roumeliotis

Carwiz

Οδοστρωτήρας... Μπλακ 21p. Vs ΠΑΟ (vid)

casino loutrakiou
redwell

Οδοστρωτήρας... Ταρίκ Μπλακ στο κλάσικο με τον Παναθηναϊκό καθώς ο Αμερικανός σέντερ έκανε μια "χαψιά" τους ψηλούς των πρασίνων στα μόλις 14' που βρέθηκε στο παρκέ. Τι έκανε;

Πέτυχε 21 πόντους με 7/8 βολές, 7/7 δίποντα, κέρδισε μάχες και οδήγησε τον Θρύλο σε μια ακόμα νίκη επί του τριφυλλιού για το 13-0.

Δείτε τα επιτεύγματά του στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @ΜΚ7 συμφωνώ σε όσα λες. Απλά να προσθέσω πως ο Μπραιαντ που αναφέρεις χωράει στο ρόστερ ακόμα και αν παραμείνει ο Κανααν, καθώς και στην Μακάμπι αλλά και στην εφες τώρα παίζει σχεδόν πάντα σε σχήμα με τρία Γκαρντ σε ρόλο τριαριού. Και η αλήθεια είναι πως την παίζει αρκετά καλά την θέση. Παρά το 1,96 του είναι αρκετά δυνατός και σκληρός στην άμυνα, βάζει καλά το κορμί του και παίρνει και αρκετά ριμπάουντ. Και σίγουρα μπορεί να ανταποκριθει καλύτερα στο 3 και από λαρετζακη και από Μακισικ.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 Καλη περιπτωση ο Λιουντμπεργκ αλλα για μενα υπαρχει ακομη καλυτερη και αυτη ειναι του Μπραιντ του οποιου το συμβολαιο με την Εφες ληγει το προσεχες καλοκαιρι.Θεωρω οτι ειναι το perfect fit για την backcourt μας.Αυτα φυσικα αν ο κοουτς αποφασισει να αντικαταστησει τον Κανααν πραγμα για το οποιο δεν ειμαι σιγουρος ασε που ο Ησαιας δεσμευεται κιολας με διετες συμβολαιο. (νομιζω 1+1 με οψιον της ομαδας)
    Τωρα σχετικα με τον Μιλουτινοβ το προβλημα δεν ειναι τοσο το κασε του (θα πεσει στα 1,2εκ) ουτε αν μας παιρνει να προσθεσουμε εναν ακομη 7footer στο ροστερ.Μας παιρνει και μας παραπαιρνει μιας και τα μονο κοινα χαρακτηριστικα που εχουν μεταξυ τους ειναι το υψος (ο Φαλ ειναι λιγο πιο ψηλος) και οτι και οι δυο ειναι αυτο που λενε οι Αμερικανοι "point centers" δηλαδη πασαρουν καλα και διευκολυνουν πολυ την δημιουργια απο μεσα προς τα εξω.Στα υπολοια skills διαφερουν πολυ.Ο Μιλουτινοβ ειναι καλυτερος finisher κυριως στο post up ενω εχει και αξιοπιστο mid-range shot και μπορει να χαλασει ευκολοτερα το spacing του αντιπαλου.Το προβλημα ειναι οτι αν προσθεσεις τον Μιλουτινοβ στο ροστερ μαζι με τον Φαλ δεν μπορεις να εχεις και τον Μπλακ που ειμαι σιγουρος οτι ο Μπαρτζωκας θα εισηγηθει στην Διοικηση να τον κρατησει.Δεν γινεται μετα απο τοση δουλεια που εχει ριξει για να φτασει κοντα στο αγωνιστικο επιπεδο που ηταν στην Μακαμπι και με δεδομενο πως αν ανανεωσει θα παρει σιγουρα περισσοτερα χρηματα να του πεις οτι θα παιζει 7-8 λεπτα αντε 10 λεπτα που εχει μ.ο τωρα.Θα θελει περισσοτερο χρονο.
    Βεβαια απο την αλλη πλευρα οπως σωστα εγραψε καποιος φιλος επειδη δεν ξερουμε και ο Μιλουτινοβ σε τι αγωνιστικη κατασταση βρισκεται παιζοντας μονο στην VTB που μπορει να μην ειναι εντελως της πλακας αλλα δεν ειναι και καμια σπουδαια λιγκα και απεχοντας απο την Ευρωλιγκα εναν χρονο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να του προτεινονταν να γινει "project Black". Να αποκτηθει δηλαδη και να κληθει να αποδειξει σταδιακα οτι αξιζει πολυ χρονο στο παρκε αποδεικνυοντας οτι παραμενει ενα απο τα κορυφαια σεντερ της Ευρωλιγκας.Μονο ετσι μπορει να βγει αρμονικα το ροτεισον στους C.
    Δεν βλεπω αλλον τροπο να μπορουν να συνυπαρξουν Φαλ-Μιλουτινοβ-Μπλακ με χρονους που να ειναι και οι τρεις ευχαριστημενοι.
    Γαυτον τον λογο βλεπω καπως χλωμη την επιστροφη του Σερβου.Αν παραμεινει ο Ταρικ (που για μενα πρεπει να παραμεινει) και εφοσον ο κοουτς αποφασισει να αντικαταστησει τον Μπολομποι υπαρχει ενας παικτης που θεωρω πως θα ηταν το τελειο fit για μας και τον πιστευει πολυ κι ο Μπαρτζωκας αλλα δυστυχως δεσμευεται με κλειστο τριετες μεχρι το καλοκαιρι του 2024 κι αυτος ειναι ο Κοστελλο της Μπασκονια.
    Αλλα με προεδρο εκει τον Κερεχετα τρεχα γυρευε

