roumeliotis

Carwiz

Ακόμα... τρελαμένος ο Μπαρτζώκας

casino loutrakiou
redwell

Μια από τις ήττες που δεν μπορεί να "χωνέψει" με τίποτα ήταν συνολικά στην καριέρα του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αυτή στη Λιόν από τη Βιλερμπάν η οποία προήλθε και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στο +21 στην τρίτη περίοδο.

Βλέποντας και τις ήττες της διαβολοβδομάδας ομάδων που στοχεύουν στην τετράδα, η πίκρα του Coach-B γίνεται μεγαλύτερη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το πώς έχασε ο Θρύλος.

Μια από Βαλένθια εντός, μια απο Μακάμπι εκτός και τρίτη με τη Βιλερμπάν, είναι ήττες εντελώς τσάμπα και με καθαρό φταίχτη τον Ολυμπιακό και κανέναν άλλον.

Κι αυτό είναι που τρελαίνει τον έμπειρο τεχνικό γιατί τώρα ο Θρύλος θα ήταν στο 12-2 πανεύκολα και θα είχε σχεδόν... κλειδώσει πλεονέκτημα έδρας...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

46 σχόλια

  • RED 7
    RED 7 Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγκρίνουν μερικοί έξυπνοι ότι τους βολεύει.Καταρχην να πω ότι η ομαδα μπάσκετ πηγαίνει καταπληκτικά πως είναι το καμάρι μας οπως ολα τα τμήματα της ομάδας... είναι φυσιολογικό να κάνει κάποιες ήττες χαζές αλλα και ποια ομάδα δεν έχει κανει.Επανερχομαι στο αρχικό σχόλιο...παλι οι συγκρίσεις οι χαζές συγκρίσεις μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ... γράφει ο άλλος ο έξυπνος ποιο πάνω "συγκρίνεις την Ευρωλίγκα με τον Ατρόμητο την Λαμια και τον Ιωνικο;;;"η σύγκριση είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου αυτές που έγραψες μπασκετικε (σε αυτό το σημείο φτάσαμε να διαχωρίζονται σε μπασκετικους και ποδοσφαιρικούς)το συγκρίνεις με το Λαυριο την Καρδίτσα και τον Κολοσσό Ρόδου...με την Ευρωλίγκα συγκρίνεις το Τσάμπιονς λιγκ...οπως εχεις απαίτηση εσύ να κερδίζεις Αγγλικές, Ιταλικές, Ισπανικές ομάδες που το εχει κάνει η ομάδα πολλές φορές που στα πρωταθλήματα τους η τελευταία που πέφτει έχει μπάτζετ 5 φορές μεγαλύτερο του Ολυμπιακού!!!!Οχι ότι βολεύει τον καθένα.... όπως φυσικά και τα έσοδα του ποδοσφαίρου δεν έχουν καμμια σχέση με αυτά του μπάσκετ που οι Αγγελόπουλοι βάζουν καθε χρόνο από την τσέπη τους του κόσμου τα λεφτά.Σταματειστε επιτέλους αυτην την γελοιοτητα με το μπασκετικοί και ποδοσφαιρικοί όπως επίσης σταματειστε να κάνετε ότι τα ξέρετε όλα!!!Να διώξουμε τον Μαρινάκη και τους Αγγελοπουλους να διώξουμε τον Μπαρτζώκα και τον Μίτσελ και πηγαίνετε εσείς να κάνετε τους προπονητές και τους προέδρους.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε συ @Redgoal τι κουράζεσαι ρε φίλε. Οι μισοί εδώ μέσα αν τους δώσεις μπάλα μπασκετ θα σου πουν οτι είναι πολύ βαριά για τον κουντεπιέ τους ενώ το άλλο 1/3 ή είναι κολλημένο με το να φύγει ο Μπαρτζωκας ή ο Παπ και γιατί να παίρνει 2εκ ο Σλουκας και άλλο 1/3 που είναι της φιλοσοφίας κριτικη=βαζελοτρολ.

    Εδώ ο Παπ παίζει τρία χρόνια μόνος του τη θέση, μας ποσταρει στο 3 ο κάθε πικραμένος φόργουορντ οποτε λειπει, και του ζητάμε το κεφάλι γιατί δεν παίζει 35λεπτα στα κόκκινα.

    3αρι διμετρο, με δυνατότητα κορμό, γερή άμυνα, και σουτ 40+% χτες. Και αν πρέπει τότε ο Μακισικ να βγει εντελώς εκτός ροτεσιον, ας βγει. Χτες

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 17:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nickman7
    Έτσι ακριβώς είναι αδερφέ. Γιατί όχι τπτ άλλο, αλλά κάποιοι εδώ μέσα νομίζουν ότι στην Ευρωλίγκα παίζουμε με τον Ατρόμητο, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

  • Nickman7
    Nickman7 Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν μπει στον κοπο ο κόουτς Μπαρτζωκας να διαβασει το τι γραφεται εδω μεσα απο ορισμενους θα κλαψει απο τα γελια, η ομαδα τα παει ΤΕΛΕΙΑ μεχρι στιγμης, για μενα το βασικο είναι ότι παίζει ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ενω είναι ακόμα στο 70% αφού δεν έχουν δέσει ΑΠΟΛΥΤΑ όλοι οι παίκτες και προσωπικά ελπίζω να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο υγιής και συμπαγής από ολες τις απόψεις μεχρι το τέλος της σεζον και τότε απλούστατα θα κάνει άλλη μια ονειρική χρονιά όπως ήταν η περσινή.

