roumeliotis

Carwiz

Μαγικός Θρύλος... ισοπέδωσε 102-74 τη Μπάγερν

casino loutrakiou
redwell

Με άμυνα σεμιναριακού επιπέδου στο πρώτο δεκάλεπτο ο Θρύλος καθάρισε νωρίς νωρίς το ματς με τη Μπάγερν και με βροχή... τριπόντων στη συνέχεια και εντελώς στο... ρελαντί, οι Πειραιώτες καθάρισαν με κατοστάρα 102-74 τους Βαυαρούς και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 20-8.

Πραγματικά απολαυστικός ο Ολυμπιακός κόντρα στους Γερμανούς με πέντε διψήφιους όσον αφορά στο σκοράρισμα, με 19/30 τρίποντα και με τη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία των αγώνων με την ομάδα του Μονάχου.

Με σούπερ άμυνα και περιφερειακή ευστοχία, οι ερυθρόλευκοι κατέστησαν σαφές με το... καλησπέρα ποιο είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Προηγήθηκαν με 15-0 στο 3’ και έκλεισαν την 1η περίοδο στο +14 (26-12).

Οι Γερμανοί έκαναν μια προσπάθεια να «μαζέψουν» τη διαφορά (16-17 στο 11’), όμως, Πίτερς, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης άνοιξαν... πυρ από τα 6.75μ. και αύξησαν τις αποστάσεις τους 18π. (40-22).

Δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Με τον Κώστα Σλούκα να οργανώνει άψογα, αλλά και να σκοράρει, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρέθηκε στο +20 (55-35) στο 20’.

Με επιθετική αιχμή τον Άιζάια Κάνααν, ο Θρύλος ανέβασε τον δείκτη της διαφοράς στους 22π. (66-44) στο 24’, όμως, ξαφνικά υπέστη καθίζηση. Για περίπου ένα δίλεπτο δεν λειτούργησε τίποτα σωστά σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα σερί 11-0 (66-55 στο 26’).

Ως εκεί, όμως... Αρχικά Γουόκαπ - Βεζένκοφ και στην συνέχεια Λαρεντζάκης – ΜακΚίσικ βρήκαν στόχο –κυρίως από την περιφέρεια- και αποκατέστησαν μια και καλή την τάξη (102-69 στο 38’). 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-12, 55-35, 81-65, 102-74

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 13 (3/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Κάναν 9 (3/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), Λούντζης, Λαρεντζάκης 14 (4/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Φαλ 6 (3/4 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Σλούκας 10 (1/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 5 ασίστ σε 11:22), Βεζένκοβ 18 (3/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Παπανικολάου 4, Μπόλομποϊ 2 (5 φάουλ σε 13:28), Πίτερς 6 (2/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μπλακ 5, ΜακΚίσικ 15 (3/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3 ασίστ)

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκιέρι): Σίλι 3, Γουίνστον 7 (1/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ασίστ), Γκιφάι 11 (2/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/4 βολές), Χάντερ 5 (1), Μπόνγκα 16 (2/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Γιάραμαζ 11 (3/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ομπστ 5 (1/7 τρίποντα), Τσίπσερ 5 (1), Βίμπεργκ 5 (1), Γκιλέσπι 6 (3/4 δίποντα, 6 ριμπάουντ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 19/28 δίποντα, 19/30 τρίποντα, 7/8 βολές, 36 ριμπάουντ (31 αμυντικά - 5 επιθετικά), 27 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 12 λάθη, 19 φάουλ

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 12/24 δίποντα, 12/30 τρίποντα, 14/18 βολές, 21 ριμπάουντ (15 αμυντικά - 6 επιθετικά), 17 ασίστ, 6 κλεψίματα, 13 λάθη, 17 φάουλ

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 29η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (16/3 στις 20:00), ενώ η Μπάγερν θα υποδεχθεί στο Μόναχο την Άλμπα Βερολίνου (17/3 στις 21:30).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω οτι ο Μπαρτζωκας εχει εκτος των αλλων ενα μακροχρονιο πλανο στο μυαλο του οσον αφορα το πως θα παιζει η ομαδα. Επειδη δεν ειναι στενομυαλος πιστευω οτι αυτο το πλανο εμπλουτιζεται κ προσαρμοζεται. Γνωμη μου οτι του χρονου ο Μπαρτζωκας οσες αλλαγες κανει στο ροστερ, κ θα ειναι οσο λιγοτερες γινεται, θα αφορουν παικτες με διαφορετικα χαρακτηριστικα ωστε να εμπλουτιστει κι αλλο το παιχνιδι. Λχ αν κ εφ οσον παει για 5αρι θα παρει stretch που δεν εχει. Αυτο θα ανοιγε τους δρομους κ για αλλους τροπους παιχνιδιου

