roumeliotis

Carwiz

«Είμαστε καλή ομάδα θα το αποδείξουμε»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό και υποχρεώθηκε στο ΣΕΦ από την Μονακό στην πρώτη του φετινή ήττα με 76-81 και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δηλώνει μετα το τέλος του ματς:

«Ήταν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Φυσικά η Μονακό είναι μια αθλητική ομάδα, που παίζει πολύ δυνατά. Έπρεπε να ματσάρουμε αυτή την κατάσταση, κάτι που δεν κάναμε καθόλου.

Επιτρέψαμε στον Τζέιμς και τον Οκόμπο να νιώσουν άνετα και να βάλουν 43 πόντους μαζί. Δεν ήταν η βραδιά μας, πρέπει να συνεχίσουμε και να μάθουμε από ό,τι έγινε σήμερα. Το είχα πει κι όταν κερδίζαμε.

Έτσι είναι η Ευρωλίγκα, κάθε παιχνίδι είναι άλλη ιστορία, αν είσαι χαλαρός και δεν ελέγχεις τα συναισθήματά σου μπορείς να χάσεις. Λόγω των φιλάθλων, που θέλαμε να ικανοποιήσουμε κάναμε κάποιες υπερβολές. Αντί να παίξουμε απλά και με έξτρα πάσες, πολλοί έπαιξαν με το συναίσθημα. Έτσι είναι η διοργάνωση, χάνεις ή κερδίζεις, το ξεχνάς και πας στο επόμενο ματς».

Για την παρουσία του κόσμου και το χειροκρότημα μετά το ματς, είπε: «Είναι εξαιρετικό, ειδικά στη χώρα που ζούμε. Προφανώς ο κόσμος εκτιμά την προσπάθειά μας. Κάναμε νίκες, παίξαμε καλά και αυτό το αναγνωρίζει, είδε την προσπάθεια που κάναμε σήμερα, ίσως σε λάθος κατεύθυνση, αλλά κάναμε προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά δεν κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Δεν θα αλλάξουμε συνταγή, θα ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς και αυτό είναι όλο».

Για τη γρήγορη απώλεια του +8 στην τρίτη περίοδο τόνισερ: «Όσο κι αν είναι αρχή τρίτου δεκαλέπτου, όταν έχεις πάρει διαφορά οκτώ πόντων και τη χάνεις, είναι σημαντικό. Νομίζω πως ήταν περισσότερο κακή επιθετική εκτέλεση που οδήγησε σε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Μετά δεχτήκαμε κάποια σουτ από απόσταση. Θα το αναλύσουμε. Στους έξι πόντους όταν μειώσαμε, πήραν βολές ο Τζέιμς και ο Οκόμπο και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι».

Για το αν έλειψε το σκορ στο ανοιχτό γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε: «Ναι, έπαιξε ρόλο, αλλά δεν είναι κάθε φορά το ίδιο. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη περιφερειακή άμυνα και να δυσκολέψουμε περισσότερο τους καλούς γκαρντ των αντιπάλων».

Τέλος, ερωτηθείς αν στον Ολυμπιακό θα κάνει καλό μια ήττα, απάντησε: «Δεν πιστεύω πως κάνει καλό καμία ήττα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, όσο κερδίζεις πρέπει να κερδίζεις. 

Ο κόσμος στη χώρα μας ενθουσιάζεται πολύ, αλλά εγώ δεν αφήνω στην ομάδα μου να πιστέψει κάποιος κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε τόσο ταλέντο, αλλά είμαστε καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε στα επόμενα ματς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

