roumeliotis

Carwiz

Καθολική... υπόκλιση στο αριστούργημα Μπαρτζώκα

casino loutrakiou
redwell

Με μπάσκετ βγαλμένο από άλλο πλανήτη, ουσία και θέαμα, ο Ολυμπιακός έδωσε μια ακόμα παράσταση στο ΣΕΦ και επικράτησε άνετα της Μπάγερν Μονάχου με 102-74 σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Ένα αυθεντικό μπασκετικό σόου το οποίο όχι απλά πιστοποίησε ότι οι Πειραιώτες έχουν υλικό για να σηκώσουν την κούπα στο Κάουνας, αλλά "υποχρέωσε" όλη τη μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί ξανά.

Παίκτες, προπονητές αλλά και κάθε εκπομπή-δημοσιογράφος που ασχολείται με την Euroleague απλά έβγαλαν το... καπέλο για πολλοστή φορά και με επιφωνήματα θαυμασμού ξεκαθάρισαν ότι οι Πειραιώτες είναι η κορυφαία ομάδα της σεζόν μέχρι τώρα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

30 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 04:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι. Νομιζω οτι πλεον οι περισσοτεροι (κ λεω οι περισσοτεροι γιατι κυκλοφορουν κ Τιακες, ο οποιος btw σχολιασε, μην αγχωνεσαι πιτσουνακι του) εχουν καταλαβει με τι εχουν να κανουν. Αναλυσεις περι του ποιος κ τι εισαι δεν κανω, ας ανατρεξουν στα γραφομενα σου. Οποιος θελει να συνδιαλεγεται με εναν αγραμματο (που δεν γνωριζει τα στοιχειωδη, οπως λχ τι ειναι το "λογοπαιγνιο", υλη 4ης δημοτικου), ψευτη, κλεφτη ιδεων, ανεπροκοπο τεμπελη, θρησκοληπτο, κωλοτουμπα κ πολλα αλλα, ας συνεχιζει να το κανει.
    Γιατι τα συμπερασματα βγηκαν. Οποιος σε παιρνει στα σοβαρα θα ειναι πλεον αξιος της μοιρας του. Αυτα.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Bρε στόκε που κάνεις και αναφορά στο τίτλο στου site, που το IQ σου, όπως καταλαβαίνουμε, γιατί εσύ δε το καταλαβαίνεις, είναι όσο η θερμοκρασία στον Βόρειο Πόλο αν δεν δω σχόλιο του Τιάκα που τον εξαφάνισες και αυτόν με τους χαρακτηρισμούς σου , συνήθισέ του ότι θα σε πηγαίνω έτσι μέχρι να αποφασίσω να το σταματήσω για λίγο. ΄
    Και τα παιδιά μπορεί να κουράζονται με το σκηνικό, αλλά όπως έγραψα, έχουν και αυτοί ευθύνη, δε κάθομαι να τους γλύφω, διότι όταν έπρεπε δεν έκαναν κάτι με τη περίπτωσή σου. Εγώ όμως θα κάνω. Διότι ακόμα και τώρα, σαν τροχονόμος που είσαι, κάθεσαι και κρίνεις, τι θεωρείς ότι είναι ο ένας και ο άλλος.
    Και για να καταλάβει ο κόσμος γιατί IQ μιλάμε, και που δεν επιβεβαιώνει τον τίτλο του site, μου γράφει, λίγες σειρές πιο κάτω αυτολεξεί....- Με λες παππου ενω ειμαι 49 κ εσυ 76. Αν δεν εισαι 76 κ γεννηθηκες το 76 υπαρχει σοβαρο προβλημα για τι οργανισμος σου κ ειδικα το αεροκατοικημενο ειναι προωρα υπερ-γερασμενα.

    Υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που θα έβαζε την ηλικία του στο nickname του? Δηλαδή εγώ που γράφω εδώ 8-9 χρόνια, ξεκίνησα με όνομα Νίκος68 και τώρα έχω σταματήσει στο 76, Του χρόνου θα είμαι ο 77. Παππού, δε θα έγραφα αλλά είναι ώρα για τα χάπια σου. Στόκε που θες να σε πάρουμε και σοβαρά. Απλά να σχολιάσεις θέλεις και δε σκέφτεσαι, ούτε σε νοιάζει τι γράφεις .
    Επιχειρηματία της πλάκας, σοβαρέψου και όλα θα πάνε καλά. Μη φοβάσαι, στο χέρι σου είναι να σταματήσει.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι τωρα νομιζα οτι εισαι ενας ξεφτιλισμενος ψευτης. Τωρα καταλαβα οτι απλα εισαι βλακας. Γραφω για τον Μπραζντεικις, καταλαβαινεις Βιλντοσα. Γραφει ο αλλος οτι θα φυγουν οσοι θελουν, λες το εγραψα εγω. Γραφω οτι ξυπναω νυχτα να παω στην εργασια μου, λες οτι δουλευω στη νυχτα. Σαν επαγγελματιας αεργος που εισαι (εκτος κ αν εισαι αιματορουφηχτρα κομματοσκυλο διορισμενο σε κανα δημο, το ιδιο κανει) κατηγορεις οσους εργαζονται οτι γλυφουμε κτλ. Απο κοντα βεβαια δεν θα τα ελεγες αυτα. Ουτε να τρεξεις θα μπορουσες με τα 12ποντα.
    ΥΓ. Η προταση ισχυει, στειλε i-ban να τσιμπησεις ταληρακι διακονιαρη

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚουπεΠε πιστεψε με εγω μονο για μπασετ θελω να μιλαω αλλα εχει κατι γραφικα μπουμπουκια εδω μεσα (πολυ λιγα ευτυχως) που δεν σ αφηνουν να αγιασεις που λενε. Καλα δεν αναφερομαι σε κατι εξαφανισμενα τρολ τυπου 7footer/μπλουζερ/λουζερ που ελεγαν το Μπαρτζωκα ταυλαδορο κ περιμενουν καμμια ηττα να εμφανιστουν. Τελος παντων, παραδεχομαι οτι οσο κι αν διασκεδαζω με κατι γραφικες κ τραγικες φιγουρες ολο αυτο το σηνικο μπορει να ειναι ενοχλητικο για τους πολλους, οποτε ζητω συγγνωμη απο τη μερια μου σε ολα τα υπολοιπα παιδια του forum αλλα κυριως στα παιδια του RG που απο τη μια δε χρωστουν να διαβαζουν τις βλακειες του καθενος κ απο την αλλη ειμαι σιγουρος οτι πολυ θα ηθελαν να επιβεβαιωθει καποτε η επεξηγηση στον τιτλο του σαιτ

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωλοτούμπα, που δεν απαντάς βέβαια αν θα πάρεις 6αρι 7αρι ή 8αρι, ψάχνεις να δεις τι θέσεις είναι αυτές στο google, ώστε επιχειρηματίας λοιπόν. Μάλιστα. Πιεστικοί πελάτες, δουλειά τη νύχτα, κατάλαβα, λίγες δουλείες υπάρχουν τέτοιες.... Άκου λοιπόν νυχού , που τη μία λες ότι θα φύγουν μόνο όσοι θέλουν να φύγουν και από την άλλη ότι ο μπι θα κάνει τρεις καλές μεταγραφές, καταλαβαίνεις ότι σε έχουμε πάρει πλέον στη ψηλό. Περιμένουμε την επόμενη μπασκετική σου ανάλυση. Αλλά τι να πεις? Μόνο κάτι βλακείες βρίσκεις να σχολιάσεις.
    Εγώ στο ξαναλέω και ας μην σου αρέσει. Συνέχισε να σχολιάζεις με τον τρόπο που σχολιάζεις τους συμφορουμήτες και δε θα περάσεις καλά εδώ. Πήγαινε να ηρεμήσεις και ξαναέλα σε δύο μήνες. Σου τα έγραψα κάπου , αλλά κάνεις ότι δε τα διαβάζεις αυτά. Ξέρω όμως ότι τα διαβάζεις όλα, γιατί έχεις το πρόβλημα που λέγαμε.
    Decoupepe δε διαφωνώ κάπου με τον τύπο. Σε τι να διαφωνήσω, αφού μπασκετικά είναι κάτω του μετρίου. Για τη συμπεριφορά του εδώ μέσα σχολιάζω (κλασική συμπεριφορά επιχειρηματία λοιπόν, ξερόλα, που γλύφει τα πάντα και με άποψη όπου φυσάει ο άνεμος). Ας κάνει όσες κωλοτούμπες θέλει , αλλά με σεβασμό. Τώρα σχετικά με τον σλούκα, φέτος δε περίμενα ότι ο Μπόλο δε θα μπορούσε να σταθεί σε συστήματα pnr. Σαν να μη τα έχει δουλέψει καθόλου, ενώ σωματικά μπορεί να τα υποστηρίξει. Μάλλον δεν είχα δει πολύ τον παίκτη. Φαίνεται σαν να είναι χειρότερος ακόμα και από τον Λιβιό, (που έχει υψηλό μπασκετικό IQ) σε αυτό τον τομέα. Στη τελική φάση όμως, που η πίεση στη μπάλα θα είναι μεγάλη, ένα σκριν και μία απειλή με pnr πρέπει να υπάρχει στο ρεπερτόριο. Σίγουρα θα βγάλει νέους άσσους ο Μπι όσο προχωράμε στην επόμενη φάση και δε θα ήταν κακή μία κουβεντούλα - πρόβλεψη τι μαγικό θα κάνει ο κοουτς στους αντιπάλους του. Το pnr νομίζω θα πέσει στη συζήτηση.