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 11:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που άναψαν λίγο τα αίματα (με την καλή έννοια) στην συγκεκριμένη κουβέντα.
    Όσο αφορά το ρόστερ γενικότερα αλλά και τον Κανααν ειδικότερα αυτό που ξέχασα να γράψω στο προηγούμενο σχόλιο είναι αυτό που αναφέρει ο @DeCoupePe. Ότι δηλαδή αν από εδώ και πέρα ανεβάσουν στροφές οι Κανααν και Μπολομποι δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να θελήσει ο κοουτς να τους κρατήσει. Εδώ έδωσε δεύτερη ευκαιρία σε Μαρτιν και Λιβιο δεν θα κρατήσει αυτούς που είναι πιο έμπειροι και ποιοτικοί. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα κατακτήσουμε τίτλους όποτε ίσως σκεφτεί πως με αυτούς βγήκα πρώτος σε Ελλάδα και σε Ευρώπη γιατί να τους αλλάξω;
    Για Βεζενκοφ συμφωνώ με τα παιδιά που γράφουν πως είναι πιο πιθανό να παραμείνει παρά να φύγει. Δεν βρίσκομαι στο μυαλό του παίχτη ούτε μπορώ να ξέρω το μέλλον αλλά με βάση τα δείγματα που μας έχει δώσει αυτά τα χρόνια φαίνεται να προτιμά να είναι πρωταγωνιστής στην Ευρωλίγκα παρά δεύτερο-Τρίτη επιλογή στην καλύτερη στο NBA. Ειδικά όταν παίρνει και τα ίδια λεφτά και βρίσκεται σε μια ομάδα που θα κατακτά τίτλους για τα επόμενα χρόνια. Μπορεί βέβαια να θέλει να πάει απλά για την εμπειρια για 1-2 χρόνια να γυρίσει στα τριάντα του για μια γεμάτη πενταετία στην Ευρώπη.
    Κατά πάσα πιθανότητα η λύση στο 3 θα είναι όντως ο Ρογκαβοπουλος άσχετα τι θελουμε και ονειρευόμαστε εμείς. Και για λόγους μπατζετ αλλά και για λόγους ξένων. Επιπλέον στο 3 υπάρχει και ο Πάπας ο οποίος του χρόνου λογικά θα παίρνει αρκετό χρόνο στο πρωτάθλημα, ίσως και κανενα πεντάλεπτο στην Ευρώπη.
    Αν πάρεις Μιλου στο 5 και κρατήσεις Βεζενκοφ-Πίτερς στο 4 με ένα 4-5 των 400-500χιλ κανεις την δουλειά σου. Και η διαφορά με το συμβόλαιο του Μπολομποι πάει για ανανεώσεις συμβολαίων.
    Επίσης κάτι που γράφω συνέχεια. Ότι Μιλου ενδέχεται να έχει ελληνική ιθαγένεια και να λογίζεται σαν Έλληνας. Σε τέτοια περίπτωση μπορείς να κανεις παπάδες και να γεμίσεις απίστευτα το ρόστερ σου.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Το διάβασα κι εγώ για το Βιλντόζα, αλλά έτσι όπως γράφτηκε, ακούγεται ραδιοαρβύλα. Εμείς θα μπορούσαμε να ενδιαφερθούμε για το Βιλντόσα (αντί του Κάνααν προφανώς), αλλά στο βάζελο δεν υπήρχε περίπτωση να πάει. Να φύγει απ τον Αστέρα που είναι ομάδα που παλεύει για την 8άδα και τώρα με το Μποντίρογκα αποκτάνε και κονέ, για να πάει που; Στον τελευταίο; Ο Βιλντόσα είναι χοτ όνομα, σε σημείο που μια προσφορά απ το βάζελο, αυτή τη στιγμή θα τον έκανε να γελάει και να μην μπει καν στη διαδικασία να πει 'όχι'.

