roumeliotis

Carwiz

Ευχαριστίες ΚΑΕ σε Ζαν-Σαρλ (pic)

casino loutrakiou
redwell

Μετά από παρουσία δυο ετών στον Πειραιά ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να τον ευχαριστεί και να τον αποχαιρετά μέσω Social Media.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση των νταμπλούχων για τον Γάλλο πάουερ φόργουορντ και κατά συνθήκη σέντερ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήθελα να επισημάνω κάτι μετά τις σημερινές εξελίξεις με την αποχώρηση του Ιωάννη.
    Καμία φορά πρέπει να σκεφτόμαστε πριν σχολιάσουμε, κριτικάρουμε ή θεωρήσουμε «προδότη» ή άπληστο κάποιο παιδί όπως ο Σλούκας ή ο Παπανικολάου. Δεν θα αναφερθώ σε Σπανούλη και Πρίντεζη γιατί αυτοί ήταν μια κατηγορία μόνοι τους. Τα παιδιά αυτά μπορεί να μην έκαναν βαρύγδουπες δηλώσεις ή να πούλησαν οπαδιλικι αλλά όποτε χρειάστηκε απέδειξαν έμπρακτα ποσό αγαπούν την ομάδα.
    Είδαμε και τους αρχηγούς των απέναντι (Νυν και πρώην) πως φέρθηκαν στην ομάδα τους σε μια χρονιά που υποτίθεται θα ανεβεί το μπατζετ και θα έχουν πιο ανταγωνιστική ομάδα. Ο πρώτος τους έφτυσε και ο δεύτερος τους παράτησε για 300χιλ.
    Επίσης βλέπω πολλούς φίλους να εκφράζονται διθυραμβικά για τις μεταγραφές που κάνουν και να υποτιμούν την δίκη μας ομάδα. Καταρχάς νομίζω όλοι μας ξέραμε πως ο Ποα θα βγάλει αντίδραση και θα προσπαθήσει να φτιάξει ομάδα. Πραγματικά τόσο κακή ομάδα σαν την φετινή δεν είχαν ούτε το 15.
    Απλά ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ξεκινώντας από την θέση 1 οι Γουόλτερς- Λι νομίζω δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μισά σε σχέση με τους Σλουκα-Γουοκαπ. Ειδικά ο δεύτερος αποκτήθηκε αποκλειστικά για την άμυνα που έπαιξε στα playoff πάνω στον Κώστα.
    Στη θέση 2 και οι δυο ομάδες έχουν καινούριους παίχτες. Γκριγκονις είναι πραγματικά καλός παίχτης αλλά ήρθε με μέσο. Αν είχε την δυνατότητα να επιλέξει θα πήγαινε Ζαλγκίρις. Σίγουρη λύση θεωρώ αλλά δεν έχει το απρόβλεπτο του Νεντοβιτς που σε ομάδες με περιορισμένο ταλέντο το χρειάζεσαι. Τέτοιο στυλ είναι ο δικός μας Κανααν ο οποίος νομίζω θα προσφέρει αρκετά. Αντριους δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά σε σχέση με Μακισικ θεωρώ υστερεί κυρίως λόγω απειρίας στο υψηλότερο επίπεδο.
    Στο 3 ειδικά μετά την φυγή του Ιωάννη ο Παπ δεν έχει αντίπαλο. Ακόμα και τον Μαλεσκο να πάρουν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. (Αν χαλάσει του Κωστακουμπο θα ήθελα να κινηθούμε για τον Καλαϊτζάκη).
    Στο 4 έχουμε τον καλύτερο forward της περασμένης χρονιάς. Αυτό από μόνο του φτάνει. Πίτερς νομίζω είναι «λεφτά στην τράπεζα» για το τι θα προσφέρει στο παιχνίδι. Από την άλλη ο Γουίλιαμς είναι σίγουρα καλό όνομα αλλά τα τελευταία δυο χρόνια έχει κάνει κοιλιά στην απόδοση του, γι αυτό εξάλλου κατέληξε στον τελευταίο της βαθμολογίας. Ίσως με την αθλητικοτητα του να δημιουργήσει θέματα. Ειδικά αν πάνε με αναπληρωματικούς τους Χουγκαζ-Μαντζούκα τότε και εδώ η διαφορά υπέρ μας είναι χαώδης. (Ακούγεται βέβαια πως ένας από αυτούς τους δυο ψάχνεται να φύγει)
    Στο 5 ο Φολ έδειξε φέτος πως τον έχει τον Παπαγιαννη. Ίσως στις second unit αν αποκτήσουν τελικά κάποιο βαρύ κορμί όπως ακούγεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στην άμυνα ο Μπολομποι αλλά και αυτός πρόκειται για έμπειρο και σκληρό παιδί που θα μπορέσει να ανταποκριθει.
    Και τέλος μην ξεχνάτε πως εχουμε τον καλύτερο κοουτς της Ευρώπης (βάση ψηφοφορίας). Ο ραντονιτς θα τους συμμαζέψει αλλά και πάλι όταν έχεις 8-9 καινούριους παίχτες είναι δύσκολο να φτιάξεις ‘ομαδα’.
    Συγγνώμη για το κατεβατό αλλά είχα βραδινές εμπνεύσεις.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 23:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Johnker7 εσύ που λες για Γουίλιαμς σου βάζω ένα κουίζ: ποιός παίκτης της Μακάμπι μαζί με τον Ρέινολντς διέλυσαν τη φετεινή ομάδα με την απειθερχία και τα ξενύχτια τους; Κι "έδιωξαν" το Σφαιρόπουλο;
    Α. Ο Γουίλιαμς
    Β. Ο Ντέρεκ
    Γ. Ο νέος παίκτης του ποα
    ΡΕ ΣΕΙΣ.... Λίγο μυαλό ρε γμτω... Ρίχνει τα πακέτα φέτος ο ποα όπως η Φενέρ λχ; Όχι. Ξεκίνησε να υπογράφει μέσα Ιουλίου όταν οι υπόλοιποι κλείνουν τα ρόστερ; Ναι. Άρα; Άρα παίρνει τον κατιμά. Καλός ο Γουίλιαμς αλλά αμα είναι να σου διαλύσει τα αποδυτήρια τι να το κάνεις; Το Γριγκόνη τον ήθελε μόνο η Ζαλγκιρις κι οι Ρώσοι λόγω έχθρας τον έδωσαν στον ποα. Κι αυτός ήρθε με το ζόρι. Μούφα το ενδιαφέρον της Βαλένθια αλλα κι αλήθεια να ήταν σιγά την υπερδύναμη. Έτσι πανηγύριζαν για τον Παρις Χίλτον. Ρε... ποιος σοβαρός παίκτης υπογράφει 15 Μαίου στον προτελευταίο της Ευρωλίγκας;
    Τη σκόνη μας θα φάνε και φέτος. Το μόνο καλό γι αυτούς είναι ότι έφυγε η τουρίστρια η Ιωάννα. Όποιος πάει αναβάθμιση θα είναι

