τερματίσαμε 3η θεση.....4η...? δε θυμάμαι. Φέτος δευτερη σερί χρονιά που χτυπήσαμε 4άδα και μάλιστα τερματίσαμε πρώτοι. Για ομάδα με το μπάτζετ αυτό που έχουμε, μιλάμε για ΑΘΛΟ.
    Για μένα ειναι σα να το πήραμε φέτος το τρόπαιο οσο υπερβολικό κι αν ακούγεται.
    Μια ζωή θυμάμαι να τερματίζουν πρώτη θεση ομάδες οπως η CSKA η Ρεάλ η Μπαρτσελόνα, ομάδες που ειχαν και εχουν 4πλάσιο μπάτζετ απο τον Ολυμπιακό και άρα με το βάθος του πάγκου και τους παιχταράδες τους αντεχαν μεχρι το τελος στις πρώτες θέσεις. Κάποτε το να τερματίσεις στη πρώτη 4άδα και να πάρεις πλεονέκτημα ήταν ονειρο θερινής νυχτός για ομάδες σα τον Ολυμπιακό.
    Και τώρα φτασαμε σε σημείο να παιζουμε 2 σερί χρονιές στις θέσεις αυτές!!!!!
    Μιλάμε για ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ που δύσκολα μπορείς να συνειδητοποιήσεις.
    Και ομως...
    αν στο τέλος δεν φτάσεις ψηλά, δηλαδη να σηκωσεις τη κούπα, αυτή η πορεία θα περνάει ο χρόνος και θα ξεχαστεί.
    Ο Ολυμπιακός εχει καταφέρει το απιθανο....να εχει από κάτω του όλα τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ της ευρώπης και να τον θεωρούν ΙΣΑΞΙΟ αντίπαλο στη κατάκτηση του τροπαίου.
    Ακόμα και πέρυσι, το γεγονός ότι η EFES κέρδισε με τη ψυχή στο στόμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, δειχνει πόσο κοντά ημασταν στο να πάμε τελικό και να το σηκώσουμε.
    Καμιά φορά η κατάληξη αδικεί την πορεία μεχρι εκεί. Αλλά για εμάς τους Ολυμπιακούς, αυτή η προσπάθεια που εγινε φέτος, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!!! Πρέπει να εκτιμηθεί στον ΥΠΕΡΤΑΤΟ βαθμό.

    Δεν εχω τπτ σιγουρο. Ουτε καν τη προκριση στο F4. Κι ας πιστεύω πως μπορούμε.
    Ακομα κι ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ για τον μπασκετικό Ολυμπιακό πραγματικά ισχύει το συνθημα ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Διοτι στο τμημα μπάσκετ, παλευουν με ολες τους τις δυνάμεις οι ανθρωποι που τον διοικούν και οι προπονητές και παίχτες της ομάδας γουστάρουν και το δείχνουν και σεβονται την ομάδα και τους στόχους της και πανω απο ολα το μεγεθος της!!!

    Κατι που δεν συμβαίνει στο ποδόσφαιρο!!!
    Εκεί, καθε φορά που ακούγεται αυτό το σύνθημα, αυτοί που το ακούνε νομίζουν οτι θα εχουν ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΣΥΛΙΑ και πως οτι ωρα θελουν και αποφασίσουν, θα κοροιδεύουν το κοσμο αυτόν που στηρίζει την ομάδα.
    Κυριοι, αν θελουμε Ολυμπιακό δυνατό στο ποδόσφαιρο, πρέπει ο κοσμος ο ίδιος να ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ από το μπασκετικό τμήμα και να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει απέναντι σε αυτούς που τον διοικούν.
    Δεν με νοιάζει αν ο Μαρινάκης φυγει η μεινει. Εγώ θελω να δω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΧΥΡΟ τοσο σε Ελλάδα οσο και Ευρώπη.
    Θελω να επιστρέψει στην ομάδα η αξιοπρέπεια και η περηφάνια που της εχουν στερήσει οι ίδιοι της οι άνθρωποι!!!!
    Μακάρι να αλλάξει μυαλό και λογική ο Μαρινάκης και να κανει παλι τον Ολυμπιακό σταθερά ΔΥΝΑΤΟ και ΟΜΑΔΑΡΑ οπως ηταν καποτε και θα παω να παρω και διαρκείας και θα τον αποθεώσω κιολας.
    Αλλά οσο αυτός ο άνθρωπος και οι αυλικοί του, χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό ως ΑΣΠΙΔΑ τους για τις οποιες αλλες δουλειές τους εκτός γηπέδου, τότε θα ειμαι απέναντί τους αιώνια.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καιρό τώρα είχα επισημάνει πως παίζουμε μακράν το καλύτερο μπάσκετ,με απόλυτο θέαμα και συνέπεια που όμοια της δεν υπάρχει στην ιστορία της Euroleague.

    Η ομάδα είναι έτσι δομημένη που όποιος και να λείπει δε θα φανεί η απουσία της και στο τέλος θα είναι νικήτρια.
    Πολλές φορές σε αυτό το έργο θεατές.

