roumeliotis

Carwiz

Έξω με ίωση Φαλ και Λαρεντζάκης

casino loutrakiou
redwell

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Πέμπτης (22/12) με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ καθώς απουσίασαν από την προπόνηση της Δευτέρας (19/12) οι Μουστάφα Φαλ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν λόγω ίωσης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικα στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και έβγαλαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Για Ντορσευ:

    Στο αγωνιστικο κομματι αυτη τη στιγμη ο Ταϊλερ δεν ειναι 100% φιτ για τη Φενερ γιατι απο το 1 κατεβαινει και παιζει στο 2 ο Γουϊλμπεκιν και απο το 3 ανεβαινει στο 2 ο Γκουντουριτς. Μη ξεχναμε οτι και ο Μελι θα πρεπει να παρει καποια (λιγα) λεπτα κι αυτος.

    Απο κει και περα, το προβλημα το δικο μας ειναι οτι ο Μπαρτζωκας εχει υπογραψει τον Κανααν με κλειστο διετες και δεν νομιζω να προσπαθησει να το σπασει για τον Ντορσεϋ που ειναι γενικα αναξιοπιστος και μπορει να την ξανακανει το καλοκαιρι.

    Οχι, δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ο Ντορσεϋ θα παει στη Φενερ αλλά εκει υπαρχει ο προπονητης της Εθνικης που θα του δωσει χρονο στο παγκοσμιο ωστε να ξαναβαλει τον εαυτο του στο φακο του ΝΒΑ. Συν το μεγαλυτερο πακετο που θα παρει απο τους Τουρκους.

    Αν ηταν αναμεσα σε εμας και στη Φενερ για τον Ντορσεϋ θα εδινα 25%-75%.

    Μη ξεχναμε επισης οτι ο Μητρου-Λονγκ ειναι με τη βαλιτσα στο χερι μολις παρει το διαβατηριο εκτος κι αν βγαλει ματια εφετος και τον κρατησει ο Μεσινα. Συν την πιθανη βελτιωση του Παπας και την ενταξη του στο ροτεϊσον. Δηλ. ο Ολυμπιακος, μεσω του Καπαζογλου, δεν θα εχει προβλημα στους Ελληνες παιχτες για τα επομενα χρονια και μενει να δουμε πως θα αντικατασταθει στο 2-3 ο ΜακΚισικ που μαλλον δεν παει για ανανεωση. Το μονο προβλημα σε πολλους οπαδους θα ειναι απλα ψυχολογικο αν η Οκταγκον σπρωξει τον Ταιλερ στους πρασινους αλλά δεν νομιζω οτι ο παιχτης θα ξεμεινει απο προσφορες για να καταληξει εκει.

    Περι Μπαρτζωκα: Ο κοουτς εχει δημιουργησει καλη φημη κυριως σε Αμερικανους παιχτες με τους οποιους εχει συνεργαστει στο παρελθον π.χ. Ντιλεϊνι, Γκιλ, Σινγκλετον, Μαρτιν κλπ. και οι οποιοι τη μεταδιδουν σε νεοτερους παιχτες που ερχονται στην Ευρωπη. Ειναι ομως γεγονος οτι δεν εχει αντιστοιχα καλη φημη σε Ελληνες παιχτες κυριως λογω του αντισυμβατικου και εκρηκτικου του χαρακτηρα. Μη ξεχναμε οτι καποιοι μεγαλοι παιχτες, που οπως ανεφεραν καποια παιδα δεν πολυγουσταρουν τον Μπαρτζωκα, ειχαν/εχουν ξενους ατζεντηδες που πολεμουσαν και συνεχιζουν να πολεμουν τον κοουτς γιατι η επιτυχια του ειναι αντιθετη στα συμφεροντα τους. Κοινως, χαλαει την πιατσα ριχνοντας 30-αρες σε ομαδες με τριπλασιο μπατζετ και εχοντας τον Ολυμπιακο στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας.

    Και οποιος εχει δει πως σφυριζουν στα τελευταια παιγνιδια οι Σερβοι διαιτητες τα πουλεν του Μισκο Ραντονιτς και Σασα Ομπραντοβιτς, καταλαβαινει. Πως τυχαινει τελικα να ειναι σχεδον παντα σε αγωνες αυτων των δυο προπονητων τουλαχιστον ενας Σερβος διαιτητης, θα μου το εξηγησετε?

