roumeliotis

Carwiz

«Σημαντική νίκη όχι λόγω του αντιπάλου...»

casino loutrakiou
redwell

Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα νίκη επί του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά με 81-73 στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Νιώθω πολύ καλά. Είναι μια σημαντική νίκη όχι λόγω του αντιπάλου, αλλά λόγω του ότι μπορούμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή κατάταξη. Ήμασταν νευρικοί, χάσαμε πολλές βολές, όμως κάναμε λίγα λάθη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπον. Το 2014-15 με το Σφαιροπουλο στη θεση του Μπαρτζωκα τους καναμε 5-0. 5-0 μας εχουν κανει τα κουνελια 2 φορες: 2003-04 + κυπελλο το 2004-05, κ το 2006-07 + 2007-08. Δηλ το ρεκορ ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη ειναι 5-0.
    Καταλαβαινουμε τι τους εχει κανει ο Γιωργαρος, τα παιδια μας κ οι Αφοι.. Ζουμε ιστορικες στιγμες, καθως αυτο το ρεκορ για να σπασει πρεπει να γινουν πααααρα πολλα πραγματα.. Κ να δουμε που θα σταματησει

    ΥΓ εννοειται οτι αν μας ειχαν τα ζελια στο 13-0 θα ειχε καει η Ελλαδα.. Το τι θα ακουγαμε απο τους αχρωματιστους κ ακριβοδικαιους δημοσιοκαφρους δεν περιγραφεται

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλη νίκη κυρίως επειδή μας φέρνει μόνους πρώτους και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μάλλον αντιπάλους με Μπασκόνια στα play offs, η οποία έχει μεν μια νίκη διάφορα με την Εφές αλλά παίζει την επόμενη αγωνιστική με την Βιλερμπάν στην έδρα της που λογικά θα κερδίσει. Η Εφές παίζει με την Φενέρ όπου θα γίνει πραγματική σφαγή αφού η πρώτη καίγεται για νίκη μήπως προλάβει οχταδα και η δεύτερη για να κερδίσει λίγο από το χαμένο έδαφος με τις τελευταίες ήττες που έκανε. Με νίκη της Μπασκόνια και ήττα της Εφές είναι όγδοοι οι Ισπανοί,εκτός και κάνει την έκπληξη η Ζαλγκίρις.
    Στα διασταυρωματα 3-6 και 4-5 θα γίνει πανικός αν σκεφτούμε ότι με την τωρινή βαθμολογία βγαίνουν Μπαρτσελονα-Παρτιζαν και Μονακο-Μακαμπι.
    Αν όλα πάνε καλά και προκριθούμε παίζουμε με τον νικητή του δεύτερου ζευγαριού. Μην ξεχνάμε πως οι δύο αυτές ομάδες είναι αυτές που μας έχουν δυσκολέψει περισσότερο από αποιεσδηποτε άλλες φέτος και έχουμε μονο μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια απέναντι τους. Στο final 4 βέβαια όλα θα είναι διαφορετικά.
    Για το χθεσινό παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Ο βελτιωμένος ΠΑΟ έχασε ακόμα ένα παιχνίδι και ακόμα περιμένω να δω ποτέ η βελτίωση του θα φέρει και νίκες γιατί συνήθως έτσι φαίνεται ότι μια ομάδα βελτιώνεται. Ο Σερελης προσπαθεί με τις δηλώσεις του και τα άντε lets go μήπως και κρατήσει την ομάδα του να μην καταρρεύσει εντελώς ενόψει τελικών, αν προκριθούν. Αυτόν τον Ματ Τόμας αφού τον πήραν για να μην παίζει (χθες τραυματίστηκε) δεν μας τον δίνουν. Για το 2-3 μας είναι ότι πρέπει.
    Εμείς ήμασταν για ακόμα ένα βράδυ άστοχοι στο τρίποντο αλλά με βάση και τις δηλώσεις του κοουτς φαίνεται αυτή η κάμψη να είναι προγραμματισμένη και ελεγχόμενη.

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 02:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Δωσε πονο Μπαρτσωκαρε!!! Φυσικα και δεν ειναι σημαντικη η νικη λογω του αντιπαλου! Οταν διαβαζω και λενε τον παο "οι απεναντι" αναρωτιεμαι που τους βλεπουν απεναντι; εγω τους βλεπω σκαλες κατω.. το γεγονος οτι παλευουν τους αγωνες με ολυμπιακο δειχνει οτι τους εχει γινει αυτοσκοπος. Δεν τους νοιαζει να ναι τελευταιοι , θα ανταλαζαν ολους τους αγωνες με τις αλλες ομαδες , φτανει να κερδιζαν τον ολυμπιακο.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    αυτο που εχει πετύχει ο ανθρωπος αυτός δεν τα εχει πετύχει κανεις αλλος προπονητης Ολυμπιακού στο μπάσκετ.
    Πραγματικά, τα θαυματα του Μπαρτζώκα μπορουν να συγκριθούν μόνο με του ΘΟΔΩΡΗ ΒΛΑΧΟΥ στο πόλο...
    Ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ αυτά που κανει ο Μπαρτζώκας με τη δουλειά του. Απλά απίστευτος......respect.

  • ΝΑΞΟΣ 7
    ΝΑΞΟΣ 7 Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 00:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε Γιωργαρε.... κατάπιες τους βαζελακοπουλους ακόμη μια φορά.....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...