  • Arthanos7
    Arthanos7 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι απέναντι δεν διαλύονται, ίσα ίσα που φτιάχνουν ομάδα που θα μαρσάρει τους δικούς μας ,που δεν μπορούσαν φέτος! Ο Γκριγκονις ματσαρει τον κανααν και ο λοβερν που θα φέρουν θα μπορεί να ματσαρει καλύτερα τους ψηλούς μας από τους αστείους που είχαν φέτος! Επίσης άσσο δεν είχαν φέτος, έπαιζε ο Σαντ Ρος με μάς τώρα απέκτησαν έναν καλύτερο από αυτούς που είχαν φέτος! Ούτε η Ιωάννα μπορεί να παίξει στο σεφ, της κόβονται τα πόδια, οπότε δεν είναι απώλεια! Φτιάχνουν ομάδα μόνο για μας που με τη βοήθεια της διαιτησίας θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν! Η Ευρωλίγκα δεν τους ενδιαφέρει ουτε μπορούν να κάνουν κάτι!Η διαιτησία φέτος δε μπορούσε να τους βοηθήσει αφού η ομάδα ήταν έτη φωτός μπροστά και δεν εκτέθηκαν χωρίς λόγο! Του χρόνου αν ενισχυθούν όπως φαίνεται οι απέναντι η διαιτησία θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο!

  • Στεφανος.
    Στεφανος. Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Που είναι ο Παπαπέτρου 13 παει στην παρτιζαν και θα γράφει στα σάιτ από τα αδέρφια μας τώρα. Προσωπικη μου γνώμη είναι ότι ο απέναντι αποδυνάμωνεται αρκετά με την φυγή του Παπαπέτρου γιατί χάνει παιχτη πρωτης γραμμής από τον ελληνικό κορμό που δεν ανάπληρωνεται και ακόμα φαίνεται καθαρά ότι το οικονομικό του προβλημα παραμενει μεγάλο γι'αυτό και έφυγαν νεντο και παπ για Σερβία και θα προσπαθησει να φτιάξει μια ομάδα με έμπειρους παίχτες βασισμένη στην άμυνα ελέω Ράντονιτς με μοναδικο σκοπό οι ελληνικές διοργανώσεις