    @DeCoupePe
    Για το Βεζένκοφ το έγραψα και πέρσι, το γράφω και τώρα.... δεν είναι διόλου σίγουρο ότι θα φύγει για ΝΒΑ. Οι Αγγελόπουλοι μάλιστα θα σου πω μετά και που το παίξαν έξυπνα.
    Στο ΝΒΑ ή πας στα 18, 20 άντε 22 ή δε θα πας... τουλάχιστον θα πας για να σου φύγει ο καημός, αλλά δε θα στεριώσεις. Είδαμε και τον Καμπάτσο τι έκανε. Ο Βεζένκοφ γιατί θα τον θέλανε να πάει εκεί να κάνει; Να γίνει ο ηγέτης των Κινγκς; Προφανώς και όχι. Για 2ο3ο που στην καλύτερη θα παίζει 15-20 λεπτά. Ξέρεις πόσοι 10άδες παίκτες υπάρχουν στο ΝΒΑ που μπορούν να τους τα προσφέρουν που είναι και δοκιμασμένες λύσεις και με λίγα λεφτά; Και βέβαια ο Βεζένκοφ μάλλον δε θα πολυέβρισκε ρόλο απ την 1η χρονιά.... για 1η χρονιά θα του πούνε 'πάρε μυική μάζα' και θα τον δοκιμάζουν που και που κατά πόσο μπορεί να σταθεί σ αυτό το μαγγανοπήγαδο που λέγεται ΝΒΑ που πρέπει να παίζει 3 ματς τη βδομάδα και να ταξιδεύει non-stop. Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών εκεί 'κόβεται'. Δεν αντέχουν αυτό το ρυθμό.
    Οπότε τι; Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πάνε εκεί για να τσιμπήσουν ένα 2ετές-3ετές συμβολαιάκι που εδώ δύσκολα θα το πάρουν. 3-4Μ δεν είναι τπτ για συμβόλαιο εκεί. Βέβαια τα μισά τα παίρνει η εφορία.... οπότε τι μένει; 1.5-2Μ το χρόνο καθαρά. Μήπως οι Αγγελόπουλοι του τα προσφέρουν με τη νέα επέκταση;
    Άρα μάλλον να περιμένεις ότι ο Βεζένκοφ μάλλον δε θα φύγει για ΝΒΑ, ότι κι αν γράφεται.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξέχασα να μιλήσω για τον Bonga, γιατί κάτι ήθελα να πω πάνω σε αυτό!

    Μόλις αυτοί οι παίχτες παίξουν Euroleague, τελείωσε, τους έχασες.. είναι από τους παίχτες που διπλασιάζουν επιτόπου συμβόλαια, ή προτιμούν να παίξουν με λίγα λιγότερα σε ομάδες που νιώθουν άνετα. Δεν νομίζω για 100.000 παραπάνω να έφευγε από Bayern, αλλά αν κάποιος του έδινε το διπλό συμβόλαιο και πιθανότητα για τίτλους σίγουρα.. προσωπικά έχω εκφράσει ότι υπάρχει έλλειψη αθλητικότητας στην ομάδα, και ένας τέτοιος παίχτης στο 3 θα βοηθούσε να αυξήσουμε λίγο τις πιθανότητες..

    Κάθε χρόνο προσπαθώ να πετάω μέσα στις προτάσεις και κάποιον που δεν έχει αποδείξει ακόμη ότι ανήκει στην κορυφή,

    είχα μιλήσει για Landale μετά την Αυστραλία (η ομάδα του είχε κάνει πρόταση, 650.000), Musa πριν πάει Breogan, Carter/Diallo μαζί από Λαύριο έστω και αν δοθεί δανεικός ο ένας (ο Diallo είχε υπογράψει για 160.000 νομίζω με πόα;!), Nebo θυμάμαι πριν πάει Zalgiris, Lessort μετά το Eurocup με Μονακό, όταν πήγε ο Άντε ASVEL είπα να κινηθούμε για Bako για 3ο σέντερ. Καταλαβαίνετε ότι προσπαθούσα να "αλλάξω" τον Μάρτιν ή να τον βάλω πιο πίσω στο ρόστερ απεγνωσμένα, και να βρεθεί μία λύση για το 3..

    Εκτός Μιλού δεν βλέπω κάποιον άλλο μεγάλο παίχτη να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, και δεν έχουμε τα λεφτά για να δελεάσουμε.. πολύ λίγοι θα αφήσουν 20-30% λεφτά στο τραπέζι, όσο και να θέλουν να παίξουν με τον κοουτς Μπ..

    Brazdeikis τώρα θα θέλει να μείνει είτε στην ασφάλεια της Ζαλγκίρις για να αναπτυχθεί λίγο ακόμη, ή θα πρέπει να πάρει καλά λεφτά για να φύγει. Από άλλους, πιστεύω μπορεί να βοηθήσει σχετικά άμεσα, είναι περίπου στα ίδια χρόνια με τον Bonga, έχει καλύτερη παρουσία αυτή τη στιγμή, αλλά δεν έχει τα σωματικά προσόντα του Γερμανού οπότε μάλλον θα είναι λίγο φθηνότερος για φέτος, και μόνο για φέτος!

