roumeliotis

Carwiz

Μέτριος Θρύλος αλλά... φάπα 81-73 σε ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο ματς με τον εκ των ουραγών της βαθμολογίας Παναθηναϊκό αλλά ακόμα και σε μια τέτοια μέτρια βραδιά έριξε ακόμα μια αγωνιστική "φάπα" στο τριφύλλι με 81-73 για την 32η ημέρα της Euroleague και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία.

Γουόκαπ, Βεζένκοφ και Μπλακ έκαναν σπουδαία δουλειά, για να πάρει ο Ολυμπιακός την 13η σερί νίκη του επί του Παναθηναϊκού και να είναι το γκραν φαβορί για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Mε Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ενώ στην αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού ο Σερέλης επέλεξε τους Λι, Τόμας, Μπέικον και Παπαγιάννη.

Ο Ολυμπιακός έχει 4/5 δίποντα και τρεις ασίστ για ένα λάθος, ο Παπαγιάννης κάνει νωρίς το δεύτερο φάουλ του και θα πάει στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-4, από Γουόκαπ, Βεζένκοφ και Φαλ, αλλά είδε γρήγορα τον Παναθηναϊκό να προσπερνά (8-9) από τρίποντο του Ουίλιαμς και καλάθι του Μπέικον. Τα δύο φάουλ του Παπαγιάννη ήταν δυσάρεστη είδηση για τους «πράσινους» που δεν... πτοήθηκαν και έκλεισαν στο +16-17 την 1η περίοδο. 

Οι «πράσινοι» είχαν πάει το παιχνίδι εκεί που ήθελαν, με τον Ντέρικ Ουίλιαμς να μετρά 5 πόντους, ενώ από 4 είχαν οι Γκουντάιτις και Μπέικον. Ο Ολυμπιακός είδε τον Βεζένκοφ να μετρά 6 πόντους, ενώ 4 πόντους σημείωσε ο Φαλ. Όμως και οι δύο ομάδες ήταν άστοχες έξω από τα 6.75... με 0/4 ο Ολυμπιακός και 1/5 ο Παναθηναϊκός. 

Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με +6 (16-22) από τρίποντο του Γκριγκόνις κι ενώ οι Λι και Μπέικον είχαν από 4 και 3 ασίστ αντίστοιχα. Ο Τάρικ Μπλακ, όμως θα ανέτρεπε... μόνος του την εις βάρος του Ολυμπιακού κατάσταση, με γκολ φάουλ, ριμπάουντ και ευστοχία στις βολές. 

Ο Αμερικανός με 9 διαδοχικούς πόντους οδήγησε τους Πειραιώτες σε σερί 9-0, για το 25-22. Ο Γκριγκόνις με το δεύτερο εύστοχο τρίποντό του ισοφάρισε σε 25-25, για να χρεωθεί με 3ο φάουλ λίγο μετά. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» προσπέρασαν ξανά, παίζοντας με τρεις κοντούς (Λούντζη, Σλούκα και Λαρεντζάκη) δεν διατήρησαν την πρωτοπορία. 

Ο Μπέικον είχε βγει μπροστά για την ομάδα του και οδηγούσε τον Παναθηναϊκό. Πρώτα κέρδισε φάουλ από τον Λούντζη και με 3/3 βολές διαμόρφωσε το 29-32, ενώ ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε και το 31-36 λίγο μετά. Ο Πίτερς μείωσε σε 33-36, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να διαμορφώνει το σκορ του α΄ μέρους (33-38). Ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος από την περιφέρεια και τέλειωσε το πρώτο 20άλεπτο με 0/10 τρίποντα.

Με την έναρξη της 3ης περιόδου, ο Σάσα Βεζένκοφ... όπλισε και με έξι σερί πόντους έβαλε ξανά σε πρωτοπορία την ομάδα του Πειραιά. Επιπρόσθετα, είχε πάρει και το 3ο φάουλ του Μπέικον, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου. Ο Ολυμπιακός έπαιξε άμυνα, βρήκε ρυθμό και με επιμέρους σκορ 17-6 από το ημίχρονο (33-38) προσπέρασε για πρώτη φορά με +6 πόντους (50-44). Οι Φαλ, ΜακΚίσικ και Ουόκαπ είχαν επίσης σημαντική συνεισφορά. 