  • gp77
    gp77 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως ο Ερυθρός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχει καταφέρει σπουδαίες μεταγραφές τα τελευταία δυο χρόνια. Και αν φέτος φαίνεται να υπάρχει κάποια προοπτική ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως πήγε πέρυσι εκεί ο καλινιτς σε μια ομάδα με καμία φιλοδοξία στην Ευρώπη στην καλύτερη μπασκετική ηλικία.
    Όσον αφορά την επιστροφή του Ντορσει πραγματικά δεν ξέρω με τι κριτήρια μπορεί να αποφασίσει. Αν πάει για τα λεφτά τότε σίγουρα δεν θα επιλέξει εμάς. Αν θέλει να γυρίσει σε ένα γνωστό περιβάλλον που όλοι τον αντιμετώπισαν με σεβασμό και έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του τότε ναι μπορεί και να γυρίσει. Βέβαια είναι ικανός να πάει σε καμία Ζενίτ όπου και χρήμα μπορεί να πάρει και να είναι απόλυτο αφεντικό της ομάδας.
    Ο Χιλιαρντ είναι πιο πολύ 3 από τους λαρετζακη και Μακισικ και σίγουρα διαθέτει καλύτερο και πιο σταθερό σουτ και μεγάλη πλέον εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Και αυτός και ο Σιλντς είχαν χαντακωθεί σε εκείνη την Μπασκονια αφού έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλον σε μια θέση που δύσκολα μπορούν να συνυπάρξουν δυο παρόμοιοι παίχτες.
    Γενικά σε κάνα μήνα η αγορά θα προσφέρει πολλές επιλογές. Το θέμα είναι αν θα είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάποιον. Απλά μετά θα πάμε με 8 ξένους δηλαδή -2 στους εγχώριους αγώνες.
    Είναι ξεκάθαρο πλέον πως χρειαζόμαστε παίχτη βαρβάτο στο 3 όποτε μάλλον το καλοκαίρι μας χαιρετά ο Μακισικ ειδικά αν συνεχίσει τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του. Απο εκεί και έπειτα αν χάσεις τον βεζενκοφ πρέπει να βρεις έλληνα σε άλλη θέση. Θα είναι τα Γκαρντ αυτή η θέση, θα είναι το τρία όπου υπάρχει ο ρογκαβοπουλος σαν πιο συμπληρωματική λύση βέβαια ή θα είναι οι ψηλοί όπου ο μόνος που μπορεί να σταθεί είναι η υπέρβαση της υπέρβασης Παπαγιαννης; Θα τα δούμε όλα αυτά το καλοκαίρι.

  • Γιάννης
    Γιάννης Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    συγγνώμη Red7arrow αλλά δεν έχω διαβάσει καμία δήλωση του σπανουλη και του σλουκα μα αποθεωνουν τον μπαρτζωκα
    έχω ακούσει πολλάκις φορές τον σλουκα να αποθεώνει τον ομπραντοβιτς και τον σπανουλη να αποθεώνει τον σφαιροπουλο που ήταν αυτός που αντικατεστησε τον μπαρτζωκα
    και φυσικά ούτε τον ναβαρο έχω ακούσει
    Τομ μόνο που έχω ακούσει είναι τον σβεντ
    κανέναν άλλον

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 16:47 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιάννης...το αν ο Μπαρτζώκας μπορει να διαχειριστεί "φίρμες" το εχει αποδειξει με Σπανουλη, Σλουκα και αλλους μεγαλους παιχτες που λενε τα καλυτερα. Τελειες σχεσεις μπορει να μην εχει με ολους αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει να διαχειριστει παιχτες.

    @Νaruhitos ευχαριστώ για τις πληροφορίες και ειδικά αυτό που εξηγησες με την φορολογία στη μεταγραφη του Καμπάτσο στη Ρεάλ εχει λογικη και το καταλαβαίνω. Εμενα προσωπικά οχι οτι δε θα μου αρεσε να ερθει ενας τετοιος παιχτης στον Ολυμπιακο, αλλα αν ειναι να ερχοταν για 1 χρονο σκάρτο για να παει μετα με μικροτερη φορολογια στην Ρεάλ, δε θα ηθελα να ερθει! Ουτε θεωρω οτι αφου δεν ηρθε χαλασε ο κοσμος. Σιγα. Απλα ελπιζω οτι μπορει φέτος να γινει καποια μεταγραφή ακόμα καλου ποιοτικου παίχτη να καλυψουμε καποιες αδυναμιες μας.

    Οσο αφορά αυτο που λες για Ντορσει Γουιλμπεκιν....ΤΟ ΞΕΡΩ οτι εχουν αριστες σχέσεις. Εγω δεν μιλησα για "σχεσεις" μεταξυ των δυο παιχτων. Αλλα για το αγωνιστικό κομμάτι. Εκει οι σχεσεις καθονται στην ακρη. Και ο Σλούκας ειχε καλες σχεσεις με Σπανουλη και ο Σπανουλης ειχε καλες σχεσεις με Διαμαντίδη αλλα εφυγαν γιατι δεν ηθελαν να ειναι ο ενας σκια του αλλου.
    Καλως η κακώς.....αυτο συμβαινει!
    Και ετσι θα συμβει πιστευω με Ντορσει...

