roumeliotis

Carwiz

Με Παπανικολάου αλλά χωρίς Φαλ με Άρη

casino loutrakiou
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου όπως αναμενόταν μπήκε στις προπονήσεις με την ομάδα και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αγώνα με τον Άρη τη Δευτέρα (24/10, 19:15).

Το ίδιο δεν ισχύει για τον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος δεν θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για λόγους ξεκούρασης καθώς μην ξεχνάμε ότι έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωμπάσκετ με τη Γαλλία και θέλει... ανάσες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.. εφυγε ο Τολης ο Ζουρπενκο.. 46 ετων.. αν ειναι δυνατον..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Την μονακό φέτος τη φοβήθηκε το μάτι μου με αυτές τις μεταγραφές. Στα δυο παιχνιδια ομως κοντρα σε Μακάμπι και Παναθηναικό, αυτό που είδα είναι οτι ΧΩΡΙΣ ΤΖΕΙΜΣ δεν πανε πουθενά!
    Εχουν μεν αθλητικούς παίχτες, τριποντάκηδες, αλλά αμυνα δεν ξέρουν να παίζουν. ΑΝ δεν τους πάει καλά το παιχνίδι από την αρχή, μια από τα ίδια με πέρυσι.
    Ικανη ομάδα για το καλύτερο και το χειρότερο.
    Αυτή την ομάδα θέλω πολύ να τη βλέπω να χάνει από ολες τις ομάδες. Εχω γίνει ΕΧΘΡΟΣ τους. Φανατικός εχθρός τους.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ. Γιατι ομάδες που παριστάνουν τις "νεοφερμένες υπερδυνάμεις" μου τη δίνουν. Αυτό το "με το ετσι θελω κανω μεταγραφάρες και μπατζετ στο θεό" ειναι το σύστημα "ΓΙΟΥΡΙΑ" και οτι κάτσει.
    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΒΑΜΑΙ. Ειναι αρχή ακόμη, ναι, μπορει να βελτιωθούν, ναι, αλλά οσο καλους παιχτες κι αν εχεις, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΕΛΑ δε πας πουθενά! Ακομα νιώθουν μικρή ομάδα...δεν νιωθουν μεγάλη ομάδα. Δεν εχουν τη ΣΤΟΦΑ ΝΙΚΗΤΗ που εχουν ομάδες οπως ο Ολυμπιακός, Η Ρεάλ, Η Μακάμπι, η Μπαρτσελονα.

    Από την άλλη, αυτή που θεωρώ φέτος θα προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ ειναι η ΑΛΜΠΑ. Χωρις ΟΥΑΟΥ ονοματα, εχει τρομερο συνολο.
    Εχει "λαυράκια" παιχτες, δυνατο ψηλό στο 5 και τιμιους τριποντάκηδες αλλά παίζει με τρομερη ενέργεια. Αν δεν ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ θα δούμε να κάνουν ζημιές πολλές.

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκανε πολύ καλή αρχη φέτος...υπερβολικά καλή. Αλλά νομίζω πως το να πετυχει ΑΗΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ οπως περυσι, ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.......

    Θα πω κατι και ας πέσετε να με φάτε...θεωρώ όμως οτι παρά το μεγάλο ονομα που ειχαν οι αντιπαλοι μας ΜΠΑΡΤΣΑ και ΡΕΑΛ, οι πιο δυσκολες ομάδες φέτος να αντιμετωπίσεις θα είναι οι ΜΟΝΑΚΟ και ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
    ΕΦΕΣ και ΦΕΝΕΡ μαζι με την ΜΑΚΑΜΠΙ ειναι παντα δυνατές αλλά δεν εχουν κάτι καινούριο να δειξουν. Τους γνωστούς γυρολόγους παίχτες, Γουιλμπεκιν, κτλ........τα ιδια και τα ιδια.
    Οι αλλοι ομως εχουν φρεσκάδα...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 10:07 Σύνδεσμος σχολίου