Ο Πάρις Λι έβαλε τους πρώτους πόντους του Παναθηναϊκού μετά από δύο ολόκληρα λεπτά (50-46), αλλά το τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου σήκωσε όρθιους τους φιλάθλους στις κερκίδες (53-46). Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πατούσαν γερά με τον Ουόκαπ να σερβίρει... έτοιμο καλάθι στον Βεζένκοφ κάτω από την μπασκέτα για το 55-46 (+9). Μπέικο και Ουόκαπ είχαν από 2/2 βολές για το 57-48 στο τέλος της 3ης περιόδου. 

Με... συνοπτικές διαδικασίες, όμως ο Παναθηναϊκός μείωσε στον πόντο με την επανέναρξη. Τα δύο τρίποντα από Λι και Μαντζούκα, μαζί με 2 βολές του Γκριγκόνις από φάουλ του Σλούκα συνέθεσαν ένα σερί 8-0 για την ομάδα του Σερέλη (57-56). Το παιχνίδι έγινε και πάλι ντέρμπι, αφού μετά το 63-59, ο Μαντζούκας με ένα ακόμη τρίποντο διατηρούσε τον Παναθηναϊκό σε απόσταση αναπνοής (63-62).

Ο Μπλακ πήρε το 4ο φάουλ του Γκουντάιτις και «έγραψε» το 65-62, με τον Παπαγιάννη να επιστρέφει στο παρκέ στη θέση του Λιθουανού. Ο Σλούκας διαμόρφωσε το 67-62 αλλά πήρε και το 5ο φάουλ του Μπέικον, ευστοχώντας και στη βολή (68-62). Με 5/6 βολές, από Ουίλιαμς και Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο -1 (68-67). Ακολούθησε το τρίποντο του Βεζένκοφ (71-67), με τον Μπλακ να αφήνει την μπάλα στη στεφάνη στην επόμενη επίθεση των γηπεδούχων (73-67) και απέμεναν 2:32’’ για το τέλος.

Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία... λέξη του. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας βρήκε ξεμαρκάριστο τον Λι στο τρίποντο, για το 73-70. Ο Τάρικ Μπλακ για μία ακόμη φορά απόψε έβγαλε από το δύσκολη θέση την ομάδα του (75-70). Ο Βεζένκοφ έστειλε στη γραμμή των βολών τον Μαντζούκα, με 1:30΄ ν’ απομένουν για τη λήξη. Ο νεαρός μείωσε σε 75-72.

Ο Γουόκαπ σηκώθηκε για τρίποντο και ήταν εύστοχος (78-72), ενώ στα 52΄΄ ο Βεζένκοφ σταμάτησε τον Λι με φάουλ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού πέτυχε τη μία βολή (78-73) και στα 3΄΄ ο Τάρικ Μπλακ με γκολ φάουλ, πέτυχε και τη βολή (81-73) «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπιακού.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 33-38, 57-48, 81-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 λάθη), Λούντζης, Λαρεντζάκης 5, Φαλ 8 (4/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Σλούκας 5 (1/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/3 βολές, 2 ασίστ), Βεζένκοβ 19 (5/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6/8 βολές, 3 ριμπάουντ), Παπανικολάου 3 (1), Μπόλομποϊ, Πίτερς 4, Μπλακ 21 (7/8 δίποντα, 7/7 βολές), ΜακΚίσικ 5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Σερέλης): Λι 15 (3/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 3/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 λάθη), Παπαγιάννης 4 (4/4 βολές), Μποχωρίδης, Γουίλιαμς 9 (1), Αγραβάνης, Γ. Καλαϊτζάκης 2, Τόμας 2, Μπέικον 14 (3/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γκριγκόνις 8 (2), Μαντζούκας 8 (2), Γκουντάιτις 12 (5/6 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/35 δίποντα, 3/17 τρίποντα, 24/34 βολές, 32 ριμπάουντ (21 αμυντικά - 11 επιθετικά), 23 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 12 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/29 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 19/23 βολές, 29 ριμπάουντ (19 αμυντικά - 10 επιθετικά), 17 ασίστ, 7 κλεψίματα, 14 λάθη

