roumeliotis

Carwiz

Ήττα 87-79 με γελοία διαιτησία στο Βελιγράδι

casino loutrakiou
redwell

Δεκαπέντε... ημίχρονα να έπαιζε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει ποτέ αυτό το ματς καθώς οι ρέφερι παίζοντας 90%-10% έδρα έκριναν το νικητή 87-79, χωρίς φυσικά να επηρεάζεται σε τίποτα η πρωτιά καθώς οι Πειραιώτες έχουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Απίστευτο ξύλο από τους γηπεδούχους από την αρχή ως το τέλος του αγώνα με εξώφθαλμα φάουλ που δεν σφυρίζονταν στην μια πλευρά ενώ από την άλλη και η... ανάσα των Πειραιωτών δινόταν φάουλ. Υπό τέτοιες συνθήκες και φυσικά με τον Θρύλο στην κορυφή και τους Σέρβους αποκλεισμένους, δεν... καίγονταν οι νταμπλούχοι να σκιστούν για το διπλό.

Με καλή άμυνα, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και σούπερ ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου (μέχρι το σημείο εκείνο η ομάδα μας είχε 6/8), οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους και «έχτισαν» μια διαφορά 11π. (17-28 στο 8’). Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην άμυνα και «απάντησαν» με ένα επί μέρους σκορ 9-2 (26-30 στο 10’), όμως, δεν σταμάτησαν εκεί...

Η ομάδα του Πειραιά έμοιαζε αποσυντονισμένη στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κάκιστη κυκλοφορία της μπάλας, κακές επιλογές και λάθη επέτρεψαν στον Ερυθρό Αστέρα να προσπεράσει με 43-39 στο 18’.

Ωστόσο, η επιστροφή των Μουστάφα Φαλ και Τόμας Γουόκαπ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε ο Ολυμπιακός να ανακτήσει το προβάδισμα και να κλείσει το πρώτο εικοσάλεπτο με θετικό πρόσημο (45-47).

Η πιεστική και σε πολλές περιπτώσεις πάνω από τα όρια του φάουλ άμυνα της ομάδας του Βελιγραδίου δημιούργησε σοβαρότατο επιθετικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό, που σκόραρε μόλις 12π. στην 3η περίοδο.

Μέσω της άμυνάς του ο Αστέρας επέβαλλε τον ρυθμό του (65-79 στο 30’) και παρά το επιθετικό «ξύπνημα» των «ερυθρολεύκων» στο 4ο δεκάλεπτο, κατάφερε χάρη στην περιφερειακή του ευστοχία να διατηρήσει σταθερά τον έλεγχο (83-74 στο 37’) και να επικρατήσει με 87-79.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-30, 45-47, 65-59, 87-79

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ιβάνοβιτς): Χόλαντ 17 (2/2 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 4/4 βολές), Βιλντόσα 12 (3/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 λάθη), Λαζάρεβιτς, Καμπάσο 20 (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 5 κλεψίματα), Μίτροβιτς 10 (4/5 δίποντα, 2/3 βολές), Μάρτιν 4 (4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα), Ντόμπριτς 7 (3/10 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ίλιτς 2, Νέντοβιτς, Κούζμιτς 3, Πετρούσεβ 12 (3/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 15 (3/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Κάναν 6 (2/6 τρίποντα), Λαρεντζάκης (0/5 τρίποντα), Φαλ 6 (2/4 δίποντα, 2/5 βολές, 7 ριμπάουντ), Σλούκας 13 (2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη), Βεζένκοβ 16 (4/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 10 (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη), Μπόλομποϊ 1, Πίτερς, Μπλακ 2, ΜακΚίσικ 10 (4/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ασίστ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα: 20/35 δίποντα, 10/24 τρίποντα, 17/20 βολές, 34 ριμπάουντ (28 αμυντικά - 6 επιθετικά), 18 ασίστ, 13 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 14 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/32 δίποντα, 11/32 τρίποντα, 10/14 βολές, 42 ριμπάουντ (23 αμυντικά - 19 επιθετικά), 19 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 19 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 34η και τελευταία αγωνιστική ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε (13/4 στις 20:00), ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στο ΣΕΦ με τη Μπασκόνια (13/4 στις 21:00).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΚ, η διαιτησία περιμενε καραούλι και επρεπε να το γνωριζαμε εξαρχης απο τη στιγμη που οριστηκε ο Ισπανος που ηταν επισης πρωτος διαιτητης και στο ματς με τον Ερυθρο στο ΣΕΦ. Ειναι ενας απο τους διαιτητες με τον οποιο διαχρονικα εχουμε αρνητικο προσημο ενω οι νικες μας συνολικα στην Ευρωλιγκα ειναι περισσοτερες απο τις ηττες. Αυτο λέει πολλά.

