roumeliotis

Carwiz

Νίκη με ΠΑΟ για πρωτιά και 13-0

casino loutrakiou
redwell

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν στο ΣΕΦ την Παρασκευή (31/03, 21:30, NS Prime) για την 32η ημέρα της Euroleague σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Ο Θρύλος θέλει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, έχοντας ήδη μάλιστα εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας, ενώ το τριφύλλι εδώ και μήνες παίζει διαδικαστικά καθώς έχει αποκλειστεί.

Συν τις άλλοις, υπάρχει και το νικηφόρο σερί των Πειραιωτών οι οποίοι μετράνε δώδεκα σερί νίκες κόντρα στους πράσινους 12-0, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν να βάλουν ένα τέλος στον... εφιάλτη.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το εμφατικό 81-55 επί της Βιλερμπάν και έχει ανέβει στο 22-9, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 12-3 και μετράει 9 σερί νίκες, με την τελευταία ήττα στο ΣΕΦ να έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου του 2022 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση και την κορυφαία άμυνα στην Ευρωλίγκα, ενώ είναι πρώτη σε ασίστ, κλεψίματα και εύστοχα δίποντα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με 86-76 επί της Μπάγερν και είναι πλέον στο 11-20. Εκτός έδρας έχει μαζί με τους Βαυαρούς τη χειρότερη συγκομιδή αφού μετρά μόλις 3 νίκες και 12 ήττες.

Ο Μουσταφά Φαλ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Αϊζάια Κάναν που βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη γέννηση του παιδιού.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Ματέους Πονίτκα, Νέιτ Γουόλτερς και εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Αντιθέτως, ο Δημήτρης Αγραβάνης θα είναι διαθέσιμος και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με το τριφύλλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η διαιτητική τριάδα για το ελληνικό κλάσικο αποτελείται από τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Μεντί Ντιφαλά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    η τέλεια καταιγίδα..χάλια εμφάνιση, ο Canaan βλέπετε πόσο λείπει, ελπίζω να σοβαρευτούν στο 3ο, γιατί αν πάμε στο 4ο και είναι ακόμη μπροστά θα έχουμε βάσανα.

    είχα πει τότε ότι με 7/9 από McKissic/Λαρεντζάκη δεν χρειαζόμαστε ούτε LeBron, και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι το ξαναέκαναν! αλλά με 0/10 ούτε ο LeBron δεν μας σώζει.

  • Λολ
    Λολ Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,πως το βλέπετε το ματς ? Μου φαίνεται σήμερα είναι η σειρά το ΠΑΟ..δεν εχούμε μακρινό σουτ..και από άμυνα μηδέν..

    REDGOAL: Δεν μας κερδίζουν ποτέ

  • El d
    El d Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε γερά θρυλαρα για νίκη κ πρωτιά.... Θα λείψει ο κάναν αλλά θα τους διαλύσει ο Σακίλ!!!

  • George 7
    George 7 Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Δν υπάρχει κάτι άλλο περα από τν νίκη.....αν έχουμε ρυθμό κ όρεξη μπορεί πολλά με λίγα...αν πάμε χαλαρά στο δεκάρικο.....με δαύτους στόχος το 16-0 αν περάσουν τελικό πλέι οφ φέτος βέβαια...ήδη πάντως σαν σερί μεταξύ μας πρέπει να είναι ρεκόρ...πρέπει να περάσουμε σαν τραίνο από πάνω τους....μπασκετικα να τους κάνουμε λιώμα...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 19:10 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77 ετσι ετσι. Στο μεταξυ αν ο Μπαρτζωκας ειχε παει στους απο κατω πριν 3 χρονια κ ειχε κανει ακριβως τα ιδια το τι θα ακουγαμε δεν λεγεται. Κι αυτη η κολωνια κραταει χρονια, λχ ετσι κ ο Πριντεζης φορουσε τα πρασινα με τη ζωοτροφη για σημα θα ακουγαμε υμνους για το καλυτερο 4αρι ολων των εποχων κτλ. Στην προπαγανδα τα βαζελια ειναι μανουλες 10ετιες τωρα

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποψε αντιμετωπιζουμε τον βελτιωμενο παο , αφου τον πηρε στα χερια του ο Σερελης του Λαυριου, που αντικατεστησε τον ασχετο Ραντονιτς της Σερβιας και της ευρωλιγκας..

