roumeliotis

Carwiz

Ανανέωσε ως το 2025 ο ΜακΚίσικ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επικό... βίντεο ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ για ακόμα δύο χρόνια, ως το καλοκαίρι δηλαδή του 2025. Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

33 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 10:12 Σύνδεσμος σχολίου

    σεβαστή φυσικά η άποψή σου, το επιθετικό ύφος δεν κατάλαβα. ορίστε και μερικά στοιχεία για τους παίκτες.

    "πάντως, αν όντως έχει πάει στα 650.000, είναι στο ποσό περίπου που ήρθε ο Walk-up και συνήθως παίρνουν Hilliard/Hollins (Hilliard λίγο πιο ακριβός), δεν είναι άσχημα για Ευρώπη και 4ο γκαρντ σε ομάδα πρωταθλητισμού."

    το ποσό του Walk-up είναι γνωστό, επίσης όλοι τότε παρόμοιο συμβόλαιό πήραν. και πρόταση Landale ήταν τόσα, και Fall, KAI Hilliard - που δεν ήρθε, και Dorsey, που ήρθε.

    "Maccabi Tel Aviv has secured the signing of Austin Hollins. While Zvezda would like to keep him, Maccabi is offering him a 600.000 euros salary per the report."

    "The player (Darrun Hilliard) has a salary request about 900k €. Bayern and Olympiacos are offering him less today. Race open to sign the player." 900 έπαιρνε από CSKA που ως γνωστόν πλήρωνε ένα premium πάντα για να προσελκύσει παίχτες. τελικά πήγε με λιγότερα Bayern αφού Ολυμπιακός δεν ανέβαινε με τίποτα τότε, γενικώς και για κανέναν.

    το γράφω και παραπάνω ότι ο Hilliard παίρνει παραπάνω χρήματα από τον Hollins. Αξιοπρεπεστατος παίχτης για κάθε ομάδα, λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τον παρόμοιο Elijah Bryant. 10ος παίχτης στατιστικά της μακάμπι και παίζει μόνο 12μιση λεπτά ανά παιχνίδι.

    και επίσης λέω για McKissic "που να ψάχνει τώρα για κάνα 50αρικο παραπάνω; και εμείς για κάνα 50αρικο παρακάτω;" δηλαδή, ότι και μεγαλύτερη να ήταν η διαφορά, και πες ότι έβρισκε καμία μεσαία τουρκική να του δώσει λίγα παραπάνω, δεν άξιζε τον κόπο για τον παίχτη που κάνει πρωταθλητισμο εδώ και πήρε 2η ανανέωση/αύξηση μισθού.

    "Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. ?️ "Ευγνώμων και χαρούμενος που θα παραμείνω στο σπίτι μου!". @ShaqInTheBox anchors at Piraeus through 2023

    δεν είδα καμιά σαχλαμάρα..

    — Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) February 7, 2021"

    ..Ο Σλούκας όμως βρίσκεται σε μια elite των guard, δεν μιλάει για 50-100.000 πάνω-κάτω..τι θα γίνει θα το δούμε..

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτι να ναι λες παλι. Να ανανεώσει λέω εγώ με λιγότερα λεφτά.
    Δεν θέλει, όλα καλά, δεν κρέμεται ο Ολυμπιακός από κανένα Σλούκα, ειδικά με τις τόσες σακούλες με μαρουλι που του δίνει, βρίσκει ο Ολυμπιακός μια χαρά παικταρες και στον ασσο και στο 2 και στο 5.
    Δεν έρχεται καθόλου η συντέλεια του κόσμου αν έχουμε έναν ξένο παραπάνω, θα πάρουμε και έναν συμπληρωματικό Έλληνα για Ελλάδα σε κάποια άλλη θέση και όλα μέλι γάλα, ημαρτον με την αποθέωση με κάθε Έλληνα παίκτη, που αν δεν υπήρχε ο ΘΡΥΛΟΣ να τον αναδείξει και να τον καθιερώσει πριν τον πάρουν οι διάφοροι πριμαντονες προπονητές στα ξενα θα ήταν γυρολόγος όλη του την ζωή, όπως και ένα σωρό άλλοι παίκτες Ευρωπαίοι και Αμερικανοί με τα ίδια ή και πολύ καλύτερα προσόντα που γυρνάνε από δω και εκεί επειδή κανείς δεν τους έδωσε τις ίδιες ευκαιρίες να ανδυχθουν επειδή δεν ήταν τυχεροί, να εχουν το διαβατήριο.