    Για Ρογκαβοπουλο μας βλέπω...τι Brazdeikis..

    Ξαναθυμιζω ότι ανεβαίνει η αξία του τωρινού ρόστερ, οπότε για να τους κρατήσεις τους περισσότερους, θες αύξηση μπάτζετ μόνο και μόνο από αυτό!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Lol μιλάμε για μεταγραφικά, εδώ και ο εξαπτέρυγος πήγε να κάνει κάτι , αλλά εκεί που διάβασα ότι ο Γιουμπανκς μοιάζει πολύ με μαντζούκα πνίγηκα και σταμάτησα να το διαβάζω. Και επειδή έπεσε και στην ομάδα μου στο ΝΒΑ, και διαβάζουν και άνθρωποι που δε ξέρουν, έχουν τόση σχέση οι δύο παίκτες, όση έχει ο Λιλαρντ με τον Καμπατσο. Καμία σχέση δηλαδή.
    Όπως είχα πει και γω, ο Βεζέ είναι το κλειδί της υπόθεσης. Και πραγματικά νομίζω ότι θα επηρεάσει και τον Κέιναν αυτό (2 χρόνια συμβόλαιο αλλά ποτέ δε ξέρεις). Δε νομίζω ότι θα βρούμε εύκολα αντι Βεζέ, και είτε στο 2 είτε στο 3 πρέπει να βρούμε παικταρά.
    Λες να θέλει ο Μπι δύο 5footer? Μακάρι να έχει τέτοιο σχεδιασμό. Πάντως αν δεν έχει, ενώ ο Φαλ ξέρει πολύ περισσότερο μπάσκετ, θα διάλεγα Μίλου. Πιο αθλητικός, πιο γρήγορος, καλύτερος αμυντικός ο Μίλου, αλλά όταν βλέπω τον Φαλ να πασάρει, είναι απόλαυση. Τι να πω, δύσκολη επιλογή. Πάντως μη ξεχνάμε ότι είχε δύσκολη χρονιά ο Φαλ και εξ αιτίας αυτού, δε βλέπουμε τα περσινά του νούμερα.
    Ο μπολο φεύγει, και θα μείνεις με την απορία πως θα έπαιζε τη θέση 4. Καλά θα τα πήγαινε, αλλά δεν είχαμε τρύπα εκεί. Δε πιστεύω ότι θα πάρουμε μόνο Μίλου, η τρύπα στο 3 είναι πολύ μεγάλη και ο Παπ μεγαλώνει.
    Τι έγινε? Ο Λεμπρον χαπακώνεται?

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά, μιλάτε για μεταγραφικά χωρίς εμένα;! Τρελαθηκατε Σαββατιατικα;!

    Όλα θα εξαρτηθούν από Βεζενκοφ. Ας μην πάμε εκεί (Hernangomez έχει ενδιαφέρον για pound per pound αντικατάσταση, αλλά ας μην πάμε εκεί..) γιατί το ντόμινο είναι τεράστιο.. επίσης δεν το έχω σίγουρο ότι θα βρει χώρο, χρόνο και χρήμα που αξίζει ο Βεζε τόσο εύκολα στο ΝΒΑ.

    Το πρωτοτυπικο 4αρι εκεί είναι τύπου Jaren Jackson Jr, o Βεζε πιο πολύ σαν spot up stretch 4 ή ακόμη και 3 προβλέπεται να παίζει. Δεν ξέρω πόσο θα ανοίξουν το πορτοφόλι τους για τέτοιον παίχτη..

    Πάμε τώρα,

    Σπύρο θα συμφωνήσω 100% με το τελευταίο σου ποστ, αυτά ακριβώς συζητούσα σήμερα με μία ανάμεικτη παρέα μπασκετικων.

    Βιλντοζα είχα πει ότι ταιριάζει περισσότερο σε αυτό που θέλαμε φέτος (θέλουμε ΚΑΙ δημιουργία) και έχει και προσιτό κασέ, αλλά ΟΧΙ όσο χαμηλό νομίζετε. Αν έρθει σε εμάς το νούμερο θα είναι 7ψηφιο.. χαμηλό 7ψηφιο, αλλά 7ψηφιο. Έχουν ανέβει οι τιμές σε δοκιμασμένους παίχτες, πληθωρισμός και εκεί! Λίγη Αργεντίνικη καρδιά θα προσθέσει κάτι επίσης.

