roumeliotis

Carwiz

«Δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος στην Ευρωλίγκα...»

casino loutrakiou
redwell

Την κλάση και την ποιότητά του επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός και στα Άνω Λιόσια, όπου επικρατώντας 85-78 της ΑΕΚ τερμάτισε αήττητος τη Regular Season στην Α1, με τον Σάσα Βεζενκοφ να τονίζει:

«Η ΑΕΚ αξίζει τον σεβασμό όλων με την πορεία της στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος το πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το παιχνίδι με την Μπασκόνια όπου θέλουμε την πρώτη θέση.

Σε κάθε ματς υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αν και είναι ουτοπικό. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλό προπονητή και της εύχομαι καλή επιτυχία και στο BCL.

Σίγουρα το αήττητο στην κανονική περίοδο είναι κάτι πολύ καλό, αλλά δεν θα λέει τίποτα αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλες οι σειρές των playoffs θα έχουν ενδιαφέρον», ανέφερε.

Για τον αντίπαλο που περιμένει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ξεκαθάρισε: «Δεν μας νοιάζει, δεν μας απασχολεί ποιον θα αντιμετωπίσουμε.

Μας ενδιαφέρει να είμαστε πρώτοι. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τα δύο πρώτα ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...