roumeliotis

Carwiz

«Είμαι ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό»

casino loutrakiou
redwell

Τη χαρά του για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Θρύλο εξωτερίκευσε ο Τόμας Γουόκαπ με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να δηλώνει ερωτευμένος με τους Πειραιώτες, αλλά και την Ελλάδα. Αναλυτικά:

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος! Είμαι πιο ενθουσιασμένος από οποιαδήποτε άλλη φορά έχω υπογράψει συμβόλαιο!», είπε και πρόσθεσε: «Συνεχίσουμε να ‘χτίζουμε’ κάτι ξεχωριστό εδώ στον Ολυμπιακό. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση, στον γενικό διευθυντή, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στο Λιμάνι για άλλα τέσσερα χρόνια, είπε: «Ο λόγος που ήμουν διατεθειμένος να δεσμευτώ απόλυτα με τον Ολυμπιακό, είναι γιατί λατρεύω που βρίσκομαι εδώ! Τόσο απλά! Μου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους και τους δείχνω και εγώ με τη σειρά μου την εμπιστοσύνη μου και την αφοσίωσή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανε πολύ εύκολη την απόφασή μου.

Το λατρεύω που είμαι εδώ. Αγαπώ τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, το κλίμα στα αποδυτήρια, την κουλτούρα που έχουμε ‘χτίσει’ και συνεχίζουμε να ‘χτίζουμε’. Αγαπώ τη διοίκηση και όσους εργάζονται στην ομάδα για τον τρόπο που φέρονται σε όλους τους παίκτες, με τόσο σεβασμό. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος να παίζεις και για αυτό δεν θέλω να φύγω. Για εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει άλλο μέρος καλύτερο να παίζω!».

Ερωτηθείς για το αν πλέον αλλάζουν οι στόχοι του, είπε: «Όχι. Είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχα όταν ήρθα εδώ. Θέλω να κερδίζω triple crowns! Στην ηλικία μου και σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, αυτό είναι που με εξιτάρει. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν πρωτοήρθα εδώ και αυτός παραμένει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ως Ολυμπιακός. Ένας από τους λόγους που αγαπώ τόσο πολύ αυτή την ομάδα, γιατί έχει στοχοπροσήλωση και υψηλούς στόχους»

Όταν το καλοκαίρι του 2021 υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, φαίνοταν ότι πίστευε ότι θα έμενε πολλά περισσότερα χρόνια από όσα αναγράφονταν στην συμφωνία! «Ναι, πίστευα πως θα μείνω για πολύ καιρό! Επέλεξα αυτή την ομάδα πριν από δύο χρόνια, γιατί όποτε ερχόμουν σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να παίξω και να μείνω εδώ για καιρό.

Για αυτό ‘ερωτεύτηκα’ τον Ολυμπιακό τόσο γρήγορα, γιατί από την αρχή ήξερα πως είναι το κατάλληλο μέρος για εμένα! ‘Ερωτεύτηκα’ τα πάντα, το μπάσκετ, την ομάδα, τη ζωή στην Ελλάδα... Οπότε ναι, μπορώ να πω πως είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την εξέλιξη των πραγμάτων».