    Η φαση του αντιαθλητικου του Πιτερς μιλαει απο μονη της. Οι δυο διαιτητες πανε στο μονιτορ, και ο άλλος διαιτητης του λεει οτι ο Πιτερς δεν κανει κινηση να κοψει τον παιχτη του Ερυθρου ενω ταυτοχρονα εχει το χερι του χαμηλα για να παει προς τη μπαλα. Ενω η φαση ειναι καθαρη, ο Ισπανος ζηταει επισταμενως να δει ολες τις καμερες μηπως και δει κατι διαφορετικο και στο τελος παραβλεποντας τη γνωμη του συναδελφου του, το παιρνει επανω του ως 1ος διαιτητης και σφυριζει αντιαθλητικο!

    Ταυτοχρονα, υπηρχαν αρκετοι παιχτες των Σερβων που επαιζαν για τα μελλοντικα συμβολαια τους και ηθελαν να δειξουν το κατι παραπανω χθες. Διπλα στο παρκέ ηταν κοντα οι Σταυροπουλος και Μισκο. Οπως επσης και μεγαλο-εκπροσωποι της Οκταγκον. Ο Χασαν π.χ. σκιστηκε να δειξει οτι κακως τον διωξαμε περισυ. Ο Ντομπριτς που προτεινεται καθε χρονιά και δεν του δθινουμε σημασία πηγε να το παιξει Τζορνταν στο 1ο μερος. Ο Βιλντοζα οτι αξιζει το 1.2 που ζηταει απο τους πρασινους κλπ.

    Ομως, για εμας το θεμα ειναι απο τη στιγμη που το περιμεναμε, τι προετοιμασία καναμε? Δεν ειδα καμία προετοιμασία και καμία συγκεντρωση απο τους παιχτες να πω την αληθεια.

    Ελπιζω να κανω λαθος αλλά η Μπασκονια ερχεται με το μαχαιρι στα δοντια την επομενη εβδομαδα και ο Πενιαρογια εχει μεγαλη εμπειρια απο do or die παιγνιδια. Δεν ειμαι καθολου σιγουρος.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η Παρτιζαν αποψε ηττηθει στο Μονακο -αφου οι μονεγασκοι και κινητρο εχουν στην προοπτικη να σκαρφαλωσουν ψηλοτερα απο την 4η θεση και καλη ομαδα- τοτε θα εχει την ευκαιρια να εκμεταλλευτει το γεγονος οτι κλεινει την αυλαια της RS την Μεγαλη Παρασκευη και γνωριζοντας το δικο μας αποτελεσμα απο την προηγουμενη μερα να μας διαλεξει για αντιπαλο δινοντας το ματς στον βαζελο.
    Αυτο βεβαια προυποθετει οτι η Ζαλγκιρις της οποιας το ματς στο Μοναχο απεναντι στην αδιαφορη Μπαγερν θα διεξαχθει επισης την Μεγαλη Παρασκευη ιδια ωρα με το Παρτιζαν-Παο θα νικησει για να φτασει στις 19 νικες.
    Η μη διεξαγωγη των αγωνων της τελευταιας αγωνιστικης ιδια μερα και ωρα ειναι μια διαχρονικη παθογενεια της Ευρωλιγκας που πληττει την αξιοπιστια της και πραγματικα κανεις δεν καταλαβαινει για ποιον λογο δεν την διορθωνει.
    Απο κει και περα αν η ομαδα παρουσιαστει ετοιμη στα πλει οφς και ειδικοτερα απο την στιγμη που η Εφες αποκλειστηκε προσωπικα δεν μου δημιουργει ανασφαλεια κανενας αλλος αντιπαλος

  • τακης
    τακης Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 10:10 Σύνδεσμος σχολίου

    νικος7 δεν χρειάζετει να περιμένουμε 1,5 μήνα. Γελάμε από τώρα μαζί σου με αυτά που γράφεις

  • thrylosole
    thrylosole Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 09:47 Σύνδεσμος σχολίου