    Εγώ παλι αυτο που ηξερα το καλοκαίρι και το έμαθα απο πολύ "μεσα στην ομάδα" ανθρωπο, ειναι οτι ο ΓΟΥΙΛΜΠΕΚΙΝ πριν υπογράψει ΦΕΝΕΡ ηθελε απο περυσι να ερθει Ολυμπιακό.....................και ηλπιζα οτι αν φυγει ο Ντορσει ο αντικαταστάτης του θα ειναι εκείνος. Αλλα.....τζιφος.

  • Γιάννης
    Γιάννης Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow που αποδίδεις ότι ο ντορσει θα διαλέξει ιτουδη?μήπως το μεγαλύτερο πρόβλημα του μπαρτζωκα είναι ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί *φίρμες* ?
    δεν έχω ακούσει ένα μεγάλο όνομα να μιλάει γιαυτον
    Υ.Γ ΟΙ απέναντι ανακοίνωσαν αολντ άουτ για το παιχνίδι με εμάς δεκα μέρες πριν το ματς
    θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε οξυγόνο όπως κάνουμε 15 χρόνια δυστυχώς...
    μακάρι να βγω ψεύτης

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 13:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος είπε χθες ότι αν ήταν Ολυμπιακός θα έκανε επαφή με Μακάμπι για Hilliard, αυτό που έγραψα και εγώ πριν 2 εβδομάδες.

    Χρειαζόμαστε ενίσχυση στα γκαρντ για να γίνουμε άκρως ανταγωνιστικοί για μεγάλα πράγματα.

    Με την νίκη μεθαύριο και βλέπουμε. Είμαι σίγουρος ότι στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους και το θέμα Dorsey.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνωμη για τα πολλα διαφορετικα σχολια αλλά να απαντησω σε ενα-δυο φιλους σχετικα με καποιες απορίες τους.

    @Red7Arrow: Ο Ντορσεϋ ειναι κολληταρι με τον Γουϊλμπεκιν και δεν θα τον πειραζε καθολου να παιζει διπλα του στη Φενερ. Το θεμα ειναι εαν αυτη η κινηση ειναι καλη και για τους δυο παιχτες μια και ο Γουϊλμπεκιν παιζει κυριως στο 2 εφετος.

    gp77: Υποθεση Ρογκαβοπουλος. Ειχαν ακουστει το καλοκαιρι διαφορες φημες σχετικα με τη διασυνδεση του με πολυκροτη υποθεση Ελληνα διεθνη. Απο τοτε δεν τον πλησιαζει κανενας Ελληνας προπονητης ουτε στα 5 χιλιομετρα. Ολα υποκριτικα βεβαια αφου ξερουμε ολοι τι παιζεται στο χωρο. Ειναι ντροπη αυτη η συμπεριφορα προς εναν νεο και ταλαντουχο αθλητη που αντι να προσπαθησουν να τον κανουν καλυτερο ισως τον διωξουν μακριά.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow

    To ειχα διαβασει σε ξενο σαϊτ οτι, αν υπεγραφε εφετος στη Ρεαλ ο Καμπατσο, η φορολογηση θα ηταν 45% που σημαινει οτι θα αναγκαζοταν να βαλει γυρω στισ 350χιλ. απο την τσεπη του. Αντιθετα, αν παει στη Ρεαλ το καλοκαιρι θα φορολογηθει με 22%.

    Απο οτι δειχνουν τα πραγματα υπαρχει μια ατυπη τριμερης συμφωνια Ρεαλ-Καμπατσο-Ερυθρου για μεχρι το τελος αυτης της σαιζον και απο το καλακαιρι να επιστρεψει στη Μαδριτη.

    Και ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι καμιά αλλη ομαδα δεν θα ηθελε να τον υπογραψει για ενα μεγαλο ποσό εφετος και μετα να τον χασει (το ποσό ομως ισως τελικα να μην ειναι τοσο μεγαλο οσο λενε). Ενω ο Ευρθρος θελει να βγει στους 8 ωστε να παρει wild card απο την Ευρωλιγκα ετσι και δεν μπορεσει να κερδισει την ΑΒΑ Λιγκα.

  • Giannis
    Giannis Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος πιστεύω ότι οι ομάδες που θα είναι στην τελική τετράδα θα έχουν αρκετές ήττες...θα δούμε μεγάλα αποτελέσματα στον β γύρο... ακόμη και οι τελευταίες ομάδες έχουν τεράστιες δυνατότητες για μεγάλες νίκες.. πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για την οκτάδα...

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    μια φορά να δω να πάρουμε εμείς έναν παίχτη που τον θέλει η μισή Ευρώπη ....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...