roumeliotis

Carwiz

McKissic 21p.-4as. Vs Bologna (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντικό "διπλό" στη Μπολόνια και με ρεκόρ 12-7 διατήρησε τη θέση του στην τετράδα της Euroleague, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ... μπροστάρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ και κατά συνθήκη σμολ φόργουορντ σε 28:54" στο παρκέ είχε 21 πόντους (6/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6/6 βολές), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, για το 30 στο PIR.

Δείτε τον να... οργιάζει στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλους τους αγαπάμε, αλλά για να βελτιωθεί η ομάδα πρέπει να γίνουν αναβαθμίσεις.

    Με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα 3αρι, και όλοι θα έχετε μάθει τον Colson μέχρι στιγμής που λέγαμε από Τουρκία που έπαιζε, θα ήταν ιδανικός για να παίζει 3-4.

    Επίσης στα γκαρντ δεν υπάρχει ένα combo scorer, που θα παίζει και στην θέση pg, αυτή τη στιγμή. Αν λείπει ένας από τους Σλούκα/Walkup δεν υπάρχει άλλος ούτε να κατεβάζει μπάλα. Ο Λούντζης που είναι ουσιαστικά το 3ο playmaker, δεν είναι.. καλός ρολιστας, φαίνεται ότι έχει δουλέψει το τρίποντο, και έχει καλή ηλικία, ενώ μου φαίνεται να έχει καλύτερα αθλητικά χαρακτηριστικά από Λαρεντζάκη, ενώ υπάρχει πάντα και ο Papas που μου φαίνεται το έχει και είναι ταλεντακι καλό, ενώ έχει ήδη αυτό που χρειάζεται ένας περιφερειακός, σουτ, αλλά κανένας από τους 2 δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα..

    Όταν τελειώνεις το παιχνίδι με 3 γκαρντ και τον Λαρεντζάκη μέσα, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στον σχεδιασμό σου. Ο παίχτης ενθουσιάζεται, κάνει λάθη, χάνει ντρίμπλα, έχει αργά πόδια στην άμυνα και δεν κατεβάζει χαμηλά τον κορμό του, πολλές φορές προσπαθεί να αποδείξει πράγματα με παρατραβηγμενα σουτ από μακριά/υπό πίεση/ή μπούκες που δεν μπορεί να ολοκληρώσει. Δεν ξέρω αν ήμουν προπονητής που πάει για final 4, αν θα μπορούσα να στηριχθω σε τόσο χάος..

    Όταν το αντίστοιχο της Εφές είναι Micic/Larkin/Beaubois και το δικό σου Σλούκας/Walkup/Λαρεντζάκης, τότε πρέπει να αναβαθμίσεις τον πιο αδύναμο κρίκο, και νομίζω ο πιο αδύναμος κρίκος είναι ο Λαρεντζάκης, ή να πάει πιο πίσω στο ρόστερ με την έλευση ενός τοπ περιφερειακού. Ούτως ή άλλως έχει αποδείξει ο Μπ ότι Λούντζης/Πάπας δεν παίζουν Euroleague, οπότε -2 γκαρντ..

    Ο McKissic τώρα έχει 5 φορές σε 19 παιχνίδια περάσει το διψήφιο αριθμό PIR, ουσιαστικά τον έχει περάσει (και τον Canaan) o Λαρεντζάκης σε συμμετοχή, δηλαδή 2 θέσεις ξένων στα γκαρντ είναι κάτω από τον Λαρεντζάκη στην ιεραρχία, ενώ δεν υπάρχει αναπληρωματικό small forward, ούτε καν θεωρητικά από κανέναν πιτσιρικά!

    Τον Peters δεν τον κατεβάζει στο 3, τον Bolo τον έχει μόνο σέντερ, οπότε κονταροχτυπιεται με τον Black που έχει δείξει ανοδικά στοιχεία, αλλά δεν παίζει πολύ, και όταν παίζει δεν παίζει ο Bolo!

    Κατά τη γνώμη μου, Mitrou-Long ή Dorsey για Έλληνες στα γκαρντ, Grigonis για 2-3 στυλ Lojeski στη θέση Canaan ή McKissic, Colson για 3-4 στη θέση του Peters και Tobey/Landale στη θέση του Bolomboy και για κερασάκι στην τούρτα Anteto για 3ο σέντερ θα ήταν ένα πολύ πιο ορθολογικό ρόστερ και φουλ Ελληνικό..

