roumeliotis

Carwiz

Χωρίς Μπαρτζώκα για το διπλό με Παρτιζάν

casino loutrakiou
redwell

Στην κατάμεστη "Stark Arena" του Βελιγραδίου καλείται ο Θρύλος να ξεπεράσει το "εμπόδιο" της Παρτιζάν την Παρασκευή (24/03, 21:00, NS4) και να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Euroleague μετά απο 30 "στροφές".

Oι Πειραιώτες είναι στην κορυφή με ρεκόρ 21-8, έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ και θέλουν μόλις μια νίκη στα εναπομείναντα 5 ματς για να "κλειδώσουν" και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας.

Από την άλλη, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στο 16-13 και την 7η θέση και παίζει τη... ζωή της σε αυτό το ματς καθώς με νίκη ισχυροποιείται στη μάχη της 8άδας ενώ με ήττα κάνει τεράστιο βήμα προς τα πίσω.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό μομέντουμ καθώς μετά την ήττα στο Μιλάνο τρέχει ένα σερί επτά νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Τα ματς είναι απανωτά τις τελευταίες μέρες για τους Πειραιώτες καθώς την περασμένη Κυριακή (19/03) έκαναν τη βόλτα τους 76-74 στο εξοχικό του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ, την Τρίτη (21/03) έπαιξαν το εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος με το Λαύριο, το οποίο διέλυσαν με 103-75 και δίχως τον ασθενή με ίωση Γιώργο Μπαρτζώκα βρίσκονται στο Βελιγράδι για το αποψινό ματς.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν πλήρεις στην πρωτεύουσα της Σερβίας καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, με τον Χρήστο Παππά να εκτελεί χρέη προσωρινού προπονητή.

Από την άλλη, η Παρτίζαν η οποία επίσης δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, είναι με την ψυχολογία στα ύψη και λιγότερο βεβαρυμένη καθώς έπαιξε για τελευταία φορά στις 16 Μαρτίου με το διπλό 97-84 κόντρα στην Εφές στην Πόλη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Λακης
    Λακης Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 22:50 Σύνδεσμος σχολίου

    O σλουκας εμεινε με τον μπαρζωκα στην ελλαδα

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 22:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως με 0/12 τρίποντα, Σλούκα εκτός τόπου και χρόνου, αλλοπρόσαλλες επιθέσεις και διαιτησία Μποντιρόγκα και εξαιρετικά εύστοχους τους αντιπάλους, είμαστε μόνο 14 πόντους πίσω στο ημίχρονο και με τον Μπαρτζώκα στην Ελλάδα.

    Πραγματικά δεν θεωρώ ακόμα χαμένο το ματς. Ένα ξέσπασμα στην επίθεση θέλουμε και σκυλίσια άμυνα, για να αγχωθούν οι "Γιούγκοι" και να σφίξουν τα γάλατα.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Σλουκας, Γουοκαπ, χώματα....
    Χάλια όλη η ομάδα.
    20π διαφορά θα χάσουμε αν δεν αλλάξουν πρόσωπο......

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιλντοζα....

    Οπως σωστα ρωταει ο Ηλιας για ποιο λογο να θελει να παει στον Παναθηναϊκο?

    Η απλη απαντηση εδω ειναι οτι ο ιδιος μπορει και να μη θελει οι ατζεντηδες του ομως, που εχουν παρει εργολαβία εδω και μερικους μηνες ολες τις μεγραφες των πρασινων, θελουν να δημιουργησουν σαματά οτι παει προς τα εκει. Ενα σαματά που αυτη τη στιγμη πιστευουν οτι συμφερει και τους δυο, δηλ. και τους βαζελους και τον παιχτη. Φυσικα, οι απεναντι εχουν διαπραξει παρομοια 'εγκληματα' προσφατως. Ολοι θυμουνται τις ιστοριες περι Λορεντζο Μπραουν, Λαπροβιτολα κλπ.

    Μεχρι τωρα δεν τους καιγεται καρφί και ο ιδιοκτητης ειναι σε πολυ καλυτερα κεφια απο οτι πριν δυο χρονια που ειχε καταληξει στο νοσοκομειο. Κακες γλωσσες στην πιατσα λνε οτι αναγκαστηκε να πει ναι σε 'συμπαικτη', κατι που ειχε αρνηθει να κανει στο παρελθον, αλλά η συμφωνία ειναι ακομα στα λογια και θα ενεργοποιηθει οταν κλεισει μεγαλο προπονητη (και μονο τοτε). Συμπερασματικα μιλωντας δηλαδη, ο ιδιοκτητης ειναι επι ξυλου κρεμάμενος ετσι και δεν ερθει μεγαλο ονομα στον παγκο και ολα αυτα τα δημ/ματα, με την απλετη συνδρομη του συγκεκριμενου μανατζερικου γραφειου, ειναι το τυρακι για να πιαστει ο ποντικαρος στη φακα.