    Ο Μπλακ , δυναμώνει και δουλεύει πολύ. Φάνηκε και σε μία φάση προχθές, με καλάθι και φάουλ, που πριν τρεις μήνες δε θα μπορούσε να τη βγάλει.
    Νυχού, μόνο που σκέφτεσαι ότι ψάχνω για συμπάθειες, καταλαβαίνω πως βαδίζεις στη ζωή σου. Χαλάς πολλά χαρτομάντηλα ε?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόκκινε Δυνάστη μπράβο σου, και χαράς στο κουράγιο σου εκεί μέσα στον λάκκο με τις οχιες.. μου έχει έρθει και εμένα να μπω εκεί και να γράφω, αλλά φίλε έχουμε οικογένεια και υποχρεώσεις, θα έπρεπε να το κάνω full time job με τόσες λερες εκεί μέσα που θέλουν στρώσιμο..

    @gp77, ο Papas είναι guard, δεν είναι forward, και δεν προβλέπεται να μεταφερθεί προς το 3 σύντομα.. περισσότερο πιθανό είναι να μας βγει combo.. οπότε αλληλοσυμπληρώνονται με Ρογκαβοπουλο. Δηλαδή μπορώ να το δω Ελλάδα να παίζουν 2 και 3 σε μερικά χρόνια (τώρα όχι).

    Κάνει μεγάλες εμφανίσεις ο Ρογκαβοπουλος, όχι σε μεγάλη ομάδα, αλλά αναλαμβάνει ευθύνες. Τελικά στην Πάτρα δεν κάνουν καθόλου καλή δουλειά, και τον Τανουλη δεν τον παίζουν καλά βλέπω.. Νομίζω Τανουλη πρέπει να κλείσουμε και δώσουμε δανεικό. Αντί να προωθήσουν και να κρατήσουν Ρογκαβοπουλο στήριξαν τον Αγραβάνη που χτύπησε το παιδί..(από ότι ακούγεται δηλαδή).

    Ο Μιλού αν βγεί στην αγορά το συμβόλαιό του θα έχει ένα 2 μπροστά.. μόνο Ολυμπιακό έρχεται με λιγότερα, αλλά 1.5 είναι λίγα, τόσα πήρε ο Dorsey με μία σοβαρή χρονιά στη λίγκα! Νομίζω θα πάρει λεφτά Σλούκα, γύρω στο 1.8, που και πάλι είναι τιμή χώμα. Επειδή τον είχαμε και ήταν φθηνός δεν εκτιμούμε τι αφήνουν για να έρθουν σε εμάς..

    Και ο Σλούκας αν βγει αγορά το καλοκαίρι να δείτε τι θα γίνει.. ειδικά κάτι Ρεάλ/Μπαρτσελόνα θα κάνουν κρα..2μυρια παίρνει άνετα για τα επόμενα 2..

    Ακούστηκε βέβαια και Punter για Ολυμπιακό, το θεωρώ αδιανόητο και χαζομάρα.