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 13:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μία ανάσα λοιπόν από την πρώτη θέση. Το λέγαμε μερικοί εδώ και καιρό, αλλά βλέπω σιγά σιγά να αρχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα και άλλοι σχολιαστές. Όσοι έβαζαν απλά στόχο την 8αδα είναι καιρός να αναθεωρήσουν λίγο το μπασκετ που βλέπουν. Θυμάμαι προπέρσι έναν σχολιαστή (δε θυμάμαι όνομα) που από Οκτώβριο έλεγε για Φ4. Έλεγα μέσα μου, τι λέει ο τύπος, με Χασαν δε γίνονται αυτά. Ε, αν τα έλεγε αυτά πριν δύο χρόνια και να επιβεβαιώνεται, φανταστείτε τι πρέπει να κάνουμε φέτος. Όσοι μάλιστα φέτος δεν έβλεπαν ούτε καν 8αδα ας αρχίσουν να βλέπουν άλλο άθλημα. Έπεσαν απλά 8-9 θέσεις έξω.
    Για τον αγώνα δεν έχει νόημα να γίνονται σχόλια. Πλάκα τους κάνουμε. Προσπαθούμε να βρούμε με ποιον τρόπο μπορούν να κερδίσουν αλλά δεν μπορούμε να τον βρούμε. Εδώ κέρδισαν χωρις κανααν και με Σακ να βαριέται που ζει. Μιλάμε για τους δύο παίκτες που εδώ και τόσα ματς τους κερδίζουν μόνοι τους. Τώρα προστέθηκε και ο Μπλακ. Ο Μπλακ λοιπόν έχει ανέβει πολύ και φαίνεται. Όχι όμως από το ματς με τον βάζελο, αφού απέναντι στους λαγούς όλοι μα όλοι οι center κάνουν seazon high. Ο Μπλακ γυμνάζεται , προσπαθεί να επαναφέρει την αθλητικότητά του σε καλά επίπεδα και έχει δρόμο ακόμα , όμως προσπαθεί. Και αυτό φαίνεται απο τα goal foul που πέτυχε και που για να τα καταφέρει κάποιος πρέπει να έχει διάρκεια στο άλμα. Νομίζω ότι αν χάσει λίγα κιλά ακόμα, όλα θα γίνονται πιο εύκολα.
    Για τον Σλούκα τώρα, όπως είχα γράψει και πριν κάποιες μέρες, θέλει τον χρόνο του, πρέπει να είναι έτοιμος στο φ4, και οι αγώνες πρόκρισης είναι αγώνες προετοιμασίας γι αυτόν. Έχει χρόνο και θα επανέλθει. Ο Σλούκας έχει παίξει μισό γύρο. Στην αρχή της χρονιάς με παίκτες που ψάχνονταν ακόμα , παίρναμε τα αποτελέσματα με Σλουκα , Λάρε, Βεζε. Στο δεύτερο γύρο, η ομάδα παίζει άλλο μπασκετ. Έδεσε η άμυνα, ο Γουόκαπ φτιάχνει παιχνίδι, ο Φαλ έχει ανέβει και οι ξένοι βρήκαν ρόλο. Δεν τα πάνε περίφημα οι ξένοι μας, αλλά τουλάχιστον έχουν μάθει το παιχνίδι. Σε αυτόν τον δεύτερο γύρο και τον νέο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, ο Σλούκας φαίνεται λιγότερο επιδραστικός, είχε και δύο τραυματισμούς και έδεσε το γλυκό. Παρ όλα αυτά, θεωρώ ότι στο φ4, το παιχνίδι θα πάει ξανά στα δικά του χέρια διότι οι αγώνες αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς των playoff. Δε θα έχουμε και εφές, που ήταν όπως βλέπουμε μία μέτρια ομάδα και που θα χάσει τη θέση της από Μπασκόνια ή Ζαλγκίρις, την ήθελα για αντίπαλο τώρα αλλά προφανώς τη προτιμώ εκτός 8άδας . Υπάρχουν σενάρια για να περάσει οποιαδήποτε από τις τρεις ομάδες, αλλά οι πιθανότητες είναι με Μπασκόνια. Τώρα που έχουμε και άμυνα όλες μου φαίνονται εύκολες.
    Για Μιλου τώρα που συζητάτε, είναι νωρίς για τις δικές μας πληροφορίες. Όταν μάθουν τι παίζει με Βεζέ, τότε θα δουν άλλους παίκτες, αν ακούσετε κάτι νωρίτερα πάει να πει ότι ξέρουν την απόφαση του Βεζέ. Παικταράς είναι ο άνθρωπος, παίζει καλύτερα το pnr με Σλούκα σε σχέση με όσους έχουμε, νέος είναι ακόμα, αλλά πρέπει να δούμε άλλα πράγματα πρώρα. Κυρίως πρέπει να ετοιμάσουν το ράφι που θα βάλουν τις φετινές κούπες, το βάρος που πρέπει να αντέχει κτλ και μέτα βλέπουμε.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν μας έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι θα παίξουμε φέτος ξανά με πλεονέκτημα έδρας κόντρα σε μια εκ των Μπασκονια, Ζαλγκιρις η Παρτιζαν, θα λέγαμε ότι είναι αστείο και φανταστική ευκαιρία για να πάμε final4 στο χαλαρο.

    Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι καμία ομάδα είναι εύκολη. Και έχουμε δει φέτος ότι όλες αυτές έχουν πετύχει πράγματα και έχουν βρεθεί σε κακές αλλά και πολύ καλές βραδιές και έχουν παίχτες ποιοτικούς που στη καλή μέρα τους μπορούν να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

    Ομως από αυτές όλες όσο ζόρικες κι αν είναι ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατή και καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει και πρέπει να το δείξει και όταν πρέπει. Με πλεονέκτημα έδρας έχει ευκαιρία να κάνει το έργο του ευκολότερο αρκει να μη μπει σε μπελάδες όπως έγινε πέρυσι με την Μονακό η οποία μας έσπασε την έδρα.
    Τα περσινά παιχνιδια μας έκαναν έμπειρους αρκετά θεωρώ αλλά η φετινή πορεία μας δε πρέπει να μας κάνει να θεωρούμε ότι θα κερδίσουμε περίπατο τους αντιπάλους μας αυτούς.

    Τώρα στα των αντιπάλων....

    Μπασκονια: Έχει 2-3 παίχτες που στη καλή τότε μέρα κάνουν όργια. Σαν ομάδα, σαν ροστερ δεν τρομάζει, αλλά παίζουν με ψυχή κ βασίζονται σε αυτούς τους 2-3 παίχτες. Ως ομάδα παρουσίασε ένα πρόσωπο όλη τη σεζόν. Είχε σκαμπανευασματα αλλά γενικά ήταν σταθερή σε αυτό που έδειχνε μέσα στο γήπεδο.

    Παρτιζαν: 1ο μισό της σεζόν μια ομαδουλα αδύναμη και αδουλευτη.
    2ο μισό μια ομάδα σκληρή και συμπαγής που σαν να "ξύπνησε" και πάτησε γκάζι για να μπει 8αδα. Η Παρτιζαν όπως παίζει τώρα αυτό το διάστημα 2 μήνων ειδικότερα θα μπορούσε αν έπαιζε από την αρχή έτσι να φλερτάρει με τις θέσεις 4 έως 6 στο χαλαρο. Με τρομερά δύσκολη έδρα και έμπειρο προπονητή, αυτός ο αντίπαλος θεωρώ θα είναι ο δυσκολότερος που μπορούμε να τυχουμε και φοβάμαι ότι στο τέλος ακόμα κι αν τα καταφέρουμε να τον αποκλείσουμε, θα μας έχει κουράσει πολύ για την συνέχεια. Αυτό που συνέβη πέρυσι με την Μονακό ήταν κάτι αντίστοιχο με αυτό που φοβάμαι στην Παρτιζαν. Έχουν ακριβώς την ίδια εικόνα. Η Παρτιζαν για μένα είναι η περσινή Μονακό.