    Βασικά τα ίδια λέω εδώ και χρόνια, αυτό είναι το στυλ μου και δεν το αλλάζω!

    Δηλαδή να μην πάρω (αν μπορώ) Dorsey επειδή θα πάει πιο πίσω στην Ιεραρχία ο Λαρε;! Ή δεύτερο 3αρι επειδή έχω τον Παπανικολάου που μπορεί να παίζει συνεχόμενα 30λεπτα για 100 παιχνίδια τη σεζόν;(μαζί με εθνική..) και McKissic που παίζει 1 στα 4 παιχνίδια καλά;

    Κουβέντα να γίνεται.. εγώ όλους τους αγαπώ από αυτό το ρόστερ, λίγο ο Λαρε Λαρε λόγω του ότι πολλές φορές κάνει αμυαλα και άλογα πράγματα που με τρελαίνουν, αλλά σέβομαι απεριόριστα ότι έχει πετύχει, και το step up που έκανε μετα την Ισπανία, και τα cojones που απέδειξε ότι έχει σε πολλούς αγώνες, αλλά για να προχωρήσεις πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις κάτι πίσω σου!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 11:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες..ας βάλουμε μια τάξη σε καποια πράγματα.
    Ενας παίχτης, ολοι οι παιχτες περνάνε τη "κοιλιά" τους, το ντεφορμάρισμα τους.
    Δεν γινεται να παιζουν συνεχεια στα κοκκινα και να τους βγαινει πάντα το τελειο παιχνίδι.
    Εχουμε δει τι μπορουν να κανουν καποιοι παίχτες, εχουν δώσει με τις εμφανίσεις τους σπουδαίες βοηθειες, νικες και θα το κάνουν ξανα και ξανά.
    Οταν ομως περνάνε μια περίοδο μετριας απόδοσης δεν τους ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ανικανους και ζητάμε να φυγουν!!!

    Φέτος ακουγαμε σχολια κατά του Μακισικ επειδη είχε ενα διμηνο μετριων εμφανίσεων.
    Τώρα ακούμε για τον Λαρετζάκη οτι δεν κανει, η οτι ειναι λιγος και αλλα τετοια. Ξεχνώντας ποσο καλός παίχτης είναι και μάλιστα Ελληνας!

    Κανεις απο αυτούς δεν ειναι Τζόρνταν ούτε Σπανούλης αλλά δεν χρειάζεται να ειναι τετοιοι για να παιζουν σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Παίχτες σαν αυτους ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ σε μια ομαδα. Εχουν δειξει τι αξίζουν και ποσο γουστάρουν να παίζουν για την ομάδα μας και ειναι ΑΔΙΚΟ περα για περα ΑΔΙΚΟ να λεμε καθε φορά που περνάνε τη κακη τους περίοδο, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ η ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    Περυσι θυμιζω οτι ο Μακισικ παλι από Γενάρη ξεκινησε να παίζει μπασκετ υψηλού επιπέδου και μέχρι και Σεπτέμβρη, Οκτώβρη ηταν ο καλύτερος παίχτης σε φιλικά και εναρξη euroleague. Μετά εκανε τη κοιλιά του και τώρα πάλι εχει πάρει τα πάνω του. Τον ξερουμε ομως ποιος ειναι, τον ξέρουμε τι μπορει να δώσει και δεν γινεται να λεμε οτι θελουμε να φυγει!!!
    Θα ειμαστε ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ αν το κανουμε αυτο!

    Ο δε Λαρετζάκης, μη ξεχνάτε οτι μεχρι πρόσφατα επαιζε κι αυτός πολύ καλά και δεν εχει πάρει ανάσα απο περυσι. Μεσολάβησε το eurobasket οπου ηταν ο καλυτερος παίχτης της εθνικης και ισως απο τους καλύτερους στη διοργάνωση, εχει δειξει οτι δουλεύει οσο λιγοι και ειναι εξαιρετικός αμυντικός. Με τη πρώτη λοιπον κακη περιοδο που περνάει, ζητάτε καποιοι να φύγει η να αντικατασταθεί με αλλον??? ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ η ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η #.