    Ο Loyd είναι μεταξύ 1.25-1.5 μύρια.. είναι καλός αμυντικός επίσης. Τώρα θα δούμε στο 2, εγώ δίνω πολλές ελπίδες στον Canaan αλλά εξαρτάται από το φινάλε της σεζόν.. Bolomboy ούτε αυτός θα θέλει να μείνει, ούτε η ομάδα. Ο Peters φαίνεται να εγκλιματιζεται καλύτερα. Θέλει υψηλό μπασκετικό I.Q αυτό που παίζει η ομάδα, κάποιοι δεν κολλάνε σε αυτό το στυλ..

    Σπύρο/Νίκο συνομήλικοι είστε, κοντά σας έρχομαι και εγώ, δεν έχει νόημα νομίζω να διαιωνίζεται μία τέτοια κατάσταση, ειδικά την χρονιά που πετάμε!!

    Αποφασίστε ότι διαφωνείτε να πάτε παρακάτω γιατί νομίζω γεμίζει το φόρουμ περισσότερο με την κόντρα σας παρά με μπάσκετ! Με όλο το σεβασμό που έχω για όλους εδώ μέσα το γράφω αυτό, και εσάς σέβομαι, και τους υπολοίπους, και εμένα!

    Φαντάζομαι από το υστέρημα του χρόνου σας γράφετε και εσείς εδώ μέσα, προτιμώ να δω κάναν αγώνα διπλό (έχω δει και παραπάνω!) μερικές φορές παρά να μπαίνω ίντερνετ, οπότε μην αναλωνεστε σε ανούσιες κόντρες γιατί η κάθε γνώμη έχει σημασία και αξία, και ας είναι διαφορετική.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 05:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλι μεσα επεσες σαινι. Δεν εχω εργοδοτη. Δικες μου ειναι οι επιχειρησεις, οι δυο συνεταιρικα κ η μια στο 100%. Γι αυτο τρεχω ακαταπαυστα, δεν γινεται αλλιως. Η τακτικη σου του αυτοκλητου προστατη των αδυνατων προκαλει γελιο πραγματικα. Προσπαθεις να κερδισεις συμπαθειες μιστερ μπουτια αλλα τα παιδια που γραφουν εδω ξερουν κ κρινουν. Απλως σε ανεχομαστε ολοι γιατι ολοι εχουμε κατανοηση σε ανθρωπους με διανοητικη στερηση. Αμα δεν ασχολεισαι εσυ δεν θα ασχολουμαι κι εγω, οσο ασχολεισαι μαζι μου θα σε ξεφτυλιζω. Ασε λοιπον τα ονειρα για ban κ στειλε μου το i-ban σου να στειλω κανα ταληρο να πιεις 2 τσιπουρακια να ερθεις στα ισα σου κ να ησυχασουμε. Μην πιεις τριτο γιατι χανεις τις μερες κ μπορει να μας ξαναγραψεις οτι η Εφες εχει απουσιες κ την περασμενη Τριτη κινδυνευει να φαει πολλα. Αιντε παρε κ τον τελευταιο λογο να αυτοικανοποιηθεις οτι μου την ειπες, 5:11 πηγε δεν εχω χρονο, εσκασε μεγαλη εξαγωγη που πρεπει να ειναι ετοιμη μεχρι αυριο. Περαστικα.