    Ζαλγκιρις: δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα κτλ κτλ ναι ναι... Αλλά αυτή η ομάδα είναι η μόνη που μπορώ να σκεφτώ ότι θα μας δυσκολέψει ελάχιστα και στο τέλος μπορούμε και σκούπα. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να μπει στα play off αλλά νομίζω ότι συγκυριακα θα μπει αν τελικά μπει γιατί άλλες πιο δυνατές ομάδες έβγαλαν τα μάτια τους μόνες τους. Θεωρώ Αστέρα, Εφες και Αρμάνι πολύ καλύτερες ομαδες από την Ζαλγκιρις ως αντιπάλους σε φάση play off. Επαναλαμβάνω....ως ομάδες για να παίξουν σε φάση play off.

    Όλη αυτή η ανάλυση που κάνω, είναι αποτέλεσμα και της ψυχολογίας μου από την εικόνα του Ολυμπιακού εδώ και ένα μήνα. Με έχει προβληματισει αυτή η εικόνα μας με τις μέτριες συνεχεις εμφανίσεις, την αστοχία στα τρίποντα και το ντεφορμαρισμα κάποιων παιχτών όπως ο Σλουκας και ο Βεζενκοφ...ακομα και ο Φαλ.
    Διαφορετικά ο καλός Ολυμπιακός αυτούς τους τρεις αντιπάλους τους έχει για πρωινό.

  • Φώτης βλαχοπουλος
    Φώτης βλαχοπουλος Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια αν είχαμε βάλει 3-4 τρίποντα παραπάνω κι είχαμε καλύτερη ευστοχία στις βολές θα είχε πέσει εικοσάδα και θα είχαν μουγκαθει όλοι τους ...συγχαρητήρια σε αυτούς που άναψαν καπνογόνα και έκαναν ο.τι πέρναγε από το χέρι τους να πάει χαμένο το πλεονέκτημα έδρας. Αν φάμε καμία τιμωρία θα γκρινιάζουν όλοι για κακή Ευρωλίγκα κτλ κτλ

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 03:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Χμ..δεν το είδα σκεφτεί ότι μπορεί να διαλέξει και η Παρτίζαν.. γενικά αυτό το σενάριο είναι ύποπτο. ότι και να γίνει, η 1η θέση στην κανονική περίοδο είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα και πρέπει να το πιάσουμε πιστεύω.

