roumeliotis

Carwiz

«Θέλω τη Ζάλγκιρις στα πλέι οφ...»

casino loutrakiou
redwell

Συνέντευξη στην ΕΡΤ παραχώρησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ και μάλιστα διάλεξε και αντίπαλο, αφού χαριτολογώντας είπε ότι προτιμάει την Ζαλγκίρις για να... συνηθίζει σιγά σιγά στο Κάουνας, όπου και θα γίνει το φετινό F4 της Euroleague. Πιο αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε...

Για το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στην Basket League: «Η πορεία που θέλουμε είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος. Αλλά είναι δύσκολο να πας να παίξεις με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Οπότε ίσως είναι περίπλοκο, αλλά ελπίζω ότι όντως μπορούμε να κρατήσουμε το σερί μέχρι την επόμενη σεζόν».

Για το αγώνα με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ: «Το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα είναι μια πραγματικά σκληρή μάχη. Και είμαι χαρούμενος που θα γίνει έτσι γιατί θα μας επιτρέψει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Ξέρετε, τον τελευταίο καιρό δεν παίζουμε με τέτοιου είδους ευκαιρίες. Διότι το κίνητρό μας μπορεί να είναι υψηλό αλλά όπως είδατε κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ακόμη και στις προπονήσεις μας, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε να ανεβάσουμε περισσότερο ρυθμούς».

Για το αντίπαλο στα πλέι οφ της EuroLeague: «Όποιος και αν είναι, εμείς θα παίξουμε δυνατά. Γιατί νιώθω ότι αυτή η ομάδα μας παίζει το καλύτερο μπάσκετ στον κόσμο όταν αντιμετωπίζει μια πρόκληση. Όταν έχουμε την πλάτη μας στον τοίχο, παίζουμε καλά γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Δεν θέλω να νομίσει κανείς ότι θα είναι εύκολα παιχνίδια για εμάς. Δεν το πιστεύω αυτό. Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων τα πλέι οφ ώστε να μπορέσουμε να πάμε στο Final 4».

Για το Final 4 στο Κάουνας και το ενδεχόμενο συναπάντημα με τη Ζάλγκιρις στα πλέι οφ: «Θα προτιμούσα να πάω εκεί και να δοκιμάσω τα καλάθια, να νιώσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου αλλά ας είναι ό,τι είναι να γίνει. Είτε πάμε στην Μπασκόνια, είτε παίξουμε με τη Ζάλγκιρις, θα πάμε να παίξουμε δυνατά. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι στα play-offs. Έχω υψηλή αυτοπεποίθηση».

Για το αν είναι έτοιμος να κερδίσει την EuroLeague με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά, είναι κάτι που λέω από τότε που ήλθα εδώ. Πέρσι είχαμε την ευκαιρία αλλά τελείωσε με την καρδιά μας να σταματά. Φέτος όμως έχουμε μια νέα ευκαιρία. Ακόμη νιώθουμε τον πόνο από πέρσι και ευχόμαστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανεωσε ο Σακαρος επεται η ανακοινωση της επεκτασης συμβολαιου του Θωμα και τον Ιουνιο ερχονται τα πολυ ωραια....ελπιζω να μας βρουν Πρωταθλητες Ευρωπης και κατακτητες του Quadruple.

  • Kazam7
    Kazam7 Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγινε αρχή με Μακ η ανανέωση και πολύ καλά έκαναν οι πρόεδροι..ψυχαρα είναι......ο βαζελος έκλεισε Μωραϊτή κοιτάζει κ λίγο Έλληνες...δν πρέπει ν μείνουμε κ εμεισ πισω, ρογκάβοπουλοσ πχ δεν πρέπει ν χαθει.ετοιμοσ για τ step up..red goal γνώμη οπωσ επισησ κ γ άλλους Έλληνες αν κινηθουμε?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω θελω τη βαζελα να παμε με σκουπα κ φαρασι στο Καουνας, η πιο σιγουρη προκριση. Δεν μπορει ο τρακης να τα μαγειρεψουν με τον πονηρογκα να γινει η δουλεια?

  •   Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 17:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανεωσε ο σκυλος!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    +2 χρόνια ο McKαρος!

    Ελπίζω να πετάξει τώρα στα τελευταία γιατί έχουμε άμεση ανάγκη στο 2..

    Όσο για τους προπονητές, θα πάρουν πρώτα όλοι οι άλλοι στην Ευρωλίγκα και ότι μείνει θα πάει σε αυτούς, και δεν βλέπω να έχει και πολύ πέραση ο Αταμάν!

    Η κωμωδία συνεχίζεται!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανανέωση ως 2025. Επίσημο.
    Για πολλοστή φορά εύστοχοι. Ευχαριστούμε και καλή Ανάσταση.

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, εσύ ποια διαλέγεις για αντίπαλό μας στα πλέι οφ; Εγώ θα ήθελα να αποφύγουμε τους Τούρκους (έγινε με την Εφές). Κάνε μας μια ανάλυση γι' αυτό. Επίσης να τονίσω ότι με ανησυχεί το τελευταίο ντεφορμάρισμά μας (αστοχία σε σουτ και βολές, λάθη). Ελπίζω να είναι σχεδιασμένο από το τεχνικό επιτελείο και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα καθοριστικά παιχνίδια. Η ομάδα φέτος παίζει το καλύτερο μπάσκετ όλων των εποχών, οπότε δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από τους δύο εναπομείναντες στόχους. Πάμε Σακ, πάμε Θρύλε!

    REDGOAL: Ζάλγκιρις προτιμώ γιατί είναι δυο επίπεδα κάτω σε ποιότητα. Τι ανάλυση φίλε; Κάτσε να δούμε ποιος θα προκύψει και τα λέμε μετά

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμείς θέλουμε να πας στο FINAL FOUR αλλά εγώ θα ήθελα τη Μπασκόνια που είναι soft στην άμυνα και την έχουμε εύκολα.

    Ζαλγκίρις ναι μεν πολλά επίπεδα κάτω αλλά όπως σωστά επισημάνθηκε η καλύτερη ομάδα όσον αφορά στη σκληράδα-φτύνεις αίμα για να βάλεις καλάθι.

    Το κίνητρο και η δίψα τεράστια για να παίξει σπίτι της και επίσης κακός μας δαίμονας.

    Οπότε διαλέγω Μπασκόνια δαγκωτό.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν το είπε έτσι ξεκάθαρα ομως. Ότι θέλει την Ζάλγκιρις. Βέβαια κι εγώ θέλω πιο πολύ απ όλους την Ζαλγκιρις άλλα πιο πολύ για λόγους ποιότητας. Αυτό Βέβαια δεν πάει να πει ότι είναι αδύναμος αντίπαλος.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Μπασκόνια πλάκα πλάκα είναι πρώτη Ισπανία.. νομίζω Ζαλγκιρις είναι πολύ πιο κάτω σε ταλέντο, αλλά είναι πιο πάνω σε σκληραδα, και από εδώ και πέρα αυτό παίζει ρόλο, περισσότερο από ταλέντο και συστήματα. Αν είσαι soft πας σπίτι σου..

    Όπως και να έχει, το σημαντικότερο παιχνίδι πριν τα play off, και θα δείξει πράγματα..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...