    Για τον Canaan. Αν κάτσει 2-3 τρίποντα συνεχόμενα σε 5ο αγώνα play off ή ημιτελικό final 4 και η ομάδα εκπληρώσει τους στόχους της, δεν νομίζω ότι θα φύγει.. άλλωστε για να φτάσουν μέχρι εκεί σημαίνει ότι όλα θα έχουν πάει καλά, οι ρόλοι θα έχουν δοθεί, και τα λοιπά. Εγώ δεν τον ξεγραφω τον Canaan ακόμη, όπως δεν τον έχω "διώξει" όλη την χρονιά..τον έχω δει να κολλάει τρίποντα από παντού σχεδόν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έχασε αυτό, και η ομάδα τον πιστεύει (αφού δεν έκανε άλλη πρόταση για τον υπερεκτιμημένο χρηματικά Dorsey).

    Είχα πει πέρυσι ότι 2 λύσεις έβλεπα για το πρόβλημα στην θέση 3 που συνδιαστικα μου έδινε και άλλες επιλογές και λύσεις σε άλλες θέσεις (που καλύφθηκε με Canaan/Peters τελικά).

    Μία τύπου Lojeski για ψηλό 2-3 με κορυφαίο υποψήφιο τον Grigonis, προ-περυσι που πάλι έλεγα το ίδιο, φώναζα MUSAUSAMUSA μπας και ακούσει κανείς.. Musa, παίχτης που θα τον παίρναμε 350.000 τότε... Ή μία λύση τύπου 3-4 με Colson/Brazdeikis (Kalinic θα έλεγα αν ήμουν Τούρκος..αλλα επειδή ξέρω το μπάτζετ επέμενα σε Colson που στοίχιζε τα μισά), αυτοί έχουν διπλασιάσει το κασέ τους τώρα, λίγο φθηνότερος ο Λιθουανός..

    Δηλαδή από προ-περυσι θα είχαμε με 350.000 Musa και με λίγα περισσότερα Colson φέτος...δεν τις λες και άσχημες επιλογές. Φώναζε και όλος ο πλανήτης για Lessort που είναι 2ος καλύτερος παίχτης της λίγκας πίσω από Βεζε..θα κατέβαινε 5αδα Σλούκας/Musa/Παπανικολάου/Colson/Lessort! Σνταμπαουμ!!! Τρέλα!

    Για τους ψηλούς τώρα. Fall - δεινόσαυρος μένει, Black θα πάει περίπου στα διπλά, αν μας τύχει Μιλουτινοφ με χίλια μέσα γιατί είναι περίπτωση Σλούκα - δεν βρίσκεις Euroleague legend εύκολα να θέλει να έρθει στην ομάδα σου και να αφήσει λεφτά, αν δεν έχουμε όμως διάθεση να δώσουμε τόσο μεγάλο συμβόλαιο, και συνεχίσει να κάνει θετικές εμφανίσεις ο Black, μπορεί να μείνει κιόλας.. Lessort επίσης που φωνάζαμε πάει για μεγάλο συμβόλαιο του χρόνου, και αυτόν τσάμπα τον παίρναμε! Έψαχνε ομάδα τέλη Οκτωβρίου πέρυσι! Οπότε ή Black με κάνα 700αρι, ή Miloutinov με κάνα 2.000.000, και με ερυθρόλευκη έκπτωση! Δεν ξέρω πόσα θα αφήσει στο τραπέζι ο τύπος για να έρθει στο λιμάνι!

    Bolomboy νομίζω φαίνεται από μακριά ότι δεν κολλάει, και φαινόταν και πέρυσι δηλαδή, ήταν ο μόνος που δεν μου έκανε καθόλου, αλλά επειδή πίστευα ότι θα έπαιζε και 4 το μασησα.. θυμάστε όλοι φαντάζομαι την μόνιμη επωδός μου Tobey/Landale/Tobey/Landale/Tobey/Landale!

    Τι πιστεύω; Αν θα έρθει Μιλου, θα παίξει ένα φθηνό 4-5αρι αντί του Bolomboy. Τον Dorsey τον έχω ξεγράψει και στο καλό, αλλά επειδή θα έχεις δώσει τρελά λεφτά για Μιλού δεν με χαλάει ο Άντε, είναι και Έλληνας και σαν σούπερ αθλητικός 3ος είναι καλός, και επιτέλους, το παιδί όλο χαζά κάνει, ελπίζω να καταλάβει το καλό του έστω και τώρα..του Dorsey ήταν πιο βαρύ το άκυρο γιατί ήταν μέλος της ομάδας και έφτασε ένα βήμα από τον τελικό αλλά κοτεψε.. ο άλλος έχει μια τελευταία ευκαιρία (από μένα!).

