roumeliotis

Carwiz

«Δεν θα έχουμε εύκολη βραδιά με Φενέρ»

casino loutrakiou
redwell

Στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρ δοκιμάζεται ο Θρύλος την Τρίτη (31/01) για την 22η ημέρα της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει για το επερχόμενο ματς και τη συνέχεια:

«Εγώ είμαι αυτός που κάθε φορά λέω για το ομαδικό παιχνίδι, άρα θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτό, όπως κάνουμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολες συνθήκες.

Εκτός από τον Σλούκα που δεν ταξίδεψε και ο Πίτερς, που έπαθε χθες διάστρεμμα, δεν ξέρω αν και πόσο θα παίξει αύριο. Δεν τον είδα πολύ καλά. Θα δούμε. Τα παιχνίδια είναι αλλεπάλληλα και πρέπει να... μαζευτούμε να δούμε πόσοι είμαστε».

Ερωτηθείς πως περιμένει να εξελιχθεί το ματς, απάντησε: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Και για την Φενέρ είναι σημαντικός ο αγώνας. Αν δείτε την βαθμολογία όλες οι ομάδες είναι κοντά από τον πρώτο ως τον δέκατο.

Οπότε κάθε ήττα έχει μεγάλο κόστος για όλους. Για την αντίπαλό μας είναι μια καλή ευκαιρία πρώτα πρώτα να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο ΣΕΦ που είχε χάσει με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά και να παλέψουν για την οκτάδα όπως κάνουν όλες οι ομάδες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ καλό προπονητή. Έχουν ταλαντούχο και έμπειρο ρόστερ. Σε καμιά περίπτωση δεν περιμένουμε να έχουμε μια εύκολη βραδιά».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του, ώστε να επιστρέψει με το διπλό, είπε: «Βλέπεις τα στατιστικά. Έχουν κάνει μια ανάλυση οι συνεργάτες μου.

Για να είμαι ειλικρινής τώρα θα κάνουμε το πρώτο μίτινγκ, καθώς είχαμε αγώνα χθες το βράδυ. Η δημιουργία του Καλάθη είναι πάντα σημαντική, η εκτέλεση του Γουϊλμπεκιν είναι σημαντική, στο 3,4,5 έχουν καλούς αθλητές.

Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς, να παίξουμε το παιχνίδι μας, να πασάρουμε πολύ τη μπάλα, να δημιουργήσουμε καλές προϋποθέσεις για εκτέλεση και φυσικά να παίξουμε καλή άμυνα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

17 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ.....

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ (ΞΑΝΑ)ΛΕΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΘΩΝ ΤΥΧΗΣ

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

    ΟΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Δε γκρινιάζουμε κύριοι συνήγοροι των διοικούντων Αγγελόπουλών. Λέμε την αλήθεια όπως είναι κατάφατσα. Ή μη ενίσχυση της ομάδος Τα τελευταία χρόνια Με δύο πολύ καλούς παίκτες Παρτενέρ των καταπονημένων Σπανούλη και Πρίντεζη εδώ και χρόνια με Πολλούς τραυματισμούς και ο Πρίντεζης με σπασμένη μέση που χρειαζόταν η ομάδα δύο συμπαραστάτες παίκτες δίπλα τους για να σηκώνομαι τρεις Ευρολιγκες . Αυτη είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα .
    Αλλά αυτή η αδράνεια των διοικούντων είπαμε τόσα χρόνια στοίχισε Επαναλαμβάνω στον ολυμπιακό τουλάχιστο 3 Ευρώ ηλικίες. Πηγαίναμε στην πηγή και δεν πυναμε ποτέ νερό. και το φωνάζω τώρα Δικαίως ενίσχυση τώρα που είναι νωρίς πριν είναι πάλι αργά.

    Που να φτάνουμε σε τελικούς η στο φάινάλ-φόρ να χτίζουμε Ρεκορ σε συμμετοχές σε φάινάλ-φόρ αυτό δε μου λέει εμένα τίποτα. Η όλα η τίποτα.
    Όπως το φώναξε και το είπε Πολύ δυνατά και ο και ο Φραγκίσκος Νάκης μετά την απώλεια της Ευρωλίγκας στο Παρίσι με τοσους χιλιάδες Φίλαθλοςτου ολυμπιακού Δίπλα του κατά της Μπαρτσελόνας, είπε η συμμετοχή στον τελικο Δε λέει τίποτα για μας τους ολυμπιακούς, μόνο η κούπα μετράει και ο κόσμος θα θυμάται μόνο τον Τροπαιούχο και νικητή της Ευρώπης και όχι το φιναλίστ η τους συμμετέχοντες στο φάινάλ-φόρ . Συμπλήρωσε ότι, τους φιναλίστ τους ξεχνάνε όλοι, μόνο ο νικητής του τελικού επιβραβεύεται κι αυτός έχει μονο αξία και τίποτε άλλο.
    Στο ίδιο μήκος μίλησε και ο Γιώργος Σιγάλας, το ίδιο είπε και ο David rivers μετά την Μεγάλη απώλεια της κούπας στο Παρίσι, είπε ότι εμείς με την ομάδα που είχαμε στη Ρώμη θα νικούσαμε σήμερα αυτην την ομάδα της Μπαρτσελόνας. Σ’ αυτό είμαι 100 τοις 100 σίγουρος είπε Ο Ντέιβι τριβές.

