roumeliotis

Carwiz

«Συμπαγείς για να νικάμε εκτός έδρας...»

casino loutrakiou
redwell

O Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την "Audi Dome" αρένα του Μονάχου, επικρατώντας, με 82-71, της Μπάγερν, για την 8η αγωνιστική της Euroleague, με τον Μουσταφά Φαλ να τονίζει:

«Έμοιαζε το ματς με εκείνο της Μπασκόνια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και μετά σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Είναι δύσκολη ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ και προσπαθήσαμε να μείνουμε μπροστά και τα καταφέραμε.

Παίζαμε λίγο στατικά και εγωιστικά, άλλες φορές εκπληκτικά. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Χάναμε σουτ, αλλά μέναμε στο ματς. Σίγουρα, πρέπει να βελτιωθούμε.

Πρέπει να είμαστε συμπαγείς για να νικάμε εκτός έδρας και είμαστε χαρούμενοι με αυτό».

Για τον Βεζένκοφ: «Κάθε σουτ του έμπαινε μέσα, ξέρει ναι κινείται χωρίς την μπάλα και έχει υψηλό μπασκετικό IQ».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • gp77
    gp77 Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πω την αλήθεια μου είμαι και εγώ εν μέρει διστακτικός με τους καινούριους ξένους. Βέβαια το κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις όποτε μπορεί κάποιος να πει με μέτριους τους ‘καινουριουσ’ και είμαστε στο 6-2. Οι νίκες είναι ίσως το ζητούμενο τον πρώτο μήνα άντε τους πρώτους δυο αν είσαι καινούργια ομάδα. Εμείς όμως δεν είμαστε.
    Και ο Κανααν δεν έβγαζε μάτια ούτε στα φιλικά και πάνω κάτω όλοι περιμέναμε ότι θα χρειαστεί περιόδου προσαρμογής ο Πίτερς με τον Μπολομποι που φαινόντουσαν να έχουν μπει κατευθείαν στο κλίμα για εμένα αποτελούν αντικείμενο μεγαλύτερου προβληματισμού.
    Ειδικά ο δεύτερος πέρα από το παιχνίδι με την μπαρτσελονα που ήταν καλός σε όλα τα υπόλοιπα είναι εξαφανισμένος. Γενικά εξ αρχής μου φαινόταν συγκρατημένος σε σχέση με τους υπόλοιπους που αποκτήθηκαν, ίσως να μας έβλεπε και σαν λύση ανάγκης προκειμένου να επανέλθει στο ανώτερο επίπεδο. Να θυμίσω ότι είχε απορρίψει την πρώτη μας πρόταση.
    Όσο προχωράει η χρόνια δεν γίνεται 5 παίχτες να παίζουν σταθερά 30-32 λεπτά και οι υπόλοιποι σκόρπια πεντάλεπτα. Και αν τις περισσότερες φορές κατηγορούμε τον προπονητή (και εγώ μαζί) σε ορισμένες περιπτώσεις δίνουν και οι παίχτες δικαιώματα. Στον προχθεσινό αγώνα δεν δέχομαι ότι ο Μπολομποι χάνει τρία συνεχόμενα αμυντικά ριμπάουντ από κάποιον Γκιλεσμπι.
    Από την άλλη δεν έχεις ένα σύστημα να τον αξιοποιήσεις ούτε αυτόν ουτε τον Μπλακ. Δεν γίνεται να τους βάζεις να κάνουν τα plays του Μπλακ και να περιμένεις μόνο από κανενα pick and roll με τον Σλουκα να βάλουν καλάθι.
    Επίσης θεωρώ πως ειδικά προχθές Μπλακ και Πίτερς μπορούσαν να πάρουν 4-5 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πίτερς έχει μάθει να παίζει 20-25 λεπτά για να είναι αποδοτικός ίσως γι αυτό δυσκολεύεται στα δεκάλεπτα που παίρνει. Περιμένω να ξαναδώ το σχήμα με βεζενκοφ και Πίτερς στο 3-4.
    Γενικά η ομάδα δεν παίζει καλά και οι νίκες οφείλονται στον περυσινό κορμό και στον εκπληκτικό Βεζενκοφ. Μια χρόνια 70 αγώνων όμως δεν βγαίνει έτσι. Ελπίζω να μην πάθει κανενα κοκομπλοκο ο κοουτς και πάνε όλα στράφι.
    Τέλος, περιμένω επιτέλους να πάρουν στο πρωτάθλημα οι καινούργιοι ένα γεμάτο τριαντάλεπτο να ξεμπουκωσουν.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 08:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ..μα ο Peters είναι ταμάμ για να κάνει ότι και ο Βεζενκοφ. πραγματικά, περίμενα να εγκλιματιστει γρηγορότερα απ ολους..μπορεί να είναι νωρίς ακόμη γιατί τον θεωρώ παίχτη Walk-up στον χαρακτήρα.

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φαλ εξαιρετικός στο χτεσινό παιχνίδι Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, είναι κομβικός παίκτης σε αυτό που θέλει ο προπονητής Και για να γκρίνιαξω λίγο , ο Πίτερς ακόμα δεν αποδίδει όσα περίμενα από αυτόν πρέπει και αυτός και οι υπόλοιποι να καταλάβουν ότι πρέπει να προσαρμοστουν στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή και όχι το αντίθετο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...