    Ο Βιλντοζα δεν πηγε στον Ερυθρο για να μεινει εκει για παντα. Πηγε για να αποφυγει να πληρωσει τη ρητρα στην Μπασκονια μια οντας ο ιδιος μιλημενος για αλλη ισπανικη ομαδα. Ενω ομως η ΦΙΜΠΑ του εβγαλε δελτιο, η ρητρα παραμενει για την Ισπανια και η Μπασκονια εχει παει στα ισπανικα δικαστηρια. Ισως θα ηταν καλυτερα λοιπον για τον Βιλντοζα να μεινει εναν ακομα χρονο εκτος Ισπανιας γιατι αλλιως, αν υπογραψει σε αλλη ισπανικη ομαδα, μπορει να μην παιζει.

    Εδω κολλαει το βρωμοληγουρο Παναθηναϊκος που νομζει οτι επειδη ο παιχτης εχει χαμηλο buy out (150χιλ) θα τον παρει κοψοχρονιά! Τα περι δηθεν 5εκ. μην τα ακουτε καν. Ειναι η πλακα συγκεκριμενου δημ/φου προς τα πρωην συνεταιρακια του, στο στυλ, αφου ολοι εσεις πουλατε φυκια για να παρετε κλικς θα γραψω και εγω ακομα μεγαλυτερο για να σας δειξω. Και αυτο το σκεφτικο δεν ειναι λαθος θα ελεγα.

    Το κασέ του παιχτη ειναι λιγο κατω απο τα 80χιλ το μηνα (τωρα) και θα ζητησει πανω απο 130χιλ ωστε να μην πεσει κατω απο τα 110 το καλοκαιρι. Δεν νομιζω οτι τα αξιζει.

    Εμεις ισως πρεπει να κοιταξουμε την περιπτωση Πετρουσεφ που παιρνει 25χιλ το μηνα αυτη τη στιγμη με προοπτικη να πει για 50 για του χρονου (*αν θελει να μας τον φερει ο Μισκο*). Ακομα και 500 ισως ειναι καλα γι αυτον τον παιχτη.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δεν τον θεωρώ κι εντελώς γλάστρα το Μποντιρόγκα. Κι αν όντως δεν μπορεί να σπρώξει οτιδήποτε κι οποιονδήποτε έχει σχέση με Σέρβικο μπάσκετ, θεωρώ ότι σίγουρα θα το επιχειρήσει, όπως κι εσύ που λες για χωριάτη-κρεβάτι. Κι αν το Σέρβικο μπάσκετ δεν φτάσει εκεί που ήταν, που εκτός της εθνικής τους που σάρωνε μετάλλια και κούπες, έβλεπες ακόμα και σε συλλογικό επίπεδο, ομάδες του πρώην Γιουγκοσλαβικού μπλοκ να σηκώνουν Ευρωλίγκες, σίγουρα θα ανέβει σκαλοπάτι(α), ενώ στους Σέρβους προπονητές και παίκτες θα αρχίσει να ξαναπερνάει η μπογιά τους. Το ότι ουσιαστικά στο ΝΒΑ οι μόνοι παίκτες που πήγαν εκεί πάνω απ τα 22 τους (της ηλικίας δλδ που πλέον δε θεωρούνται φυντάνια αλλά παίκτες που δε θα πάρουν ένα συμβόλαιο αντίστοιχο ενός ρούκι, οπότε και θα πρέπει να προσφέρουν ανάλογα), στέριωσαν και δεν επιστρέφουν Ευρώπη αργά ή γρήγορα, είναι Σέρβοι, λέει πολλά πλην του αναμφισβήτητου ταλέντου τους. Έχουν πάρα πολλά κονέ και σίγουρα το κορυφαίο δίκτυο μάνατζερ.

