roumeliotis

Carwiz

«Σπίτι μου πλέον ο Ολυμπιακός»

casino loutrakiou
redwell

Κάτοικος... Πειραιά θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος όπως δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, πλέον μπορεί να αποκαλεί τον Ολυμπιακό σπίτι του. Αναλυτικά:

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Πρώτα από όλους θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Ευχαριστώ τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους φιλάθλους της ομάδας μας!

Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού! Είναι υπέροχο περιβάλλον για εμένα και την οικογένειά μου! Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου! Λατρεύω να παίζω μαζί τους! Ανυπομονώ για τα χρόνια που θα έρθουν!».

Ερωτηθείς για τους στόχους του, όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους και προσδοκίες. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζουμε σε κάθε ματς σκληρά.

Φυσικά θέλουμε να κατακτούμε τίτλους. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, Πρωταθλήματα, Κύπελλα... Αυτός είναι ο στόχος όλων. Όμως, το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».

Όταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ υπέγραψε τον Φεβρουάριο του 2020 με τους «ερυθρολεύκους» δεν πίστεψε πως θα μπορέσει να μείνει τόσα πολλά χρόνια στην ομάδα. «Το ονειρεύτηκα, όμως, δεν πίστεψα ότι θα γίνει πραγματικότητα! Βλέπεις τόσους παίκτες να πηγαίνουν από τη μία ομάδα της Ευρωλίγκας στην άλλη.

Για εμένα το ότι είμαι σε μια ομάδα που πραγματικά μπορώ να αποκαλώ σπίτι μου είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα. Πρώτα από όλα για εμένα, γιατί κάνω το σωστό, δουλεύω σκληρά, πιστεύω στην ομάδα και στην φιλοσοφία των προπονητών και υποθέτω πως έτσι μακροημερεύεις».

Η παραμονή του στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα είδους ρεκόρ για εκείνον, καθώς σε καμία άλλη ομάδα δεν παρέμεινε τόσα πολλά χρόνια. Ερωτηθείς για το τι τον «κράτησε» στο Λιμάνι, απάντησε: «Ο καιρός! Κάνω πλάκα, αν και είναι αλήθεια πως λατρεύω να ζω στην Ελλάδα.

Πραγματικά δεν θα μπορούσα πλέον να με φανταστώ να παίζω κάπου αλλού αν δεν ήμουν υποχρεωμένος. Όταν μιλάς με άλλους παίκτες, όλοι λένε πως το ιδανικό είναι να ζεις στην Ελλάδα. Φυσικά έχει να κάνει με τον εκπληκτικό οργανισμό του Ολυμπιακού.

Έχω ‘αγκαλιάσει’ την κουλτούρα της χώρας, λατρεύω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και με αγαπούν και εκείνοι. Το ίδιο και την οικογένειά μου. Οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πριν αναρτηθει το σχολιο μου, ΑΝΑΝΕΩΣΕ και ο Γουοκαπ!!!

    Παω να παιξω ΤΖΟΚΕΡ!!!

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι!! Ηταν σωστο και εγινε πραξη!! Η ομαδα και η διοικηση, εχουν λογικη!! Αρχη μεση και τελος.

    Τετοιους παικτες θε,λουμς στον Θρυλο μας. Να τους γουσταρουμε και να γουσταρουν να παιζουν για εμας!!

    Αν παρει σειρα ο Γουοκαπ, αμεσα. Για τον Κωστακη δεν ξερω....κατι δεν...βεβαια ειναι Ελληνας. Αν θελει με λιγοτερα χρηματα, τοτε να μεινει, αλλα να προσαρμοστει.

    Επισης, Μπλακ σιγουρα και να ερθει ο Ρογκαβοπουλος (αρκει να το θελει πραγματικα). Επισης και ο Μωραιτης ο οποιος αν δουλεψει σε 1-2 χρονια θα ειναι βασικος.

    Με τους αλλους, θα δειξει...και ειδικα με Κανααν.

    RED τι πληροφοριες εχεις? (Ξερω δεν ειναι ωρα αλλα πες κατι...)

  • George 7
    George 7 Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγινε αυτό που έπρεπε απλά...ο επόμενος ή επόμενοι

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός παίκτης και καλώς που θα παραμείνει.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 21:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΦΆΝΗΚΕ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.

  • Άκης 7
    Άκης 7 Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε επιτέλους.σιγά σιγά να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι ειδικά Walkup και Σλούκας αλλά και οι υπόλοιποι που λήγουν τα συμβόλαια.θα είναι κρίμα να έρθει το καλοκαίρι να μείνουν ελεύθεροι κάποιοι παίχτες και να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού με άλλες ομάδες για παίχτες βαρόμετρα της ομάδας.επίσης να γίνουν και οι πρόωρες ανανεώσεις που κάποιοι έχουν κερδίσει με το σπαθί τους και παραπάνω

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...