    Η αλήθεια είναι πως ορισμένες φορές όταν παίρνει τεραστιες διαφορες παίζοντας ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ οπως προείπα, ο Ολυμπιακος ''ερωτεύεται το ειδωλό του στον καθρέπτη βλέποντας πως παίζει'' όπως λέει και μια ψυχή άλλα είμαι σίγουρος ότι όσο περναει η χρονια αυτή η υπεροψία θα περιοριστει αρκετα.

    Για μένα ο Ολυμπιακος πλέον ανήκει στις ομάδες που απλά θέλουν να μπούν στην 8άδα χώρις να τον πολυ ενδιαφερει σε ποια θέση θα τερματισει γτ πολύ απλά είναι μια ομαδα που μπορει να κερδισει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ όταν είναι σοβαρος και συγκεντρωμενος και στα Πλει οφ ηταν, είναι και θα είναι παντα σοβαρος και συγκεντρωμενος.

    Χαλαρωστε λοιπον, απολαύστε την ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ που βλεπουμε, απολαύστε στον ΒΕΖΕΝΚΟΦ που δυσκολα θα τον ξαναδουμε ΕΥΡΩΠΗ και κοψτε την κλαψα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε και ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

    Πλέον κερδιζουμε σε Ρεαλ, Μπαρτσελονα κλπ και μόλις τελειωσει ο αγωνας η ομαδα λεει και το πιστευει " Μεγαλη νίκη αλλα τπτ παραπανω'' ενω οταν μας κερδιζουν αλλοι ( ΝΑΙ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, XANOYME KAI MΕΙΣ, ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ???) οι αντίπαλοι στήνουν 3μερο γλέντι .... τόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο της ομάδας μας.


    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, ισως πρεπει να μην μενουμε τοσο πολυ στις τρεις νικες στην Ισπανια ή στις 40-αρες/30-αρες που ριξαμε τελευταια στο γηπεδο μας αλλά να τα κοιταμε λιγο πιο αντικειμενικα.

    Πρωτα απ' ολα κανείς δεν μπορει να εγγυηθει οτι δεν θα μας κερδισουν στο ΣΕΦ οι Μπαρτσελονα και Ρεαλ. Ή οτι θα κανει ξανα ο Σλουκας το buzzer-beater για να κερδισουμε την Εφες.

    Συναμα, στα τελευταια 10 παιγνιδια εχουμε το πολυ μετριο ρεκορ 5 νικες - 5 ηττες που ειναι χειροτερο απο του Ερυθρου Αστερα και ιδιο με εκεινο των πρασινων, της Ζαλγκιρις, της Βαλενθια, της Βιρτους, της ΑΣΒΕΛ και της Μπαγερν! Δηλ. μικρομεσαιων ομαδων που δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορία με εμας.

    Και παρολο οτι εχουμε την καλυτερη διαφορά σε ποντους απο ολες τις αλλες ομαδες αυτο δεν σημαινει οτι μετουσιωνουμε τις μεγαλες διαφορές σε νικες. Γεγονος που δειχνει οτι κατι λειπει απο την ομαδα στο κλεισιμο των αγωνων.

    Το μπασκετ που παιζουμε ειναι μεν καλο αλλά δεν ειναι ολα καλά και ισως αυτο να μη φτανει στο τελος οταν θα κρινονται πολλά.

  • Στέφανος
    Στέφανος Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα θέλει να μην ξαναπάθει τα ίδια ας διαβάσει τους προπονηταραδες του πληκτρολογίου για να μάθει τι συστήματα να παίζει και ποιους παίχτες να χρησιμοποιεί,καί όλα αυτά δωρεάν

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 13:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρόβλημα στην προσέγγιση του ματς όπως το παρακολουθούμε εμείς απέξω,είναι πως φαίνονται όλα φαινομενικά εύκολα.
    Σαν τα στρατιωτάκια που τα τοποθετούμε όπως πρέπει και κάνουμε αυτά που θα έπρεπε να γίνουν,πίνοντας τον καφέ μας και σχολιάζοντας.
    Αυτό όμως δεν σου εξασφαλίζει σε καμία των περιπτώσεων τη νίκη.
    Τα παραδείγματα πολλά,με άξιους προπονητές και ομάδες που έχουνε τα πάντα τόσο σε λεφτά όσο και σε παίχτες.
    Με τη λογική των περισσοτέρων που λένε ότι χρειαζόμαστε παίχτες,ομάδες σαν τη Μπαρτσελώνα και τη Φενέρ κ.λ.π έπρεπε κάθε χρόνο να παίρνουν την Euroleage πράγμα που δε συμβαίνει σε καμία των περιπτώσεων.
    Η λογική ότι αν έκανε ο Μπαρτζώκας αυτό και εκείνο θα παίρναμε το μάτς και αν έπαιζε άλλος άμυνα επάνω στον Μίσιτς θα παίρναμε την κούπα είναι εκτός πραγματικότητας.
    Όλα αυτά είναι τα ιδεατά όπως θέλουμε να τα φανταζόμαστε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα για να μην παρεξηγηθώ).