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Ρώσοι όσο έχουν λεφτά θα προσελκύουν καλούς παίχτες. Για παράδειγμα και οι τρεις ψηλοί που αναφέρεις ή οι γνωστοί μας Ζαν Σαρλ-Μιλου θα έβρισκαν άνετα συμβόλαια σε ομάδες Ευρωλίγκας.
    Θυμάμαι ο Ρέινολντς που είχε προταθεί μια χρονιά επι Σφαιροπουλου και ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά το στυλ που είχε τότε, όπου ναι μεν σούταρε καλά αλλά είχε και την δύναμη να παίξει κοντά στο καλάθι. Όταν μπήκε στην Ευρωλίγκα σταμάτησε να σουτάρει και πρόσθεσε επιπλέον μυϊκά κιλά για να ανταποκριθει. Ειδικά στην Μπάγερν ήταν εντυπωσιακός, όπως βλέπουμε τον Λεσορ τώρα.
    Πιστεύω ότι με ένα 4-5 πιο αποτελεσματικό από τον Μπολομποι φέτος θα αναβαθμιστεί απίστευτα η γραμμή των ψηλών μας. Αν έχετε κάποιον υπόψη θα ήθελα να τον ακούσω διότι προσωπικά δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου.
    Επίσης για την περιφέρεια έχω ξανά γράψει πως αν πάμε σε αντικατάσταση του Κανααν θα έρθει παίχτης που μπορεί να χαρακτηριστεί ως έξυπνη επιλογή, κάποιος που δεν πάει το μυαλό μας. Ένας τέτοιος λοιπόν θεωρώ πως είναι ο Λιούνγκμπεργκ της Μπολόνια. Δεν κάνει καλή χρονιά και δεν είναι απίθανο να τον αποδεσμεύσουν, χωρίς να ξέρω βέβαια τι παίζει με το συμβόλαιο του. Κόμπο Γκαρντ που βοηθάει και στις δυο πλευρές του παρκέ, έχει την δυνατότητα για κάθετο παιχνίδι που μας λείπει ενώ είναι και καλός αμυντικός.

