roumeliotis

Carwiz

Walkup 11p.-13as. Vs PAO (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ρεκόρ καριέρας έκανε ο Τόμας Γουόκαπ με τις 13 ασίστ που μοίρασε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την 32η ημέρα της Euroleague.

Πέραν της δημιουργίας ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ προσέφερε και σε όλους τους άλλους τομείς αφού τελείωσε το ντέρμπι με 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Δείτε παρακάτω το "γλέντι" του ερυθρόλευκου κομάντο με το τριφύλλι...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή την στιγμή τον Μητογλου μπορείς να τον πάρεις με 150-200χιλ εφόσον και την επόμενη χρονιά θα είναι εκτός και όταν επιστρέψει ανάλογα σε τι κατάσταση θα είναι το αναπροσαρμόζεις αντίστοιχα. Για ενα τέτοιο πρότζεκτ νομίζω πως αξίζει να δώσεις αυτά τα λεφτά.
    Αρκεί βέβαια και ο παίχτης να εκτιμήσει την εμπιστοσύνη που θα του δείξει η ομάδα τιμώντας της με την απόδοση του και την γενικότερη συμπεριφορά του (π.χ σε μελλοντικές διαπραγματεύσεις).
    Επίσης γενικά τον τελευταίο χρόνο υπάρχει μια γενικότερη τάση εύρεσης ομογενών παιχτών που παίζουν στην Αμερική. Όποτε μην μας κάνει εντύπωση να δούμε κανενα λαβράκι τύπου Πάπας το καλοκαίρι.
    Οι καλοί Έλληνες παίχτες είναι περιορισμένοι. Είδαμε και τον πολυσυζητημένο Αγραβάνη τι κάνει στους απέναντι. Σε λίγο καιρό λογικά θα αρχίσουν πάλι οι συζητήσεις για Τσαλμπουρη. Ρογκαβοπουλος είναι ο μόνος που φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθει άμεσα αλλά και αυτός σε συγκεκριμένο ρόλο.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 21:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχαχαχαχα.. να παρουμε κ τον Τσακ Νορις. Κι αυτος σκληρος ειναι

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν έρθει ο Μήτογλου φίλε Basketball coach και παίξει ανάλογα με το ύψος που διαθέτει για να βοηθάει και στα ριμπάουντ όταν όλες οι ομάδες εγκατέλειψαν τα ημίψηλα σέντερ και γενικότερα τα ημίψηλα σχήματα, οπότε τότε ναι να πάρεις άλλον έναν αθλητικό ημίψηλο τύπου Lessort!!!!
    Όμως τα πολλά λεφτά δεν υπάρχουν ούτε καν διορθωτικές κινήσεις εν μέσω περιόδου για να έχεις πολυτέλειες ακόμα και για έναν Μήτογλου ή Καμπάτσο που ακόμα και ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει!!!!
    Εμείς πορευόμαστε με την ψυχή, την πιο βαριά φανέλα του Ευρωπαικού μπάσκετ με παίκτες εργαλεία και σφικτό ρόστερ 8-9 βασικών συν 3-4 που τους ξεκουράζουν και έναν προπονητή οπαδό που ταιριάζει γάντι στην ομάδα όπως καμία άλλη δεν διαθέτει!!!!
    Συνεπώς ας έρθει ο Μίλου, ο Ρογκαβόπουλος και κάποιος αξιόπιστος σουτέρ να έχει επαφή με το καλάθι στο τρίποντο και ας αφήσουμε τα όνειρα για υπερβάσεις, μια χαρά θα είναι για την επόμενη χρονιά αυτές οι κινήσεις!!!!
    Με ότι έχεις και διαθέτεις πρέπει να μάθεις να πορεύεσαι!!!!
    Όσο για την προοπτική ενίσχυσης της ομάδας με Ελληνικό στοιχείο αυτό ΙΣΩΣ να το βρούμε μπροστά μας και να το πληρώσουμε, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΣΛΟΥΚΑΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ και Λάρε με Λούντζη μόνο, δεν φτιάχνεις Ελληνικό κορμό!!!!

  • Basketball coach
    Basketball coach Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα το τονίσω για άλλη μια φορά για ναη τα πω αργότερα...άποψη δική μου και δικαίωμα του του καθενός να χει τη δική του άποψη...οι ομάδες οι μεγάλες χτίζονται με ουοκαπ..με τέτοιους παίκτες..η δική μας ομάδα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά με 2-4 κινήσεις στοχευμένες θα είναι όχι μόνο η καλύτερη αλλά και ανίκητη και αλυγιστη και τα επόμενα 3-4 χρόνια...οι 2-3 πχ ξένοι που θα ήταν καλό να έρθουν θα πρέπει να έχουν τα εξής χαρακτηριστικά...αθλητικοί,σκληροί ομαδικοί και ηγέτες στα παιχνίδια που κρίνονται στη λεπτομέρεια όταν η μπάλα ζυγίζει...δε θέλουμε παίκτες στυλ Τζέιμς που κουράζουν το τόπι ούτε λάιτ σα το γκριγκονις που δεν αμύνονται η στα δύσκολα δεν είναι λιοντάρια...για μένα κολανε γάντι στην ομάδα ο λεσορτ και ο καμπαζο...θα δαγκώνουμε λαρυγγια με αυτούς συν ουοκαπ Μακ κισικ Παπ κ φαλ...επίσης δύο Έλληνες γιατίεγαλωνουν Παπ κ Σλούκας...Αγγελόπουλοι κάντε το..ο Μπαρτζώκας είναι ο τοπ προπονητής στην Ευρώπη και χρειαζετε μια πολύ στοχευμένη υπέρβαση ώστε η ομάδα μας απο καλύτερη στην Ευρώπη να γίνει τέλεια και ανίκητη για 3-4 χρόνια..2-4 χειρουργικά στοχευμένες κινήσεις...πχ ποιος θα μπορούσε να ακολουθήσει εμάς με μια δωδεκάδα ουοκαπ καμπαζο σλουκα κάναν λαρετζακη Μακ κισικ Παπανικολάου βεζενκοφ Μήτογλου φαλ λεσορτ και Μπλάκ στην Ευρώπη ως έβδομο ξένο και για Ελλάδα ρογκαβοπουλο ;απλά καμία ομάδα....ζήτω ο θρύλος και ο MVP όλης της αγωνιστικής ουοκαπ που πήρε μόνο 5 σουτ σε όλο το ματς!!!!σκληρός ηγέτης και ομαδικος...!

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε Μιχαλάκη! όπως σε φωνάζουν και οι συμπαίκτες σου, έχεις κλέψει τη μπασκετική καρδιά μας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display