40 σχόλια

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, μη κοιτατε χθες ο Λουτζης που εβαλε τα τριποντα με το Λαυριο. Το παιδί ειναι τιμιο και προσπαθει και βοηθαει. Ειναι μαχητης, παιζει αμυνα ολα οκ....αλλα ως εκει.
    Δεν εχει το σθένος και το καθαρο μυαλο να βαλει τριποντα σε σημαντικους αγωνες. Αυτο ισως ειναι θεμα απειριας. Αλλο να παιζεις κοντρα στο Λαυριο με 3χιλ κοσμο, αλλο να παιζεις με 10 χιλ κοσμο κοντρα σε ομαδες euroleague.
    Θα δειξει η πορεία αν αντεχει το βαρος της φανελας η οχι.
    Δεν θεωρώ οτι αν επαιζε με την Μονακο θα αλλαζε κατι.
    Δεν σχολιασα οτι ο Λουτζης ΕΠΡΕΠΕ να παιξει....
    Σχολιασα οτι για τον χ-ψ λογο που δεν παιζει, μπορει δικαιολογημενα, μπορει οχι, αλλα σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    Οτι θα προτιμουσα ο Μπαρτζώκας να ειχε στο ροστερ παίχτες που ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ και ικανοι να σταθουν στο επιπεδο αυτο!
    Το οτι δεν χρησιμοποιήθηκαν οι ΛΟΥΤΖΗΣ ΜΠΛΑΚ και ΠΑΠΑΣ κοντρα στην Μονακο, σε ενα παιχνιδι που εβλεπες οτι οι καλοι μας παιχτες ειχαν παθει ενα black out, σημαινει οτι ο προπονητης δεν τους εμπιστευεται τοσο ωστε να παιξουν σε αυτο το επιπεδο.
    Δεν λεω οτι δεν ειναι καλοι. Αλλα δε με νοιαζει γιατι δεν παιζουν αλλα οτι εχεις -3 παιχτες στο ροστερ σου οταν ο αντιπαλος αξιοποιει ΟΛΟ το δικο του ροστερ.
    Εκει ειναι τωρα ειναι το θεμα...αυτο συμβαινει λογω budget ; ; ; Η απλά μιας κακής εκτίμησης για το αν μπορουσαν αυτοι οι παιχτες να ειναι ετοιμοι και τελικα δεν ειναι?

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 11:35 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupepe:
    Το θεμα ειναι ληξαν,να εισαι καλα!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Έστω και έτσι Asterie έγραψες 2 μπασκετικά πραγματακια! Για την ομάδα μπάσκετ μιλάμε εδώ πέρα, θες να γράφω για το MX/Enduro που είναι το χόμπυ μου;

    Μπασκετακι γράφουμε, αν επιτρεπόταν να τα λένε μόνο οι προπονητές θα είχαν εξαφανιστει καφενεία/οπαδοί/φίλαθλοι/Πανίνι κάρτες/δημοσιογράφοι/περιοδικά/σάιτ/φόρουμ και μια τεράστια βιομηχανία και χομπίστες γύρω από τον αθλητισμό.

    Απορώ δηλαδή τι περίμενες να σχολιάζουμε εδώ μέσα, εκτός αν θέλετε να εξαφανιστεί το RG, γιατί αν δεν γράφει κανείς και δεν λέει άποψη, θα μπαίνουν 4-5 όταν κερδίζουμε, θα λένε ένα μπράβο, και τέλος..

    Εν το μεταξύ.

    Α) τον Λούντζη τον πήραμε σε πρώτη φάση για αμυντικογενη γκαρντ
    Β) το σύστημα με Peters/Vezenkof το έχουμε δει ήδη πολλές φορές και υποτίθεται θα καλύπτει τις αδυναμίες (βλ. Μόνο ένας παίχτης) στο 3.
    Γ) νομίζω μόνο σε αυτό το παιχνίδι δεν πήρε χρόνο ο Black.

    Δηλαδή επιλογές του κοουτς, δεν είπα τίποτα πολύπλοκες σοφιστιες.

    Αυτά από μένα, και δεν μασάω από ειρωνίες, κάνω εύκολα ignore, απλά θα μπορούσε να είναι πιο εποικοδομητική η επικοινωνία μας, αφού γράφουμε και γράφουμε. Και το να μου την πεις έξυπνα είναι ωραίο και το δέχομαι φυσικά.