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικτάκο τον Μιλουτίνοφ δεν τον λες σε καμία περίπτωση. Επιθετικά είναι πιο ολοκληρωμένος από τους ψηλούς που έχουμε τώρα αφού έχει καλό παιχνίδι με πλάτη και τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει και ένα σουτάκι από τα 4-5 μέτρα συν ότι βάζει βολές. Ενώ και αμυντικά έπαιζε καλά την άμυνα με αλλαγές, ήταν καλός ριμπάουντερ και με το ύψος του προστάτευε καλά την ρακέτα. Επίσης παίζει καλά το pick and roll και έχει την τεχνική για να πασάρει. Και κάτι επιπλέον που έχω γράψει πολλές φορές πως πριν φύγει είχε ξεκινήσει διαδικασίες για ελληνική υπηκοότητα, οι οποίες αν ολοκληρωθούν και λογίζεται ως Έλληνας θα μιλάμε για τεράστιο πλεονέκτημα. Επειδή όμως το σενάριο αυτό δεν νομίζω ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ας το αφήσουμε στην άκρη.
    Γενικά όλο το παιχνίδι στους ψηλούς θα εξαρτηθεί από Μπλακ-Μιλουτίνοφ. Δηλαδή αν ανανεώσει ο πρώτος με 500-550χιλ που γράφει και το redgoal και δεχθεί να παραμείνει τρίτος στην ιεραρχία των σέντερ τότε χωράει και ο Μίλου. Αν ζητήσει παραπάνω χρήματα και μεγαλύτερο ρόλο και του τα δώσουμε τότε θα αποκτηθεί ένα 4-5 στην θέση του Μπολομπόι. Μην ξεχνάμε πως ο Φολ μεγαλώνει και κάθε επιπλέον χρόνο θα θέλει ειδική διαχείριση. Μην μας κάνει εντύπωση αν μένει εκτός σε πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος του χρόνου ή μειώνεται σταδιακά ο χρόνος του στην Ευρωλίγκα.
    Σωστά @DeCoupPe κάπου εκεί πρέπει να παίζει το συμβόλαιο του. Όπως ξαναέγραψα Παπ-Σλούκας θεωρώ πως θα ανανεώσουν με τα ίδια. Τα 900χιλ του Μπολομπόι μπορούν να μοιραστούν στις ανανεώσεις Μακίσικ-Λαρετζάκη-Γουόκαπ. Και να έρθουν δύο παίχτες στο 4-5 και στο 2-3 με καλά συμβόλαια τα οποία όμως θα καλυφθούν από τα αυξημένα έσοδα που θα έχει φέτος η ΚΑΕ και να είμαστε υπερπλήρεις.
    Επίσης, η υπόθεση Ρογκαβόπουλου δεν θα είναι τόσο απλή όσο νομίζουμε. Ο παίχτης μαθαίνω πως προτιμά να μείνει εξωτερικό 'στην ησυχία του' παρά να επιστρέψει Ελλάδα. Επιπλέον μετά την χρονιά που κάνει λογικά θα ζητήσει να έχει ρόλο στην ομάδα και όχι απλά να έρθει για να παίζει κανα πεντάλεπτο στο πρωτάθλημα. Βέβαια υπάρχει το δέλεαρ να παίξει στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και σε βάθος διετίας-τριετίας να είναι το βασικό τριάρι της ομάδας μας. Μακάρι οι άνθρωποι της ομάδας να τον πείσουν και να κατηφορίσει Πειραιά.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 13:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon μας έχεις λείψει φίλε! Γράφε συχνότερα αν προλαβαίνεις.

    Συμφωνώ σε όσα λες, απλά να σημειώσω ότι αυτή τη στιγμή κάνει σεζόν καριέρας ο τύπος..δεν είναι όπως ήταν, αλλά παραμένει ανταγωνιστική λίγκα, καλύτερη σίγουρα της Ελληνικής.


    PTS15.1 REB8.8 AST1.4 STL0.4 ΒLK0.6

    Ας πούμε η Cuban έχει Reynolds/Labeyrie/Vince Hunter, νομίζω επιπέδου Euroleague γραμμή. Ο πρώτος λογικά κοστίζει περισσότερο από Bolomboy και λογικά είναι καλύτερος του Black και οι άλλοι 2 θα ήταν πολύ προτιμότεροι από Bolomboy ας πούμε..

    Καλύτερα για εμάς που δεν έχει άπειρα παιχνίδια και επανέρχεται πλήρως από τον τραυματισμό του σε μία ευκολότερη λίγκα! Θα μας έρθει λουκούμι!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικτακος ο Μιλουτινοφ;! Είναι τοπ 5 επιπέδου σέντερ. Τα νούμερα που μπορεί να γράψει επί καθημερινής βάσης κάποιοι τοπ σέντερ δεν τα έχουν δει ποτέ στη ζωή τους! 28 χρονών είναι το παλικάρι, το καλύτερο μπάσκετ του είναι μπροστά του..

