roumeliotis

Carwiz

Ο Σλούκας αρχίζει προγραμματισμένη... πτήση

casino loutrakiou
redwell

Ταλαιπωρήθηκε από δύο τραυματισμούς το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο και έμεινε αρκετά πίσω σε ετοιμότητα, ανάσες και πατήματα στο παρκέ, όμως ο Κώστας Σλούκας μετά τις μέτριες εμφανίσεις με Παρτιζάν, Βιλερμπάν και ΠΑΟ, στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο παλιός καλός κόμπο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Έχοντας σε αυτά τα παιχνίδια 4 στο σύστημα αξιολόγησης με τους Σέρβους, 2 με τους Γάλλους και 2 με το τριφύλλι, ο 33χρονος άσος έγραψε 12 στη Σερβία με 2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές και 3 ασίστ.

Δεν πιέστηκε, δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί πολύ χρόνο, μπήκε σταδιακά και τώρα αρχίζει να χαϊδεύει το γκάζι με στόχο φυσικά να είναι σε φουλ ετοιμότητα και σε άριστη κατάσταση στη σειρά των πλέι οφ.

Αρχίζει πλεον η προγραμματισμένη από το τεχνικό επιτελείο... απογείωση και η αναμένεται να δούμε και την "πτηση" του έμπειρου γκαρντ στην τελική ευθεία της σεζόν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν διαφωνώ καθόλου για τον αθλητικό ψηλό, απλά αν δεν βρεις κάποιον επιπέδου Donta Hall, τότε για παρόμοιο/φθηνό βρίσκεις ένα κατσίκι που να πηδάει στον Θεό και να τρέχει και σου κάνει τη δουλειά και από την 3η θέση του ρόστερ των σέντερ. Υπάρχουν Αμερική τέτοιοι πάντως..

    Επίσης p n roll βρίσκεις και από άλλες θέσεις, δεν είναι απαραίτητο να παίρνεις τέτοιες φάσεις μόνο από το 5, βέβαια ενδείκνυται.

    Απλά ο Black δεν κάθεται για 3ος του χρόνου, έχει επανέλθει και θα θέλει ξεκάθαρο ρόλο, αγωνιστικά λεπτά, και χρήμα.. άλλο 300.000 και άλλο ότι ζητήσει του χρόνου, που θα είναι σίγουρα (και τουλάχιστον) τα διπλά.. νομίζω το ερώτημα σε σχέση με Black του χρόνου θα είναι αν τον κρατάς για 2ο..

    Μιλουτινοφ δεν έχω κολλήσει γιατί θεωρώ ότι είναι το καλύτερο fit, απλά όταν δεν έχεις λεφτά, προσπαθείς να εκμεταλλευτείς κάποιες συγκυρίες για να πάρεις αξία πάνω από το budget σου. Ο Σλούκας ήταν μία τέτοια περίπτωση που όταν αποδεδειγμένα είχε μεγαλύτερες προσφορές ήρθε στην "χειρότερη" θεωρητικά ομάδα από εκείνες που τον ήθελαν, με λιγότερα χρήματα. Ο Βεζενκοφ δεν έψαξε καν την ελεύθερη αγορά ακόμη, σκεφτείτε ότι ίσως σε λίγο να είναι MVP της διοργάνωσης, θα μπορούσε να κάνει κάποιου είδους διαπραγμάτευση ή τουλάχιστον να ακούσει προσφορές αυτό το καλοκαίρι - αυτός προτίμησε να υπογράψει ανανέωση. Παίχτης τοπ 5 στη θέση του και να θέλει να μας κάνει έκπτωση για να έρθει μόνο ο Miloutinov υπάρχει..

    Με Fall/Milou έχεις 2 τοπ σέντερ που βλέπουν γήπεδο 40 συνεχόμενα λεπτά..σε βάζει σε άλλο επίπεδο..αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω, ενώ συμπαθώ τεζα τον Γάλλο, φυσικά θα πήγαινα με Μιλουτινοφ σαν βασικό - πολύ πιο ολοκληρωμένος παίχτης ΚΑΙ νεώτερος, και αν ήθελα φθηνότερο δεινόσαυρο θα κοίταγα τον άλλο τον Fall ή Koumadje.

    Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ξεκάθαρα το πλεονέκτημα που κέρδισε η ομάδα με δυσκολίες και πολύ κόπο, και να πάρουμε τον "ευκολότερο" (που θα είναι σίγουρα δύσκολος) δρόμο για το Κάουνας..το είπε και ο κοουτς, θέλουμε να κερδίσουμε και να βγούμε πρώτοι. Αυτό μετράει τώρα, και τα άλλα τα βλέπουμε.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 14:21 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe οι χαμένες ευκαιρίες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας μας. Εδώ και χρόνια γι αυτές μιλάμε. Μόνο συγκεκριμένα άτομα με συγκεκριμένη αποστολή βλέπουν όραμα και βήμα βήμα βελτιώσεις. Εδώ παραλίγο να χάσουμε τον Βεζε πριν δύο χρόνια για 50-100 χιλιάρικα. Όσο το θυμάμαι το γεγονός αυτό τόσο γελάω με τα χάλια μας. Υπάρχει συγκεκριμένη λογική στην ομάδα, και είναι αυτή που περιγράφεις. Χτίζουμε πάνω σε έναν παίκτη, αυτή τη φορά αυτός είναι ο σλούκας, από καθαρή τύχη μας έκατσε και το stepup του Βεζε, και απλά ζούμε την εποχή του pick του σλούκα, του βεζε και των λαθών που γίνονται ή φοβόμαστε ότι θα γίνουν. Τι πιο αστείο να έχεις elite pnr playmaker και να μην έχεις παίκτη για να παίξει ο άνθρωπος αυτό που ξέρει? Έχουμε 1-2 χρόνια ακόμα , αλλά δεν έχουμε δήγματα από το παρελθόν ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Πάντως ο Παπαγιάννης που αναφέρει ο φίλος είναι η μεγαλύτερη τρύπα στην άμυνα που υπάρχει σε όλη την ευρωλίγκα. Ο παίκτης αυτός είναι η χαρά του αντιπάλου, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει. Ο Μίλου μας λύνει τα χέρια, αλλά προσωπικά δε βλέπω να αποδίδει μαζί με Φαλ η ομάδα. Θέλουμε αθλητικό ψηλό, ως δεύτερο ψηλό, και τρίτο τον Μπλακ. Ξέρω ότι διαφωνείς εδώ, αλλά πραγματικά αθηλτικό ψηλό 5αρι, έχουμε ξεχάσει πως είναι. Ο λεσσορτ μια χαρά τους χόρεψε τους ψηλούς της ρεαλ με 2,6 ύψος.
    Για να μην κλαίμε όμως συνεχώς, και κυρίως σε άσχετη περίοδο, ο Μπι με το μπάσκετ που παίζει στο δεύτερο γύρο, έδειξε ότι η ομάδα μπορεί και χωρίς σλούκα. Ο ουόκαπ μπορεί να κάνει παιχνίδι, να παίξει άμυνα, να αγωνιστεί για 30+ λεπτά, και πλέον έχει ανέβει τόσο , που βγάλαμε όλο το δεύτερο γύρο χωρίς σλούκα. Δεν είναι κακό αυτό, απλά είναι ακριβό σπορ για την τσέπη μας. Η αξία ορισμένων παικτών μας έχει εκτοξευθεί, και πρέπει να συνδυαστεί με κούπα για να λέμε ότι πετύχαμε κάτι, γιατί ο κορμός εύκολα χαλάει, και αυτή τη φορά είναι και μεγάλος. Το ωραίο μπάσκετ είναι αρκετό μόνο για λίγους φιλάθλους, οι περισσότεροι θέλουν και άλλα πράγματα και καλά κάνουν και θέλουν. Πλέον παίζουμε χωρίς clutch παίκτη που δε ξέρει να χάνει (δες Σπανούλη) και στο φ4 που τα χέρια θα τρέμουν, θέλουμε τον καλό σλούκα να μπει στα παπούτσια του για λίγο. Με τη φετινή χρονιά του ουόκαπ, εύκολα λέω ότι είναι τόσο απαραίτητος για του χρόνου όσο και ο σλούκας. Πάμε για τη νίκη με Μπασκόνια, είμαστε πλέον πρώτοι ή δεύτεροι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αλλά το ματς αυτό πρέπει να το κερδίσουμε για άλλους λόγους. Αν η ρεαλ χάσει περνάμε πρώτοι και με ήττα από μπασκόνια, μαθηματικά έχουμε 66% πιθανότητες για να βγούμε πρώτοι, στοιχηματικά περισσότερες, αλλά πρέπει να πάρουμε αυτό το ματς για λόγους γοήτρου. Προβλέπω 20αρα του σλούκα και άλλα τόσα από Βεζέ.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Παπαγιάννης θεωρώ ότι δεν θα "τολμήσει" να έρθει Ολυμπιακό. Εμένα μου αρέσει πολύ ο παίχτης και θα πάρει καλή μεταγραφή, μπορεί να δοκιμαστεί και στους Bucks τώρα που απέδειξε ότι διαθέτει και σουτ. Δεν θα τους χαλαγε ένας 2.20 ψηλός με καλό σουτ, θα μπει κατ'ευθειαν στην εξίσωση..και δεν είναι ακριβός πολύ για ΝΒΑ..δεν είναι φάση Micic/Vezenkof που θέλουν κάνα 5-7αρι για να αξίζει (είπαμε η California έχει την μεγαλύτερη φορολογία στο ΝΒΑ, χάνει πάνω από 50% ο παίχτης από το συμβόλαιο), με 2-3 μύρια του budget είναι οκ.