    Οταν εναν παίχτη τον ξέρεις, τι εχει δωσει, τι μπορει να δώσει, του δινεις και το χρονο να βρει το καλο του εαυτό οταν περάσει δυσκολη περίοδο. Δεν γινεται να ειναι συνεχεια κανεις στα κοκκινα.
    Και γω κανω αδικη κριτικη καποιες φορές. Ναι. Απλά το κανω και επιχειρηματολογώ γιατι το κάνω.

    Πχ Κανααν...ειναι νεος στην ομαδα, μπορει 100% να μην εχει προσαρμοστεί. Αλλα δεν μιλαμε για ενα διμηνο. Εχουν περάσει 6 μηνες και ακομη και από τα φιλικά, εχει παρουσιάσει ΤΡΟΜΕΡΗ αστοχια. Εξαιρεση αντε το πολύ 3 παιχνίδια συνολο κι από αυτά τα 2 στην Ελλάδα κοντρα σε αντιπάλους υποδεεστερους.
    Επειδη αυτος ο παίχτης ηρθε αντι καποιου αλλου που ειχε προσφέρει πολλά (Ντορσει) και δεν προσφέρει τπτ ως τωρα, για αυτο και τον κρινουμε αυστηρά γιατι θεωρούμε οτι δεν υπαρχει χρόνος για ρισκο. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ? Να περιμένουμε την "ανάσταση" του καλού παίχτη Κανααν.
    Ενώ οι ΜακΚισικ και Λαρετζάκης πχ, σου εχουν δειξει τι μπορουν να κάνουν και αν τους βοηθάει το κλιμα και οι συνθήκες να το κάνουν.

    Ο Μακίσικ προχθες δεν ηταν απλά καλός. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Ομως δεν ειναι η 1η ουτε η 3η φορά που το εχουμε δει αυτο. Ο Μακίσικ ειναι από τους παίχτες ΕΡΓΑΤΕΣ, βασικο γραναζι μιας ομάδας που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τον διώξεις ακομα κι αν υπαρχουν θεωρητικά καλύτεροι απο αυτον παίχτες. Εχει αδυναμίες??? Σιγουρα. Ολοι εχουν. Αλλά τα θετικά του δε τα βρισκεις ευκολα. Και αν θελετε να ξερετε ολο αυτο το καλο μπασκετ που βλέπουμε εδω και 2μιση χρόνια απο την ομάδα, μπορει να οφειλεται και χαρην καποιων ποιοτικών παιχτών οπως Σλουκας, Γουοκαπ, Φαλ αλλα το μυστικό της επιτυχίας ειναι παιχτες οπως ο Λαρετζάκης και ο Μακίσικ.

    Προσωπικά δεν τους αλλάζω με κανέναν αυτούς τους δύο. Ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ για την ομάδα και ειμαστε πολύ λάθος οταν συζητάμε για το αν κανουν η οχι για Ολυμπιακό.

    Ας βελτιώσουμε αλλα πράγματα που χρηζουν βελτίωση, κι ας αφήσουμε στην ησυχία τους εκείνα που πανε καλά και εχουν αποδείξει την αξία τους.

  • Xero-las
    Xero-las Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Και βέβαια παει για ανανέωση ο Μακίσικ σε ολες τις ομαδες ευρωλιγκας θα παιξει αν δεν παει.
    Αυτα που κανει ο Μακισικ μπρος στους Ταβαρες δεν τα κανει κανενας στην ευρωλιγκα.
    Και γρηγορα ανανεωση πριν παμε στα playoffs γιατι μετα δεν θα τον κλεισουμε. Ασε που αν θελει να μεινει Ελλαδα την πατησαμε.
    Dorsey time 1st quarter
    Makisik time 4th quarter

  • markos
    markos Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    να φυγει ο μακισικ....το διαβασαμε κ αυτο!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι τρομερό να διαβάζεις σε διάφορα άρθρα και από κάτω κάποια σχόλια τύπου "σιγά και ο Ντορσει στα κρίσιμα δεν έπαιξε τπτ"....