    Την τελευταία του χρονιά Euroleague που ήταν από τραυματισμό, είχε 17.8 PIR με 9.8π και 8.6ριμπ! Πάνω από Clyburn και Shengelia. 7.2 o Bolomboy την ίδια χρονιά.

    Τις τελευταίες του 2 χρονιές με Ολυμπιακό είχε 19.2 και 20PIR, για να υπάρχει έτσι ένα μέτρο σύγκρισης στατιστικό (φυσικά δεν λέει όλη την αλήθεια αυτό για την αξία ενός παίχτη, αλλά είναι μία καλή αρχή) οι σέντερ μας φέτος έχουν Fall 11.9 (με τεράστιο μείον το 48% στις βολές), Bolomboy με το κλασσικό του 6.2 και παραδοσιακά είναι 8ος στατιστικά στην ομάδα (μεταξύ 7-8 βγαίνει συνήθως) και ο Black ένα πολύ ταπεινό 5.4..

    Βάζεις Fall στον Tavares και Milou στον Poitier και έχεις 40 συνεχόμενα λεπτά 2 κορυφαίους σέντερ που κάνουν και οι 2 παιχνίδι αν θες..

    Ακούγεται πολύ για εμάς γιατί είναι ο μόνος τοπ παίχτης που μπορεί να μας κάνει σοβαρή έκπτωση για να παίξει στην ομάδα μας. Αν βγει το καλοκαίρι στην αγορά θα τον κυνηγήσουν πολλά μεγάλα πορτοφόλια.

    Πολύ διαφορετικός παίχτης από Fall και ολοκληρωμένος ψηλός. Αυτή τη στιγμή κανείς από τους σέντερ του Ολυμπιακού δεν έχει σουτ απ' έξω, δεν ξέρω αν θα θέλει να το αλλάξει για του χρόνου. Tobey κλασσικά είναι πολύ value for money επιλογή.

    Bolomboy με Μιλουτινοφ αν μιλάς για μπασκετική αξία, στην ίδια πρόταση μπαίνει μόνο αν ξεκινάς κάποιου είδους ανέκδοτο.. όταν στα ίδια λεφτά, μπορεί και λιγότερο, έπαιρνες Poythress/Brown/Tobey/Motley, δεν τη λες και καλή μεταγραφή. Δεν ξέρω το σκεπτικό, αν ήθελες παίχτη που να παίζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στο 5, έγινε προφανώς λάθος επιλογή εδώ γιατί η προστιθέμενη αξία του παίχτη έγκειται στο ότι παίζει κυρίως 4 με ένα συμπαθητικό σουτακι από τις πλευρές (που φθάνει και στο τρίποντο) και καλύπτει και λίγο την θέση 5. Το ανάποδο είναι απλά λάθος αντίληψη ή κακό scouting.

    Ο Black λογικά θα ζητήσει 600 με 700.000, σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο που ήταν. Για 3ος όπως τώρα είναι κλεψιά, αλλά στα 700.000 βρίσκεις αρκετούς νεώτερους που πηδάνε ψηλότερα και καλύτερα.. φυσικά ο παίχτης έχει εμπειρία και αξία, αλλά δεν ξέρω πόσα θα ζητήσει, και από αυτό το νούμερο θα εξαρτηθεί το μέλλον του στην ομάδα.

    Ο Lessort δεν είχε ομάδα για μήνες όταν έφυγε Οκτώβρη από Μακάμπι και ερχόταν με τα λεφτά του Black (300.000), αλλά εμείς προτιμήσαμε τον Μάρτιν.. Τώρα θα θέλει 7ψηφιο νούμερο για νέο συμβόλαιο. Είναι 2ος καλύτερος παίχτης σε όλη τη λίγκα.

    Επίσης τον Nebo ανέφερα τότε πριν πάει Ζαλγκίρις, πάλι με κάνα 400αρι τον έπαιρνες, τώρα έχει ανέβει αρκετά και αυτός σε κασέ και δεν νομίζω ότι αφήνει Μακάμπι. Donta Hall που κάνει την διαφορά Ευρώπη ανανέωσε με Μονακό πέρυσι.

    Γενικά οι παιγμένοι και έμπειροι παίχτες σπανίζουν, και θα πληρωθούν αναλόγως. Παίχτες τύπου Σλούκας/Μιλουτινοφ θα πληρωθούν καλά αυτό το καλοκαίρι.

