roumeliotis

Carwiz

«Τι να μιλήσουμε για τρίποντα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο και στάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς μετά από σύγκρουση τρένων. Αναλυτικά τόνισε...

Για το γεγονός ότι εγίνε ματς παρά το εθνικό πένθος: «Δεν νομίζω ότι φτάνουν τα λόγια να περιγράψουν αυτό που ζει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Τι να μιλήσουμε για τρίποντα, δίποντα και κατοχές όταν υπάρχουν οικογένειες αυτή τη στιγμή που μέσα σε ένα κλάσμα δευτερολέπτου χάσανε τους πιο σημαντικούς τους ανθρώπους.

Κοντά στο δικό μου χωριό ουσιαστικά, τρεις κοπέλες από το Καστράκι της Καλαμπάκας έχασαν την ζωή τους. Δύο οικογένειες δηλαδή είδαν όλα τα όνειρα και το μέλλον τους να σβήνει. Τι να πεις σε αυτούς τους ανθρώπους. Τι μπορείς να πεις. Τι εξυπνάδα και παρηγοριά. Δεν βρίσκω τα λόγια να το περιγράψω.

Δεν ξέρω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για να αγωνιστούμε. Θεωρώ όμως πως όταν ζούμε τέτοιες τραγωδίες πρέπει να σεβόμαστε την στιγμή. Δεν έχει να κάνει με την ήττα μας. Ακόμα και να κερδίζαμε το ίδιο θα έλεγα. Θα πρέπει να σέβεσαι κάποιες στιγμές. 

Η διοργάνωση έχει δείξει στο παρελθόν ότι σέβεται τέτοιες στιγμές, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έγινε αυτή τη φορά. Αυτή είναι προσωπική άποψη. Δεν είναι κάποια κατεύθυνση. Λέω την άποψή μου ως Κώστας. Έχω την ευθύνη του λόγου μου και αυτό αισθάνομαι, αυτό θέλω να πω»

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι το καμπανάκι χτύπησε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαλένθια. Αν θεωρούμε δεδομένο ότι έχουμε καταφέρει κάτι θα βρεθούμε στην άλλη πλευρά του νμίσματος και εκεί δεν θα είναι όμορφα τα πράγματα.

Ελπίζω αυτό το καμπανάκι και αυτή η σφαλιάρα, που ήταν ακόμα μεγαλύτερη, να μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Να εκμεταλλευτούμε αυτή την άσχημη εμφάνιση.

Για το αν το σερί 7 νικών ευθύνεται για την χαλαρότητα της ομάδας του: «Αυτή είναι η ουσία. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε πεινασμένοι, να διεκδικήσουμε μπάλες, να βγάλουμε άμυνες, να νικήσουμε με την δύναμή μας. Το έκανε η Αρμάνι αντί για εμάς. Για αυτό λέω ότι πρέπει να επανέλθουμε.

Δεν είμαστε η πιο ταλαντούχα ομάδα της EuroLeague και δεν έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουμε βρει τον τρόπο να κερδίζουμε, όλοι αυτοί οι τρόποι όμως δεν ήρθαν σήμερα. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και η Αρμάνι είναι μία καλή ομάδα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Προχθές ήταν μακράν το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας. Δεν έπαιξε κανένας, οπότε είναι άδικο να κάτσουμε σε αυτό το ματς. Σίγουρα προβληματίζει η εμφάνιση, αλλά δε νομίζω ότι βρέθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης του παιχνιδιού μας, απλά δε κατεβήκαμε στο γήπεδο. Η ερχόμενη εβδομάδα είναι αυτή που θα καθορίσει για το πια θέση θα παλέψουμε. Από Μπαρτσα δε χάνουμε πάντως. Με 10+ θα τους πάρουμε , πιο πολύ φοβάμαι τις εύκολες που λέει ο DeCoupePe.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαίρομαι που επιβεβαίωσε αυτό που έγραψα νωρίτερα.. το πράγμα φάνηκε από την Βαλένθια.. δυστυχώς, ή ευτυχώς, δεν υπάρχει χρόνος για πολλά πολλά, Τρίτη κοντή γιορτή..με 2-3 συνεχόμενες ήττες πέφτεις εύκολα και πολύ χαμηλά.. αρκεί να μην απογοητευθεί η ομάδα και να κυνηγήσει τουλάχιστον με νύχια και με δόντια τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι τουλάχιστον στις κατώτερες θέσεις.. εκτός από τα ντέρμπι, και οι "μικρότεροι" μπορούν να σου "καταστρέψουν" τη σεζόν και προσπάθεια μηνών.

    Έχει Ρόδο αύριο, και χρωστάμε και ένα..

    Ελπίζω να μην έχουμε θέματα και να ξεκουραστούν οι 4-5 που τραβάνε όλο το κουπι..

    Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα 30-35λεπτα των Σπαν/Πρίντεζη για να κερδίσουμε κάτι τέτοια παιχνίδια και φτανανε στα play off κομμάτια.. εγώ θα έπαιζα 25-30 λεπτά Canaan/Bolomboy/Peters/Λούντζη/Λαρεντζάκη , και ότι γινόταν, να πάρουν λίγο τα πάνω τους, να πιστέψουν στο παιχνίδι τους και πάρουν μία προσωπική νίκη. Κανείς δεν περισσεύει και πρέπει να βγούνε μπροστά.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Θελει ηρεμια τωρα , η φαση ειναι περιεργη ( απο τη μια εχει γινει αυτο που εγινε , απο την αλλη ο κοσμος δε μπορει να παθει και καταθληψη../ πρεπει ν ασχοληθει και με κατι αλλο ) ισως δεν επρεπε να γινουν τα ματς ( τελικα ) αλλα ειτε επρεπε ειτε οχι.. εγιναν . Ο Ολυμπιακος εχει στοχο το πλεονεκτημα και αυτο δεν αλλαξε με μια εκτος εδρας ηττα , αν νικησει τη Μπαρτσελονα ισως να μπορει να κρατησει και την πρωτια... η μια θεση στο 1 - 2 ( θα δουμε ) , δε χρειαζεται γρκινια ''παμε παρακατω''

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...