    Δεν λέω ότι θέλω να φύγει. Να μείνει θέλω, με λιγότερα λεφτά, ρόλο. Ίσα, ίσα πιθανολογω ότι μάλλον θα κάνει και καλή σειρά play off, μιας και τόσο η Μπασκόνια, όσο και η Ζαλγκίρις του ταιριάζουν. Έχει τα καλά και τα κακα του σαν παίκτης, τεσπά γνώμη μου, καλή συνέχεια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέρεις κάποιον καλύτερο Έλληνα περιφερειακό; Για πες μας να μάθουμε..ο 2ος καλύτερος (Καλάθης) πόσα παίρνει εσύ που τα γνωρίζεις καλύτερα; Και ποιον θα προτιμούσες από τους 2; Ή δεν σε νοιάζουν οι Έλληνες και θέλεις 12 ξένους και τον Λούντζη για να καλύπτει τα γκαρντ;

    Επειδή το nickname σου δεν το έχω συγκρατήσει, είσαι από αυτούς τους μετεωρίτες που περνάνε αφήνουν 2 αρλουμπες και εξαφανίζονται για πάντα μετά; Μάλλον για τέτοιον σε κόβω..

    Εγώ προσπάθησα και ανέφερα λόγους και επιχειρήματα, εσένα τα δικά σου δεν τα διάβασα..για να δούμε.. περιμένω ανάπτυξη επιχειρημάτων να γελάσουμε λίγο..

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 16:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι αρλουμπες λεει ο άλλος χαχαχαχαχαψαχαχαψσψσχαχασ, ναι είναι μαρουλοφυλλα τα φράγκα και θα τα δώσουνσε όλα του Σλούκα στα 33 του για να προκοψουνε, η Παρτιζάν λέει θα του σκάσει 2 μαρούλια και θα χάσουμε το κελεπουρι, ότι να ναι, διαρεεις ποσά που βλέπεις στον ύπνο σου για τον μακκισικ ή τον χιλλιαρντ, αναπαράγεις ηλιοθιοτητες που διάβαζεις από ανέργους δημοσιογράφους ότι μας έκανε και χάρη τάχα ο Σλούκας που ήρθε το 19, έλεγες και τον Παππάς καλύτερο προσπεκτ του Λαρεντζάκη, και θα μου πεις κιόλας εμένα τι γράφω, ο κάθε πουθενας, πολύ πιο επιδραστικος είναι ο Γουολκαπ εφετος πανασχετε, ε ρε τι στιγμές ζούμε στα καλά καθουμενα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    την πτώση του Σλουκα σε ποιο όνειρο την είδατε, δεν μπορώ να καταλάβω..

    σεζόν καριέρας κάνει ο άνθρωπος..είχε κάποιες περίεργες βδομάδες λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών αλλά επανέρχεται. από ατσάλι δεν είναι κανένας αθλητής..

    Πολυ-πρωταθλητης Ευρώπης είναι με σεζόν καριέρας, πόσα να παίρνει δηλαδή? 900.000 του Canaan;

    επίσης ο ίδιος δεν το είδε κυνικά όταν διάλεξε την χειρότερη ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ και τα λιγότερα λεφτά τότε..

    υπάρχει καλύτερος, Campazzo με 2.5μυρια, κάντε τράμπα αν μπορείτε, φτιάξτε μια 12αδα με 10 ξένους και 25μυρια και είμαι μέσα..

    Βλεπε δίπλα τι έγινε μόλις έφυγε ο Καλαθης που είναι το αμυντικογενες alter ego του Σλουκα..4 χρόνια ψάχνουν playmaker.