    Εύκολα παιχνίδια μετά δεν υπάρχουν, αλλά και οι από κάτω ομάδες δεν είναι του επιπέδου του top 4 θεωρώ, για διάφορους και διαφορετικούς λόγους είναι μισό κλικ κάτω... Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται στις μεγάλες προκλήσεις και νίκες.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Μετα και το περας της χτεσινης αγωνιστικης τα πραγματα πλεον ειναι ξεκαθαρα.
    Η Εφες ειναι με το εναμιση ποδι εκτος πλει οφς.Ο αποκλεισμος της θα σφραγιστει την επομενη αγωνιστικη
    εκει που εκτος συγκλονιστικου απροοπτου η Μπασκονια υποδεχεται στην εδρα της την κακη και αδιαφορη Βιλερμπαν
    και με επικρατηση σκαρφαλωνει στις 18νικες. Απο την στιγμη που θα συμβει αυτο οι πιθανοτητες να εχουμε στα πλει οφς
    ζευγαρι Ολυμπιακος-Μπασκονια αυξανονται στο μεγιστο αφου θα αρκει μια ηττα της Ζαλγκιρις στις εναπομεινασες δυο αγωνιστικες προκειμενου να επαληθευτει.
    Στην περιπτωση που η Ζαλγκιρις κανει 2/2 νικες τοτε το Ολυμπιακος-Ζαλγκιρις συγκεντρωνει τις περισσοτερες πιθανοτητες
    εκτος και ΑΝ η Παρτιζαν που ειμαι σιγουρος πως θα χασει στο Μονακο την επομενη αγωνιστικη επιλεξει να δωσει την τελευταια αγωνιστικη το ματς στον βαζελο και να διαλεξει αντιπαλο εμας.Θα εχει την δυνατοτητα να το κανει γιατι αγωνιζεται Παρασκευη ενω εμεις (με μπασκονια στο ΣΕΦ) και η Ζαλγκιρις (στο μοναχο με μπαγερν) θα κλεισουμε την RS μια μερα νωριτερα την Πεμπτη.
    Στα υπολοιπα που γραφεις περι Ρογκαβοπουλου κλπ συμφωνω αλλα δεν νομιζω οτι το παιδι εχει διαθεση να επιστρεψει Ελλαδα μετα τις αλγεινες εμπειριες που ειχε σε Αεκ και Προμηθεα και ουτε το δελεαρ της Ευρωλιγκας θα ειναι αρκετο στην παρουσα φαση για να τον μεταπεισει.Προτιμα οπως εγραψες να εχει πολυ χρονο και σημαντικο ρολο σε ομαδα του εξωτερικου και ας παιζει BCL ή Eurocup για να βελτιωνεται συνεχως.Καλο θα ηταν να τον προσεγγισει ο Ολυμπιακος και να του διαμηνυσει τις προθεσεις του για το μελλον ωστε να εχει και τον πρωτο λογο να τον αποκτησει οταν θα ωριμασουν οι συνθηκες.
    Οσο για Κωστακουμπο θα πω ΜΑΚΡΥΑ.Καλυτερα να του στειλουμε μια ευχαριστηρια ανθοδεσμη που μας απερριψε για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ με το προσχημα και καλα του μη εγγυημενου χρονου και ρολου και ανοιξε τον δρομο να φερουμε τον Μπλακ ο οποιος εκτος απροοπτου θα παραμεινει στον Πειραια.Το κομπλεξικο Κωστακουμπο που κοροιδευει την κοινωνια κανοντας υποτιθεται μπασκετικη καριερα βρισκει συμβολαια χαρη στο αστραφτερο επωνυμο του.Παικτες με τετοιο mindset δεν ταιριαζουν στον Ολυμπιακο και δη του Μπαρτζωκα.
    Τωρα για Μιλουτινοβ το βλεπω λιγακι χλωμο γιατι με Φαλ και Μπλακ μενει λιγος χρονος στο ροτεισον της frontcourt και δεν γινεται να δαπανησεις μινιμουμ 1,2εκ που θα ζητησει για 12-15 λεπτα μ.ο. Αυτο βεβαια θα το κρινει στην τελικη ο κοουτς αλλα προσωπικα το βλεπω λιγακι δυσκολο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η συνήθεια που έγινε λατρεία.. όπως το βλέπω, πρέπει να πάμε με αήττητο μέχρι το super cup του Σεπτεμβρίου, ΚΑΙ το super cup, και μετά βλέπουμε, κάποια στιγμή θα κερδίσουν, αλλά ένα ωραίο 17-0, πόσο βγαίνει, θα είναι καλό να έχει υπάρξει..και 20-0 έτσι για να είναι στρογγυλό.

    Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων είναι μεγάλη, κανονικά έπρεπε να λήξει περίπου στα όρια με ΑΣΒΕΛ, μαζί είναι αυτές οι 2 ομάδες..

    Όπως το ονειρεύομαι, πάμε χαλαρά και λαου λαου με νίκες μέχρι το final 4 (άντε να κάνουμε ένα 3-1 με Μπασκόνια), εκεί τα δίνουμε όλα, παίρνουμε το τρόπαιο, και μετά πάμε full δύναμη και αδρεναλίνη και σπάμε ή ισοφαρίζουμε το ρεκόρ με τα βαζελακια..

    Στα ματσαρισματα ισχύει αυτό που έχω πει εδώ και καιρό, από όλες, προτιμώ Μπασκόνια/Ζαλγκιρις.. είμαστε οι πρώτοι και καλύτεροι και δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά προτιμώ αυτόν που μπορώ να πάρω ευκολότερα για play offs γιατί όλες οι καλές είναι καλύτερες από πέρυσι και θα είναι απίστευτα δύσκολο final 4. Πέρυσι ήταν τρομερή ευκαιρία να κάνουμε ένα θαύμα αλλά 2012, αλλά και φέτος μπορούμε να πάμε και να παίξουμε ολοκληρωτικό Μπάσκετ Μπαρτζώκα όπως το 13..

    Φυσικά όλα θα είναι δύσκολα, αλλά δεν συμφωνώ ότι αυτές οι 2 είναι επιπέδου περσινής Μονακό.. είναι λίγο κάτω, και εμείς είμαστε λίγο πάνω, από πέρυσι, οπότε δημιουργείται μία αντικειμενικά υπαρκτή διαφορά ανάμεσά μας..αν θυμάστε πέρυσι στο τέλος με αλλαγή προπονητή η Μονακό ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της ηπείρου.. μόνο σε φανέλα και εμπειρία οργανισμού έχανε. Φέτος είναι καλύτεροι, και εύχομαι να τους βρούμε και κερδίσουμε στον ημιτελικό..