    'Ότι και να λέμε , όσο χιούμορ και να κάνουμε η ομάδα κάνει πολύ μεγάλη κοιλιά και αυτό δεν μπορεί να μην είναι ανησυχητικό. 'Έχει πολύ μικρή σημασία με ποιον θα παίξουμε άν είμαστε έτσι στα playoff.
    Από την άλλη δεν θα μπορούσαμε να το πάμε μέχρι τέλους σε αυτό το υψηλό επίπεδο που βρεθήκαμε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.
    Θέλω να πιστεύω ότι είναι αναγκαία και κυρίως διαχειρίσιμη, αυτή η κοιλιά για να μπούμε στην τελευταία ευθεία της σεζόν ανεβαίνοντας.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 07:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν αρχίσουμε τα σενάρια και χάσουμε από Μπασκόνια, υπάρχει περίπτωση να βγούμε και 4οι! Οπότε ας κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας χωρίς πολλά πολλά και ας έρθει αντίπαλος όποιος μπορέσει. Τους έχουμε όλους, είτε εύκολα είτε δύσκολα.

    Υ.Γ. Το σενάριο που βγαίνουμε 4οι, προϋποθέτει νίκες των Ρεάλ (στο Τελ-Αβιβ) της Μπαρτσελόνα (στο Μιλάνο και μέσα με Βαλένθια) και της Μονακό (μέσα με Παρτιζάν και στην Εφές). Πολύ πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

  • John 7
    John 7 Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν χάσουμε από μπασκονια μπορεί να πέσουμε με παρτιζαν, οπότε δύσκολο το F4 ,με οποιαδήποτε άλλη δεν υπάρχει πρόβλημα!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe
    Προσωπικά, τη μόνη ομάδα που δε θέλω στο τοπ8 είναι η Παρτιζάν. Περιμένω ότι θα σπρωχτεί για να πάει Φ4....

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κερδίζουμε Μπασκόνια και παίζουμε playoff με Ζαλγκίρις. Μια χάρα μας πάει. Η ομάδα επιβεβαιωμένα, κάνει μίνι προετοιμασία, είναι πιασμένη και ντεφορμέ από την προετοιμασία αυτή. Το πρόγραμμα Μπι πάει κατά γράμμα. Σήμερα χάσαμε, αν και θέλαμε τη νίκη, το δήλωσε άλλωστε ο κοουτς και οι παίκτες και φάνηκε και από τους χρόνους χρησιμοποίησης των παικτών. Δε τα καταφέραμε, μας έπαιξαν στα όρια του φαουλ, αλλά καλό είναι να τα συνηθίσουμε σιγά σιγά αυτά τα ματς, διότι έτσι θα πάει από δω και μπρος. Αθλητικό ξύλο έπεσε, τώρα αν ήταν 50-50 είναι άλλο θέμα. Αν χάσουμε από Μπασκόνια, θα πέσουμε πάλι με Μπασκόνια, πλάκα θα έχει και αυτό το σενάριο. Σήμερα πάλι έβαλαν 120 πόντους στη βιλερμπαν, αλλά θεωρώ ότι και Μπασκόνια και Ζαλγκίρις τους έχουμε. Απλά ο κοουτς πρέπει να ετοιμάσει τελείως διαφορετικά πλάνα. Τις ζαλγκίρις το παιχνίδι, είναι πιο κοντά σε αυτό που θα δούμε στο φ4, όπου θα πέσει ξύλο και το σκορ θα είναι χαμηλό.

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 23:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν τα δυάρια σου έχουν 6 πόντους και οι δύο δεν κάνεις τίποτα! Αν έχεις κάναν και λαρυ κάνεις το σταυρό σου να τα βάλουν, αν έχεις καμπατσο η ντορσει είσαι πιο σίγουρος! Τέλος πάντων αυτούς έχουμε και ελπίζουμε να φτάσουμε ψηλά!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα σχολιάσω τίποτα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ο αγώνας που πρέπει να κερδιθει 100% είναι την άλλη εβδομάδα.. περιμένω η ομάδα να δείξει την δέουσα σοβαρότητα και την αξία της. Αν όμως δεν έρθει η νίκη και πρώτη θέση με Μπασκόνια, τότε θα σοβαρεψουν πολύ και απότομα τα πάντα..

    Τα play off είναι πολύ κοντά για να κάνει τώρα κοιλιά η ομάδα..

    Αντίπαλο δεν μπορούμε να διαλέξουμε.. ουσιαστικά η πιο ευνοημένη από το πρόγραμμα που μπορεί να ξέρει αν θα πέσει μαζί μας μπορεί να είναι η Παρτίζαν.. αλλά έχει Μονακό αύριο.. όπως και να έχει, αν μπορείς να βγεις 1ος, έστω στην regular season, δεν πετάς την ευκαιρία..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...