roumeliotis

Carwiz

Τα εισιτήρια για το ΟΣΦΠ-Λαύριο

casino loutrakiou
redwell

Ανακοίνωση-ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με το Λαύριο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Basket League. Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

"H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Basket League 2022 - 2023 με το ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT της Κυριακής 30/11/2022, με ώρα έναρξης 19:15, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr  ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Πέμπτη 27/10/2022 και ώρα 12:00.Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από την Πέμπτη 27/10/2022 και ώρα 12:00.Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Πέμπτη 27/10/2022 από τις 12:00 – μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα με την AS MONACO και την ημέρα του αγώνα Κυριακή 30/10/2022 από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του.

Όσοι κάτοχοι διαρκείας δεν έχουν παραλάβει μέχρι τώρα τα διαρκείας τους, την ημέρα του αγώνα με το ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. 

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που εισέρχονται από την πύλη των επισήμων  θα μπορούν να τα παραλάβουν από την συγκεκριμένη πύλη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 25€, 30€, και 50€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Καινούργιο φρούτο ο Edwards.. είναι όμως σχετικά γνωστή περίπτωση (καλά, εγώ δεν τον ήξερα) έπαιξε κάνα 70αρι παιχνίδια ΝΒΑ και είχε κάποια στατιστικά (ειδικά Detroit). Αφού δεν πήρε Dorsey/Canaan πήγε σε αυτή την λύση όμως..να τα λέμε όλα. Κλασσική περίπτωση μικροσκοπικού σκόρερ που όμως δεν είναι άριστος στο τρίποντο.

    Howard πιο χρήσιμος θεωρώ επειδή είναι καλύτερος σουτέρ.

    Vildoza τον ξέρουμε, το ότι πήγε στον Ερυθρό δεν μπορώ να καταλάβω..Παιχνιδαρα ο Αργεντίνος.. ανεβάζει αρκετά τον Ερυθρό, αλλά μην ξεγελιεστε, ντέρμπι ουραγών ήταν το Ερυθρός - Bayern. Αυτές και ο Βαζελος νομίζω είναι αρκετά πίσω από τις άλλες.. ατυχία και η ASVEL με τον Lauvergne, θα την ρίξει 1-2 θέσεις. Παρτιζάν/Ζαλγκίρις/Μπολώνια θεωρητικά είναι λιιιιγο καλύτερες, και θα είναι το δεύτερο γκρούπ του πατου.. Όλες βέβαια ικανές για ζημιές, και η Bayern θα ανέβει λογικά.

  • Nickman7
    Nickman7 Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 04:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αληθεια ειναι οτι Φενερ οχι δεν εχω δει ακομη αλλα τον Χαουαρντ ναι τον ειδα .

    Εγω Red7Arrow θελω να μου πεις γνωμη για Κανααν και Πιτερς τι πιστευεις ???

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    τον Εντουαρντς της ΦΕΝΕΡ τον ειδες Nickman7? Eχουν εμφανιστει παιχταραδες φέτος....
    Αλλα ο Χαουαρντ της Μπασκόνια τρελο κωλοχερο.
    Καθε χρονο καποιοι θα βγουν.
    Σημερα παντως, ειδαμε οτι ολοι ΧΑΝΟΥΝ. Και η Εφες, ολη η ομαδα ο ΛΑΡΚΙΝ ειναι. Χωρις αυτον, παντα ετσι ξεκινανε αυτοι ομως....χαλια και μετα βελτιωνονται.

  • Nickman7
    Nickman7 Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω το Ερυθρος Αστερας με την Μπαγερν ... Ρε παιδια, ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΛΝΤΟΖΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...