Τέλος, θέλησε να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο: «Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα και που με υποστηρίζετε και στα καλά και στα άσχημα! Είμαι τόσο τυχερός και ευλογημένος που παίζω για αυτούς τους φιλάθλους, που είναι τόσο υποστηρικτικοί και μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Πειραιά! Σας ευχαριστώ! Ας συνεχίσουμε αυτή την όμορφη διαδρομή μαζί!».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @kasavetis πολύ σωστά όσα αναφέρεις. Για τους Έλληνες τα γράφουμε χρόνια. Δύσκολα θα ξανά βγουν τα επόμενα χρόνια καλοί Έλληνες παίχτες. Και δεν μιλάω για επιπέδου Σπανούλη-Διαμαντίδη-Παπαλουκά αλλά ούτε καν επιπέδου Χαρζηβρετα-Μαυροκεφαλίδη που στα καλά τους στέκονταν αξιοπρεπώς σε επίπεδο Ευρωλίγκας.
    Το βασικότερο πρόβλημα κατ’εμε είναι στην νοοτροπία τους που εν μέρει την δημιουργούμε και εμείς σαν οπαδοί όταν με ένα δυο καλά παιχνίδια στα 17-18 τους θεωρούμε υβρίδιο Λεμπρόν-Κομπε και καταλήγουν στα 25 να θεωρούνται ακόμα ταλέντα. Μην μιλήσουμε για το ανύπαρκτο πρόγραμμα εξέλιξης τους από την ελληνική ομοσπονδία αλλά γι αυτά μπορούμε να μιλάμε εβδομάδες.
    Πραγματικά μόνο αυτοι που αναφέρεις μπορούν να σταθούν στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Προσωπικά μου αρέσουν και οι τρεις και θα τους ήθελα στην ομάδα μας. Παπαγιαννης έδειξε πέρυσι ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα από αυτό που μας δείχνει φέτος που λογικά οφείλεται στην γενικότερη εικόνα της ομάδας του. Μητογλου αν επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ είναι πολύτιμος. Επίσης λόγω της περιπέτειας του μπορείς να τον πάρεις με συμβόλαιο τύπου Μπλακ και να σου βγει και αυτός λαβράκι. Ρογκαβοπουλος έχει καλά στοιχεία, θέλει σίγουρα δουλειά για να σταθεί στο ανώτερο επίπεδο. Μπορεί να μάθει όμως από τον καλύτερο την θέση. Επίσης μου αρέσει ο τσαμπουκας στυλ Λαρετζακη που βγάζει στο παιχνίδι του και φαίνεται να έχει επιθετικό ταλέντο πράγμα σπάνιο για έλληνα παίχτη.
    Ο Λούντζης που τον δουλεύει ο κοουτς δυο χρόνια φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθει μόνο σε συγκεκριμένους ρόλους. Ένας Μάντζαρης δηλαδή στο πιο αθλητικό. Λογικά του χρόνου θα είναι crucial χρονιά γι αυτόν αν θα καταφέρει να καθιερωθεί σε αυτό το επίπεδο έστω και με συγκεκριμένο ρόλο.
    Πάπας έχει και αυτός καλά στοιχεία απέχει όμως πολύ από την ευρωπαϊκή μπασκετική νοοτροπία για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Αφήνω έξω την δεδομένη δουλειά (πολλή) που πρέπει να ρίξει στο σώμα του.
    Να πω την αμαρτία μου πως τους δυο ψηλούς θα τους ήθελα ακόμα και πακέτο αν γινόταν. Πρώτον λύνεις το πρόβλημα των Ελλήνων και δεύτερον αποδυναμώνεις τον βασικό σου εγχώριο αντίπαλο.
    @Redgoal για Μητογλου υπάρχει περίπτωση να κάνει κίνηση η ομάδα; Με την προοπτική να προπονείται με εμάς για ένα χρόνο και να επιστρέψει έτοιμος.

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 16:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή είδηση η ανανέωση του Τόμας Γουόκαπ και μάλιστα για τα επόμενα 3 χρόνια. Είναι σημαντικό να διατηρείται ο κορμός και να γίνονται 2-3 βελτιωτικές κινήσεις κάθε χρόνο το πολύ.
    Προσωπικά από Έλληνες έχω απογοητευτεί αρκετά, τους μόνους που θα ήθελα είναι οι Παπαγιάννης (αν φύγει από το βάζελο), τον Μήτογλου και τον Ρογκαβόπουλο. Έχω ξενερώσει απίστευτα με τον Κώστα Αντετοκούμπο, του δώσαμε την ευκαιρία να έρθει και να δουλέψει στον Ολυμπιακό μας αλλά αυτός δεν έχει μυαλό, νομίζει θα κάνει καριέρα μόνο με το επίθετο.

    Πάντως λογικά θα φύγουν 2 από τους περσινούς Μπολομπόι, Πίτερς, Κάναν. Ο Μπολομπόι δείχνει ξενερωμένος κι εκτός κλίματος, ο Πίτερς έχει καλό σου και μπορεί να δώσει λύσεις αλλά και αυτός δεν είναι η σούπερ μεταγραφή και ο Κάναν έχει το τρίποντο αλλά τίποτε περισσότερο και μάλιστα είναι αρκετά ασταθής. Προσωπικά θα ήθελα ένα σουτέρ κίλερ, ένα αναπληρωματικό τριάρι (π.χ. Ρογκαβόπουλο) κι ένα ψηλό (π.χ. Μιλού), ίσως κι ένα 4-5άρι όπως ο Μήτογλου να ήταν καλή προσθήκη μακροπρόθεσμα.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αλήθεια είναι πως και εγώ το καλοκαίρι πίστευα πως ένα από τα δυο καλαιτζακια μπορούσε να αποκτηθεί από εμάς στον ρόλο που θελουμε να πάρουμε τον Ρογκαβοπουλο για του χρόνου. Και το έλεγα βασιζόμενος στο γεγονός πως ο ένας ήταν βασικό γρανάζι μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε ένα άκρως μπασκετικό (αν και αδύναμο) πρωτάθλημα και ο άλλος είχε δουλέψει με ομάδα NBA με ότι αυτό συνεπάγεται για το σώμα του κυρίως.
    Αλλά όπως αποδεικνύεται έκανα λάθος. Ο Nbaer δεν παίζει σχεδόν ποτε και ο άλλος παίζει κάτι σαν ελληνορωμαϊκή στην άμυνα και αν κοιμηθεί ο θεός βάζει κάνα τρίποντο. Προσωπικά μου βγάζουν ότι έχουν καβαλήσει ολίγον τι το καλάμι με την κλασική νοοτ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:33 Σύνδεσμος σχολίου