    @gp77 νομίζω είχε φτάσει 550.000 ο McKissic στην προηγούμενη επέκταση συμβολαίου που έκανε. Τώρα λογικά θα πάει γύρω στα 700-750 θεωρώ. Γενικώς έχουν ανέβει οι τιμές, πληθωρισμός και τέτοια!

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αληθεια τοση απαξιωση για τον Μιλουτινοφ βρε Red7Arrow; Μπορει να ειχε τραυματισμους στην ΤΣΣΚΑ αλλα παραμενει απο τους καλυτερους ψηλους στην Ευρωπη. Η αξια του Μιλου ειναι αδιαμφισβητητη. Το θεμα ειναι αν θα ταιριαζει στην φιλοσοφια του Μπαρτζωκα.

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός ο Μπλάκ όταν τον είδα στο αεροπλάνο φωτογραφία το καλοκαίρι που ερχόταν ,είχε και κάτι μπούκλες με την οικογένειά , λέω μάλλον για τα αξιοθέατα ήρθε ο τύπος !! Τελικά χτες χαζεψε κόσμο !!! Αυτός ο Μπαζούκας του ΠΟΑ ακόμα σπάει κρύσταλλα στη μέση του !!! Θεριό ανήμερο !!! Νομίζω ότι φέτος η ομάδα είναι κομπλέ !!! Ποιος Ντόρσεϊ και Αντετοκούμπο κκκκ που δεν ήρθαν !!! Ο μεν φραγκοφονιας μέχρι τώρα είναι για γέλια όσο δε για τον αδερφό του Γιάννη , το έχουμε εμπεδώσει και πιστέψει ότι είναι αδερφός του !!! Από μπάσκετ όμως Γιοκ!!!

