roumeliotis

Carwiz

«Έχουμε υψηλές προσδοκίες» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Η κάμερα του OlympiacosBC ταξίδεψε από τις ΗΠΑ μέχρι την Αθήνα με τον Αζάια Κάνααν και την οικογένειά του και τον "συνόδεψε" ως νέο του σπίτι, από όπου έστειλε το μήνυμά του στους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους!

"Γεια σας! Είμαι ο Αζάια Κάνααν.

Επιτέλους είμαι στην Αθήνα!

Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τους συμπαίκτες μου.

Ανυπομονώ για τη σεζόν. Έχουμε υψηλές προσδοκίες.

Ανυπομονώ να βγω και να ανταγωνιστώ.

Ο υπέρτατος στόχος είναι να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα.

Θα δώσω ότι έχω στην ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στον οργανισμό.

Ανυπομονώ στο τέλος της σεζόν να έχουμε πετύχει τον απόλυτο στόχο.

Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω!

Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο!

Είμαι εγώ! Είμαι εδώ! Ευχαριστώ!".

Δείτε τα όλα στο βίντεο που ακολουθεί...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε φιλε Jiannis77. Μπραβο

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 22:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε GEO έχεις απόλυτο δίκιο για την τοξικότητα που διαχέεται από το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε βαθμό που όχι μόνο δεν θέλω να σχολιάσω κάποιο άρθρο, αλλά δεν θέλω πια ούτε να διαβάζω τα σχόλια. Έχουμε γεμίσει με Κοκκαλικούς, Μαρινακικούς κλπ. Εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και θέλουμε να μας εκφράζει αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι, στο παρκέ, στο ταραφλέξ, στην πισίνα, στο ταρτάν και οπουδήποτε αγωνίζεται η ομάδα και οι αθλητές με τις ερυθρόλευκες φανέλες.

    Είναι κρίμα η ναυαρχίδα του συλλόγου μας και ο λόγος που η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, να παρουσιάζει αυτή την εικόνα μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Εγώ δεν λέω να φύγει ο Μαρινάκης, αλλά να δραστηριοποιηθεί ενεργά και να αλλάξει ρότα στο καράβι (εξάλλου ξέρει καλά από βαπόρια :). Αν δεν μπορεί ο ίδιος και θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την Νότιγχαμ, ας αλλάξει αυτούς που τρέχουν την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και κυρίως αυτούς που κανονίζουν τα μεταγραφικά, το σκάουτινγκ (το ποιο;), τα ιατρικά κ.α.. Πάντως δεν αντέχεται άλλο αυτό το θέαμα. Ας ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα με τους παίχτες και ας γίνει μια προσπάθεια να χτιστεί κάτι από την αρχή, όπως τότε με τα "χαρτιά υγείας".

    Ξέρω ότι αυτό είναι άρθρο για το μπασκετικό τμήμα και είναι κρίμα που το "μολύνω", αλλά μου "βγήκε" εδώ. Συγγνώμη...

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 17:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77 εχεις δίκαιο φιλέ Γιάννη λάθος μου . μπήκα στα άρθρα του μπασκετικου ολυμπιακού μπας και ηρεμήσω από την τοξικότητα που επικρατεί στο ποδόσφαιρο from the hell to the heaven μεγάλη πλέον διαφορά του ενος τμήματος με το άλλο κριμα...

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 01:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σπύρο Μανωλάκο όσο δύσκολη είναι η all-star πεντάδα, άλλο τόσο είναι και η πεντάδα παλτών. Έχουν περάσει κι από μας αρκετοί τέτοιοι παίχτες με κορυφαίο τον αφάνα τον Τσίλντρες, κυρίως για το ποσό του συμβολαίου του και τον ντόρο που είχε γίνει τότε. Ακόμα και ο μεγάλος Βούισιτς όταν ήρθε σε εμάς, ήταν σκιά του εαυτού του και δεν θύμιζε σε τίποτα τον παιχταρά της Μακάμπι. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που ο καθένας μας θυμάται ανά τα χρόνια.

    Όσον αφορά τους κορυφαίους, υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν έχουμε αναφέρει, όπως πχ τον Μπουρούση, τον Άντιτς, τον ΈιΣι Λο ακόμα και τον Ινάκι ντε Μιγκέλ που αν δεν κάνω λάθος είναι ο μακροβιότερος ξένος της ιστορίας μας! Τον Παπαλουκά τον είχα αναφέρει στο πρώτο μου σχόλιο, αλλά δεν πειράζει :)

    Επίσης φίλε Ηλία Θεοδωράκη έχω μια μικρή ένσταση για τον Μπακατσιά. Ο Θύμιος ήταν άσουτος, αλλά ήταν ψηλό κορμί και γρήγορος. Εξάλλου τότε το μπάσκετ δεν παιζόταν πολύ από το τρίποντο, αλλά έπεφταν κορμιά μέσα στην ρακέτα και μεγαλύτερη έμφαση δινόταν στην άμυνα. Για εμένα χειρότερος ήταν ο Λημνιάτης, ο οποίος μόνο γρήγορος ήταν. Ο Μπακατσιάς είχε και τα χάιλάιτ με την Εθνική απέναντι στην ντριμ-τιμ2 στον ημιτελικό του 1994, με κάτι μπασίματα και λέι-απ που έκανε μέσα στην φωλιά των θηρίων.