    εννοείται, 2 Καλαιντζακια την ημέρα τον Σπύρο τον κάνουν πέρα..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε μα κι εσυ προτιμουσες τα καλαιτζακια το καλοκαιρι. Ετσι δεν εγραφες?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 σωστός ρε συ, δηλαδή η ομάδα δεν έπρεπε να κάνει ανανεώσεις, αφού έχουν 2 μήνες ακόμη αγωνιστικά.. άστα για το καλοκαίρι που μπορεί να εσκαγε και κανείς κάνα τρελό πόσο για να δελεάσει το καλύτερο περιφερειακό αμυντικό για φέτος και άντε να τρέξεις τότε..το λάθος ήταν που ΔΕΝ έκαναν παλιότερα ανανεώσεις, και εκείνα τα 1+1 τώρα έχουν βελτιωθεί πολύ σε συμπεριφορά και επαγγελματική προσέγγιση, και αυτό είναι εχέγγυο για επιτυχίες και παραμονή (κοντά) στην κορυφή της Ευρώπης.

    Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και προγραμματισμό της ομάδας, ΚΑΙ με Σλούκα ΚΑΙ με Παπ, όσο και να τους θέλουν εκτός ομάδας μερικοί μερικοί επιστήμονες, που βλέπουν ίσαμε 4-5 δεκάλεπτα τη χρονιά καλαθόσφαιρα..

    Προτιμούσαν Μποχωριδη/Καλαιντζακη μάλλον, που είναι οι καλύτεροι αντίστοιχοι Έλληνες του βαζελου..ή Μωραιτη με τον άλλο Καλαιντζακη!

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Σημαντικές ανανεώσεις και οι. Αναμένουμε και τους Σλουκα-Παπ-Λαρετζακη για να έχουμε έτοιμο τον κορμό της επόμενης τριετίας, μέσα στην οποία πρέπει να κατακτήσουμε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο και συνεχόμενα το ελληνικό πρωτάθλημα. Με 1-2 προσεκτικές κινήσεις τα επόμενα χρόνια έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε αυτοκρατορία.
    Επίσης οι ανανεώσεις είναι απάντηση προς εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά όταν αναφερόμαστε σε μεταγραφές. Οι ομάδες τέτοιου επιπέδου, όπως δηλώνουν άλλωστε συχνά πυκνά και οι άνθρωποι τους, δεν σταματούν ποτε να ασχολούνται με ανανεώσεις, scouting ή προσέλκυση παιχτών. Έχουν ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά. Δηλαδή θα δει ο μπαρτζωκας αυτά που γράφονται σε διαφορα σχόλια κατά καιρούς και δεν θα προετοιμάσει σωστά την ομάδα; Μιλάμε για επαγγελματίες και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο.
    Ήδη το redgoal έχει αναφέρει πως θα κινηθούμε για κάποιον shooting guard. Στο 3 Ρογκαβοπουλος. Και στους ψηλούς ανάλογα τι θα γίνει με Μιλουτινοφ. Όλοι οι υπόλοιποι μένουν και πάμε για μια χρυσή τριετία-τετραετία.

  • Jim
    Jim Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη redgoal παιδιά μηπως ξερουμε τι γίνεται με τον λαρετζακη αν ανανέωση η οχι ευχαριστώ

    REDGOAL: Θα μείνει φίλε...

  • Jim
    Jim Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς σε ευχαριστούμε παικταρά μου όπως ευχαριστούμε και τους προέδρους μας που έχουν κάνει την ομαδαρα μας ποιο μεγάλοι απο οτι ήταν πάμε θρυλαρα γερα να τα σαροσουμε ολα φέτος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...