roumeliotis

Carwiz

Προπόνηση... 89-77 τον Προμηθέα

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του. Επιβλήθηκε στο ΣΕΦ του Προμηθέα με 89-77 , στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League και παρέμεινε μοναδικός αήττητος στην λίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ορεξάτοι στο παρκέ. Με καλή άμυνα, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και επιθετικές αιχμές τους Βεζένκοφ, Φαλ και Κάνααν «έχτισαν» μια διαφορά 15π. (22-7) στο 7’.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «ανακάτεψε» την τράπουλα -θέλωντας να κάνει και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις-, όμως, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε.

Παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων να μαζέψουν τη διαφορά (35-27 στο 17’), ο Ολυμπιακός συνέχισε να ποντάρει τα λεφτά του στην άμυνα και έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +12 (42-30).

Με καλάθι του Γουόκαπ η ομάδα μας βρέθηκε στο +14 (51-37 στο 14’), όμως, στην συνέχεια τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, περιφερειακή αστοχία και αμυντικά κενά, επέτρεψαν στον Προμηθέα να «χτυπήσει» από τα 6.75μ. και να μειώσει στους 3π. (57-54) στο 29’. 

Ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο στην άμυνα βρήκε λύσεις δια χειρός Πίτερς , Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ, αύξησε τις αποστάσεις στους 17π. (88-71, στο 39’) και «καθάρισε» το ματς.

Εκτός 12άδας ήταν οι Ταρίκ Μπλακ και Κώστας Σλούκας (τραυματίας).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-17, 42-30, 59-54, 89-77.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 8 (5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Κάναν 8 (2/6 τρίποντα), Φαλ 13 (5/6 δίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 12 (1/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Παπανικολάου 6 (1/5 τρίποντα, 4 ασίστ), Λούντζης 3 (1), Λαρεντζάκης 8 (1/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Πάπας 1, Μπόλομποϊ 7 (7 ριμπάουντ), Πίτερς 16 (1/5 τρίποντα), ΜακΚίσκ 7 (1/4 τρίποντα).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Χριστόπουλος): Κάουαν 13 (2/6 τρίποντα, 6 ασίστ, 3 λάθη), Ντάνγκυμπιτς 11 (1), Μουράτος 13 (3/5 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Χογκ 4, Κουλμπόκα 2 (0/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Κόντιτ 10 (5/6 δίποντα, 4 λάθη), Πλώτας 2, Τσαϊρέλης 1, Τόμασον 19 (4/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ), Τανούλης 2.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 24/32 δίποντα, 8/36 τρίποντα, 17/25 βολές, 37 ριμπάουντ (27 αμυντικά + 10 επιθετικά), 24 ασίστ, 8 λάθη, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Προμηθέα Πάτρας: 21/38 δίποντα, 9/27 τρίποντα, 8/11 βολές, 35 ριμπάουντ (27 αμυντικά + 8 επιθετικά), 16 ασίστ, 13 λάθη, 4 κλεψίματα.

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Την ερχόμενη βδομάδα, ο Προμηθέας Πάτρας επιστρέφει στο "Δημήτρης Τόφαλος" για να υποδεχθεί την ΑΕΚ (18/3, 19:15) σε μια σπουδαία μονομαχία για την τετράδα, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (19/3, 19:15).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

38 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε εννοειται ταιριαζουν κ δυστυχως δεν τους ειδαμε ποτε σαν διδυμο σε συλλογο. Αν ειχε γινει αυτο θα μαθαιναν ο ενας το παιχνιδι του αλλου κ προσωπικη αποψη θα ηταν το 2ο καλυτερο ντουετο ολων των εποχων μετα το Γκαλης - Γιαννακης. Πολυ κριμα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο αυτά που λες για τον Papas τα έχω γράψει, συγκεκριμένα θυμάμαι ότι είχα πει ότι Λούντζης τώρα, αλλά αργότερα και Λαρεντζάκης, μπορεί να μην νιώθουν άνετα με αυτήν τη μεταγραφή..και επίσης ενδιαφέροντα αυτά με τον Harisson, έχουν σχέση με τον πρωτοτυπικο σουτέρ κολεγιακού που δεν κάνουν πολλά άλλα, αλλά ο Papas εγκεφαλικά νομίζω το έχει καλύτερα το άθλημα.