    Τα λίγα ματς που έχασε και έπαιξε άσχημα είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν παίζουν κανένα ρόλο.
    Το θέμα είναι που κάνεις τις ήττες,και πότε.

    Ήρθε λοιπόν τώρα η ώρα να αναμετρηθούμε.

    Όλη η ομάδα υγιής και αυτό είναι το βασικό πάνω από όλα.
    Σε αυτό το σημείο ξεπερνάει την φυσιολογική κοιλιά που έκανε και φορμαρίζεται την κατάλληλη στιγμή.
    Όλα είναι προγραμματισμένα να γίνουν έτσι και όλα γίνονται.

    Όπως έχω επισημάνει, προτιμούσα Μπασκόνια για τους γνωστούς λόγους,αλλά πλέον δεν έχει καμία σημασία.
    Τη Φενέρ και την καθεμία την έχουμε εύκολα αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

    Δε βλέπω κανένα λόγο να μη συμβεί αυτό,αλλά το σημαντικό θα είναι ακόμα και ένα άσχημο παιχνίδι να κάνουμε να νικήσουμε έστω και με 1 πόντο.
    Να είμαστε κυνικοί.

    Η ομάδα είναι σε σχέση με πέρσι,έμπειρη,ώριμη,πεινασμένη να το σηκώσουν και νομίζω ότι αυτό θα συμβεί.

    Θα είναι ίσως η μεγαλύτερη αδικία αν αυτή η ομάδα φέτος δεν το σηκώσει.
    Για όσους λένε ότι πέρσι ήταν δικό μας,επειδή παίζαμε στο Βελιγράδι αυτό από πουθενά δεν προκύπτει με βάση τη συνολική εικόνα που είχαμε.

    Ναι μεν 2η ήρθαμε,ναι παίξαμε ωραίο μπάσκετ αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να το πάρουμε.

    Φέτος είναι.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως το Μπάγερν-Ζαλγκίρις δεν θα είναι ούτε αδιάφορο για τους Γερμανους ούτε εύκολη υπόθεση για τους Λιθουανούς. Όλες οι ομάδες που έχουν αξιοπρέπεια παίζουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα μέχρι τελευταία αγωνιστική. Είδαμε και τον αποκλεισμένο Ερυθρό που λυσσάνε σε κάθε παιχνίδι προφανώς για να δείξουν πως αν έπαιζε εξ αρχής ο Καμπατσο θα είχαν προκριθεί.
    Όποτε δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα πέσουμε με Φενερ.
    Ζαλγκίρις είναι θεωρητικά η πιο εύκολη ομάδα λόγω ποιότητας αλλά είναι αρκετά σκληροί και μπορεί να μας ζορίσουν αρκετά.
    Φενερ έχει καλές μονάδες, ειδικά στο 3-4, αλλά φαίνεται να παίζουν πιο πολύ ατομικά παρά σαν ομάδα. Είχα ξανά γράψει πως σαν στυλ μας ταιριάζει καλύτερα το μπάσκετ του Ηττουδη σε σχέση για παράδειγμα με το μπάσκετ που παίζουν Μονακό και Μακάμπι. Παρεπιμπτοντως θεωρώ πως αυτό θα είναι το ωραιότερο ζευγάρι των playoffs. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η Μακάμπι. Με τον νικητή του ζευγαριού αυτού θα παίξουμε ημιτελικό αν περάσουμε. Εκεί προτιμώ Μονακό για να ξορκίσουμε τον κακό μας δαίμονα στην κανονική περίοδο.
    Προσωπική φαντασίωση. Playoffs προκριση επι του Ηττουδη. Ημιτελικό πρόκριση επι του Τζειμς. Τελικό κατάκτηση επι του αχώνευτου λιθουανού. Όνειρο πραγματικό.

  • Γιάννης.Κ
    Γιάννης.Κ Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάζουμε σχεδόν 80-90 πόντους χωρίς βοήθεια απ' το βασικό μας 2αρι.......ο ησαιας το καλύτερο του παιχνίδι εκεί που μας έδειξε τι πραγματικά μπορεί να κάνει το έκανε φέτος στο εκτός με τη Φενέρ με 20+ πόντους αν θυμάμαι καλά ....αν δλδ αφυπνιστεί τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία δε βλέπουμε κανέναν ...αν πάρουμε σκορ κι απ' αυτόν δε βλέπω αντίπαλο.....δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο αλλά κοιτάω τη δική μου ομάδα και μ αυτά που μας έχει δείξει σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν η ομάδα μπορεί να πάει μέχρι τέλους με τη σοβαρότητα που τη διακρίνει.......αν είναι η Φενέρ τελικά αντίπαλος μας δε με τρομάζει σαν ομάδα αλλά σαν μονάδες υπάρχουν καλοί παίχτες μπασκετικά, ομάδα όμως δεν είναι, σύνολο!!!......ενδιαφέρον πάντως θα έχει η επιστροφή Ντόρσευ σαν αντίπαλος και πως θα εμφανιστεί ο ησαιας απέναντι στον ταυλερ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν θες να κατακτήσεις ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ πρέπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπίσεις ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ. Αλλιως απλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ και ΙΚΑΝΟΣ για αυτο το επιτευγμα.
    Μηπως δηλ περιμέναμε να μας τυχει η Ζαλγκίρις πλει οφ, η Μπασκονια ημιτελικο και η Παρτιζαν τελικο?
    Δεν γινονται αυτά.
    Οσο κλεινει η ψαλίδα, και ΡΕΑΛ και ΜΠΑΡΤΣΕΣ και ΕΦΕΣ και oμαδάρες θα αντιμετωπίσεις.
    Οπότε αν ειναι να παρουμε το τροπαιο θα το πάρουμε οτι κι αν μας τυχει, σε οτι φαση κι αν μας τυχει.

