roumeliotis

Carwiz

«Πάμε στο Βελιγράδι να το διασκεδάσουμε...»

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς πίεση και άγχος θα πρέπει να κατέβει στο F4 του Βελιγραδίου ο Θρύλος και άπαντες να απολαύσουν τη συμμετοχή σε αυτό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Μedia Day λίγες μέρες πριν το ταξίδι με προορισμό τη σερβική πρωτεύουσα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε παράλληλα πως το μοντέλο με την μετρημένη οικονομική πολιτική έχει επηρεάσει αρκετές ομάδες στην Ευρώπη, ενώ πρόσθεσε πως το φαβορί στον ημιτελικό είναι η Εφές και όχι ο Θρύλος. Αναλυτικά ο Coach-B μίλησε...

Για την πρόκριση στο Final 4: «Είναι σημαντική η επιστροφή μιας ελληνικής ομάδας σε ένα Final 4 Ευρωλίγκας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε, μετά από μια δύσκολη χρονιά. Πρέπει να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας εκεί, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας. Κάθε χρόνο ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και είναι σημαντικό που θα είμαστε παρόντες.

Η ομάδα μας δεν είναι η πιο έμπειρη, είναι η λιγότερο έμπειρη με μόλις τρεις παίκτες που έχουν παίξει σε Final 4. Θα προσπαθήσουν Σλούκας, Παπανικολάου και Πρίντεζης να βοηθήσουν και τους άλλους πώς να προσεγγίσουν ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Δεν είναι μόνο τα 40 λεπτά, αλλά είσαι στο επίκεντρο για αυτό το τριήμερο. Θα προσπαθήσουμε εμείς να προσηλωθούμε στα 40 λεπτά και να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν περίμενε όταν επέστρεφε το 2020 πως θα ήταν ξανά ο Ολυμπιακός στο Final 4 του 2022: «Δεν το σκέφτεσαι ποτέ έτσι. Μετράς τα επαγγελματικά δεδομένα και η ζωή η ίδια τα φέρνει. Είχα στο μυαλό μου πως πρέπει ο Ολυμπιακός να πάει για μεγάλα πράγματα. Σαν ομάδα ο περίγυρός του απαιτεί αυτό το πράγμα.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, γιατί το μπάσκετ δεν παίζεται από 3-4 χώρες στην Ευρώπη, ο ανταγωνισμός αυξάνει. Η Ευρωλίγκα είναι στο επίκεντρο και είχα μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήταν ιδανικό σενάριο να φτάσουμε σε ένα Final 4. Το είχα σαν στόχο και είμαι χαρούμενος που το καταφέραμε».

Για τις διαφορές του ίδιου και του Ολυμπιακού από το 2013: «Τότε ήταν τα πρώτα μου playoffs και τώρα τα πέμπτα, τώρα είναι το τρίτο μου Final 4. Σαφώς είμαι πιο ώριμος και περισσότερο σοφός-μην το παρεξηγήσετε αυτό-για να ξεχωρίζει τι είναι πιο σημαντικό. Τότε είχα μόνο μια εμπειρία με το Μαρούσι στην Ευρωλίγκα και τώρα είναι διαφορετικό ποιος είμαι.

Το μπάσκετ όμως είναι ομαδικό άθλημα και αν πρέπει να μιλήσουμε για την ομάδα μας, ο Ολυμπιακός έχει τα τελευταία δέκα χρόνια αρκετά Final 4 και το βλέπω σαν συνέχεια. Με πιο μετρημένη οικονομική πολιτική και με ένα συγκεκριμένο διοικητικό μοντέλο, που επηρέασε πολύ το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Λένε αφού τα καταφέρνει ο Ολυμπιακός έτσι, πρέπει να το δούμε κι εμείς. Δεν μπορεί κάποιος να δίνει κάθε χρόνο 20 εκατ. ευρώ, σε ένα άθλημα που συνήθως δεν τα φέρνει και πίσω. Ό,τι καταφέραμε προέρχεται από ένα πολύ πετυχημένο διοικητικό μοντέλο τα τελευταία χρόνια».

Για το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι το Final 4: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι ήταν το πέμπτο με τη Μονακό, όσον αφορά στην πίεση. Όλοι νιώσαμε στρεσαρισμένοι, κι εγώ προσωπικά. Όχι μόνο γιατί η Μονακό είναι μια πολύ καλή ομάδα και μας έφερε στα όριά μας, αλλά και γιατί υπήρχε μεγάλη προσμονή στον κόσμο και το εισπράτταμε αυτό.

Εμείς ολοκληρώσαμε την πίεση της χρονιάς και πάμε να το διασκεδάσουμε. Δεν είμαστε φαβορί απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά ο κόσμος μας περιμένει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΡΤFLIX ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗ?????ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 13:19 Σύνδεσμος σχολίου

    το μεγαλυτερο κερδος αυτης της φανταστικης χρονιας ,περα απο τις χαρες που μας εδωσε αυτη η ομαδα ειναι οτι ο Ολυμπιακος ξαναγινεται θελκτικος προορισμος για παικτες και αν θελουμε καποιον παικτη δεν θα τρεχουμε στο παρακαλετο ... δημιουργηθηκε μια σταθερη και πραγματικα αξιολογη βαση που κρινομενη απο τα αποτελεσματα ως τωρα εχει παει πολυ καλα εως εξαιρετικα κι αν παρουμε το πρωταθλημα για μιλαμε για υπερεπιτευξη στοχων, πραγμα που σημαινει οτι θα ειναι πολυ πιο απλο να προστεθουν αυτοι οι 2 -3 παικτες που λειπουν για να ειμαστε πληρως καλυμμενοι απεναντι σε οποιαδηποτε προκληση. Τελος ,για να μην το κουραζω πολυ κιολας ,αυτο που προσωπικα γουσταρω παρα πολυ ειναι οτι ολοι στην ομαδα παιζουν δεν παιζουν συμμετεχουν ενεργα , πανηγυριζουν χαιρονται και δεν εχουμε μουτρακια στον παγκο...

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Σάββατο, 14 Μαΐου 2022 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανα φιλικο θα παιξει για να εχουν ρυθμο οι παικτες πριν το f4??εεεε?

    REDGOAL: Σήμερα παίζει επίσημο φίλε και σε 5 μέρες ημιτελικό με Εφές

  • παύλος
    παύλος Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενας από τους καλύτερους προπονητές και πολύ πιο Γαύρος από αυτούς τους ψυχάκηδες που τον δείρανε για να φύγει το 2014 , χαρίζοντας μάλιστα στον Ολυμπιακό και λεφτά οφειλόμενα . Παρατηρείστε πώς παίρνει φτηνούς παίκτες και τους κάνει να παίζουν σαν πανάκριβοι . Σοβαρός , φιλοσοφημένος , μετριόφρων , ψυχολόγος , Άρχοντας . Ο Μπάγεβιτς του μπάσκετ μας .

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω και εγώ το αξίζει. 2η θέση έφερε, αντικειμενικά, πρέπει να βγει πρώτος, αφού η Μπάρτσα και ο Σάρας έκαναν απλά τα αναμενόμενα, ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα σχεδόν τα απίστευτα.

    Μεγάλο παράσημο και η πρόκριση επί αυτής της Μονακό.. Πολλοί δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο καλή ομάδα ήταν.

  • Πάνος
    Πάνος Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο τέλος καταλάβαμε το ποσό καλό προπονητή έχουμε. Δεν μπορώ να δω ποιος άλλος θα μπορούσε να φέρει την ομάδα με αυτό το μπάτζετ σε αυτή την πορεία. Νομίζω ότι φέτος ήταν ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...