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι βαζελοι πρεπει να ευχαριστουν τον Καλαθη που δεν αποδεχτηκε την προταση των 4εκ για τρια χρονια.Θα δεσμευε ενα τεραστιο κομματι του μπατζετ τους ενας παλαιμαχος που επειδη ειναι και ασουτος πρεπει να στησεις ενα ροστερ χτισμενο γυρω απο αυτον για να αξιποιησεις τα μοναδικα passing skills του. Εγω μιλωντας με φιλους για μπασκετ ειχα πει πολυ πριν στραφουν στον Γουολτερς οτι ο συγκεκριμενος παικτης ειναι το τελειο φιτ για τον βαζελο δεδομενων των προσοντων του αλλα και της καλης συνεργασιας που ειχε με τον Ραντονιτς στον Αστερα αλλα και με τον Γκριγκονις στην Ζαλγκιρις.
    Καλο τους εκανε λοιπον η χυλοπιτα του Καλαθη.Εφτιαξαν μια αξιοπρεπη backcourt που μαζι με το υπολοιπο ροστερ τους οπως διαφαινεται με Γουιλιαμς Παπαγιαννη και Λοβερν θα παλεψει να μπει στα πλει οφς αν και δεν νομιζω οτι θα τα καταφερει.Ταβανι τους η 10η θεση κατα την γνωμη μου που φυσικα συνιστα προοδο οταν περυσι και προπερυσι τερματισαν προτελευταιοι Αν τρυπησουν το ταβανι τους με τρομερη υπερβαση και εκμεταλλευομενοι συγκυριες ισως φτασουν στην 8η θεση η οποια ομως σε καταδικαζει στην ουσια σε αποκλεισμο.
    Αυτοι θα τα δωσουν ολα για να παρουν το πρωταθλημα της Basket League και αυτο εννοει ο τρακης "επιστροφη στην κανονικοτητα' Το τι θα συμβει θα εξαρτηθει ξεκαθαρα απο την δικη μας ομαδα η οποια φετος ενισχυμενη με αξιοπιστες λυσεις στον παγκο και διατηρωντας την ομοιογενεια της και την συσπειρωση της σε ολα τα επιπεδα διοικηση-κοσμος-σταφ-παικτες θα ξεκινησει απο αλλη αφετηρια την κουρσα και θα ειναι καθαρα στο χερι της να διατηρησει τα σκηπτρα.

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλω να δω με ποιους Έλληνες θα παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο βάζελος; Εκτός από τον Παπαγιάννη, οι υπόλοιποι δεν ξέρω αν θα έπαιζαν βασικοί στον Προμηθέα. Οι μεταγραφές των ξένων του είναι, σε γενικές γραμμές, καλές, αλλά δεν βλέπω τον ηγέτη που θα κάνει τη διαφορά. Ο Γουόλτερς και ο Λι είναι τίμιοι άσσοι, ο Άντριους στοίχημα, ο Γκριγκόνις εξαιρετικός παίκτης, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, ο δε Ουίλιαμς γυρολόγος. Γενικότερα, διακρίνω επικοινωνιακή αναδιανομή ενός λίγο ανώτερου μπάτζετ με καλύτερης ποιότητας ξένους, αλλά τη διαφορά την κάνουν, διαχρονικά, οι γηγενείς.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γειά σου Jean Charles!

    Πολύ συμπαθητικό παιδί, χαραμιστηκε να μαρκάρει τον Tavares και τον Donta Hall, ελπίζω να μην έχει καεί τελείως και να επανέλθει.

    Τεράστια υπόθεση η φυγή Παπαπέτρου, δεν ξέρω τι σκέφτονται οι απέναντι, αλλά αυτή η κίνηση μας καθιστά ξεκάθαρο φαβορί για Ελλάδα.

    Κλείστε Μήτογλου και ας μην παίξει ποτέ, αρκεί να μην πάει απέναντι..του χρόνου φεύγει και ο Παπαγιάννης σίγουρα.. καλά πάει αυτό..

  • ThanRed
    ThanRed Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ζαν ευχαριστούμε για όλα. Καλη συνέχεια.

    RED: θα πάρουμε κανένα παίκτη ακόμα. Τι γίνεται με Κ. Ακουμπο ? Αν όχι αυτός ποιος?

    Κυνηγούν τον Καλαϊτζάκη οι απέναντι. Γιατί να μην τον πάρουμε εμείς? Θελουμε ένα παίκτη στο 1-2-3. Ο Βεζε τελικά μένει?

    Αυτές είναι λίγες από τις ερωτήσεις μου.....

    Ευχαριστώ για την υπομονή σου

    REDGOAL: Ακόμα είναι ανοιχτό με Κώστα. Τον Καλαϊτζάκη τον έχουν υπ' όψη αλλά είναι συνάρτηση άλλων υποθέσεων

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal τώρα πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Τι έχεις να πεις για την κίνηση ενίσχυσης που έκαναν οι πράσινοι με τη φυγή του παπι? Όποιον και να φέρουν καλύτερος θα είναι.

  • Greg07
    Greg07 Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάπου εδώ θα βλέπει και ο φαπαπετρου 13 ,μεγάλο καμάρι τους έφυγε ο ηγέτης με τα πρησμένα ιγμόρεια και τώρα περιμένουν τον
    Χαζο-νια , τον μετρ του nothing , φαπαπετρου 13 τώρα πως θα το κάνεις το nick σου ? Κάντο Καββαδας 13 , η ακόμα καλύτερο αβδαλας 13 ,γιατί με αυτούς θα μείνεις ,ρεντγκολ προσοχή στους πελάτες μην χάσουμε κανένα σχόλιο τους
    Redgoal ευχαριστώ!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...