    Αν δεν έρθει ο Μιλού, και φτάσουμε final 4 και πάρουμε πρωτάθλημα, η ομάδα θα είναι ίδια, με αλλαγή Bolomboy (Tobey ή Landale για μένα) και Ρογκαβοπουλο που θεωρώ θα έρθει σίγουρα, οπότε πάνε τα όνειρα για 3αρι game changer.

    Μην ξεχνάτε ότι όλες αυτές οι υπεραξίες που δημιουργήθηκαν θα θέλουν και να πληρωθούν..θα αυξηθούν τα έσοδα, αλλά το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο οπότε δεν θα δούμε Campazzo ή Donta Hall... Προβλέπω υπέρβαση ΜΟΝΟ για Μιλουτινοφ.

    Τόσα ονόματα και λέξεις για να πάρουμε έναν αντικαταστάτη του Bolomboy και τον Ρογκαβοπουλο τελικά!!

    Υ.Γ tobey/landale tobey/landale tobey/landale!

  •  Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 20:12 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77 συμφωνούμε απόλυτα φίλε. Κάπου σε άλλο άρθρο έγραφα τα ίδια. Πάντως ο Εβανσ της ζαλγκίρις, είναι στη νοοτροπία μας, παίρνουμε τον παίκτη, του δίνουμε όσο χρόνο θέλει για να επανέλθει, και μετά βρίσκει λιμάνι να πάρει σύνταξη, και αν δε μας βγεί, τουλάχιστον να παίζει άμυνα.
    Ο Σλούκας και ο Παπ, είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, αλλά για να βγάλουν τρίτη χρονιά, σε αυτή την ευρωλίγκα που έχει αλλάξει πληρως σε σχέση με πριν 4-5 χρόνια, πρέπει να πάρει φωτιά το κομπιουτεράκι του Μπι. Είτε θα μεγαλώσει το ρόστερ από έτοιμους παίκτες, είτε θα τους ξεζουμίζουμε μέχρι τα 36 τους σαν τον Πρίντεζη, αλλά θα έχουμε προβλήματα στο τέλος της κάθε χρονιάς. Αυτά που κάναμε παλιά, να κρατάμε τον Πρίντεζη μέχρι τον Γενάρη στα πιτ, πλέον τα ξεχνάμε.
    Για το διαβατήριο του Μητρου δεν ξέρω αν έχεις κάποια πληροφορία, αλλά έχει κουράσει το θέμα. Για τον Μιλουτινοφ, μακάρι να έρθει φίλε. Κάποιοι μας λένε ότι δεν τον θέλουν, γιατί έφυγε για τα λεφτά, αλλά ο Μίλου την αγαπάει την ομάδα. Δε θα έρθει τσάμπα, αλλά έχει πολύ μπάσκετ ακόμα μέσα του και τα αξίζει.
    Το καλοκαίρι θα έχει πολύ δουλειά ο Μπι, αν δε θέλουμε απλά να μας θυμούνται σαν τον άτιτλο Άρη, (μόνο λόγω Γκάλη τον θυμούνται βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), πρέπει να μη φοβόμαστε τη βελτίωση, γιατί όπως λέμε όσοι ξέρουν και για τους μηχανόβιους, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται .
    υγ Η α1 δε βλέπεται...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα κ σε σενα φιλε μου gp77, εννοειται στις μπασκετοκουβεντες οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα. Θα σταθω σε ενα ονομα που ανεφερες, τον αγαπημενο μου Μπραζντεικις που τον παρακολουθω χρονια κ πολυ χαρηκα που δεν πηγε 28 σαν κατι αλλους μεχρι να καταλαβει οτι το μελλον του ειναι στην Ευρωπη. Αυτο το παιδι μονο απο το κεφαλι του ή σοβαρο τραυματισμο δεν θα γινει σταρ στην Ευρωλιγκα, κι απ'οσο ξερω τα μυαλα ως τωρα τα εχει εντος. Εαν εξελιξει το παιχνιδι του κ γινει καλυτερος πασερ, που μπορει ανετα, φτιαξει το 3ποντο, κ ντριμπλαρει λιγοτερο θα αφησει εποχη. Για μενα με σκληρη δουλεια μπορει να γινει "ο Ντονσιτς" της Ευρωλιγκας. Δεν θεωρω οτι ταιριαζει στο μπασκετ του Μπαρτζωκα. Ο Βιλντοσα οντως εξελιχθει τα τελευταια χρονια, λχ εχει γινει πιο σκληρος στην αμυνα, ωστοσο δεν με τρελαινει κιολας. Δεν ξερω αν ευσταθουν τα σεναρια, δεν το πιστευω κιολας, οποιος ερθει καλως να ερθει, θα πει οτι αποδεχεται τους νομους της ομαδας κ ειναι επιλογη Μπαρτζωκα. Πιστευω παντως οτι οσο καλυτερα παμε τοσο λιγοτερες αλλαγες θα γινουν. Λες για τον Χανααν, αν παρουμε τα παντα φετος πώς τον διωχνεις? Ειδικα αν λχ εχει ριξει δυο 20αρες στο F4, λεμε τωρα. Αν βγει νεος "Ριβερς" που γκαζωσε ξαφνικα εσεις οι ιδιοι θα λετε να μεινει. Οποτε ας κανουμε υπομονη, πιστη στην ομαδα, ας τελειωσουν ολα κατ' ευχην κ τα υπολοιπα θα τα δουμε οταν πρεπει