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως για τον Ρογκαβοπουλο που αναφέρετε πολλοί, όσο τον έχω παρακολουθήσει φέτος φαίνεται να έχει δουλέψει το κορμί του, έχει βελτιώσει το σουτ του ( βαράει και κανενα από τα 5-6 μέτρα όχι μόνο τρίποντα), έχει προσθέσει λίγο ποστ παιχνίδι, το οποίο δεν ξέρω αν σε επίπεδο Ευρωλίγκας θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσει και γενικά φαίνεται να παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση χωρίς να φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες σε μια μέτρια ομάδα της τουρκικής λιγκα. Αν δουλέψει και άλλο αυτά τα στοιχεία θα είναι σε θέση να παίρνει λεπτά συμμετοχής. Καλά για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν το συζητώ καν, και όπως είναι τώρα στέκεται άνετα ένα εικοσάλεπτο.
    Επίσης μην ξεχνάμε πως σε αυτή τη θέση υπάρχει ο Πάπας που λογικά του χρόνου θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες.
    Οι φήμες για Βιλντοζα, τουλάχιστον για την ώρα, αποδείχτηκαν ράδιο αρβύλα. Αλλά νομίζω αν πάμε σε αντικατάσταση του Κανααν τέτοιο στυλ παίχτη θα πάρουμε, δηλαδή κόμπο Γκαρντ. Φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα αυτό το στυλ από έναν μονοδιάστατο παίχτη. Τέτοιοι είναι οι Τζοόυνς της Βαλενθια και Έβανς της Ζαλγκίρις που είναι και προσιτές οικονομικά περιπτώσεις. Επίσης για κάποιο λόγο πιστεύω πως θα αποχωρησει ένας εκ των Οκομπο-Λόιντ από την Μονακό. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι εντός των δυνατοτήτων μας. Ειδικά αν επιστρέψει ο Μιλου που θα πάρει πάνω από 1,5-1,6εκ. Και πέρυσι αν δεν κάνω λάθος κάπου εκεί είχε ακουστεί πως θα έφτανε το συμβόλαιο του.
    Μπολομποι τον εκτιμώ πολύ σαν παίχτη, αλλά λογικά θα μείνουμε όλοι με την απορία πως θα ανταποκρινόταν στο 4. Θεωρώ πως και ο ίδιος ο παίχτης θα ζητήσει να αποχωρησει το καλοκαίρι, ειδικά όταν ξέρει πως του χρόνου θα έχει μπροστά του πέρα από την σταθερά Φολ, λογικά τον υγιή και «κανονικό» πλέον Μπλακ.
    Η λογική στις μεταγραφές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η ίδια με τα τελευταία δυο χρόνια. 1-2 αντικαταστάσεις δηλαδή+ μια προσθήκη κάποιου έλληνα.
    Εκτός βέβαια αν αρχίσει ο Κανααν να βάζει εικοσάρες και ο Μπολομποι να παίρνει 7-8 ριμπάουντ και να κάνει 2-3 τάπες σε κάθε παιχνίδι.