    Εν κατακλείδι τι πιστεύω εγώ για την ομάδα.
    Θέλουμε παίχτη?
    Ναι στο 3 κυρίως γιατί εκεί φαίνεται να έχουμε τεράστιο κενό με τον ελλιπή Παπανικολάου.
    Η ομάδα έτσι όπως είναι δομημένη,έχει κάνει απίστευτα ματς και έχει τη δυναμική να νικήσει τους πάντες παντού.
    Το έχει αποδείξει και το ξέρουμε.
    Πέρσι αν θυμηθώ,τα ίδια λεγόντουσαν και είχε αρχίσει η μουρμούρα από τον Οκτώμβριο.
    Τον Μάιο είχε εξαφανιστεί μαζί με όλους αυτούς.

    Θεωρώ πως ακόμα και μεταγραφή να μην γίνει,αν κάνει λίγο καλύτερη διαχείριση του δυναμικού ο Μπαρτζώκας δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα φτάσουμε μέχρι τέλους.
    Είναι θέμα καθαρά δικό μας το πως θα το διαχειριστούμε.
    Θέμα προπόνησης,θέμα δουλειάς,θέμα αυτοσυγκέντρωσης και θέμα νοοτροπίας.

    Η ήττα απο τη Βιλερμπάν δεν οφείλεται στον Μπαρτζώκα που έκανε λάθη πολλά μεν αλλά καθαρά στους παίχτες που είχανε το υπεροπτικό στυλάκι πως το ματς τελείωσε όταν έφτασε στους 21 πόντους και μετά αρχίσανε τις παλαβομάρες.
    Πολλά τέτοια παραδείγματα από την ομάδα που αν δεν κάτσει να το δουλέψουν στο πνευματικό κομμάτι και δεν σοβαρευτούνε τότε θα το πληρώσουν.
    Κανένας Μπαρτζώκας δεν σου φταίει όταν χάνεις τα λέι απ και όταν δίνεις τη μπάλα στους αντιπάλους.
    Δεν είναι θέμα κούρασης αλλά καθαρά χαλαρότητας και λάθος νοοτροπίας.

    Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά και να μας έγινε μάθημα.
    Αυτό θα είναι για εμένα το μεγαλύτερο κέρδος από αυτή την ήττα αλλιώς δεν έχουμε καμία τύχη.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Και επειδη με την ποιηση προφανως εχεις προηγουμενα,παμε με την πεζη πραγματικοτητα:
    "Θα μπορουσαμε να εχουμε δυο ηττες αντι για πεντε...".
    Μαλιστα...Ειναι το εξιδανικευμενο σεναριο να μας πανε ολα δεξια.Ακομα κ ετσι παντως,αυτο το ΘΑ μπορουσαμε,ΘΑ ειχε γινει πραξη επειδη ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ 3(ολογραφως τρια) μεγαλα διπλα στην Ισπανια.Ειδικα τα δυο ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Στην ιδια σεζον,απο την ιδια ομαδα,με τον ιδιο προπονητη!
    Οντως μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.
    Μακαριοι επισης οι εχοντες κοντη και επιλεκτικη μνημη...

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:34 Σύνδεσμος σχολίου

    εμενα αυτο που με στεναχωρει ειναι ο παραγκωνισμος του μακκισσικ που ο ανθρωπος εχει δειξει οτι στα δυσκολα σεληνιαζεται ... στο τεταρτο δεκαλεπτο δεν εκανε μαι αλλαγη ακομα κι οταν πηγαιναν κι ολα στραβα , ο κανααν μεχρι τοτε τα ειχε παει καλα , ο μπολομποι εξαιρετικα και ο πητερς μπορει στην επιθεση να μην ηταν καλος αλλα αμυντικα απεδωσε παραπανω απο τα συνηθισμενα του , αφου βλεπει οτι ο λαρυ πελαγοδρομει , οι σλουκας και βεζενκοφ ειναι κουρασμενοι γιατι δεν προσπαθησε να ανακατεψει λιγο την τραπουλα , στην τελικη αναλυση αν εχανε θα εχανε εχοντας κανει μια προσπαθεια να αλλαξει κατι κι οχι να κραταει το ιδιο σχημα που σε συνεχομενες επιθεσεις εδειχνε να κολλαει στην επιθεση και να μην αποδιδει στην αμυνα

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    25 ποντακια ο Ρογκα στην Φενέρ.. νομίζω ότι ήρθε η ώρα του μετά και το αγροτικό στην Τουρκία να κατέβει προς Πειραιά. Για του χρόνου δηλαδή, να μην παρεξηγηθω. Γενικά πάσχουμε Ελλάδα από forward/center, μην χάσουμε και άλλους..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...