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος @Red7Arrow θα μου επιτρέψετε να μπω και εγώ στην κουβέντα σας, με σεβασμό βέβαια πάντα στις απόψεις σας.
    Το συγκεκριμένο άρθρο για τον Βιλντόζα το είδα και εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί πάντως σίγουρα είναι από τις περιπτώσεις παιχτών που θα μας απασχολήσουν ειδικά αν ο κόουτς αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Κάνααν. Και με το στυλ παιχνιδιού που λανσάρει η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο ένα τέτοιο στυλ παίχτη, κόμπο γκαρντ δηλαδή που μπορεί να πασάρει, να σκοράρει και να δημιουργήσει για τον εαυτό του, παρά ένας περισσότερο μονοδιάστατος παίχτης. Τα λεφτά που θα χρειαστούν για τον παίχτη λογικά είναι πάνω κάτω με αυτά που παίρνει ο Κάνααν, αν και σίγουρα θα ενδιαφερθούν γι'αυτόν τα μεγάλα πορτοφόλια που μπορούν να ανεβάσουν τις προσφορές τους πολύ περισσότερο από εκεί που φτάνει η δική μας τσέπη. Παιχτικά ο συγκεκριμένος μπορεί να σου δώσει μέσους όρους κοντά στους 10 πόντους και τις 4-5 ασίστ, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα με το αλέγκρο στυλ του να δημιουργήσει για τον εαυτό του, όντας στην καλύτερη μπασκετική ηλικία με εμπειρίες πλέον από το υψηλότερο επίπεδο. Αν το συμβόλαιο του φτάσει σε απλησίαστα ποσά αντίστοιχου στυλ παίχτης, πολύ κατώτερος ποιοτικά βέβαια, είναι ο γνωστός μας Μήτρου-Λονγκ, με την προυπόθεση ότι θα πάρει ελληνικό διαβατήριο, αν δεν βγαίνουν οι θέσεις των ξένων. Και νομίζω σε τέτοιου στυλ παίχτη θα κινηθεί ο Μπαρτζώκας το καλοκαίρι. Παρόμοιο στυλ έχει για παράδειγμα και ο Έβανς της Βαλένθια, που έχει κάνει το μπαμ με τις φετινές του εμφανίσεις, ή ο Έβανς της Ζαλγκίρις ο οποίος βέβαια έχει σοβαρό τραυματισμό.
    Η απόκτηση ενός τέτοιου παίχτη στα γκαρντ ίσως δημιουργεί την ανάγκη να προσθέσεις έναν παίχτη στο 3 με διαφορετικά στοιχεία από του Παπανικολάου, ο οποίος μαζί με Σλούκα μην ξεχνάμε πως έχουν ακόμα 2-3 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ο Μπόνγκα που αναφέρεις είναι μια καλή περίπτωση, με καλό μέγεθος, αθλητικότητα και τρίποντο στο 34% που με δουλειά μπορεί να φτάσει στο 40% που θα τον κάνει αξιόπιστο σουτέρ. Ανάλογου στυλ παίχτες, πιο ποιοτικοί βέβαια είναι οι Χέις-Πιερ της Φενέρ, τους οποίους βέβαια δεν νομίζω να αφήσει ελεύθερους, έστω έναν από τους δύο. Προσωπικά αυτός που μου αρέσει και θεωρώ πως μπορεί να εξελιχθεί σε crucial player σε 1-2 χρόνια είναι ο Μπραζντέικις της Ζαλγκίρις
