roumeliotis

Carwiz

«Να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπάγερν...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε λίγο πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο για το ματς με τη Μπάγερν για την 8η αγωνιστική της EuroLeague που θα γίνει την Πέμπτη (17/11, 21:30).

Ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας που διαθέτουν οι αναμετρήσεις με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι και παράλληλα μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για την κουβέντα που πρέπει να κάνει με τους τρεις διεθνείς Λαρεντζάκη, Παπανικολάου και Λούντζη σχετικά με την κούραση τους. Αναλυτικά...

Για την προετοιμασία: «Ήταν ελλιπής γιατί μας έλειπαν τρεις βασικοί παίκτες στην περιφέρεια».

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Ξεκίνησε άσχημα αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει καλό momentum. Έχει κερδίσει τα τελευταία ματς και ειδικά αυτό στο Βερολίνο είναι πάντα σημαντικό γι’ αυτούς, τους δίνει έξτρα ώθηση. Στο Μόναχο παίζουν με ιδιαίτερο τρόπο, βγάζουν ενέργεια, πιέζουν την μπάλα.

Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργειά τους για να είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι. Δε συμφωνώ ότι είναι μία ομάδα που δε σφύζει από ταλέντο. Έχουν μεγάλο ρόστερ, όπως μου έχει πει και ο προπονητής της, το γερμανικό πρωτάθλημα απαιτεί μεγάλο βάθος γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια. Έχουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια και μεγάλη εμπειρία μέσα στο καλάθι.

Πάντα είναι δύσκολα τα ματς με την Μπάγερν και λόγω του προπονητή της αλλά και της ομάδας, που διεκδικεί τίτλο συνέχεια στη Γερμανία και είναι στα πλέι – οφ τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Εuroleague, αυτό είναι σίγουρο, αλλά και το συγκεκριμένο, με τα δεδομένα της ελλιπούς προετοιμασίας μας χωρίς τρεις βασικούς το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Για την πρόκριση της Εθνικής και τη συμμετοχή τριών «ερυθρόλευκων»: «Αισθάνομαι πολύ καλά και χαίρομαι που η Εθνική πέρασε και τρεις παίκτες μας είχαν σημαντική προσφορά σε αυτό.

Χρειάζεται να συζητήσουμε μαζί τους, γιατί υπάρχει κούραση, ο Παπανικολάου έπαιξε 38 λεπτά, ο Λαρεντζάκης πάνω από 30, ο Λούντζης 20, σε ένα ματς που απαιτούσε μεγάλη ενέργεια, όχι μόνο σωματικά, αλλά και λόγω του στρες γιατί ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Συνήθως μετά από τέτοια ματς χαλαρώνεις λίγο, αλλά μετά από δύο μέρες πρέπει να ξαναπαίξουν. Θα μιλήσουμε μαζί τους στο Μόναχο όπου θα τους δούμε».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μονακό θα είναι από τα φαβορί για 8άδα, Βαλένθια με καλό προπονητή και γεμάτο ρόστερ - πάντα δύσκολος αντίπαλος. Η Bayern είναι σε άνοδο και μετά από την κακή αρχή έχει 2 συνεχόμενες νίκες με την Εφές, και την φορτσάτη Alba. Στην φετινή Euroleague θεωρώ ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις.

    Το ανησυχητικό ήταν η εμφάνιση με Βαλένθια που κυριολεκτικά τους χαρίσαμε το παιχνίδι, δεν θα μας κοστίσουν οι ήττες, η ανεπαρκής απόδοσή μας θα μας κοστίσει, ακόμη είναι πολύ νωρίς βαθμολογικά για να έχουμε κάποιο παράπονο πιστεύω.

    Πολύ μετά τα Χριστούγεννα θα κριθούν οι περισσότερες θέσεις και ειδκά 8άδα και 4άδα θα παιχτούν μέχρι το τέλος.

    Αυτή τη στιγμή η 2η θέση με την 14η είναι 2 νίκες διαφορά! γι' αυτό λέω ότι δεν έχει έρθει η καταστροφή, έχει πολύ ψωμί ακόμη..

  • Kostas -7-
    Kostas -7- Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 14:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο καποια σχολια φαινεται γιατι το κοινο του Ολυμπιακου ειναι πρωτα ποδοσφαιροφιλο. Παιδια δεν υπαρχει "και" η ομαδα μπασκετ για να ερχεστε για παρηγορια οταν το τμημα του ποδοσφαιρου δεν τα παει καλα. Πρεπει να στηριζουμε και τα δυο τμηματα το ιδιο και ας εχουμε προτημισεις σε ενα απο τα δυο αθληματα περισσοτερο.

  • ΖΧR PERISTERI
    ΖΧR PERISTERI Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 14:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς έχουμε και εσάς και ασχολούμαστε με τον Ολυμπιακο γιατί με τη μπάλα μας την κόψανε με το έτσι θέλω

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκαναν μεγάλο κακό οι ηττες από Μονακό και Βαλένθια...μεγάλο.
    Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά από εκεί που υπήρχε αυτοπεποίθηση, τώρα έχει πάει περίπατο.
    Μακάρι να κερδίσουμε, ειναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γιατι οσο επικινδυνη αντιπαλος κι αν ειναι, δε παυει να ειναι από τις ομάδες που ειναι τελευταίες και που αν θες να φτασεις ψηλά, εστω και με μισο καλάθι ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσεις εκτός και εντός έδρας για συγκομιδή βαθμών.

  • ThanRed
    ThanRed Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Άντε ρε ομαδάρα!! Μόνο εσείς μας έχετε μείνει!!!

    Προσωπικά θα ήθελα ακόμα 1-2 παίκτες γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Ο αντίπαλος έχει γεμίσει μεγάλα κορμιά από το 2 έως το 4, με 1-2 εναλλακτικές ανα περίπτωση. Εμείς, πιστεύω, θα θέλαμε ένα ακόμα παίκτη στο 2-3 (σα το Ντορσει) και ίσως ένα ακόμα σκληρό 4ρη για τις περιπτώσεις που πρέπει να πέσει ξύλο (ας ήταν και Έλληνας).

    Βέβαια ο κόουτς Β ξέρει καλύτερα.

    Ένα σχόλιο και για αυτά με την εθνική: Ο Ταλμπούρης είναι ψηλός με καλό σουτ αλλά δεν έχει δύναμη και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε επίπεδο Ευρωλιγκας. Ας δυναμώσει πρώτα και βλέπουμε. Καλά, ένα καλό παίκτη δεν έχουμε πίσω από τους Ευρωλιγκατους?? Κατάντια για το μπάσκετ μας..... Αυτόν τον παικταρά από το Βέλγιο γιατί δεν τον είχαμε δει να τον πάρουμε??? Έχει ακόμα 1-2 κάλους το Βέλγιο και είναι και κοινοτικοί.....).
    Red τι λες???


    Πάμε για την νίκη (πλάκα πλάκα στα εκτός είμαστε καλύτεροι από τα εντός....)

    Ευχαριστώ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...