    Όσον αφορά τον Νικαμπάτζε (για λόγους ευφωνίας), παραλίγο να πάρουμε νταμπλ το 2002 με αυτόν, αλλά μας τα χάλασαν στο τέλος με τα χανούμια...

    Πολύ όμορφη μπασκετο-κουβέντα που μας κάνει να ξεφεύγουμε λίγο από το θλιβερό θέαμα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Βέβαια η ζωή κύκλους κάνει και ελπίζουμε να έρθει σύντομα η ώρα που θα συζητάμε για ποδόσφαιρο για όλους τους καλούς λόγους (θέαμα-νίκες-επιτυχίες), κάτι που το μπάσκετ έχει πετύχει από πέρσι.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος
    Ωωωωω! Αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί του καθενός θα του χει κάτσει άσχημα ο οποιοσδήποτε παίκτης. Θα πρέπει -για μένα- να μπούνε παίκτες που ήρθαν με προσδοκίες και αποδείχτηκαν παλτά ή απάτη. 'Η καθήσαν στην ομάδα χωρίς να ξέρει κανείς τι ουσιαστικό προσφέρουν. Ο Τσέρι ίσως να είναι πιθανός να μπει, αλλά εχω καλύτερη επιλογή. Το Γκούλιας για μένα δεν μπορείς να τον βάλεις γιατί πήρες έναν πάμφθηνο Ούγγρο μπασκετμπολίστα. Τι περίμενες να βγει; Ολάζουον; Έχουμε λοιπόν και λέμε....
    - PG: Ευθύμης Μπακατσιάς... έπαιξε και χρόνια στην ομάδα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι ουσιαστικό προσέφερε. 'Κουλός' περιφερειακός που μπροστά του, ακόμα κι ο Καλάθης έδειχνε Stephen Curry. Όταν έβαζε τρίποντο, ο εκφωνητής μίλαγε με έκπληξη. Για τόσο χάλι μιλάμε. Θα μπορούσα ανετότατα να βάλω τον Παπαλουκά στη 2η του θητεία. Παίκτης με κλειστό 3ετές που πήρε συνολικά 10Μ και μετά από τέτοια καριέρα που είχε σε ΤΣΣΚΑ, αποδείχτηκε όχι μόνο μετριότητα αλλά και λούζερ.
    - SG: Arvydas Macijauskas (c). Πολύ μακράν του 2ου το πιο μεγάλο παλτό. Του χανε κάνει κι οι Αγγελόπουλο κλειστό 4ετές. Τεράστιο λάθος.
    SF: Josh Childress. Πολλοί μπορεί να διαφωνούνε, αλλά για μένα είναι υπαρχηγός αυτής της ομάδας. Το υψηλότατο συμβόλαιο που είχε, δεν το δικαιολόγησε ούτε στο μισό.
    PF: Josh Powell. Σε μια ομάδα τόσο χαρισματική και ταλαντούχα ομάδα που χρίστηκε Β2Β ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα. Απ την ανάποδη.
    C: Mirza Begić. Ήρθε σε μας μετά από μια καλή χρονιά στη Ρεάλ. Και ψάχναμε σέντερ στα μισά.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 23:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΚΗΣ αν δεις στο ροστερ μας στο ποδοσφαιρο θα δεις ολοκληρη γκαρνταρομπα. Και μη μου πεις οτι κατι πεπεδες, κατι κανεδες και κατι ονιεκουρια πηραν πολλα λεφτα

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΠΥΡΟΣ
    ΠΑΛΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΣΕΡΙ Η ΓΚΙΟΥΛΑΣ;

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    5αδα παλτων θα πει καποιος;
    Στο 5 βαζω τον Χασαναρο (καλοφορετος Αστερα), στο 1 τον Τσερι, στο 3 ο Χαραμπαλοπουλος, στο 2 Αρον Χαρισον και ξαναβαζω στο 5 τον Γκουλιας να στριβει αυτος απο τη μια κι ο Χασαναρος απο την αλλη. Ετσι, χωρις 4αρι. Γιατι μπορουν. 5αδα - επος