    Ο Tobey είναι φθηνότερος πάντως από Παπαγιάννη και στη θέση του Bolomboy είναι καλύτερη επιλογή (αφού Μπαρτσελόνα παίζει μόνιμα 4αρι ενώ Βαλένθια έπαιζε μόνιμα 5, και έπαιρνε ακριβώς τα ίδια λεφτά με Bolo..), και παίζει εξίσου καλά το pick n roll με το pick n pop.. προχθές πήγε να το γυρίσει μόνος του όταν έβαλε 2 τρίποντα και ένα κάρφωμα συνεχόμενα (12π 4ριμπ με 2/4 τρίποντα).

    Ο Παπαγιάννης θα ερχόταν μόνο σαν ισοδύναμος του Fall, προτιμώ σε αυτήν την περίπτωση τον Μιλουτινοφ, είναι αρκετά πιο ολοκληρωμένος από Παπαγιάννη και σε κρατάει κατευθείαν στην elite της Ευρώπης. Βέβαια κάθε καλός Έλληνας είναι ευπρόσδεκτος, αλλά ούτως ή άλλως δεν νομίζω να βάλει τον εαυτό του σε αυτήν τη δοκιμασία να αλλάξει αιώνιο..

    Για καλό παιχνίδι πάνω από την ρακέτα καλός θα ήταν (και για 3ο σέντερ) ο Κώστας Άντε. Κορυφαίο τέτοιο παιχνίδι στην Ευρώπη έχει ο Donta Hall, δεν τον έβλεπε σε κάποιες φάσεις ο Lessort.. Άλλα ούτε αυτό βλέπω να συμβαίνει. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τον Βεζενκοφ, αλλά ανεξαρτήτως αυτού, ο Μιλουτινοφ πρέπει να έρθει και κολλάει με όλους και με όλα..

  • Αντώνης
    Αντώνης Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupepe με τον Tobey θα παίξει pick n roll?
    Φέρε τον Παπαγιάννη να πέσουν τα τσιμέντα...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβάζω και εγώ όλους τους κατευθυνόμενος "αντικειμενικούς" να λένε ότι ο Σλούκας απομακρύνεται, και δεν του αρέσει ο ρόλος του, και διάφορα τέτοια..ο παίχτης ήρθε χωρίς καμία εγγύηση με χάλια ομάδα και τον Ολυμπιακό σε κρίση, και τώρα έχει πάρει τα πάντα, έπαιξε final 4, που ούτε με Φενέρ θα έπαιζε πέρυσι, και τώρα είναι 1-2 στη βαθμολογία στην πιο ανταγωνιστική Euroleague των τελευταίων ετών (μάλλον και πάντα), ενώ λογίζεται από όλους σαν το σημαντικότερο βετεράνο της ομάδας και σίγουρο Euroleague legend μόλις αποσυρθεί..