    Ήθελα λίγο να δούμε Ρογκαβοπουλο, έχει παιχνίδι με 5 τρίποντα (5/8) και τελευταία 2 παιχνίδια με 4/7. Σουτάρει πολλά, αλλά βάζει και πολλά, επίσης παίρνει πολλά ριμπάουντ. Αυτά τα 2 στοιχεία είναι καλοί οιωνοί για να λειτουργήσει του χρόνου σε συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα μας. Ομαλά και μέσω τις διαδικασίας, με γνώμονα το ταλέντο του και δεδομένο ότι θα δουλέψει και άλλο στο σουτ του, μπορεί να πάρει λεπτά, κυρίως Ελλάδα, σαν 3 and D small forward και να ξεκουράσει λίγο τον άμοιρο Παπανικολάου και σιγά σιγά να παίρνει τον ρόλο του στην ομάδα, και σε 3 χρονακια να περάσει και πρώτος σε λεπτά. Τότε θα είναι στα 36 ο Παπ, και στα 25 ο Ρογκαβοπουλος.. ιδανικά θα τους έρθει, εκτός αν κάνει και αυτός τα λάθη των Dorsey, Κωστακουνμπο που ψάχνονται στα 28 τους..

    Έστω και αν θέλει του χρόνου να παραμείνει έξω για να εξελίξει το παιχνίδι του σε ρόλο πρωταγωνιστικό, πρέπει να του γίνει κατανοητό ότι προορίζεται για αντικαταστάτης του τιτανο-τεραστιου Euroleague legend, Κώστα Παπανικολάου, του μεγαλύτερου 3αριου που έβγαλε η χώρα μαζί με τον Φάνη, και μόνο πίσω από τον Φαπαπετρου! Χαχα!

    Θα έκανα τελευταία προσπάθεια για ΚωστΑκουνμπο το καλοκαίρι. Fall/Milou/Κώστας 3αδα ψηλών είναι ότι πρέπει, με δεδομένο ότι δεν βλέπω τον Παπαγιάννη να μένει Ελλάδα (εγώ τον πιστεύω πολύ τον παίχτη), και αν έρθει Μιλού δεν θα έχουμε μπάτζετ για άλλο ψηλό (πέρα από Peters/Vezenkof, αλλά αυτοί είναι ελαφριά 4αρια και μάλλον θα μείνουν. Είπαμε, αν φεύγει Βεζενκοφ, θα έχουμε να πούμε πολλά, μέχρι τότε σαν άσκηση εργασίας για να μην μπλεχτούν τα πράγματα το παίρνουμε ότι μένει).

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά θυμίζω το εντυπωσιακό παραλίγο καρφωμα του Μπεικον με τυρι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ τετοιους σκορερ θελει ο ΓΙΩΡΓΟΣ..........

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 11:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιακο μην ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο γιατι θα αρχισει παλι την κλαψα. Ασε που μπορει να θυμηθει τον Τσαλγγουρη κ να εχουμε παλι τιποτα ντραβαλα

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 05:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρωτα ηταν ο Χανααν, μετα ο Παπ, μετα ο Πητερς, σειρα πηρε ο Μπολομποι, τωρα ο Σλουκας, περυσι βεβαια ηταν ο Γουοκαπ μεχρι τετοιες μερες γιατι μετα καταπιαν τις γλωσσιτσες πολλοι, αλλα "να ποιος πρεπει να παιρνει τα λεφτα του Σλουκα" το μεχρι περυσι ταγαρι κτλ. Ετσι. Ετσι. Να δω που θα κρυφτειτε στο τελος μερικοι. Παλι.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    Πριν ποσταρεις σε άρθρο για μπάσκετ, ασχολησου και λίγο γιατί δίνεις γέλιο μ αυτά που γράφεις.
    Δε διαθέτουμε σκόρερ που μέχρι κι ο βάζελος διαθέτει.... Έκανα καινούριο συκώτι απ' τα γέλια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...