roumeliotis

Carwiz

«Θέλουμε το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο»

casino loutrakiou
redwell

Τη... δίψα που έχουν άπαντες στον Πειραιά για την κατάκτηση του τίτλου στην Basket League υπογράμμισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσω του μπλογκ που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά των αγώνων με το Περιστέρι αλλά και εκείνη με τον Προμηθέα:

"Καλησπέρα σας,

Μετά την πρόκρισή μας επί του Περιστερίου στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, δεν είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, για αυτό και θα ήθελα να ξεκινήσω το σημερινό μου blog κάνοντας μια αναφορά στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν με τον Προμηθέα.

Το γεγονός ότι τόσο στο πρώτο ματς του ΣΕΦ, όσο και σε εκείνο της Πάτρας επικρατήσαμε άνετα, σκοράροντας περισσότερους από εκατό πόντους, δείχνει τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσή μας.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και άπαντες στην ομάδα αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι την δεδομένη χρονική περίοδο και μέχρι το τέλος των πλέι οφ, να είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στους αγώνες και να μην χαλαρώνουμε καθόλου και για κανέναν λόγο.

Αύριο θα υποδεχθούμε τον Προμηθέα και στόχος μας είναι να κάνουμε ότι ακριβώς κάναμε και στα προηγούμενα ματς: Να πιάσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο μας και να ‘σκουπίσουμε’ τη σειρά, ώστε να κάνουμε focus στον απόλυτο στόχο μας!

Στην σειρά των αναμετρήσεων που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος! Έχουμε πετύχει τους δύο από τους τρεις στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς και τώρα θέλουμε όσο τίποτε άλλο να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια ήταν και παραμένει ο κόσμος μας, ο οποίος θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί στο πλευρό μας όχι μόνο στην τελική σειρά, αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση.

Δεν θα κουραστώ να λέω πως μας δίνει πάντα εξτρά κίνητρο να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα το πετύχαμε μαζί και μαζί θα φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • GEO
    GEO Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Red arrow αν και μεγαλύτερος ηλικιακά respect για το 90% το σχόλιων σού αν μη τι άλλο έχεις άντερα,
    και δεν μασάς τα λόγια σού

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτους του καρνάβαλους Ολυμπιακαρες έχουμε σήμερα για αυτό έχουμε καταντήσει στο ποδόσφαιρο χάλια μαύρα και στο μπάσκετ δεν χαιρόμαστε τις επιτυχίες. Μιρλες.... Μιζέριες...ολη τους ή ζωή!

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τώρα να σοβαρευτούμε.... Φώτη Βλαχοπουλε, σου έχω πει ότι μιλάς πολύ σωστά και ώριμα. Όμως γιατί πρέπει να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε ένα τρολ σαν αυτόν; ο Άνθρωπος αυτός είναι από εκείνους που περιμένουν στη γωνία να γίνει η παραμικρή στραβή για να τα γκρεμίζουν όλα. Μιλάμε για παρανοϊκό άδειο μυαλό.
    Άνθρωπος που δεν έχει αθληθει στη ζωή του!!!

    Όσο για αυτά που του λες, ρε φίλε....ειναι δυνατόν να λέμε ότι μπορεί να χάσουμε με ένα πόντο στο τέλος στην έδρα τους κτλ???
    Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα το ξέρουν Όλοι αλλά αυτό δεν σου εξασφαλίζει πως θα νικήσεις 3-0 η 3-1 και εύκολα.
    Μη κοιτάτε τον Παναθηναϊκό στα ματς με Λάρισα. Όταν παίξουμε μαζί θα είναι αλλιώς.
    Θα έχουν κόσμο, θα παίξουν σκληρά και θα υπάρχει η πίεση αυτή της κατάκτησης που κάθε αγώνα ξεχωριστά θα τον βλέπουν σα τελικό και οι δικοί μας και οι Βαζελοι.
    Αυτη η πίεση σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.
    Φυσικά και η ποιοτητα θα παίξει ρόλο αλλά για να κερδίσεις και μάλιστα εύκολα πρέπει να βρεθούν όλοι οι παίχτες μας σε καλή φόρμα. Κάτι που βλέπουμε εδώ και 2 μήνες ότι δεν συμβαίνει. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για τυχόν αποτυχία. Αλλά εξήγηση για ένα πιθανό σενάριο η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά δύσκολα.
    Μακάρι να κερδίσουμε με 3-0 νίκες και μάλιστα με 30π διαφορά σε κάθε αγώνα όπως ονειρεύεται ο giorgos ο τραχανάς Ολυμπιακός... Αλλά αυτά δεν είναι εύκολα ρε μάγκες. Έχετε καταλάβει ότι η Εφές η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, είναι σε 2-2 νίκες για το πρωτάθλημα. Κόντρα στην Γαλατασαραι την αιώνια αντίπαλο της η οποία παίζει με τα 2/3 του ροστερ της με Τούρκους παίχτες ενώ όλη Εφές έχει ένα ροστερ ξένων από χρυσάφι..?????
    Σε ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ να ζητάς από την ομάδα σου νίκες με διαφορά και κατάκτηση τίτλου δια περιπάτου...
    Στους τελικούς νίκη έστω και με μισό πόντο αξίζει όσο νίκη με διαφορά 30 πόντων. Καταλάβετε το.

