roumeliotis

Carwiz

Σκυλόβρισαν... Αγραβάνη οι φίλοι ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Η "πρώτη" του Δημήτρη Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ με τα πράσινα έγινε στο ματς με τη Βαλένθια και ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ δεν είχε καλό... καλωσόρισμα από τον κόσμο.

Πολλοί στο ζέσταμα τον αποδοκίμασαν ενθυμούμενοι το πόσο ξεφτιλίκι είχε ρίξει στο τριφύλλι όταν φόραγε τα ερυθρόλευκα ενώ όταν πέρασε στο παρκέ λίγο πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου τον έβριδαν χυδαία και αυτόν και την οικογένειά του και δη τη μητέρα του...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Jimball
    Jimball Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω ότι έχουμε ασχοληθεί παραπάνω από ότι πρέπει μαζί του...
    Οφείλουμε να θυμόμαστε ότι όσο έπαιζε σε μας , τα έδινε όλα....τρίποντο με ταμπλό στο ΟΑΚΑ , ματς στο Βελιγράδι κτλ
    Επίσης έκανε τις κινήσεις του για επιστροφή σε μας και δεν θέλαμε εμείς ..
    Οπότε καλά έκανε και πήγε όπου πήγε ..

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCouPePe Πραγματι φιλε ειναι να απορει κανεις με το μυαλο του Ντορσει.Ενας παικτης που βρισκεται στο prime του να ζητιανευει ενα συμβολαιο στο ΝΒΑ και να παιζει για "φραγκοδιφραγκα" στην αστεια G-League χαραμιζοντας τον χρονο του την στιγμη που θα μπορουσε στα 26 του να ερθει στην Ευρωπη να γινει euroleague star και να φτιαξει ενα δυνατο οικονομικο "κομποδεμα" που θα τον εξασφαλισει δια βιου. Τι να πει κανεις

    @Panos7 Κι εμενα μου αρεσει ο Chris Jones ο οποιος ειναι ολοκληρωμενο combo guard και τον θεωρω εφαμιλλο-ισως και λιγο καλυτερο-του Λοιντ με τον οποιον εχουν σχεδον την ιδια ηλικια.Θεωρω πως στον μπασκετικο οργανισμο του Ολυμπιακου θα μαθαινε να θυσιαζει και το κορμι του στην αμυνα να μην κραταει την μπαλα τοσο πολυ στα χερια και να γινεται facilitator στο flow της επιθεσης μας χωρις να καταπιεζει το killer instinct που εχει στο σκοραρισμα και το clutchness του.
    Το εντυπωσιακο με αυτον ειναι η σχεση του usage rate του και του efficiency του. Για τον ηγετικο ρολο που του εχει εμπιστευτει η Βαλενθια δεν παιρνει πολλες προσπαθειες/κατοχες αλλα σε αυτες που παιρνει ειναι αποτελεσματικοτατος.
    Πραγματικα πολυ ενδιαφερουσα περιπτωση αν δεχοταν να κατεβει απο τα 23-24 λεπτα μ.ο που εχει τωρα στην Βαλενθια (στην ASVEL ειχε 27) στα 17-18 λεπτα που ειχε στην Μακαμπι και δεν το θεωρησει πισωγυρισμα στην καριερα του θα ηταν ιδανικο φιτ για την περιφερεια μας

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    @SovarosOpados

    Σ' ευχαριστω φιλε.

    Κανε google αυτο

    "Θαυματουργά… φάρμακα για θεραπείες έδινε η γιατρός του ντόπινγκ στον Μήτογλου"

    και θα βρεις αρθρα που γραφουν την ουσία.

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Αν και είμαστε off-topic, στο βόλει η ένδεια νέων Ελλήνων αξιόλογων παικτών από τις ακαδημίες των ομάδων ή από μικρότερες κατηγορίες, σε συνδυασμό με τον αριθμό των ξένων, έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Να 'ανακυκλώνονται' ειδικά στις μεγάλες ομάδες οι ίδιοι παίκτες (Ανδρεάδης, Πετρέας, Ράπτης, Ζήσης, Κουμεντάκης, Βουλκίδης κτλ).
    Είναι γεγονός πλέον πως ελάχιστοι αθλητές (σε όλα τα σπορ) μπορούν να φέρουν τον τίτλο "σημαία" της ομάδας.

  • SovarosOpados
    SovarosOpados Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 18:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Naruhitos guard
    Έγινε φίλε ευχαριστώ , θα περιμένω την επίσημη ανακοίνωση .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αγραβάνης εκανε την επιλογή του. Ηθελε πολύ να επιστρέψει Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός δεν τον χρειαζεται πια (και ορθως) και στην ανάγκη του να παίξει ξανά ο παίχτης Euroleague καθώς διανύει την καλύτερη ηλικία του, πηρε την αποφαση να παει βάζελο. Καλά έκανε, οι επιλογές πληρόνονται ομως.
    Αν ειναι μάγκας, θα κλείσει αυτιά και θα παιξει αυτο που θεωρείτε καποιοι οτι μπορει να παιξει και θα "κερδίσει" και τους δυσπιστους βάζελους. Ετσι γινεται πάντα. Θα πουλήσει και λιγο οπαδιλικι ταχα οτι παθιάζεται με τη νεα του ομάδα και με 1-2 καλες εμφανισεις θα ξεχασουν ολοι το παρελθόν του.

    Ειναι αστειο ομως το εξης....