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupepe:
    Το θεμα δεν ειναι να ξεθολωσει το δικο μου θολωμενο μυαλουδακι,αφου εγω δεν κοουτσαρω οποτε μικρο το κακο!
    Το θεμα ειναι να ξεθολωσει το θολωμενο μυαλουδακι του Μπαρτζωκα!
    Αυτου που:1.Δεν εβαλε τον Λουτζη με Μονακο.
    2.Τον Μπλακ για να ματσαρει καλυτερα και
    3.Vezenkof/Peters,στο 3-4 για ελεγχο των ριμπαουντ και μεγαλυτερη πιθανοτητα στο τριποντο(!!!).
    Ειναι ολοφανερο οτι ΚΑΙ ο κοουτς δεν γνωριζει απο μπασκετ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!
    Να'σαι καλα να τον φωτιζεις!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe και συ βρήκες τώρα τον Λούτζη, δε λες κάτι και για τον Κέιναν να τελειώσει η συζήτηση με τον παίκτη?
    Τώρα για τα άλλα που γράφεις, το σχήμα με peters/βεζε όσο τραβάει ο Μακκισικ και ο Λαρε δε θα το δούμε. Ο Μπί είναι προφανές ότι προτιμάει το small ball και στη τελική ο Πίετερς πρέπει πρώτα να μάθει τη βασική του θέση, το 4 και μετά να δούμε που αλλού μπορεί να προσφέρει. Δεν είναι ώρα ακόμα για τέτοιες αλλαγές.
    Για τον Μπλακ μάλλον θα συμφωνήσω με τον άλλον φίλο, ότι θα ήταν αργός για τους ψηλούς της μπασκόνια, αλλά ίσως και να έχω άδικο. Επειδή δε σβήνω πάντα τις καρτέλες, το είδα το ποστ σου, και μετά από ανανέωση εξαφανίστηκε. Δε πειράζει τα ξαναέγραψες σε δόσεις.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 21:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλιστα, και μόλις ανέφερα τον Λούντζη, τσουπ, 6 τριποντακια..

    @Asteriosmountouris. Αμφιβάλω ότι κατανοησες οτιδήποτε, αφού έγραψα διάφορα πραγματακια που αφορούν την ομάδα του Ολυμπιακού στο basketball, ολοφάνερα δεν έχεις ιδέα ούτε από ομαδικά αθλήματα, ούτε ειδικά αυτό της καλαθοσφαίρισης οπότε όλα είναι θολά για σένα. Απλά είδες ότι κάποιος έγραψε πολλές θολουρες και θόλωσε το θολωμενο μυαλουδακι σου.. κουράγιο.. ζωή είναι και θα περάσει..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Βγήκε η τρολοπαρέα παγανιά και σαν τροχονόμοι τραμπουκίζουν όσους εκφέρουν γνώμες και απόψεις. Και να πεις ότι είναι νεαρά χουλιγκάνια, ο ένας δηλωμένος γέρος, που πάει γήπεδο για να μην πλύνει τα πιάτα και μετά έρχεται εδώ να το παίξει ανώνυμος μάγκας ολυμπιακάρας (βρε πάλι την έπεσες σε κάποιον ότι είναι ανώνυμος? δεν πήρες το μάθημά σου?) έτσι για να θυμηθεί τα παλιά. DeCoupepe νόμιζες ότι θα την γλυτώσεις ε?? Με τη σειρά θα τους πάρουν όλους μέχρι να συμφωνήσουν όλοι με τις απόψεις τους που τις κρατάνε κρυφές. Άθεε θα μας πεις σε τι θεό πιστεύεις ή να κάνω υποθέσεις?

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Αsteriosmountouris
    ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ... με ψαρωσεςςςςς

  • Αsteriosmountouris
    Αsteriosmountouris Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπυρος Μανωλακος:
    Ναι ρε φιλε,φυσικα και τρολαρω με αυτα που ακουω και διαβαζω απο καποιους...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Αsteriosmountouris το τραινο; Υστατη στιγμη; Τρολαρεις, ετσι;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Επιχείρηση... προσγείωση από Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός μετά τα ντόρτια στο Μπέρμιγχαμ έχει τον πρώτο...