roumeliotis

Carwiz

«Μας νοιάζει μόνο ο τελικός στόχος»

casino loutrakiou
redwell

Αήττητος στην Basket League συνεχίζει ο Ολυμπιακός, αφού οι Πειραιώτες νίκησαν εύκολα 75-103 με όμορφο μπάσκετ το Λαύριο εκτός έδρας, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση τα εξής...

Για τον Κάνααν που έδωσε μπλούζα του σε παιδάκι: "Για αυτά τα παιδιά παίζουμε, όταν βλέπουμε οικογένειας και ωραίο κλίμα χαιρόμαστε και εμείς".

Για το ματς: "Στο α' μέρος δεν παίζαμε καλή άμυνα, έπρεπε να ανεβάσουμε την έντασή μας. Το Λαύριο σούταρε κοντά στο 60%, δεν μπήκαμε καλά αμυντικά. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, παίξαμε καλή άμυνα και νικήσαμε το παιχνίδι".

Για τις συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα: "Μας νοιάζει μόνο ο τελικός μας στόχος, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για το αν το βάρος πέφτει στην EuroLeague: "Αν δεν κάνω λάθος δεν έμειναν πολλές αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε σοβαρά, να το απολαμβάνουμε και να κερδίζουμε τους αγώνες. Να προετοιμαστούμε, πάμε σε μία αφιλόξενη έδρα όπως είναι της Παρτίζαν που παίζει καλά. Θα είναι μία πρόκληση για εμάς".

Για την Παρτίζαν: "Κέρδισε μέσα στην Αναντολού Εφές, παίζει καλά, θα είναι δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Να προσέξουμε τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, την άμυνα μας, να είμαστε σκληροί και να ανταποκριθούμε στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν".

Για το μεγάλο ροτέισον: "Έχουμε 13 παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ..και για να δώσουν 6-7.000.000 από το salary cap σε έναν unproven rookie, δεν είναι εύκολο να ξέρετε.. δηλαδή Micic/Campazzo και ένα σωρό άλλοι που αντικειμενικά ήταν οι καλύτεροι στη χρονιά τους Ευρώπη γύρισαν με την ουρά στα σκέλια, ή δεν πήγαν καθόλου..

    Αυτοι είναι οι μέσοι όροι. 6.9 million comes down to around $3.61

    Αν βάλουμε ότι η California έχει τους υψηλότερους φόρους για παίχτες ΝΒΑ το καθαρό στα 7.000.000 πρέπει να πέφτει κοντά στα 3....αν βάλεις και 750.000 περίπου που είναι το buy out που δίνει η ομάδα (δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω δια νόμου) τότε ο παίχτης πρέπει να βάλει από την τσέπη του το υπόλοιπο ποσό, οπότε για 2-3 χρόνια περίπου θα παίρνει ότι παίρνει Ευρώπη τώρα..

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 07:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για να βρει 3-4εκ καθαρά συμβόλαιο πρέπει να του δώσουν πάνω από 5-6εκ. Μην ξεχνάμε πως στην Αμερική οι ίδιοι οι παίχτες πληρώνουν τους φόρους και όχι οι ομάδες, οι οποίοι σε ορισμένες πολιτείες φτάνουν ακόμα και το 50%.
    Επίσης ο Σασα για να πάει να παίξει εκεί πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Από ένα all around 4 δηλαδή να μετατραπεί κατά πάσα πιθανότητα σε ένα spot up shooter 3. Και πέρα από αυτό θα παει πίσω στην ιεραρχία του ροτεισον, το οποίο οι ομάδες του NBA έχουν σαν ευαγγέλιο, όντας στην καλύτερη περίπτωση 11ος-12ος παίχτης. Δεν ξέρω αν αυτές οι συνθήκες τον ικανοποιούν για να κάνει το βήμα.
    Επίσης πολλοί λέτε εδώ δεν βρήκε πέρυσι ο Μισιτς με τις εμφανίσεις που έκανε. Δηλαδή οι φετινές εμφανίσεις και επιδόσεις του Βεζενκοφ είναι κατώτερες; Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ισάξιες, ίσως και καλύτερες. Απλά ο ένας πέρυσι τράβαγε μια ομάδα μόνος του ( έπαιξε ρόλο και το σουτ στον ημιτελικό) και ο άλλος είναι μέλος μιας καλοκουρδισμενης μηχανής.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Βεζενκοφ...