    Eπισης την ρύθμιση την κάνει η αγορά. Ο Σλούκας βρίσκει άνετα 2μυρια αν θέλει, μην πάει σε κάναν Ομπραντοβιτς και ψάχνουμε τον 2ο του χρόνου..ήδη ο Lessort δέχθηκε κρούση από παναθηναϊκό αλλά θέλει να μείνει Παρτιζαν. εναν playmaker κλάσης θέλει ο Ομπράντοβιτς και φτιάχνει ομάδα τίτλου αν μείνουν οι περισσότεροι. εν τω μεταξύ Lessort παίρναμε τσάμπα και Leday/Punter τους είχαμε!

    1.8 σταθερό θα είναι κάπως βαρύ τον 3ο χρόνο, αλλά 2 χρόνια τοπ τα έχει σίγουρα. με τέτοιους παίχτες σύμβολα δεν παίζεις..

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστώ πολύ φίλε ΜΚ7 για την πληροφόρηση!

    Συνεπώς για τον Γουόκαπ συζητάμε για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας. Ακόμα ένα credit για τους Προέδρους, που πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

    Τα μεταγραφικά έχουν πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα εδώ μέσα, οπότε θεωρώ ότι τώρα θα επικεντρωθούμε στα καθαρά αγωνιστικά. Σίγουρα ο κόουτς και οι παίχτες το γνωρίζουν καλύτερα αυτό και θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν απλόχερα θέαμα και νίκες στο παρκέ!

  • Πυρπολητής
    Πυρπολητής Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί με νηφαλιότητα και κυνισμό όσον αφορά την ανανέωση του Κωστα του Σλούκα. Μιλάμε για παικτη που βρίσκεται σε κάμψη εφέτος και όσο περνάνε τα χρόνια, φαίνονται πάνω του. Είναι σημαντικός, βάση ρόλου, όπως είναι δομημένη η περιφέρεια, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Περνάνε πολλές μπάλες από πάνω του, όταν παιζει. Σε καποια παιχνίδια τα καταφέρνει, σε άλλα όχι και τοσο.
    Παίρνει ένα κάρο χρήματα.
    Πρέπει να υπάρξει σταδιακή (γενναία) μείωση τόσο στα λεφτά που παίρνει, όσο και στον ρόλο του, τα επόμενα χρόνια. Αυτό ισχύει ακόμα και καλό finish να κάνει στην σεζόν, στην κρίσιμη περίοδο που μπαίνει η χρονιά. Πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί. Διετές συμβόλαιο, δεν θα τον γεροκομησουμε. Και ρόλος αντίστοιχος του πως αποδίδει.
    Έτσι είναι, όλα τα υπόλοιπα είναι αρλουμπες

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 06:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσο για τον ΜακΚισικ, αντιγραφω:

    Φθινόπωρο 2021. Η σεζόν έχει ξεκινήσει ελπιδοφόρα για τον Ολυμπιακό, όχι όμως και για τον Σακίλ Μακίσικ. Ο ερχομός του Τάιλερ Ντόρσεϊ και η αναβάθμιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη έχουν ελαττώσει τον χρόνο συμμετοχής του, ακόμα περισσότερο όμως έχουν μειώσει δραστικά τις δράσεις του στο παρκέ, είτε αυτό αφορούσε σουτ, είτε κάτι άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα 10 παιχνίδια της σεζόν μετρούσε μόλις 5.2 πόντους με 4/14 τρίποντα. Η μέση αξιολόγησή του ήταν μόλις 6.9.

    Θα περίμενε κανείς πως ο Αμερικανός θα έβγαζε σημάδια νευρικότητας, ίσως και εκνευρισμού αναζητώντας τον ρόλο του μέσα στην ομάδα και διεκδικώντας ένα κομμάτι της πίτας για τον εαυτό του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιδίωξε μια συζήτηση, έχοντας στο μυαλό του να προσπαθήσει να καθησυχάσει τον παίκτη του. Πριν ακόμα ξεκινήσει να μιλάει, ο Έλληνας κόουτς ήρθε αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη.