    1. Τον Μητογλου ξεχαστε τον.
    2. Το οτι ο Χενρι πηγε στη Μπασκονια δεν ειναι καλο για την υποθεση Ντορσι: η Φενερ εσπρωχνε στον Καμπατσο 3 μυρια εχοντας τα δικαιωματα του Χενρι απο περυσι. Ο Καμπατσο υπεγραψε στο Νταλλας, η Φενερ αφησε τον Χενρι, τα 3 μυρια εμειναν στο ταμειο της. Αν ο Ντορσι βγει στην αγορα, ενα 2ρακι θα του το δωσουν. Απιθανο να κοντραρουν οι Αφοι, κ καλα θα κανουν. Κ σιγα μην ειναι χαζος ο παικτης να πει οχι στα διπλασια λεφτα.
    3. Ομαδες στο στυλ της Μπασκονια σπανιοτατα προχωρουν ως το τελος στην Ευρωλιγκα διαχρονικα. Η τελευταια φορα που μπορω να θυμηθω κατι τετοιο ηταν το f4 του 16 οταν η Κουμπαν του Μπαρτζωκα κ η Μπασκονια εφτασαν εκει παιζοντας ελευθερο μπασκετ. Δις ιζ γιουροπ ομως κ οι σεταρισμενες ομαδες ειδικα φετος ειναι πολλες. Ζημιαρηδες θα ειναι οι Βασκοι, αλλα ως εκει. Για να προχωρησουν σημαινει οτι καταποντιστηκαν αλλοι κ δεν το βλεπω. Ο Χενρι ειναι τρελαρας κ μαλλον θα μπερδεψει τα πραγματα παρα θα δωσει λυσεις
    4. Τα τελευταια χρονια υπαρχει τεραστιο προβλημα στην Ευρωλιγκα με τους πλαγιους, κι αυτο γιατι το ΝΒΑ εχει μαζεψει τους παντες εκει. Βλεπεις τυπους οπως ο κουτσος Χιλιαρντ ή ο ασταθης Ναναλι να βρισκουν συμβολαια ελλειψει αλλων. Μοιραια ο Μπαρτζωκας επεξεργαζσται αλλες λυσεις, αλλα με 4 παικτες που μπορουν να παιξουν τη θεση δεν το λες κ κενο

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe συμφωνώ σε όλα για τον Πίτερς. Όπως έχω αναφέρει και εγώ από το καλοκαίρι είναι άλλο πράγμα να τον έχεις σαν εναλλακτική στο τρία απέναντι σε ομάδες και σχήματα που σου ταιριάζουν και άλλο να λογίζεται σαν στάνταρ λύση εκεί. Όπως και οι λαρετζακης Μακισικ. Μόνο υπό προϋποθέσεις και σε συγκεκριμένο χρόνο μπορούν να υποστηρίξουν την θέση. Αν και ο Μακισικ στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε ντεκ- χεζονια με την Ρεάλ.
    Επίσης μια άποψη στην οποία συμφωνούμε είναι πως λείπει ένας παίχτης στο 3-4. Έστω επιπέδου Καλαϊτζάκη που έχουν οι απέναντι. Βλέπουμε πτο στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να ξεκουράσουμε ταυτόχρονα Φολ-Βεζενκοφ. Όταν αρχίζει να παίζει ο πρώτος στο πρωτάθλημα και κατεβαίνει ο Μπολομποι στο 4 θα πάρει και ο Σασα τις ανάσες του.
    Κανααν είναι φανερό ότι χρειάζεται ένα δυο παιχνίδια με διψήφιο σκοράρισμα για να πάρει τα πάνω του. Το παιχνίδι με τον ποιοτικό Άρη είναι μια καλή ευκαιρία. Το γεμάτο σεφ επίσης ίσως τον βοηθήσει να βρει γρηγορότερα τα πατήματα του.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό @gp77! Γύρω στο 65-70% πρέπει να είναι συνολικά η ομάδα αυτή τη στιγμή σε απόδοση.

    Όπως ανέλυσα και αλλού, ο Peters έχει αργά πόδια για τα σύγχρονα και γρήγορα 3αρια της Euroleague, σε πιο στατικά 3αρια (ή ομάδες/επιθέσεις στατικές να λέμε καλύτερα) και 3αρια που τους αρέσει να ποσταρουν θα είναι καλύτερος φαντάζομαι, άλλωστε η ομάδα φαίνεται να κερδίζει και να κλείνει τα παιχνίδια με 3 guard, και ψήφο εμπιστοσύνης του Μπαρτζώκα στον Λαρεντζάκη..

    Μου έχει κάνει και εμένα εντύπωση ο Black.. φαίνεται να το έχει πάρει πολύ σοβαρά το θέμα, άλλωστε 30 χρονών είναι, δεν μπορεί/πρέπει να αποσυρθεί από τώρα..θα πάρει και τον χρόνο του αύριο, είναι λίγο off από φυσική κατάσταση, θα το βρει, και θα το βρει και με Σλούκα και θα κάνουν ωραία πράγματα..

    Ειδική μνεία στην Baskonia, πήρε τη Ρεάλ σήμερα, και Hommes 24π με 5/8 τρίποντα. Αυτή η ομάδα βγάζει κάθε αγωνιστική άσσους από τα μανίκια της, ΚΑΙ υπέγραψε πάλι τον Pierria Henry που της δίνει εμπειρία και καθοδήγηση επιπέδου Euroleague από τον άσσο.. πληρέστερη, εκτός από έναν πανύψηλο παίχτη, είδατε ο Fall πώς πήρε 5 επιθετικά προχθές και ήλεγξε τους αιθέρες.