    Το κλειδί στον καλοκαιρινό σχεδιασμό είναι οι ψηλοί, κατά την προσωπική μου άποψη. Αρχικά αν θα παραμείνει ή όχι ο Βεζένκοφ. Σε περίπτωση που μείνει είμαστε σούπερ, σε περίπτωση που φύγει πρέπει να βρεις Έλληνα παίχτη είτε στους ψηλούς είτε σε άλλη θέση που να είναι επιπέδου Ευρωλίγκας. Έπειτα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους Μπλακ-Μπολομπόι. Και αν για τον δεύτερο η λογική λέει ότι θα αποχωρήσει, νομίζω και ο ίδιος ο παίχτης δεν θα θέλει να παραμείνει αν συνεχίσει να πάιζει 5-10 λεπτά (όχι ότι έχει πείσει με την απόδοση του)εκτός και αν είναι τόσο συμβιβασμένος με τον ρόλο του και θέλει να είναι σε μια τοπ ομάδα από το να παίζει 20-25 λεπτά σε ομάδες πιο χαμηλού επιπέδου, για τον Μπλακ υπάρχει μεγάλο δίλλημα. Ειδικά αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Μιλουτίνοφ. Βέβαια όπως έχω ξανά αναφέρει ο τελευταίος είναι πιθανό να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια και να λογίζεται ως Έλληνας, κάτι που επίσης θα σου λύσει τα χέρια στον σχεδιασμό.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπερα φιλε μου Red7Arrow. Θεωρω οτι ειναι απο τους παικτες που "θα μπορουσε να", κατι σαν τον Χανααν. Δηλ εαν του εξηγουσε ο Μπαρτζωκας το ρολο του, αυτος τον αποδεχοταν κ δουλευαν πανω σε αυτον το ρολο πιστευω θα μπορουσε να ταιριαξει. Απο χαρακτηρα δεν εχει ακουστει κατι, καλη νοοτροπια εχει σιγουρα. Καποιοι που τον βλεπουν χρονια λενε οτι γενικα ειναι ασταθης, δεν εχω τοσο αναλυτικη εικονα. Δεν ειναι παντως απο τους παικτες που λες "αυτος ειναι ταμαμ για την ομαδα" οπως λχ ο Μπολμαρο (Αργεντινος κι αυτος) που εριξε προ ημερων ακυρο στη Μπαρτσελονα για πολυετες κ προτιμησε την Τενεριφη για να παρει παιχνιδια. Πολυ καλος παικτης παντως ο Βιλτοσα. Και μιας κ κανουμε αυτη την κουβεντουλα.. αιντε να βαλω στα αιματα κ τον ΚουπεΠε. Λοιπον. Προχθες στο ΣΕΦ ε, απο ενα σημειο κ μετα στο 4ο 10λεπτο κ αφου το ματσακι ειχε τελειωσει ουσιαστικα κ χαβαλεδιαζαμε παρακολουθωντας, η συζητηση πηγε στον Μπονγκα. Πραγματικα τον θαυμασαμε ολοι. Αναρωτηθηκε ενας φιλος στα χερια του Μπαρτζωκα πού θα μπορουσε να φτασει αυτος ο παικτης κ εγινε ολοκληρη κουβεντα. Φιλε.. αυτος ειναι κομμενος κ ραμμενος για το παιχνιδι μας. Στο ΝΒΑ δεν νομιζω να ξαναδοκιμασει, εχει 2ετες με τη Μπαγερν, ομως πιστευω οτι θα ορμηξουν τα μεγαλα πορτοφολια να του σπασουν το συμβολαιο, δεν τον βλεπω να μενει εκει. Θα το εβλεπα εξαιρετικα δυσκολο δηλ να ερχοταν εδω, να μην σου πω απιθανο. Αλλα τετοιο μεγεθος, 2.04, 23-24 ετων, να παιζει απο το 1 ως το 4 (3αρι τον εχει ο Τρινκερι, σωστα για μενα), να μαρκαρει παντου, να κυκλοφορει τη μπαλα, πολυ σπανια βρισκεις. Στο 3ποντο υστερει αν κ προχθες τα εβαλε, αλλα αυτο φτιαχνεται. Εχει περασει το σχολειο του Τρινκερι, δηλ ομαδικο μπασκετ, εμπειρια απο Ευρωλιγκα.. Συγκεντρωνει εξαιρετικα στοιχεια ο τυπας. Τον εβλεπα κ πιο παλια κ το παιδι εχει ωριμασει αρκετα. Διευκρινιζω, αναφερομαι σε εναν παικτη που ταιριαζει πολυ στο παιχνιδι μας, τιποτα περισσοτερο. Ουτε "ζηταω" να ερθει, ουτε πληροφορια εχω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...