    Συγνώμη δηλ...κρισιμα θυμάστε μόνο τα πρώτα 3 παιχνίδια που ήταν κακός κόντρα στην Μονακό για τη προημιτελική φάση;

    Όλη την υπόλοιπη regular season έπαιζε τέλεια, κόντρα σε κάθε αντίπαλο, μικρό ή μεγάλο, έκανε ματσαρες και όχι μια η δύο μόνο...τα ξεχνάτε;;;
    Στο κύπελο κόντρα στον Βαζελο εκείνος με τον Γουοκαπ δε το γύρισαν το ματς κ σηκώσαμε κούπα; Στα ντέρμπι με παναθηναϊκός σε Ελλάδα κ Ευρώπη και τελικούς δεν ήταν καλός;;;
    Ακόμα και με την Εφές στον ημιτελικό αν και δεν ήταν στα καλύτερα του, έβαλε τα κρίσιμα τρίποντα του όταν έπρεπε.

    Θέλω να πω ότι κάποιοι ψάχνετε να βρείτε αστεία επιχειρήματα για να μας πείτε τι; ότι έλα μωρέ και τι έγινε που ο Κανααν δεν παίζει τπτ, ο Ντορσει τι έκανε παραπάνω.... Αλήθεια τώρα;;;;

    Η ομάδα παίζει φέτος ΧΩΡΙΣ ΈΝΑΝ Παιχταρά που πρόσφερε μόνος του περισσότερα από ότι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα πχ οι 3 νέοι παίχτες.

    Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό φέτος πρέπει να αποκτηθεί παιχτης επιπέδου Ντορσει στη χειρότερη.
    Αλλιώς μη περιμένετε τπτ.

    Θεωρώ ότι είναι τραγικό που με τα όσα έχουμε ήδη δει από τον Κανααν δεν έχουμε ήδη αποφασίσει ότι πρέπει να αντικατασταθεί. Κι εννοώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο παίχτης αυτός είναι συμπαθής ως χαρακτήρας, όλοι θέλαμε να του δώσουμε χρόνο και να δείξει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί, αλλά όταν είσαι ομάδα που έχεις στόχους υψηλούς, δε μπορεί να περιμένεις περισσότερο.
    Ο παίχτης είναι πολύ χάλια και δεν ξέρω τι φταίει αλλά ούτε και με απασχολεί.
    Σημάδια έχει ότι η ομάδα βασίζεται στους συνήθεις υπόπτους.

    Όσο για κάποιους που κράζουν από την αρχή της χρονιάς τον Μακισικ, πόσα δηλ πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να καταλάβετε ότι αξίζει και δεν πρέπει να αντικατασταθεί. Διότι μας έχει δείξει πόσο πολύτιμος είναι και παρόλα αυτά κάθε φορά που δε κάνει ένα καλό ματς η περνάει μια περίοδο μικρή ντεφορμαρισματος, λέτε να φύγει.

    Αν υποθέσουμε όμως ότι ο Κανααν περνάει το ίδιο, εδώ πρόκειται για μεγάλο ρίσκο.
    Διότι τον έναν τον ξέρεις τον άλλον όχι.
    Το ενδεχόμενο να πατήσει ένα κουμπί ο παίχτης και μετά από 1 η 2 μήνες να τα στάζει και να βγάζει μάτια, δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να συμβεί...ξερω όμως ότι αν θες ομάδα που θα έχει ελπίδες να πάει final4 δεν μπορείς να βασιστείς σε κάτι τέτοιο.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχω πει πολλάκις, δεν λογίζεται ομάδα final 4 με Λαρε να τελειώνει τα παιχνίδια και να είναι 3-4η επιλογή στα γκαρντ.. χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο και να πάει λίγο πίσω στο ρόστερ, ή να μείνει μόνο Λούντζης σαν προ-τελευταιο γκαρντ (Πάπας τελευταίο).

    Το μυαλό του δυστυχώς δεν έχει πήξει ακόμη..

    Και ο McKissic λέει πάει για ανανέωση, θεωρώ λάθος και αυτή την απόφαση, αν και αυτός συγκεκριμένα έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο εγκεφαλικό κομμάτι..

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο Λαρετζακης ειναι η του υψους η του βαθους.Μια ζωη ρεζερβα θα ειναι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...