    Α, ο Hommes είναι ο αντί - Peters, 3 χρόνια μικρότερος, scoring forward με 3ποντο φωτιά και πολύ πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο.. καλή ομάδα και καλή οργάνωση και καλό προπονητή.

    @Ο Λαμπτήρας μας αρέσουν οι στρουμπουλες, τι να κάνουμε τώρα;! Την πατήσαμε! Προχθές είδα λίγο μέχρι και London Lions μπας και έπαιζαν Κουφός/Dekker, αλλά δεν.. κέρδισαν πάντως την Trento..αρρώστια..

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η τριάδα στα Σέντερ μοιάζει ουτοπική. Ειδικά αν γίνει κανενα μαγικό και παραμείνει ο βεζενκοφ θα μιλάμε για όνειρο.
    Όσοι αναφέρεστε στην μέχρι τώρα παρουσία των νέων παιχτών, τι θέλατε δηλαδή να βάζουν είκοσι πόντους σε κάθε παιχνίδι ο καθένας;
    Με εξαίρεση τον Κανααν που είναι ακόμα ψαρωμενος οι υπόλοιποι μια χαρά παρουσία έχουν. Αυτός που φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί καλύτερα είναι ο Μπολομποι και αυτό διότι και στην Τσσκα και σε εμάς έχει ακριβώς τον ίδιο ρόλο. Σε εμάς σταδιακά ίσως πάρει και παραπάνω αρμοδιότητες. Πίτερς και Κανααν στις προηγούμενες ομάδες τους ήταν πρωταγωνιστές, ειδικά ο δεύτερος όποτε είναι λογικό να θέλουν παραπάνω χρόνο να προσαρμοστούν. Ο Πίτερς χάθηκε λίγο στα τελευταία δυο παιχνίδια λόγω της απουσίας του παπ όταν και χρειάστηκε να παίξει αρκετά λεπτά στο 3. Μπλακ για τον ρόλο που αποκτήθηκε μια χαρά είναι, ίσα ίσα που δείχνει ότι έχει όρεξη να δουλέψει και να προσφέρει ακόμα περισσότερα.
    Σχεδόν όλοι οι παίχτες, πλην βεζενκοφ, Γουοκαπ και λίγο του Σλουκα, κινούνται σε μέτριες αποδόσεις και παρολ’αυτα η ομάδα έχει 4/4 και βάζει 90 πόντους για πλάκα. Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν πιάσουν όλοι το πικ της απόδοσης τους.

  • Ο ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ
    Ο ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 23:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η στρουμπουλη πορτοκαλια αφεντρα, μας σερνει από την μύτη, διαφεντεύει τον χρόνο, ρημάζει την δημιουργικότητα μας, την ρουφάει απ' τα σπλαχνα μας, την οικειοποιειται και την μεταβολίζει στην χαβούζα με τα κοπρανα. Το κόλπο είναι στημένο καλά, με το μπιρμπιλωτο μαραφετι για δόλωμα. Αν είσαι του φυραματος αυτού την εβαψες κακομοίρη, είτε έτσι είτε αλλιώς κάποιος θα σε παραφυλαει στην γωνία πρώτου στριψεις να σε βουτήξει και σε ρίξει στην κινούμενη αμμο. Είναι πολλοι οι επιτήδειοι, και αλουνου φυραματος να είσαι, κάθε ράτσα ανθρώπου την μαγκωνουν στο αγκίστρι τους με τα κατάλληλα θέλγητρα. Δεν γλιτώνεις σπαστό το ρημάδι ή εκπαίδευσου να σου είναι άχρηστο, να μην το ακουμπάς καν, και αν το καταφέρεις, πες μου και μένα πως το κάνες, και θα γίνω ακόλουθος

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα καλά του να έχουμε 3 σέντερ! Θέλει διαχείριση ο κροκόδειλος, βαρύ και τεράστιο σκαρί και παίζει 2-3 χρόνια συνεχόμενα και στα κόκκινα.

    Ας πάρει χρόνο και ο Μπλάκ, και να μπει και λίγο στο παιχνίδι ο Παπ γιατί είναι μόνος και αναντικατάστατος γιατί θα γίνει χαμός με τους Μονεγασκους!

    Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς Ελλάδα να μας πάρει νίκη, μέχρι και Πάπας μπορεί να παίξει αύριο..

    Του χρόνου δηλαδή θα παίζουμε με Fall/Milou/Bolomboy (ή Μήτογλου) στα σέντερ;!

  • pan
    pan Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    πονηρο ματς...τιγκα απο κοσμο εμεις σχεδον μια μερα μονο ξεκουραση αν βαλετε και τα ταξιδια..και τα δωσαμε ολα στην ισπανια...καθολου ευκολο..

  • Γιωργος 7
    Γιωργος 7 Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυσκολο ματς, κερδισαν κοτζαμ ΕΞΑΦΑΠΟ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...