    ΥΓ. Εννοείται ότι θα είναι αποτυχία τεράστια ειδικά φέτος να χαθεί το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Όμως ας μην τα ρημαζουμε όλα!!! Όσο χάλια κι αν είναι ο βαζελος, εύκολο δε θα είναι κανένα παιχνίδι.

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 18:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgos εκτός από Ολυμπιακός στο τέλος να δηλώνεις και Τσίρκο, καρναβάλι, πανηγύρι, τρολ και σουργελο.

    Φίλε σοβαρά έχεις πρόβλημα μεγάλο... Χρειάζεσαι επειγόντως ιατρικές συμβουλές και το κυριότερο.... Να βρεις γκόμενα!!!

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 14:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα βρε Φώτη μου με τι ασχολείσαι τώρα; Εδώ πέρα εκφέρουν άποψη τυπάκια που το μόνο άθλημα που ξέρουν είναι το σφουγγάρισμα ή το άλμα επί ψητώ. Τι κι αν στον αθλητισμό έχουν γίνει θαύματα των θαυμάτων, τι κι αν παράγοντες ενός αγώνα είναι κι οι διαιτητές (τους είδαμε κι εχθες πως έσπρωχναν τον ποα. Κι ο Χατζηπαρλαπιπας ο πονηρουλης, που τον χρυσοπληρώνουμε ΟΛΟΙ, όταν είδε το υπερβολικό φόρτωμα της Λαρσας με τα φάουλ από νωρίς είπε "η Λάρισα επέλεξε να παίξει σήμερα πάνω από το όριο του φάουλ". Και δώστου σπόντες για τους διαιτητές παρόλο που "έζμπρωχναν" όσο μπορούσαν). Με ολόκληρο σύστημα τα βάζουμε γιατί το "Μέχρι Τέλους" παρέμεινε ημιτελές κι ο άλλος ο τρολάκος θέλει 30άρες αλλιώς η χρονία θα είναι αποτυχημένη με νταμπλ και f4. Τι να πεις και τι να συζητήσεις δηλαδή. Μερικοί ή τόσο άσχετοι είναι ή τοσο βαζελοτρολάκια. Θα δείξει.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε Γιωργο καταλαβαινω πολυ καλα το σχολιο σου απλα το μονο που θελω να πω ειναι οτι και οι απεναντι εχουν καμποσους παικτες εγνωσμενης αξιας που εχουν κι εναν εγωισμο , ε δεν νομιζω να μην τα δωσουν ολα και οι απεναντι και να κατσουν να χασουν με κατοσταρες και διαφορες . Αν για παραδειγμα κανουμε τρεις νικες με 10-15 ποντους διαφορα και κανουν κι αυτοι μια νικη στη εδρα τους με ενα ποντο με κουλο σουτ στη ληξη και παρουμε πρωταθλημα θα μηδενισουμε την αξια του πρωταθληματος η των παικτων?οχι βεβαια θα ηταν παραννοια κατι τετοιο. ΚΑι για να τρολλαρουμε και λιγο παιρνοντας το πρωταθλημα θα γραψουμε και ιστορια γιατι θα ειμαστε η πρωτη και μοναδικη νεοφωτιστη ομαδα με νταμπλ και εισοδο σε φαιναλ φορ της ευρωλιγκας , μην ξεχνας μεχρι περσυ παιζαμε Α2 ...

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 04:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Οτιδήποτε λιγότερο του 3-0 θα ειναι Τεράστιο ατόπημα.
    Συμφωνώ οτι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετραει οχι ομως με 3-2.
    Ούτε καν 3-1.
    3-0 κ με 20άρες+ μέσα-εξω.
    Τουλάχιστον.
    Κ αν μπορειτε Διαλύστε τους.
    Να ματωσουν κ τα κόκκαλά τους.
    Καμμιά λύπηση.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...