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7Arrow εδω δεν ανεφερε κανενας μας τον τεραστιο Παπαλουκα, τον Γουοκαπ ως τι θα τον αναφερουμε; Ο Χακετ ανωτερος. Κανε εσυ μια 5αδα με ρολιστες πολυτελειας, βαλε μεσα ποιους θες, εγω θα εβαζα Γουοκαπ, Χακετ, Σιγαλα (Βσσιλοπουλο), Αντις και στο 5 λογω αυταπαρνησης μαλλον τον Οθελο και να το συζητησουμε. Αλλα ο Γουοκαπ ακομα τουλαχιστον ουτε στην 15αδα ολων των εποχων δεν μπαινει. Υπαρχει ποτε περιπτωση να εχουμε δει ασσους Τομιτς, Ριβερς, Θοδωρη, Σλουκα και να βαλουμε πιο πανω το Γουοκαπ; Μακαρι να μπει καποτε, θα πει οτι η τωρινη ομαδα εσκισε.

    Ο Γκριν χερας αλλα μονο αυτο. Σαν τον Καπονο της βαζελας. Ειχε καποτε ο Αρης εναν παικτη, τον Μαριο Μπονι. Αυτος ηταν τρελοκομειο και ερχοταν σχεδον παντα απο τον παγκο. Επιθετικα μονο σουτ ειχε, στην καλη του βεβαια μπορουσε να κολλησει 5-6-7 τριποντα σερι, αλλα ο τυπας επαιζε αμυνα του θανατου, παλευε στα ριμπαουντ, ουρλιαζε στην εξεδρα κ τους ξεσηκωνε, εδινε. Τη μιση του νοοτροπια να ειχε ο Γκριν ακομα σε μας θα επαιζε.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Ναι. Να σου δώσω μερικές διευκρινήσεις.
    - Γουόκαπ: γι αυτόν έγραψα ότι αν συνεχίσει έτσι και μείνει για χρόνια στην ομάδα, αυτόν τον κανόνα (οι ρολίστες δε μπαίνουν τοπ 5άδες) μπορεί και να τον σπάσει.
    - Βούκσεβιτς: όχι ακριβώς μετριότητα. Όχι κακός παίκτης, αλλά όχι και κάποιος που θα πούμε ουάου. Θυμάμαι ότι γινόταν πολύ ντόρος με τ όνομα του, αλλά εγώ προσωπικά -βλέποντας τον να παίζει στον Απόλλωνα- θεωρούσα υπερβολικά τα όσα λεγόντουσαν.
    - Μπιρτς: εννοείται ότι θα ήταν σούπερ για Ευρωλίγκα, αλλά πιστεύω ότι ακόμα και σε μας άλλοι αφήσαν πολύ εντονότερα το στίγμα τους. Πως καλλιό ώρα ο Φαλ που μετά από μόλις ένα χρόνο λέμε για το πόσο σωστή κίνηση ήταν που τον δέσαμε. Πως λέγαμε γιατί δεν ανανεώσαμε πρόωρα το Χάινς και χάθηκε; Και το Ντάνστον; Πως λέμε τι παιχτάρα ο Τάρλατς. κλπ κλπ. Σίγουρα καλός ο Μπιρτς αλλά όχι για να πλασαριστεί στους τοπ μας.
    - Γιανγκ: εντάξει τι να πούμε γι αυτόν; Έτσι κι αλλιώς έπαιξε πολύ λίγο και σίγουρα μπορούμε να τον πούμε απ τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές μας. Γιατί όχι τπτ άλλο, τραυματίστηκε στις αρχές της σεζόν, εμείς του χαμε δώσει κλειστό 2ετές και τον πληρώναμε και τη 2η χρονιά εις βάρος του μάχιμου μπάτζετ μας.
    - Φαλ: το δικό μας Φαλ, το Μουσταφά, τον φέραμε απ τη Βιλερμπάν. Και βλέποντας τον πως έπαιζε εκεί πέρσι, ήταν πολύ υποδεέστερος απ' αυτόν που ήταν τη φετινή σεζόν. Έκανε σοβαρό step up.
    - Χάινς: διαβάζοντας πριν χρόνια το βιογραφικό του, έμαθα τα εξής: στη κολλεγιακή του καριέρα είχε τουλάχιστον 2000π, 1000ρ, 500 μπλοκ, παίζοντας σ αυτή τη θέση.... του 5. Αυτή την επίδοση ήταν ο 6ος σέντερ που την κατάφερε στα χρονικά. Οι άλλοι ήταν: Κόλεμαν, Ρόμπινσον, Μούρνινγκ, Γιούινγκ κι ένας αντίστοιχος ακόμα που δεν τον θυμάμαι σίγουρα (Τζαμπάρ?). Μ άλλα λόγια αν ο Κάιλ ήταν 2.10 και πάνω, ήταν εξαιρετικά πιθανό να έκανε καριέρα τοπ παίκτη στο ΝΒΑ κι Ευρώπη να μην ερχόταν ποτέ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...