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μιλουτίνωφ με όλο τον σεβασμό όχι μόνο δεν είναι λίγος και soft αλλά από πλευράς χαρακτηριστικών και ικανοτήτων από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου όταν θα βγεί στην αγορά ελεύθερος και ανάλογα τους μνηστήρες που θα ενδιαφερθούν τα ξαναλέμε. Για μένα πολύ κακώς γίνεται συζήτηση και μάλιστα χωρίς αιτία.
    Διότι οι σέντερ που έχουμε ήδη είναι πάρα πολύ καλοί και γουστάρουμε ιδιαίτερα που βλέπουμε ότι ο Ταρικ Μπλάκ έχει επανέλθει στα παλαιότερα υψηλά στάνταρ του και τρομοκρατεί τους αντιπάλους και στις 2 πλευρές του παρκέ. Από πλευράς δυνατοτήτων είναι σήμερα ο πιο πλήρης σέντερ της ομάδας μας. Δεν υπάρχει περίπτωση αν υπάρχει όψιον να μην ανανεωθεί το πολύ χαμηλό συμβόλαιο του σε σχέση με αυτά που κάνει στο παρκέ.
    Ο Φαλ είναι ένα πραγματικό cheat που κάνει τη διαφορά όταν βρίσκεται πολύ κοντά στο καλάθι ή όταν πασάρει στην αδύνατη πλευρά έχοντας καταφέρει να κλείσει την αντίπαλη άμυνα επάνω του. Ακόμη και ο Μπολομπόι παρά τις αδυναμίες που έχει παρουσιάσει στο διάβασμα του παιχνιδιού και ειδικά στην επίθεση είναι φανερά ο πιο αθλητικός μας ψηλός (να ήταν και λίγο πιο δυνατός) και σίγουρα ένας πάρα πολύ υπολογίσιμος ριμ προτέκτορ.
    Ομως μιας και γίνεται αναφορά στο όνομά του, ο 28χρονος Μιλουτίνωφ από πλευράς ικανοτήτων μπορεί να κάνει επίσης πολύ καλά τα περισσότερα άπο όσα κάνουν οι ανωτέρω αλλά επιπροσθέτως μπορεί να απειλήσει και λίγο μακρύτερα από την περίμετρο της στεφάνης με συνέπεια. Ολα τα ανωτέρω μαζί σε συνδυασμό με τα πλούσια σωματικά του προσόντα τον κάνουν κυρίαρχο στο παρκέ και περιζήτητο εργαλείο για κάθε προπονητή. Γι' αυτό πληρώνεται υπερπολλαπλάσια χρήματα ακόμη και σήμερα, τώρα αν τα αξίζει στο ακέραιο αυτό είναι ένα άλλο αντικείμενο συζήτησης.
    Το ερώτημά μου όμως είναι για ποιον ακριβώς Μιλουτίνωφ μιλάμε, γι'αυτόν που αγωνιζόταν και πρωταγωνιστούσε στην Euroleague ή για αυτόν που σήμερα αγωνίζεται αποκλειστικά και μόνο στην "αποδυναμωμένη" VTB όπου οι μη γηγενείς παίκτες αγωνίζονται αναγκαστικά είτε λόγω δέσμευσης προηγούμενου συμβολαίου είτε γιατί δεν έβρισκαν δουλειά σε κανένα άλλο σοβαρό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γιατί μπορεί να είναι πολύ ποιοτικός αλλά δεν ξέρω πλέον το αγωνιστικό επίπεδο της λίγκας που αγωνίζεται σήμερα και αυτό είναι ένα ερωτηματικό για την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη.
    Επίσης καλώς να έρθει στην ομάδα ένας παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά, ικανότητες, εμπειρία και χαρακτήρα όμως για τι ακριβώς συμβόλαιο μιλάμε; Γιατί ακόμη και στην ιδιαίτερη περίπτωσή του ο βασικός κανόνας/ πολιτική της ομάδας είναι να μην μπαίνει σε διαδικασία πλειστηριασμού τις μεταγραφικές περιόδους. Και όταν κυκλοφορήσει ένα τέτοιο βαρύ όνομα ελεύθερο θα έχει πάρα πολλές υψηλές προτάσεις,οπότε θα χρειαστεί κάποια σοβαρή υπέρβαση από τους Διοικούντες και στο τέλος της ημέρας ένας επαγγελματίας παίκτης πολύ σπάνια βάζει το συναίσθημα πάνω από το οικονομικό συμφέρον.
    Πίσω στην πραγματικότητα τώρα , η ομάδα μας τερματίζει πρώτη στην κανονική περίοδο της Euroleague με το υπάρχον πλήρες ρόστερ και αυτή η πρόωρη μεταγραφολογία (λες και είμαστε εμείς σήμερα στην 16η θέση ή τελείωσε για μας η σεζόν) είναι και λιγάκι έλλειψη σεβασμού στις υφιστάμενες προσπάθειες των παικτών μας.
    Στηρίζουμε λοιπόν την παρούσα ομάδα (αυτούς που έχουμε σήμερα και δίνουν μάχη στο παρκέ) και τους συντελεστές της προκειμένου να επιτευχθούν αν είναι δυνατόν όλοι οι στόχοι μας. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι παραφιλολογία και εκ του πονηρού σε μια χρονική περίοδο που σύντομα θα αρχίσουν τα ακόμη πιο δύσκολα για εμάς. Τα όνειρα θερινής νυκτός αφήστε τα για τους λάτρεις του μπέϊκον...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 20:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ρε φιλε!!!!????? Τι να τον κάνεις τον παιχτάκο αυτόν....ελαμψε μια εποχη που ειχαμε μετρια ομάδα και εκανε τη διαφορά έναντι των άλλων.
    Καλος, χρυσος αλλα ας μεινει εκεί που είναι.
    Λιγος ειναι...θες παιχτες πιο αθλητικούς και δυνατους απο τον Μιλουτίνοφ.
    Εδώ βλέπεις γινεται πολεμος με ψηλους σε ολες τις ομάδες, Λεσορ, κτλ παιχταράδες και θες εσυ να ερθει ο Μιλουτινοφ να κανει λει απ κατω απο τη μπασκέτα???? Soft οσο δε παει ειναι για τα δεδομενα της σημερινης εποχης.
    Ο Μπολομπόι αμυντικά ειναι 2 επιπεδα ανωτερος.
    Ο Μπλακ σε ολα ανωτερος...
    Ο Φαλ ανωτερος...
    Δηλ να παρουμε τον Μιλουτινοφ μονο και μονο απο συμπάθεια? Και μετα να μας γλεντάνε και να λεμε τι φταιει?????????
    Ελεος πια με τον Μιλουτινοφ...τοσο καψα τον εχετε??????

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...