    Προσωπικά δε φοβάμαι καμία. Με τρομαζε η Παρτιζαν σε οτι αφορά κυρίως το φορμάρισμα που εχει εδώ και 2-3 μηνες. Αλλα σε σειρά αγώνων με πλεονέκτημα εδρας την εχουμε.

    Η Ζαλγκίρις, σοβαρη ομάδα, δυνατή εδρα, αλλά στη χειρότερη να τη πετάξουμε εξω με 3-1. Δεν εχει τη δυναμική να μας κερδίσει πανω απο 1 φορά.

    Η Μπασκόνια ειναι η πιο επικίνδυνη. Διαθέτει ενα ρόστερ ικανό για το καλυτερο και το χειρότερο αλλα δεν εχει διάρκεια.
    Ξερεις οτι και εδρα να σου σπάσει, μπορεις να τη σπάσεις ξανά κι εσύ. Οπως καναμε με τη περσινη Μονακο.

    Η Φενέρ, εχει το "οπλο" της μεγάλης φανέλας και δυναμικης σαν ομάδα. Δυο φορες φετος τη κερδισαμε μεσα εξω και ευκολα με 20+ ποντους διαφορά. Και αλλες 2 στη προετοιμασια το καλοκαιρι απλά για την ιστορία το θυμιζω.
    Της εχουμε πάρει τον αέρα, αλλά για να την αποκλείσεις θα πρέπει να κερδίσεις τα 2 ματς στην εδρα σου. Αν "σπάσει" εδρα η Φενέρ τοτε υπάρχει κινδυνος μεγάλος. Αν δεν μας σπάσει εδρα στα 2 πρώτα παιχνίδια τότε θα τη κερδίσουμε και στην Τουρκία.

    Αυτή που δεν γουστάρω καθόλου σαν αντιπαλο ειναι η ΜΑΚΑΜΠΙ. Αυτή πραγματικά δεν την ηθελα γιατί εχει και φορμα καλή τελευταία, και παιχτες ανεβασμένους και εδρα. Δεν ειναι ο αντιπαλος που τρομάζει, αλλά απο τις αλλες δεν τη θέλω σε σειρά αγώνων.

    Αν με ρωτάτε τι φοβαμαι πιο πολύ..........την ΜΟΝΑΚΟ σε μονό παιχνίδι στον ημιτελικό (εφοσον περάσουμε F4).
    H Monaco από τις πρώτες 8 ομάδες, ειναι η μονη που μας κερδισε 2 φορές και εχουμε επηρεαστεί από τις περσινές μας μάχες. Φοβάμαι το εχω πει ξανα παλιοτερα, οτι εχουμε ενα ειδους κομπλεξ απεναντι της και για αυτό χάσαμε 2 φορές φετος ενώ ειμασταν καλύτεροι και κερδιζαμε και εντος και εκτός, στο τέλος μας το γυρισαν. Την εχουμε υπερεκτιμήσει πολύ σαν ομάδα και σαν μεγεθος. Περισσότερο φοβάμαι την ΜΟΝΑΚΟ παρά την ΡΕΑΛ η την ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ που ενδεχομένος θα τυχουμε στον τελικό.

    Αυτή ειναι η εικόνα μου για τις ομάδες της 8άδας.

    Ο Ολυμπιακός ο χθεσινός, με τα καλά ποσοστά στα 3ποντα και την καλή αμυνα, τους εχει ΟΛΟΥΣ. Ευκολα η δυσκολα τους εχει.
    Αν ομως παρουσιαστούμε οπως με ΑΣΤΕΡΑ, ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΑΡΜΑΝΙ τότε καληνύχτα......

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 11:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡ

    ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ(ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ)ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ

    ΜΕ ΛΙΘΟΥΑΝΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΝΕΡ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΟΒΑΔΑΣΜΑ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΆΒΕΙ Ο ΟΥΙΛΜΠΕΚΙΝ

  • al-7
    al-7 Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 11:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήθελα αντίπαλο τη φενερ για να είναι η ομάδα στη τσίτα.Ένας αντίπαλος που δεν έχει να χάσει τίποτα είναι πιο επικίνδυνος...Ο σοβαρός και συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του ολυμπιακός με ανεβασμένο Σλούκα και Μπολομπόϊ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...