  • Νικη
    Νικη Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα κανεις Ηλια Θεοδωρακη και βαζεις τα πραγματα στην αληθινη τους θεση , γιατι η παρανοια-μυθομανια-μποχα και πανω απ ολα ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ του παναθηναϊκου προσπαθει απελπισμενα να απασχολησει / μολυνει και φιλαθλους απο αλλες ομαδες ..με διαφορους τροπους πχ δημοσιευσεις τυπου διαψευσης απ τον ιδιο τον παο ,των παρανοϊκων σεναριων που ο ιδιος διαδιδει... αρρωστια ..!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @DR7
    Καλό είναι να σκέφτεστε τα πράγματα, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τα δεδομένα που σας δίνουν τα πράσινα βοθροσάιτ. Αυτό το όνομα που παίζει/έκλεισε/μεταγράφηκε βάση πράσινων δημοσιευμάτων, είναι ο Βιλντόζα. Και ρωτάω εγώ...
    Για ποιο λόγο να πάει ο Βιλντόζα στο βάζελο.
    Αυτό που πουλάνε έμμεσα ή άμεσα όλα τα βαζελοσάιτ είναι 'και ποιος δε θέλει να πάει στον εξάστερο'. Αυτά είναι ΜΜΜΜΜΜΜΜ (με κεφαλαία). Έτσι απλά.
    Ποια είναι λοιπόν τα πραγματικά δεδομένα;
    - Ο Βιλντόζα είναι βασικός στον Αστέρα που αυτή τη στιγμή είναι ανώτερη ομάδα απ το βάζελο. Όχι ιδιαίτερα πολύ, αλλά του χρόνου διατηρώντας τον κορμό του (δύσκολα θα διατηρήσει όμως τον Καμπάτσο) κι έχοντας και κονέ λόγω Μποντιρόγκα, μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις την 8άδα και σίγουρα με περισσότερες απ το βάζελο που ουσιαστικά πάει για 10 παίκτες πλην, 10 παίκτες συν. Μέχρι κι ο Παπαγιάννης που λατρεύουν να τον μισούνε, πάει Φενέρ απ ότι ακούγεται.
    - Αν ο Βιλντόζα στ αλήθεια θέλει να φύγει, σίγουρα πολλές ομάδες υψηλότερες στην κατάταξη και με μεγαλύτερα πορτοφόλια και μπάτζετ θα τον προσεγγίσουν (συμπεριλαμβανομένου ενδεχομένως και ημών). Και δεν είναι μόνο ότι μπορούνε να του σκάσουν περισσότερα. Είναι κι ότι γενικά ένας παίκτης προκειμένου να πάει σε ανώτερη ομάδα, δεχέται και με λιγότερα λεφτά και με μικρότερο χρόνο. πχ ο Πίτερς θα πήγαινε στο βάζελο για 700Κ και μπακάπ;
    - Αν στ αλήθεια τον έχεις κλείσει από τώρα, δεν το κάνεις βούκινο. Μέχρι να ανακοινωθεί ο παίκτης, μπορεί να στον κλέψει ο οποιοσδήποτε με μεγάλο πορτοφόλι.
    - (Δανεικό απ το RG) Όταν παραπαίεις, σ έχει πάρει φαλάγγι ο μισητός σου αντίπαλος κι ακόμα δεν έχεις πιει όλο το φετινό πικρό ποτήρι, δε βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις ότι του χρόνου θα τα κάνεις ομαδάρα, θα τα βαβήσεις όλα κλπ κλπ γιατί το συντριπτικά πιο πιθανό είναι να καταντήσεις Τσάκας που ακόμα φέρνει πρίγκηπες. Φτιάχνεις ότι είναι να φτιάξεις κι όταν τους παρουσιάσεις το δημιούργημά σου, άσε τους άλλους (ακόμα και τους οπαδούς σου) να τρίβουν τα μάτια τους. Κάποια ομάδα της Ευρωλίγκας μου θυμίζει αυτό.... ποια να ναι; ποια να ναι;
    - Ο βάζελος είναι η 16η ομάδα της Ευρωλίγκας κι εκεί παραμένει από πέρσι. Έχει χαμηλό μπάτζετ και ασόβαρο-παρεμβατικό πρόεδρο.
    Και ξαναρωτάω.... για ποιο λόγο να πάει ένα hot όνομα όπως ο Βιλντόζα στο βάζελο. Θα πάει να παίξει σε καλύτερη ομάδα; Όχι... ο βάζελος είναι χειρότερη. Θα πάρει τη φανέλα του βασικού, σπίτι του; Και στον Αστέρα την έχει.
    Με βάση λοιπόν και απ αυτά που είδαμε φέτος, οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής (ένας ή περισσότεροι)
    1. είναι στα αζήτητα και κανένας καλύτερος δεν ενδιαφέρεται
    2. είναι κακός εξωγηπεδικά και κανένας καλύτερος δεν ενδιαφέρεται
    3. είναι κουτσάλογο και κανένας καλύτερος δεν ενδιαφέρεται
    4. ο βάζελος του δίνει πάρα πολλά λεφτά, πολλά περισσότερα απ οποιονδήποτε άλλον
    Τι ισχύει απ όλα αυτά; Αν για σένα (όπως και για μένα) δεν ισχύει τπτ, δεν υπάρχει κανένα θέμα Βιλντόζα στο βάζελο.
    Αυτή ήταν μια γραμμή λογικής που σε γενικές γραμμές δουλεύει και βοηθάει να καταλάβεις πότε σε δουλεύουν τα διάφορα σάιτ κι οι διάφοροι έμμισθοι δήθεν δημοσιογράφοι. Γενικά ο βάζελος ψάχνει τρόπους να συσπειρωθούν και να κατευναστούν οι οπαδοί του. Το να τους παραμυθιάσουν ότι 'του χρόνου όμως θα χουμε ομαδάρα που ειδικά το γαύρο θα τον πατήσει χάμω' θα τους βοηθήσει για να μην τους πάρουν στο κυνήγι, όταν το 12-0 θα γίνει 16-0 με το τέλος της φετινής σεζόν.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητε Ηλια,

