roumeliotis

Carwiz

Προσέγγιση Θρύλου με Κάναν (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έχει απαντησει ακόμα στον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να πει κάτι οριστικό και άμεσα καθώς δεν θέλει να κλείσει την... πόρτα αν δεν βρει κάτι στο ΝΒΑ, ομως ο Θρύλος δεν μπορεί να περιμένει.

Η αγορά προσφέρει ακόμα γκαρντ-σκόρερς και ένας εξ αυτών είναι ο Αμερικανός, Αϊζάια Κάναν, τον οποίο είδαμε με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στη Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι ειναι σε ανοιχτή γραμμή με τον 31χρονο κόμπο και γίνονται οι απαραίτητες... κουβέντες για το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση μέχρι τώρα.

Ο Αμερικανός που είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου 1991, ξεκίνησε την χρονιά στην Ούνικς Καζάν και την Euroleague αλλά στη συνέχεια με τον πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία μετακόμισε στην Γαλατασαράι υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Πιστιόλη.

Τα νούμερα του; Στην Euroleague είχε 11,8 πόντους και 1,3 ασίστ ανά αγώνα, ενώ με την Γαλατασαράι είχε 10 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

69 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος 76
    Του χρόνου ακόμα κι αν φύγει ο Βεζένκοφ μπορεί να υπάρχουν αρκετές και σημαντικές λύσεις για να καλύψεις ότι κενό αφήσει. Μήτογλου για τη θέση, Μιλουτίνοφ για τη frontline και τα ριμπάουντ, μπορεί να αλλαχτεί ο Πίτερς με καλύτερο (εκτός κι αν βγει παίκτης ολκής) και ίσως υπάρχει και μια ακόμα λύση.... Ντόρσεϊ.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 23:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι στο γκρουπ των καλών παικτών, αλλά δε μου αρέσει. Δε παυει όμως να μην λέγεται στοίχημα, και στη τελική αν κάνει στον Μπαρτζώκα η γνώμη μου περισσεύει. Τρελάρας είναι, περισσότερο από τον ντόρσει, πλάκα θα έχει.
    Τώρα για τον Μπολομποι, δεν θα τον δούμε στο 4 αν έρθει ο ο Πιετερς τον οποίον Πιτερς δε θα τον δείτε στο 3 ποτέ. Ο βεζέ είναι καλύτρος του στο 3. Ο Βεζέ, επειδή θα μας φύγει του χρόνου για ΝΒΑ, όπου δεν νομίζω να παίξει στο 4, μάλλον θα θέλει να παίξει αρκετά λεπτά και σε εμας στο 3.
    Ο αντετοκουμπο, καθαρά τρίτη επιλογή στο 5, δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Λιβιό, αλλά είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί σιγά σιγά. Θέλει πολύ δουλειά, γιατί τώρα μόνο για κατσίκι λογίζεται.

    Τελικά καλά φαίνεται να πηγαίνει η μεταγραφική περίοδος γιατί με αυτά που έπαιζαν (και παίζουν ακόμα αλλά με λιγότερες πιθανότητες) για Βεζε, νόμισα ότι θα κουνάγαμε πετσέτα για φέτος. Για τον ντορσει δε με χάλασε καθόλου η φυγή του, δεν έπρεπε καν να μπλέξουμε με μονοετή συμβόλαια. Ο παίκτης κέρδισε από εμάς, εμείς όταν έπρεπε δε πήραμε τίποτα από αυτόν.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Έκλεισε κι αυτός....

  • Βαγγελης7
    Βαγγελης7 Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Bobby Dixon δηλαδη που ηταν 1.78 δεν ηταν σουπερ παιχτης? Επισης ο Canaan επαιξε τοσα παιχνιδια nba, ευρωλιγκα, το υψος δεν παιζει ρολο, ο isaih tomas παραλιγο να βγει mvp nba με υψος 1,74. Μακαρι να τον παρουμε. Κανει στον Μπαρτζωκα, κανει στον Ιτουδη, αρα...

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε μήπως συνειδητοποιήσει εσείς που δεν σας αρέσειι ο Κάνααν οτι έτσι και χαθεί αυτός ο παίκτης μετά θα δεν έχει μείνει ούτε ΕΝΑΣ σούτινκ γκαρντ που να κάνει την διαφορά???!!! Ο Μπέικον καλώς ή κακώς κάηκε στο ψήσιμο. Ο Γκριγκόνις έχει το ίδιο πρόβλημα με τον Μιλουτίνοφ. Ο Τόμας είναι ο ορισμός του μέτριου παίκτη που κάνει μόνο ένα πράγμα καλά. Αν χαλάσει και του Κάνααν (που θα χαλάσει) μετά είτε θα πάμε σε κανένα στοίχημα τύπου Χάρισον που δεν θα το ήθελε ο Μπαρτζώκας είτε θα ανακοινωθεί κανένα όνομα τύπου Λάιτι με εμπειρία Ευρωλίγκας και θα μας ξενερώσουμε όλοι. Αν έχετε κάτι καλύτερο υπόψη σας μακάρι να γίνει και να είστε εσείς σωστοί. Δεν θα με χαλάσει καθόλου.

  • Βασιλης
    Βασιλης Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Κουριτς αγγελοπουλοι κ έκλεισες στα Γκαρντ ,

  • Γιάννης
    Γιάννης Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 21:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην γίνει στον Ολυμπιακό ο νέος Αϊζάια Τόμας

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Arrow απο τα καλυτερα σου.περιεγραψες την κατασταση πολυ ευστοχα. Μακαρι να μπορουσε να δημοσιευθει και σαν αρθρο.

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξαναγράφω ότι καλό θα είναι να λέμε κ ένα μπράβο στην διοίκηση για τον τρόπο που λειτουργεί... έχει καταφέρει δύο πολύ καλές μεταγραφές κ έπεται και συνέχεια... πολλοί φίλοι εδώ γράφουν ότι τους κατέβει...ο Ολυμπιακός τα δύσκολα τα έχει αφήσει πίσω κ πλέον είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης... υπάρχει σχέδιο κ όραμα για την ομάδα! Και είναι λογικό τους παίκτες που θέλει ο Μπαρτζώκας να τους θέλει κ ο ιτουδης..η προπονητική τους λογική μοιάζει πολύ..

  • THRYLOS FOR LIFE
    THRYLOS FOR LIFE Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Εγώ πιστεύω οτι η Μονακό θα τους κρατήσει και τους τρεις. Αν γίνει έτσι του χρόνου θα έχει την καλύτερη γραμμή πυρός στην περιφέρεια από όλες τις ομάδες της Euroleague με μεγάλο ερωτηματικό την χημεία μιας και ο καθένας θα θέλει μια μπάλα. Αν με κάποιον δεν ενεργοποιήσει την συμφωνία αυτός θα είναι ο Λόιντ που έχει το ίδιο πάνω κάτω στυλ με τον Κάνααν. Τον Οκόμπο θα τον κρατήσει οπωσδήποτε αν και συμφωνώ οτι αυτός θα ταίριαζε καλύτερα με εμάς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display