  • Giannis
    Giannis Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μεταφέρω κ εγώ τις σκέψεις μου για το μέλλον....η λογική λέει ότι ένα από τα επόμενα φάιναλ φορ θα ανατεθεί στην Ελλάδα....μια υποψήφια πόλη λοιπόν είναι ο Πειραιάς! Θέλω να κάνω γνωστό ότι το κόστος διοργάνωσης είναι αρκετά υψηλό..ο Πειραιάς όμως για πολλούς λόγους μπορεί να αναλάβει αυτό το κόστος σε συνεργασία με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός... άλλωστε πρόσφατα κυκλοφόρησε κ ένα βίντεο ο κύριος Γιαννακόπουλος που φωτογράφιζε αυτό το γεγονός στο σεφ.. μάλλον κάτι ξέρει...θα δείξει ο χρόνος...η δική μου λογική λοιπόν λέει ότι το πλάνο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επόμενη τριετία είναι η απόλυτη κυριαρχία σε Ελλάδα κ Ευρώπη!!! Ο πήχης είναι ψηλά λοιπόν για τα επόμενα χρόνια! Εσείς που προτείνετε παίκτες προς απόκτηση θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν γίνεται να αποκτηθούν όλοι από την ομάδα μας... κάποιοι θα αποκτηθούν κ από τον Παναθηναϊκό...αυτό είναι άλλωστε κ το φυσιολογικό..ο Παναθηναικός θα δυναμώσει... αυτό όμως δεν μας φοβίζει..ο Ολυμπιακός έχει μια υγεία σε όλα τα πόστα που είναι δύσκολο να αποκτήσουν οι πράσινοι.... αυτό να το θυμάστε!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα γέρο, που δουλεύεις ακατάπαυστα τον εργοδότη σου, πήγαινε στο πορτοκαλί site που ξημεροβραδιάζεσαι, και φόρα τα παντελόνια που έχουν αραχνιάσει και άδειασέ μας τη γωνιά όπως μας είπες ότι θα κάνεις, αλλά δε μπόρεσες. Το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι έχεις πρόβλημα, προσπάθησε να το λύσεις πρώτα, και μετά ξαναέλα.
    Τι να αντιγράψω από σένα ρε κακόμοιρε. Πραγματικά τι? Ούτε μία απάντηση, εξαπτέρυγο της πλάκας δεν έδωσες. Άσε τον κόσμο στην ησυχία του να σχολιάσει ελεύθερα, δε σε διαβάζει ούτε ο Μπι ούτε οι Αφοί, όπως σου έγραψα αλλά εκεί κάνεις μόκο. Δε θέλει τελικό ο Μπί, λέει, θα πάει για του χρόνου... τι κάθομαι και ασχολούμαι ρε εξαπτέρυγο. Και θα πάμε για του χρόνου , αλλά χωρίς μεταγραφές γιατί η ομάδα είναι οκ. Ούτε οι αφοί δε θα τα έλεγαν έτσι, που πραγματικά είναι ήδη ικανοποιημένοι. Και στη τελική την είπες που την είπες την αρλούμπα, δε μπορείς να τη γράψεις ήρεμα? Πρέπει να τη πέσεις στον άλλον? Ξέρω ότι θέλει χρόνο αλλά σιγά σιγά θα το σκέφτεσαι διπλά πριν ποστάρεις. Ήδη φαίνεται αυτό, και θα μείνω μόνο εγώ να βρίζεις, αλλά τότε εγώ θα σε γράφω εκεί που σου ξέρεις. Οι φίλοι εδώ θα κάνουν υπομονή αφού δε σε έβαλαν σε τάξη όταν πρωτοεμφανίστηκες εδώ. Έχουν τις ευθύνες τους. Θα γίνει ο λογαριασμός, θα πάρεις το ban και θα τελειώσει το παραμύθι. Θεωρείς ότι μπορείς να σταθείς σε φορουμ πάνω από μήνα με τον τρόπο που γράφεις? Δωρεάν μαθήματα συμπεριφοράς σου κάνω και ακόμα δε το έχεις καταλάβει. Πως την έχει γλιτώσει ο φίλος με το σχόλιο για σλούκα δε ξέρω, ή δεν το έχεις δει ακόμα. Πήγα να προλάβω, να μην ανέβουν τα πνεύματα.
    Είσαι όμως τόσο κομπλεξικός, που σε διπλή αγωνιστική, που η εφές έπαιζε τετάρτη παρασκευή, θεωρείς ότι το σχόλιο της πέμπτης που έκανα ήταν για το ματς που ήδη έχει γίνει και όχι ότι μπέρδεψα τη Πέμπτη με τη παρακσευή?Τόσο σου κόβει στόκε? Τόσο πολύ θες να ποστάρεις που κάνεις εκπτώσεις στη λογική? Δες ΝΒΑ, περιμένω το επόμενό σου σχόλιο να γελάσω. Βρε αθεόφοβαι, που βλέπεις Γιουμπανκς και φαντάζεσαι μαντζούκα, έτσι το βλέπεις το άθλημα?
    Ο Μπι επειδή εγώ φοράω παντελόνια , ενώ εσύ σαν νυχού που είσαι δε φοράς, το ξαναλέω για να το εμπεδώσεις. Είναι ο καλύτερος προπονητής που ξέρω, εδώ και 4 χρόνια έχω πεί ότι είναι ο τελευταίος προπονητής του ολυμπιακού επί αφών, γιατί όταν και άμα έρθει η ώρα, αυτοί θα φύγουν και όχι ο Μπι, αλλά αυτό που κάνει με τις χριστοπαναγίες είναι απαράδεκτο. Εσύ βέβαια δε χαλιέσαι, γιατί είσαι ίδιος, και κάθεσαι και βρίζεις τα θεία εδώ μέσα, αλλά δε θα κάτσω να σε μάθω να σέβεσαι στα γεράματα. Απλά θα σε κάνω ρόμπα...νυχού...λολ. Και βέβαια πρώτα έγραψες εσύ σε κάποιον φίλο που σχολίασε τη συμπεριφορά του Μπι, και μετά μπήκα στη συζήτηση να σε συμμαζέψω αλλά που να καταλάβω ότι πάω να συμμαζέψω προβληματικό άνθρωπο. Ούτε θυμάσαι τι κάνεις. Ξεκουμπίσου να τελειώνουμε ξαναπροσπάθησε σε δύο μήνες στους τελικούς που δε θες να περάσουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...