roumeliotis

Carwiz

Ατομικό ο Σλούκας, κανονικά ο Πίτερς

casino loutrakiou
redwell

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς της 16ης ημέρας της Basket League κόντρα στον Ιωνικό που θα γίνει την Κυριακή (12/02) στο Λαύριο, καθώς το ΣΕΦ φιλοξενεί άλλη εκδήλωση.

Τα... μαντάτα από το μέτωπο των τραυματιών είναι ευχάριστα για τον Άλεκ Πίτερς ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα χωρίς ενοχλήσεις και θα είναι στη δωδεκάδα.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πόδι, έβγαλε το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ματς με τους Νικαιώτες.

Αντίθετα, ςτομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Κώστας Σλούκας και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Τζόρτζ Πάπας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 05:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Κρίμα αυτό το παιδί, χάνει πολύτιμο χρόνο από την ακμή του για δεκαχιλιαρα συμβόλαια και μηδέν μπάσκετ ουσίας..

    Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι οι απέναντι, σιγά σιγά μιλάνε για ομάδα Μπαρτζώκα και αρχίζουν και συνειδητοποιούν το μεγαλείο της.

    Φυσικά πρέπει να πάμε σκληρά και ταπεινά, να σφυροκοπησουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο..δεν πρέπει να δοθεί περιθώριο στον Παναθηναϊκό να νομίσει ότι έχει οποιαδήποτε ελπίδα τώρα ή τον Μάιο..

    Μέχρι τέλους..

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal:xa xa xa xa xa xa σας γουσταρω τρελααααααα αααααααααα αααααααααααα!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Έγινε ψηφοφορία από τον κόσμο για τον καλύτερο κόοουτς και ψήφισε ο κόσμος τον Γιοβάνοβιτς όταν η Ευρωλίγκα μεταξύ κορυφαίων προπονητών έβγαλε το Μπαρτζώκα!!!!
    Ο κόσμος ψήφισε, όχι οι οι παράγοντες, οι πρόεδροι ομάδων, παράγοντες ή αθλητές, Ο ΚΟΣΜΟΣ φήφισε εκ των οποίων και οι φίλαθλοι της ομάδας!!!!!! ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!!
    Ήταν ο καλύτερος προπονητής ο Γιοβάνοβιτς όντως για το 2022-2023 άρα το αποδέχθηκαν όλοι οι φίλαθλοι μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας;
    Είμαστε οι πιο δίκαιοι φίλαθλοι της Ελλάδας -ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ή τελικά γίναμε αδιάφοροι ή γίναμε λιγότεροι ή μήπως όλοι ακόμα και οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ είναι αντικειμενικοί μούφα και οι επίσημες έρευνές τους?????
    Εγώ ο άσχετος, ο απλός άνθρωπος τι να πιστέψω αγαπητό redgoal;
    Μία απάντηση κατατοπιστική θα ήταν πολύ χρήσιμη!!!!
    Μία διευκρίνηση για κάτι που αξίζει να ληφθεί υπόψη, κάποτε στις έρευνες για τον οπαδικό ΄χαρτη η μισή Ελλάδα ήταν Ολυμπιακός και τα τελευταία χρόνια είναι η διαφορά 200.000 κόσμος ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΌΝΙΑ!!!!! ΤΩΡΑ????????
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!
    ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    REDGOAL: Εμείς με χέρια και με πόδια ψηφίζουμε Μπαρτζώκα πάντως και μακάρι να μείνει άλλα 10 χρόνια να πάρουμε 2-3 Ευρωλίγκες

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal υπάρχουν ελπίδες ο Σλουκας να εινα έτοιμος για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα; Τον χρειαζόμαστε. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη.

    REDGOAL: Ναι φίλε, θα παίξει

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε κάποιο νέο με τον Ντόρσεϊ, Ρεν γκολ.

    REDGOAL: Έχουμε ότι στα καλύτερά του χρόνια σκέφτεται σαν συνταξιούχος που ψάχνει ομαδικά εισιτήρια για να πάει με πούλμαν στην Αιδηψό για ποδόλουτρα. Αυτά για την ώρα...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...