    Τους ενοχλεί ο Αγραβάνης...ενώ στο βόλλει σε ολες τις ομάδες οι παίχτες αλλαζουν σα τα πουκάμισα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ απο τη μια ομαδα στην αλλη! Ηρθε στον Ολυμπιακο περυσι ο Ζησης, φέτος εφυγε γυρισε ξανά στον Βαζελο, δεν ακουστηκε το παραμικρο! Εμεις τοσοι παιχτες παντα εφευγαν γυρναγαν και δεν ανοιγε ρουθούνι που λεει ο λογος.
    Καλά, βεβαια μιλάμε για το πιο ξεπεσμένο αθλημα, το βολει...οπου πραγματικά εκεί, δεν εχω πλέον κουράγιο ουτε να πανηγυρίσω σε νικες ουτε να ξενερωσω σε ηττες. Δεν μπορώ να δεθώ με παιχτες, ουτε με την ομάδα. Τη μια χρονια βριζεις καποιο παιχτη αντιπάλου γιατι πουλάει οπαδιλικι και την αλλη τον εχεις στην ομαδα σου.
    Δε ξεχνάω χαρακτηριστικά, τον Ανδρεάδη που ειχε απλώσει χερι στον Αγκάμεζ οταν ηταν παιχτης μας και ειχε φαει το κράξιμο της αρκουδας ο Ανδρεάδης απο εμας , και την επομενη σεζόν ηρθε σε εμας!!!! χαχαχχααχαχαχαχαχαχα μιλάμε για παραφροσύνη!!!! Ε, αντε μετα να δεις σοβαρά το βολευ.....παρακμή.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει το παιδί από τη στιγμή που πήγε σαν οπαδός μας στον αιώνιο αντίπαλο είναι λογικό να πει κάτι για να τον αποδεχθούν!!!!
    'Οποια υπερβολή κάνει ή πει για την ομάδα της καρδιάς του που προσβάλει θα τη βρει μπροστά του αύριο όταν θα τον κάνουν ξου οι απέναντι!!!!
    Ίσως θα έπρεπε να ήταν στα υπόψιν ή να είχει προσεχθεί όταν ήταν ακόμα στην αρχή της καριέρας του στην ομάδα για να εκμεταλλευτούν το αναμφισβήτητο ή από άλλους αμφισβητούμενο ταλέντο του!!!!
    Όπως επίσης δεν πρέπει κανείς από εμάς ή από την ομάδα να περάσει απαρατήρητη προς το παρόν η αποτυχημένη αλλά ενδεχομένως μελλοντικά αξιοπρόσεκτη ή και ανταγωνιστική σε σημαντικό βαθμό πορεία των αιώνιων γιατί ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΩ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΜΕΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ εδω και δύο χρόνια ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΜΑΣ!!!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ!!!!
    Πέρσι σε ένα περιβάλλον εντελώς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέσα στο Βελιγράδι, χάσαμε την ευκαιρία ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ από μερικές λεπτομέρειες που τις είδαμε και τις κατανοήσαμε όλοι!!!!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @SovarosOpados

    Φιλε μου η ουσία του Μητογλου εχει δημοσιευθει στον ελληνικο τυπο και ειναι απο τα 'βαρια' αναβολικα. Ηταν εκεινη την περιοδο που συνεληφθη η γιατρος που σχετιζεται με την υποθεση Μητογλου. Εχουν πιαστει αρκετοι αθλητες αλλων αθληματων (κυριως αρσης βαρων) με τη συγκεκριμενη ουσία τα τελευταια 10-15 χρονια.

    Επειδη ομως σεβομαι τον χωρο του Redgoal,δεν θα ηθελα να αναπαραγω το ονομα της ουσιας εδω μεσα γιατι πρεπει να κραταμε μια πισινη σε περιπτωση που ειναι σπασμενο τηλεφωνο.

    ΔΕΝ ειναι παντως η ουσια που εχει αναφερθει κατα καιρους στα σοσιαλ μιντια (ουϊνστρολ).

    Υπομονη, η αποφαση της ΦΙΜΠΑ οπου θα καταγραφεται η συγκεκριμενη ουσία θα δημοσιευθει σε μερικες εβδομαδες.

  • Νικος
    Νικος Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα σε όλους. Δεν πρόκειται να πω κάτι για τον συγκεκριμένο, δεν αξίζει καν να ασχολείσαι με αυτόν τον γελοίο τύπο. Αλλού θέλω να αναφερθώ. Κάπου διάβασα ότι η διορία για μεταγραφές στην ευρωλιγκα ήταν μέχρι 9 Φεβρουαρίου. Αλλού διάβασα ότι η διορία είναι μέχρις τις 28 του μήνα. Red μήπως γνωρίζεις τι ισχύει πραγματικά?

    REDGOAL: Και τα δυο φίλε. Δηλώνονται νέοι παίκτες μέχρι τα μέσα Φλεβάρη και ενεργοποιείται η συμμετοχή μέχρι τέλη Φλεβάρη. Σα να δηλώνεις το τελικό ρόστερ στη δεύτερη ημερομηνία ένα πράγμα. Αν επιστρέψει κάποιος τραυματίας ή αν τραυματιστεί κάποιος τώρα κλπ. Πώς είναι στο ποδόσφαιρο που πρέπει να δώσεις λίστα και μετά δεν αλλάζει; Κάπως έτσι

  • Kevin7
    Kevin7 Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 12:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά οχιιι κάνετε λαθος.. στο πορτοκαλί σάιτ έχουν βγάλει όχι μόνο ένα, αλλά δυο άρθρα, στα οποία λένε ότι χειροκροτήθηκε(!!).. Αποκλείεται να λένε ψέματα τα παιδιά..

    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...