    Σιγουρα θα ταιριαζε σε καποιες ομαδες του ΝΒΑ αλλά δεν ειμαι σιγουρος οτι θα βρει την ακρη μ' αυτον τον ανεκδιηγητο προπονητη των Κινγκς απο τη Νιγηρία. Ετυχε να τον ακουσω για μιση ωρα στο περσινο Summer Λeague και καταλαβα οτι ο τυπος ειναι ικανος να καταστρεψει εναν δαντελενιο παιχτη οπως ειναι ο Σασα στο πι και φι.

    Πρωτα απ'ολα, ο τροπος που κοιταει εναν παιχτη ειναι μονο με βαση τα αθλητικα του προσοντα. Δεν ειναι τυχαιο που περισυ πηρε αυτο το ταγαρι, τον Μονεκε. Στη θεση του Σασα ειχε παρει εκεινον τον Αμερικανο ρουκι ο οποιος ναι μεν μπορει να βαρέσει τριποντα αλλά δεν εχει σε καμιά περιπτωση το all around παιγνιδι ή τα intangibles του Σασα. Για τον Μαϊκ Μπραουν η αμυνα ειναι υποτιθεται το νο.1 για ενα ξενο παιχτη και απο αυτη την αποψη ο Σασα πρεπει να ξερει τι να περιμενει. Να βρει την ελευθερια που του δινει ο Μπαρτζωκας στον Ολυμπιακο ουτε αν επισκεφθει το αγαλμα δεν θα το καταφερει.

    Φυσικα, υπαρχει και το περιθωριο ανταλλαγης με καποια αλλη ομαδα του ΝΒΑ και απο πισω υπαρχει και ο Λωτσος βεβαια που τον σπρωχνει προς τα εκει. Αλλά τα συμβολαια ανταλλαγης ειναι δυσκολα για αδοκιμαστους παιχτες. Εδω ολοκληρος Μισιτς και δεν μπορει ακομα να βρει καλο συμβολαιο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Το αρχετυπικό power forward είναι τύπου J.Jackon.Junior στο ΝΒΑ. Δεν νομίζω ότι παίχτες τύπου Vezenkof τους βλέπουν σαν οτιδήποτε άλλο πέρα από spot up shooters και μάλιστα ίσως τον κατεβάσουν μία θέση, σαν 3αρι δηλαδή.

    Θα θέλει να προσπαθήσει σίγουρα ο παίχτης, ειδικά μετά από MVP σεζόν, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα τον ικανοποιήσουν οι συνθήκες και η συμφωνία για πολλά χρόνια εκεί.. εδώ τον μεγάλο Σπανουλαρο προσπάθησαν να κάνουν spot up!

  • τακης
    τακης Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ συμφωνώ με το Redgoal, ότι μόνο με τέτοιο συμβόλαιο θα πήγαινε. Πάντως το στυλ του Σάσα δεν ταιριάζει στο νβα. Εκεί το παιχνίδι είναι one man show. Το γνωρίζει και αυτός και οι σακραμέντο.

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρέντ γκολ,πως το βλέπεις θα μήνη ο Σάσα και του χρόνου στην ομάδα,η θα πάει Αμερική.

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Αν του σκάσουν κανά συμβόλαιο 3-4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο καθαρά, θα πάει. Και μεις στη θέση του για τέτοια λεφτά θα πηγαίναμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...