    Αυτά Τα λέμε για το καλό του ολυμπιακού για την πρόοδο Της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού Και μόνο και τίποτε άλλο. Δεν επαναπαυόμαστε σε Τυχόν καλές Εμφάνιςεις και τυχον συμμετοχές σε φάινάλ-φόρ αλλά στον τελικό στόχο που είναι η κατάρτιση Ευρωλίγκας.

    Καλημέρα σας με υγεία.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 13:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Οποιος αμπαλος ΦΟΒΑΤΑΙ τον ΑΓΡΑΒΑΝΗ τώρα που θα πάει Βαζελο, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ας ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ!!!

    Χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που το καλόπαιδο αυτό θα πάει στην ομάδα που του ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!!
    Και θα το δείτε οτι θα του ταιριάξει απόλυτα!!! Θα αφήσει εποχή!!!

    Χαιρομαι επίσης για κάποιους Αγραβανολάτρες που μας είχαν ΠΡΗΞΕΙ τα συκώτια με το ΠΑΛΤΟ αυτό και ηθελαν να τον δουν να επιστρέφει!!! ΠΟΙΟΝ?

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!

    Παιχτες που θα μας γυρισουν καποια χρόνια (παρακμής) πίσω ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!

    Εμείς γουστάρουμε παιχταράδες και ψυχάρες αλλα και προσωπικότητες που να σε κάνουν να τους σεβεσαι και να τους αγαπάς. Οπως αυτή η ΠΑΡΕΑ που εχει δημιουργηθεί από τον ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ και μας εχει κανει να πηγαίνουμε γηπεδο για να τους χειροκροτήσουμε μεχρι να ματώσουν οι παλάμες μας.

    Ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΓΡΑΒΑΝΗΔΕΣ !!!

  • Dark Red
    Dark Red Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Παναγιωτης Τιακας, επειδή σκόρερ ολικής δεν βρίσκουμε, μήπως να πάρουμε έναν πολυσπορο καλύτερα;

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαινούργιο νέο η μεταγραφή του Αγραβάνη.
    Οπότε τώρα να φοβηθούμε.
    Λοιπόν οι απέναντι έχουν αποκλειστικό σκοπό το ελληνικό πρωτάθλημα και κάνουν τα πάντα για να είναι έτοιμοι τότε να το χτυπήσουν.Αδιάφορο με αφήνει ότι και να κάνουνε,άλλωστε πάλι άλλον παίχτη πήρανε από αυτό που πραγματικά χρειαζόντουσαν.

    Στα δικά μας,σήμερα δύσκολο ματς και αν έχουμε 1 στα δύο αυτή τη βδομάδα θα είναι επιτυχία αλλά και να μην συμβεί πάλι εκεί που είμαστε θα ξαναβρεθούμε δηλαδή πρώτοι.
    Είμαστε πρώτοι σε βαθμολογία με διαφορά σε ασίστ και σε επίθεση και εμείς πάλι ψάχνουμε φαντάσματα.
    ΕΛΕΟΣ.
    Λες και έχουμε συμβόλαιο με την πρωτιά και με την κούπα.

  • Αγγελος 7
    Αγγελος 7 Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 12:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι λες ρε Jonker βαζελε της συμφοράς. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει αποδείξει οτι εχει ΟΜΑΔΑΡΑ και ΠΑΙΧΤΑΡΆΔΕΣ και μπορεί να νικήσει μεσα εξω τον οποιονδήποτε. Τώρα αν εσύ θέλεις να γίνουμε σαν τους απέναντι που περνούν παιχτακια αμφιβόλου ποιότητας τυπου Τόμας μπας και καταφέρουν να μας πάρουν κανα ματς(που ουτε αυτό θα κάνουν παλι με 30 θα χάσουν στο κυπελλο) σορρυ αλλα ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΣ δε μασάει απο τέτοια. Α και κάτι ακόμα ο ΘΡΎΛΟΣ σήμερα θα κερδίσει θέλετε δε θελετε εσείς οι βαζελινες.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 23:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΚΑΡΝΤ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ
    ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΤΣΑΛΩΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΧΑΜΕΝΗ ΧΑΣΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΆΖΕΤΕ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ
    ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
    Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ Η ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ
    ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Η απαιτούμενη ενίσχυση τις ομάδας μέ Τοπ Σκόρερ αφορά την επίτευξη του στόχου που θα πρεπει να είναι η Κατάκτηση της Ευρωλίγκας και όχι η κατάκτηση του ανύπαρκτου ελληνικού πρωταθλήματος.

    Το περσινό εγκληματικό λάθος του Θεατη Ευσι
    που έκανε η διοίκηση των Αγγελοπουλλων μαζι με την Αδιαφορια τους, της μη Ενισχυσης της Ομαδας που Εξαιτίας αυτής Της Ολιγωρίας και αδράνειας , Ολιγωρίας και αδράνειας χάθηκε αδικαιολόγητα και άδοξα μια ολοκληρη Ευρολιγκα μεσα μαλιστα στο ολυμπιακο Βελιγραδη, Να γίνει μάθημα προς μίμηση Και το μέλλον μας και να μην επαναληφθεί ποτέ .

    Γιαυτό φωνάζουμε ανελλιπώς εμείς,
    Παρακαλούμε Ενίσχυση της ομάδος με top σκόρερ ολικής εδώ και τώρα Για την επίτευξη των στόχων μας.

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγγελε εκτος απο βλαξ εισαι κ στοκος.Τετοιους μπετοβλακες θελουν οι διοικησεις για να χειροκροτανε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...