roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε δημιουργήσει μόνοι μας μεγάλες προσδοκίες»

casino loutrakiou
redwell

Πρώτος στην κανονική περίοδο της Euroleague ο Ολυμπιακός, μετά από την νίκη επί της Μπασκόνια με 86-78 για την 34η αγωνιστική, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου:

«Τελειώνοντας στην πιο δύσκολη EuroLeague όλων των εποχών θέλω να δώσω εύσημα στους παίκτες, τους οπαδούς, το σταφ για την πρώτη θέση. Πιστεύω ότι ήμασταν συνεπείς στον μαραθώνιο και για αυτό τελειώσαμε πρώτοι. Δε θέλω να πω κάτι αγωνιστικό, τώρα θέλουμε 2 μέρες ρεπό να καθαρίσει το μυαλό μας και να ετοιμαστούμε για τα play-offs».

Για την ανανέωση των Γουόκαπ και ΜακΚίσικ: «Είναι τεράστια ικανοποίηση να βοηθάω τον τεράστιο οργανισμό του Ολυμπιακού να βελτιώνεται. Είναι ένα πάρα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, το έχουν καταφέρει οι πρόεδροι και όσοι δουλεύουμε εδώ πέρα. Ένα γκρουπ ανθρώπων μέσα στο παρκέ έχει αποδείξει πως είναι μία winning team σε γενικές γραμμές. Έχουν καλή νοοτροπία, κίνητρο και τιμούν τη φανέλα και με αυτό το μοντέλο που έχει η διοίκηση τους σέβεται και το δείχνει, οπότε είμαι χαρούμενος».

Για το ότι δε γίνονται τα παιχνίδια ίδια μέρα και ώρα: «Σε πολλά δεν έχει βρεθεί λύση, ας βασιστούμε στην αξιοπιστία των ομάδων. Όλοι παίζουν για τη νίκη, πρέπει να πάμε πολύ παλιά για να δούμε κάποιους που διάλεγαν αντίπαλο, είναι μεγάλο το κίνητρο. Σέβομαι τον Πενιαρόγια που πρέπει να περιμένει, εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην περιμένουμε».

Για το αν είναι φαβορί στα play-offs ο Ολυμπιακός: «Για να είμαστε πρώτοι δείξαμε μία σοβαρότητα και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό δεν εγγυάται ότι θα είμαστε έτοιμοι αλλά είμαι αισιόδοξος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουμε δημιουργήσει εμείς, είναι ότι οι προσδοκίες είναι πέραν από το φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαστε ενθουσιώδεις. Όλοι απαιτούν το τρόπαιο που ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, παίζουν και οι αντίπαλοι και οι οκτώ είναι δυνατοί. Αν δείτε την ποιότητα παικτών και προπονητών που έμειναν έξω το καταλαβαίνετε. Έχουμε δημιουργήσει το περιβάλλον αυτό, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να τις εκπληρώσουμε».

Για το αν είναι δύσκολη απόφαση το ποιος ξένος θα κοπεί από την Basket League: «Έχω ξεκινήσει να το σκέφτομαι αλλά είναι απίθανα δύσκολο. Μία ομάδα κερδίζει και όλοι έχουν συνεισφορά αλλά πρέπει να πάρω την απόφαση αυτή».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...