    Να πάει πού; Και για πόσα χρόνια;

    Εδώ θα πάρει ένα δίκαιο +3 να παραμείνει ο ηγέτης της ομάδας και ένα 1+1 για να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που αντρωθηκε και έφτιαξε το όνομά του και έβγαλε τα εκατομμύριά του!

    Ο Σλούκας είναι απαραίτητος για να παραμείνει η ομάδα μας στον αφρό..και άσε τους άλλους να ψάχνουν ακόμη playmaker.. έδιωξαν τον Καλάθη επειδή έπαιρνε πολλά, και δεν ξανασηκωσαν κεφάλι από τότε. μην κάνουμε το ίδιο λάθος.

    Campazzo σίγουρα καλύτερος του Κώστα, αλλά θα θέλει και 2.5μυρια τουλάχιστον για να έρθει! Στον Ολυμπιακό μας, δυστυχώς, μέχρι 1.8 φτάνει το ανώτερο και έχουμε 2, με το καλό να έρθει και ο Μιλού του χρόνου να έχουμε 3 με τόσα!

    Πάντως το λέω εδώ και χρόνια, έχεις (είχες) τον Σλούκα στην ακμή του και δεν παίρνεις 2 καλούς pick n roll παίχτες να κάνει παπάδες.. κρίμα, πάλι δεν έχουμε φέτος..με Tobey/Colson αντί Peters/Bolomboy που προτιμούσα προσωπικά το καλοκαίρι, θα είχε 13 ασσίστ σε κάθε παιχνίδι, και άπειρο pick n pop μαζί με το pick n roll!

    Τεσπα, ελπίζω του χρόνου να διορθωθούν και αυτά με κάποιο τρόπο.

  • Franko
    Franko Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 22:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω εάν ανανεώσει ο Σλούκας..αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ουοκαπ θα παίζει σαν Έλληνας του χρόνου..

  • Κίμων Κοκορόμυαλος
    Κίμων Κοκορόμυαλος Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα εδώ και ένα μήνα δεν παίζει το ίδιο καλά. Ελπίζουμε να είναι θέμα διαχείρισης και όχι ξεφουσκώματος.
    Η άνοδος της απόδοσης του Σλούκα είναι πολύ σημαντική και μακάρι να παραμείνει στην ομάδα. Και το RedGoal όταν μιλάει με σιγουριά σε μεγάλο βαθμό επαληθεύεται. Δεν είμαι σίγουρος μόνο αν του δώσουν τριετές συμβόλαιο, προσωπικά πιστεύω ότι τα δυο χρόνια είναι πιο πιθανά ,βάσει ηλικίας του παίκτη ,της συνολικής του απόδοσης αυτά τα 3 έτη και ιστορικότητας βραχυχρόνιων συμβολαίων που δίνουν οι πρόεδροι (αν και τώρα τελευταία δίνουν πιο μακροχρόνια).
    Και το ερώτημα είναι το εξής , RedGoal: Πόσο κοντά είμαστε σε Αμερικανό γκαρντ σκόρερ από το “πάνω ράφι”?

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 20:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Οντος μου άρεσε ο Σλούκας στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αστέρα. Θα ανέβει κι άλλο πιστεύω.

  • Άρης
    Άρης Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη αξία ο Σλούκας

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι καλά που γράφει ο κόσμος καλά λόγια για ένα παίκτη που μπορούσε να πάει αλλού αλλά προτίμησε την ομάδα που τον έκανε μεγάλο παίκτη!!!!
    Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον ήθελαν και όχι μόνο αυτόν και ελπίζουμε να μην το συνεχίσουν αν θέλουν το καλό της ομάδας!!!!
    Εντάξει μπορεί να παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι του μπάτζετ που δεν είναι για πολλά αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο αν φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν ομάδες με διπλάσιο και βάλε και δεν θα είναι ούτε στην οκτάδα!!!!
    Άλλωστε όταν έχεις παίκτες επιπέδου σαν τον Σλούκι έχεις και μία πιθανότητα να φτάσεις στην κορυφή γιατί με τα λόγια και τους δήθεν παικταράδες δεν κάνεις προκοπή!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...