    Για το ότι προβλέπω combo έχω γράψει 3 φορές πολύ πρόσφατα και ότι έχει καλύτερη αντίληψη πάσας από Λούντζη, καλύτερη φόρμα από το τρίποντο από τον Λαρεντζάκη και ψηλότερος από Κολοβερο, δηλαδή τα 3 γκαρντ μπροστά του στην αρχή της χρονιάς..

    Για Σλούκα όμως είμαι με τους άλλους! Pass first που όμως τυγχάνει καλός σκόρερ και γι' αυτό είναι elite, περίπου το αντίθετο του Καλάθη (άσχετο, αλλά και γι' αυτό ταιριάζουν σε μια ομάδα μαζί).

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Antifa volos 7
    ΚΟ ΜΑ ΤΑ ΡΑ

    Φωτη πολλες καλημερες

    Naruhitos guard τι συγγνωμη βρε, σιγα. Εγω δια της ατοπου πηγα. 3αρι δεν ειναι σιγουρα, συμφωνουμε. Στο 2 εδω διαφωνουμε, νομιζω οτι εκει θελει πιο πολλη εκρηξη κ αθλητικοτητα, τα οποια βεβαια φτιαχνονται. Αν πηγαινε στο 1 θα ειχαμε εναν πολυ ψηλο για τη θεση παικτη, Ελληνα, με εξαιρετικο σουτ. Το γηπεδο αποδεδειγμενα το βλεπει, τη μπαλα τη βαζει κατω.. Νομιζω οτι ο Μπαρτζωκας που ειναι δημιουργος θα ηθελε να φτιαξει τον πρωτο Ελληνα αμερικανικου τυπου pg. Βεβαια η κουβεντα ειναι μεγαλη κ τα πραγματα στο 1 κ 2 ειναι μπλεγμενα οποτε ειναι πως θα το δει κανεις. Λχ τον Σλουκα ο Σφαιρο, ο Πιτινο κ ο Ηττουδης τον βλεπουν σαν 2 με δημιουργια (συμφωνω μαζι τους, ταπεινη αποψη), ο Μπαρτζωκας κ ο ιδιος ο Σλουκας σαν 1 με σκορ. Για την αμυνα δεν το συζηταμε, ο Μπαρτζωκας παιζει συνθετες αμυνες κ το παιδι θελει πολλη δουλεια στο σωμα για να μαρκαρει δυνατοτερα κ μακρυτερα κορμια. Στο 1 νς 1 ομως πιστευω οτι τα 2αρια σε γενικες γραμμες ειναι πιο αθλητικα.
    Αυτος ξερεις ποιον μου "θυμιζει"? Τον Ααρον Χαρισον. Με τη διαφορα οτι ο Χαρισον δεν πολυεβλεπε γηπεδο απο πεποιθηση, γι αυτο κ εμεινε ενας παικτης του τουρκικου πρωταθληματος, συν το δυναμισμο που δεν εχει. Ο Παππας τα εχει αυτα. Οταν εβλεπα τον Χαρισον ελεγα οτι μονο στο 1 μπορει να κανει step up.
    Τελος παντων, ολα σχετικα ειναι. Παντως απο το Λουντζη ο Παππας μου φανταζει ιδανικοτερος για τη θεση

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 08:34 Σύνδεσμος σχολίου

    μια που πιασαμε το βαρυ ροκ το "the trooper " θα κολλαγε μια χαρα σε highlight reel της ομαδαρας μας

  • Jiannis77
    Jiannis77 Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 06:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε Σπύροοοο ΕΤΣΙΙΙΙ!!!! ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!