    Οι εποχες Στανκοβιτς-Βασιλακοπουλου ευτυχως ειναι πια απολιθωμα. Ο Μποντιρογκα δεν ειναι τιποτα άλλο απο μια πορτοκαλι γλαστρα οπως ανεβαινεις τη σκαλα στα γραφεια της Ευρωλιγκας στη Μπαρτσελονα. Και δεν θελει να χασει αυτο το μισθο με τιποτα οπότε, οχι μονο δεν εχει την εξουσία, αλλά δεν τον παιρνει να κανει τιποτα αλλο απο το να ειναι 'μαλλί, γυαλί, και παντελονι lee'.

    Ο Ζοτς ειναι αλλη ιστορία. Ειναι κατι σαν τοτεμ. Ακομα εχουν την αφισσα του στο meeting room. Απο πισω του εχει ενα ολοκληρο λομπυ ατζεντηδων, προπονητων και διαιτητων που εχουν σκοπο να κρατησουν το γιουγκοσλαβικο μπασκετ ψηλα με νυχια και με δοντια. Και δεν ειναι μονο Σερβοι σ' αυτο το λομπυ αλλά και ξενοι, Ελληνες, Λιθουανοι, Κροατοϊταλοι κλπ. Δεν χρειαζεται να γραφουμε ονοματα. Γι αυτο το λογο και θα δουμε την Παρτιζαν στους 8 και οι τελικοι της ΑΒΑ μπορει να ξαναπανε στον Ερυθρο για να εχουν και του χρονου δυο ομαδες.

    Πεποιθηση μου ηταν οτι η Παρτιζαν θα ξεφουσκωσει μετα τα play-offs. Ομως, αμα δωσεις θαρρος στο χωριατη, θα σ΄ ανεβει στο κρεβατι, λεει η παροιμια.

    Δεν ειδατε τα ποσταρισματα της Παρτιζαν, πολυ πριν ακομα βγει στην οχταδα, να κανει λογοπαιγνια με την Ευρωλιγκα για το πόσο μεγαλο γηπςεδο θα χρειαστει για τα play-offs? Τι να λεμε τωρα...

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα σε ολους...

    δυσκολο ματς το σημερινο...σε πολυ καλο φεγγαρι και διψασμενη η Παρτιζαν.....

    Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος. Απο την αλλη, ΔΕΝ φοβομαστε κανενα!!!

    Θα ηθελα πολυ να δω το μελιτζανα να σκαει αποψε!!

    Παμε για την νικη αδερφια!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 12:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο στόχος επετεύχθη..οι στόχοι μάλλον..
    8αδα, άνετα..4αδα, σχεδόν σίγουρα.. τώρα όμως εδώ που φτάσαμε, και τις συγκυρίες να ευνοούν, πιστεύω ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα να αποφύγουμε Μακάμπι/Παρτίζαν..

    Έτσι πάει, κάθε βήμα στη ζωή θες κάτι καλύτερο, ιδανικά θέλουμε 3-4 νίκες στα επόμενα 5..ΠΑΟ/ΑΣΒΕΛ δεν χρειάζεται να τα συζητήσουμε.. ότι χάσαμε από αυτήν την ΑΣΒΕΛ ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω..

    Μπασκόνια πιστεύω θα κάνουμε ότι πρέπει τελευταία αγωνιστική, δεν τα πάει καλά εκτός έδρας.. ίσως να είναι η προτιμότερη αντίπαλος..

    Σήμερα πολύ δύσκολος αγώνας, τα ξέρουμε, και θεωρώ με τον Ερυθρό Αστέρα θα έχει κριθεί αν έχει ή όχι ελπίδες, αλλά πάντα επικίνδυνοι μέσα στη Σερβία (και έξω όπως είδαμε.. τσάμπα ήττα..) αλλά είναι στις δυνατότητές μας.

    Δεν θέλει εφησυχασμό, συνεχόμενη προσήλωση και σκληρότητα, έτσι ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...