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίζουμε σήμερα με μια ελεεινά κακοστημένη και κακό δουλεμένη ομάδα της οποίας οι μονάδες αν μη τι άλλο δεν είναι ούτε για την εικόνα ούτε για τη θέση τους.

    Ελπίζω σε 30αρα αλλά λίγο το κίνητρο τους να πάρουν κουράγιο για τα play off λίγο η χαλάρωση μας πιστεύω το ματς θα πάει σχετικά χαμηλά που τους βολεύει με νικητη μεταξύ 70-80 πόντων.

    ΥΓ: Για να εξηγηθώ για το ροστερ τους. Όχι δεν με έπιασε έρωτας, και δεδομένου του δικού μας ροστερ αντε να ήθελα τον Γκριγκονις στην ομάδα μας ΑΛΛΑ το ροστερ τους αν αντί να πάρουν 45 δυαροτριαρια είχαν έναν ξένο στο 4 πιο σοβαρό από Ουίλιαμς με σωστό προπονητή θα πάλευε για play off. Μη βλέπετε το φετινό τουρλομπουκι τους αδικεί όλους τους παίκτες. Δηλαδή στον άσσο έχουν δύο αξιοπρεπή ευρωλιγκατα γκαρντ (αν κσι ο Γουόλτερ βγήκε γυαλινος). Στο 2-3 επίσης (Μπέικον Γκριγκονις Τόμας. Στο 5 ο Παπατζον είναι μια χαρά για βασικός και ο Λιθουανός αν και αργός πια έμπειρος και καλό μπακσπ. Στο 4 έχουν τον ΙΕΚ ΑΚΜΗ τον δεν μαρκάρει ούτε κώνο Ουίλιαμς και το παιδάκι το Μαντζουκα που τον πήγαν πίσω 2 χρόνια.

    Δεδομένου αυτού επειδή ταλέντο υπάρχει στο ένα ματς θα είναι πάντα επικίνδυνοι. Αλλά το 12-0 έχει δημιουργήσει τρομερό άγχος και κόμπλεξ.

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σε ολους,

    πονηρο και δυσκολο το παιχνιδι σημερα...η ζελα θελει να μας σπασει το ρεκορ και να παρει ψυχολογια για τα play off. Επισης, αν χασουμε μπορει να χασουμε την πρωτη θεση πραγμα που θα το θεωρησουν μεγιστο επιτευμα τους

    Πρεπει να εχουμε ελεγχο του ρυθμου, συγκεντρωση, δυναμη και τυχη (να μπουν τα σουτ που δεν μπηκαν προχθες).

    Ελπιζω να παιξει ο Κανααν μια και οπου βλεπει την ζελα την σκοτωνει. Ο Σλουκας πρεπει να βρει ρυθμο και ο Βεζε το χερι του.

    Τους χρειαζομαστε ολους...

    Παμε για την νικη!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενδιαφέρον θα έχει χωρίς ΦΑΛ και Κανααν. Ειναι δυο παίχτες που ο καθένας τους σε αυτό το 12-0 σερί επαιξαν σημαντικό ρόλο. Αλλά και οι δύο μπορούν να αντικατασταθούν αξια απο τους αλλους παιχτες.
    Πιστεύω θα κερδίσουμε και ευκολα.
    Δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να χαθεί αυτό το παιχνίδι σήμερα κοντρα σε μια τοσο ασοβαρη ομάδα.

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάντε σήμερα το 13-0 γιατί δεν βλέπω να παίζουμε πάλι με δαυτους. Σιγά μην κατέβουν στους τελικούς. Για να πάει στο 16 το σερί;;;;;;; Βλέπω να Αποκλείονται Μόνοι τους από τον Σπανούλη. Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...