    Κυριολεκτικά μια λαοθάλασσα να παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά της!!! (σαν την φετινή ομάδα :))

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 01:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνωμη Σπυρο Μανωλακο, δεν ειδα την ερωτηση σου χθες.

    Δυσκολο για point guard ο Παπας. Νομιζω δεν εχει τα ποδια να ακολουθησει γρηγορους και εκρηκτικους γκαρντ και θα τον κανουν γιο-γιο. Βεβαια ο Μπαρτζωκας αρεσκεται πολλες φορες να δινει να κατεβαζουν τη μπαλα και να οργανωνουν οι ΜακΚισικ και Λαρεντζακης οπότε δεν θα ηταν απιθανο να το κανει και με τον Παπας. Καθαρο point guard ομως δεν τον βλεπω.

    Απο την Αμερικη μας ηλθε ως δυαρο-τριαρι αλλά λογω της σωματικης του αδυναμιας δεν νομιζω οτι μπορει να σταθει στο 3, ειδικα στην Ευρωλιγκα. Ισως μoνο σε small ball καταστασεις με τρια γκαρντ να μπορουσε να παιξει στο 3.

    Λογω του καλου σουτ και της καποιας δημιουργιας που διαθετει, αυτη τη στιγμη θα τον πηγαινα για backup shooting guard. Ενα ειδος Ερικ Γκριν που ειχαμε παλιοτερα αν και εκεινος ηταν πιο πολυ κομπο ενω ο Παπας παει πιο πολυ στο 2+.

    Για κομπο που σιγουρα θα παιρνει χρονο στο point θα φερουμε τον Μητρου οταν παρει το διαβατηριο. Απο οτι μαθαινω οι πρασινοι προσπαθουν να τον φερουν εστω και ως ξενο μονο και μονο για να μην τον χτυπησουμε εμεις (οι Σερελης/Μεξας εχουν τον ιδιο ατζεντη με τον Μπαρτζωκα που ειναι και ο ατζεντης του Μητρου). Παιζονται μεγαλα παιγνιδια στα λογια αυτη την εποχη και παρα πολλοι παιχτες που προτεινονται. Αυτος ο ψηλος της Μπαγερν που γραφουν διαφορα σαϊτ ειχε κυκλοφορησει στην πιατσα πριν τα Χριστουγεννα και θελει να ελθει σαν τρελλος. Με τετοιο Μπλακ οπως ειναι τελευταια παντως δεν βλεπω να κοιταμε πολυ μακρυτερα απο το ΣΕΦ.

  • Antifa volos 7
    Antifa volos 7 Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    I believe in you .twisted sister .πάρε και μια μπαλαντα

  • Antifa volos 7
    Antifa volos 7 Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 21:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού θέλετε και μπαλάντα πάρτε να γουσταρεται.twisted sister .i believe in you

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77
    Highway to hell live from River Plate ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΤΡΕΛΑΑΑΑ
    Σκεπτεσαι το ΣΕΦ να κοπανιεται ετσι?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Antifa volos 7
    ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Κ αφου επιασες τους Motorhead πολυ ταιριαζει κ το Εat the rich - χαμηλο μπατζετ νς πορτοφαλαρες Ευρωλιγκα

    Jiannis77
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ
    UP THE IRONS!

    Αστεριε φιλε σε "μπελαδες" μας εβαλες.. Περιμενω τη μπαλαντα

    Η ειδηση της 10ετιας στο καλλιτεχνικο ρεπορταζ ειναι αλλη.. ΚουπεΠε.. ΡΟΚΑΣ???? Ε τωρα τα ειδα ολα.. Σε ειχα για σκυλο μεγατονων, Παολες κ τετοια. Η ευχαριστη εκπληξη της βραδιας οντως. Ε, πανω στο τσακιρ κεφι ακουγοντας Immigrant Song εριξε κ τη σποντα για τον Μπολομποι, τους Τομπει - Λαντειλ ξεχασες, οκ την αλλη φορα

    Ηλίας Θεοδωράκης
    Λιακο ταυτιζομαστε, προσυπογραφω

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...