    «Άκου κόουτς, εγώ και η γυναίκα μου είμαστε ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και στην ομάδα. Κάνε αυτό που θεωρείς σωστό, είτε αυτό σημαίνει πως θα παίξω 5 ή 25 λεπτά. Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ σε αυτά»

    Ετσι χτιζονται οι ομαδες γενικα, κ πιο ειδικα του Μπαρτζωκα. Αφιερωμενο σε οσους θελουν προπονητες-θηριοδαμαστες του καθε μπεκρη Ζαμπονακια. Υπαρχουν καλυτεροι απο τον ΜακΚισικ? 100αδες. Αλλα αυτος ειναι ο καλυτερος για την ομαδα. Κ το λεω εγω που δεν ειμαι απο τους μεγαλυτερους θαυμαστες του. Αυτα. Καλως εμεινε λοιπον, στηριζουμε την ομαδαρα μας, τις επιλογες της, κ οσους την εφεραν πρωτη στην Ευρωπη με το 13ο μπατζετ της διοργανωσης, γιατι παρει δεν παρει την κουπα αυτοι ειναι οι καλυτεροι κ το ξερουμε ολοι.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 06:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Λολ οντως ο Νικολαιδης θελει 10 Μωραιτηδες στην καθησια του αλλα ο δανεισμος στο λαυριο κ το μυαλο του τον εχουν φερει πισω. Μην ξεχναμε κ τον Παπας. Ελληνες βρισκονται, τοπ Ελληνες δεν υπαρχουν

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 συμφωνώ απόλυτα με όλα, και έχω εκφράσει και τις μπασκετικες απόψεις μου για τον παίχτη και τις θέσεις 2-3, αλλά πλέον έχει γίνει ένας από εμάς και πρεσβεύει πλέον την δουλειά που γίνεται στην ομαδα και το legacy που δημιουργεί.
    επίσης δεν νομίζω ότι κοστίζει πολλά, νομίζω είχε 500-550.000 στην προηγούμενη ανανέωση, να πήγε 650.000; που να ψάχνει τώρα για κάνα 50αρικο παραπάνω; και εμείς για κάνα 50αρικο παρακάτω?

    πάντως, αν όντως έχει πάει στα 650.000, είναι στο ποσό περίπου που ήρθε ο Walk-up και συνήθως παίρνουν Hilliard/Hollins (Hilliard λίγο πιο ακριβός), δεν είναι άσχημα για Ευρώπη και 4ο γκαρντ σε ομάδα πρωταθλητισμού..

    τους παίκτες τους φτιάχνει και το σύστημα, δύσκολα κάποιος θα εγκαταλείψει αν δεν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στα λεφτά, ή δεν τον θέλει η ομάδα. παίζει ρόλο αυτό.

    Αλλωστε και η Μπεριλ είναι η καλύτερη νέα οπαδός μας, και είδα είχε και αδερφή/ξαδέρφη μαζί της προχθές!

    Ο Μωραιτης βγάζει μάτια με ούτε 30% στο τρίποντο! Ο Τσαλμπουρης που γελαγαμε είχε διπλάσιο Μ.Ο πόντων και διπλάσια σχεδόν τρίποντα στη χρονιά! Λουντζης και Παπας στα γκαρντ και είμαστε κομπλέ..Ο Λουντζης έχει βάλει και 13 στην Εφές με 7 ριμπάουντ και έχει πάει και φάιναλ 4! Ο Μωραιτης πήγε μέχρι το Ηράκλειο στο σούπερ καπ και έβαλε και 18 στον ιωνικό όπου έβαλε 12 ο Αρσενοπουλος (2ος σκόρερ της ομάδας του!).

    Ρογκαβοπουλος σιγά σιγά πρέπει να κατηφορίσει, αλλά ίσως θέλει 1-2 χρόνια ακόμη έξω. Τανουλης έχει προοπτικές πιστεύω, αλλά θέλει κάνα 2 χρόνια ψήσιμο, εκτός αν τον πιστέψει τρελά ο Μπ και τον δουλέψει από νωρίς..

    Αλλους δεν βλέπω που αξίζει να ασχοληθεί για τώρα..καλά, αν δεν μου κάτσει κανένας Έλληνας τύπου ΚωσταΑντε ή Μητογλου στο εγγύς μέλλον, έπαιρνα Τσαλδάρη για τελευταίο ψηλό. Τωρα θα έβγαζες Bolomboy ή Peters ευκολότερα από τα ελληνικά play offs και θα υπήρχε ένα ζεστό κορμί να βγάζει 2-3 συστήματα του Βεζενκοφ να σουτάρει από τις γωνίες όταν ξεκουράζεται ο Σάσα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...