roumeliotis

Carwiz

Για το...5x5 με Μονακό σε γεμάτο ΣΕΦ

casino loutrakiou
redwell

Πετάει... φωτιές ο Θρύλος στην Euroleague 2022-23 και απέναντι στην Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ την Πέμπτη (27/10, 19:45, NS4) για την 5η αγωνιστική, θέλει να κάνει το 5x5 και να διατηρήσει το αήττητο σερί του.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από τρεις αγώνες στην Ισπανία και έναν κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, θα έχουν για πρώτη φορά φέτος τον κόσμο στην εξέδρα και σίγουρα θα αποτελέσει 6ο παίκτη μιας και έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση.

Η αποστολή των Πειραιωτών δεν θα είναι εύκολη καθώς οι Μονεγάσκοι έχοντας ρεκόρ 3-1 με την μόνη ήττα να την συναντάμε απέναντι στο Τελ Αβίβ τη 2η αγωνιστική από τη Μακάμπι να υποδηλώνει και τη δυναμική της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς επέστρεψε υγιής στη δράση ο Κώστας Παπανικολάου, ούτε και για την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Οι σφυρίχτρες του αγώνα θα μοιραστούν στους Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 21:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως δεν ενθουσιαζομουν από τις νίκες αυτή την εποχή δεν απογοητευομαι και από την ήττα! Ξέρω ότι η ομάδα είναι το πολύ για φάιναλ φορ! Αν αλλάξει 2 ξένους, τον κάναν τουλάχιστον ,τότε μπορεί για κάτι παραπάνω!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 17:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν η ομάδα παίξει όπως πρέπει ακόμα και σε μέτρια κατά κάποιο τρόπο μέρα θα κερδίσει!!!! Σαφώς και μπορείς για λόγους τακτικής να παρουσιάζεσαι ως επιφυλακτικός ή αμφίβολος για μία σίγουρη νίκη, αλλά ποτέ δεν πρέπει ούτε στο ελάχιστο στην ουσία να περνάει από το μυαλό σου ότι δεν θα πάρεις το ροζ φύλλο, μετά μάλιστα από 3 νίκες στην έδρα τους με ομάδες που οι δύο από αυτές μάλλον θα είναι στο φάιναλ φορ!!!!
    ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
    Γίνεται λόγος από τον κόσμο για την διαιτησία στην Ευρώπη δικαίως!!!!!
    Ποιος φταίει γιαυτό; Μήπως ο κόσμος; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!
    Από όποια θέση και αν είσαι, είτε υπεύθυνος σε αυτόν τον τομέα είτε όταν οφείλεις από τον χώρο σου ως επαγγελματίας να διαμορφώνεις σωστές αντιλήψεις, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ που κυριαρχεί παντού 20 και πλέον χρόνια και έχει γίνει ακριβώς το αντίθετο, τα πράγματα είναι απλά για να δεις πως έγινε αυτό!!!!
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!! ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΆ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ!!!!
    Η ΛΑΣΠΗ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ "ΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ" ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

  • ΝΆΣΟΣ
    ΝΆΣΟΣ Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σημερινό παιχνίδι για μένα είναι ένα πραγματικό τεστ που δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά για το πως θα εμφανιστεί η δική μας ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά σε γεμάτο σεφ , σαν το απόλυτο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι μας δυσκόλεψε και δεν έχει το πρέπει στο σημερινό ματς.Ολες οι ομάδες θα έχουν και άσχημες εμφανίσεις και οι σημερινές συνθήκες ευνοούν μια τέτοια,αφού αν αγχωθεις από τα θέλω του κόσμου και γυρίσει η ψυχολογία εναντίον σου τότε μπορεί να χάσεις από τον κακό σου εαυτό.Πραγματικα περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στις σημερινές συνθήκες.

  • Panos7
    Panos7 Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Mεγαλο ντέρμπυ προβλέπεται το βράδυ!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι επικίνδυνο ματς.... φάνηκε και πέρσι στα πλέι οφ ότι είναι ομάδα που 'κουμπώνει' πολύ με μας. Νομίζω ότι αν βρεθούμε σε μέτρια μέρα, θα χουμε σοβαρό πρόβλημα. Θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    παλι Λοτερμοζερ? Οσοι τυχεροι πανε ΣΕΦ σημερα ασ προσπαθησουν να παραμεινου ψυχραιμοι ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...