roumeliotis

Carwiz

Οι... σφυρίχτρες στο Ολυμπιακός-Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Γνωστούς έκανε τους διαιτητές η Euroleague για το Game-5 των πλέι οφ της διοργάνωσης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό που θα γίνει την Τετάρτη (04/05, 21:30) στο ΣΕΦ.

Το ματς-τελικό που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για το F4 του Βελιγραδίου θα διευθύνουν ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και ο Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Ο Λαμόνικα είχε διευθύνει το δεύτερο ματς, στο οποίο η Μονακό είχε κερδίσει στο ΣΕΦ 96-72, όπως και στο Μονακό-Ολυμπιακός 92-72 της regular season. Ήταν επίσης στο Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις 83-68.

Ο Ράντοβιτς ήταν στο 71-54 υπέρ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο Game 1, αλλά και στη νίκη των Πειραιωτών επί της Εφές στο Φάληρο με 87-85.

Στο πρώτο ματς της σειράς (71-54) ήταν και ο Πέρεθ, ο οποίος είχε διευθύνει κι άλλες τρεις νίκες του Ολυμπιακού, με Μπάγερν εντός, 83-60 κι εκτός έδρας, 88-98, όπως και με Βιλερμπάν στη Γαλλία, 80-94.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777 Πραγματικα η αποδοση του Ντορσει προκαλει πολλα ερωτηματικα.Τεσσερα παιχνιδια και σε καθε ενα ηταν χειροτερος απο το αλλο.Παρολα αυτα η σειρα θα ειχε ηδη τελειωσει υπερ μας αν η Ευρωλιγκα δεν μας εστελνε αυτες τις πορτοκαλι καρμανιολες που απο το πρωτο παιχνιδι και μετα μας εχουν περασει πριονοκορδελα.Και το επιστεγασμα αυτης ολης της ελεινης διαιτησιας ειναι να μας στελνουν στο Game5 που θα κρινει και την προκριση αυτο το αρχιλαμογιο τον Λαμονικα που στο δευτερο παιχνιδι στο ΣΕΦ σφυριζε ανομοιομορφα.Στην σκληρη αμυνα των μονεγασκων ειχε καταπιει την σφυριχτρα ενω στην δικη μας αμυνα σφυριζε και την παραμικρη επαφη.Σαφως και η ομαδα μας δεν επαιξε καλα σε εκεινο το ματς αλλα καθε φορα στην διαρκεια του που επιχειρησε να επιστρεψει στο σκορ ο ιταλος την εκοψε.
    Μακαρι η ομαδα μας μαζι με τον κοσμο αυριο να πηδηξει και αυτο το εμποδιο αν και ο ιταλος ειναι ο καλυτερος χειρουργος.
    Ο Ολυμπιακος ειναι απο τις ιστορικοτερες ομαδες της Ευρωλιγκας συνιδρυτρια ομαδα στο καταστατικο της με εγγυημενο συμβολαιο και η Μονακο ειναι μια νεοφωτιστη στην διοργανωση με μηδεν μπασκετικη ιστορια μηδεν μπασκετικο κοινο χωρις εγγυημενο συμβολαιο αλλα με πολλα λεφτα αφου εχει εναν ρωσο και εναν ουκρανο ολιγαρχη στην ιδιοκτησια της σε ενα ανεξαρτητο κρατιδιο που ειναι απο τα μεγαλυτερα πλυντηρια της Ευρωπης και οχι μονον.Παρολα αυτα αν καποιος δεν τα γνωριζε ολα αυτα κα εκρινε μονο απο τις διαιτησιες της σειρας θα νομιζε πως ειναι ακριβως το αντιθετο.
    Τωρα στα αγωνιστικα το μαρκαρισμα του Μπεικον δεν βγαινει με αλλαγες.Το καλυτερο θα ηταν να τον παιξεις αρνηση δηλαδη να μην τον αφηνεις να παρει την μπαλα ή να καθυστερεις να φτανει η μπαλα στα χερια του και οταν τελικα την παιρνει να στελνεις πανω του βοηθεια.Το μεγαλυτερο του ατου ειναι το iso game οποιος και να τον μαρκαρει σε απομονωση το πιθανοτερο ειναι να φαει καλαθι αν ομως πιεστει δεν πασαρει καλα και μπορει να τον οδηγησεις σε λαθη.

  • τκ
    τκ Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 15:59 Σύνδεσμος σχολίου

    οσοι πατε γηπεδο αυριο δωστε στο λαμονικα να καταλαβει οτι αν ξεκινησει τα ιδια με το δευτερο ματς η εξοδος του απο το γηπεδο θα καταστει σχεδον αδυνατη..ερχεται σε να παιξει το ρολο του παλι και να μας σφαξει..δεν θα του περασει αθτη την φορα

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωωωωωχχχχχχ οχι ο λαμογιονικας.... βλέπω το καφεδάκι που θα κέρναγα το ντουράν ντουράν να το πίνει αυτός

  • Agent777
    Agent777 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να προσφέρουν Ντόρσεϊ και Μακίσικ. Ειδικά ο Ντόρσεϊ, δεν είναι τόσο τα ελεύθερα τρίποντα που χάνει, αλλά το γεγονός ότι σε όλη τη σειρά περπατάει και μοιάζει να μην έχει ανάσες. Λες και του έδωσαν τίποτα περίεργο μοιάζει. Ας ελπίσουμε αύριο να είναι αυτός που είναι όλη τη σεζόν. Αν παίξουν καλά αυτοί οι 2 (με δεδομένο ότι Σλούκας και Σάσα είναι πάντα σταθεροί), θα κερδίσουμε και μάλιστα άνετα. Επίσης κάποιος να κλείσει αυτό τον Μπέικον που την έχει δει MJ σε αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε μηδενίσει τον Τζέιμς και δεν μπορούμε να κάνουμε καλά τον Μπέικον. Παίξτε τον με συνεχείς αλλαγές ή κάτι άλλο, δεν ξέρω. Πάντως κάντε κάτι γιατί μας βλέπω με ηρεμιστικά αν κάνει πάλι τα ίδια αύριο.

    Υ.Γ. : Αυτό το ματς δεν χάνεται ότι και να γίνει, ότι και να σφυρίξουν τα κοράκια. Ο φετινός ΘΡΥΛΟΣ αξίζει να είναι και θα είναι στο Final 4.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Ιταλος αφησει και στο τελευταιο ματσακι τον Λι να παιζει καρατε στην τριπλα των χειριστων μας και να ριχνει αγκωνιες στην κοιλια του Ντορσευ μονιμα δεν μας βλεπω καλα , ιδιαιτερα αν στην απεναντι πλευτρα σφυριζει και το στραβοκοιταγμα . Απο την αλλη παλι οι αλλοι 2 που οριστικαν μας εχουν παιξει αρκετα δικαια . πιστευω οτι αν μπουμε μεσα δυνατα και κρατησουμε την συγκεντρωση μας .Οποιος ειναι μεσα ας φωναξει και για μενα που δεν μπορω να παω .

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Το εχω πει και θα το ξαναπω. ΑΝ Ο ΝΤΟΡΣΕΙ ξυπνήσει απο τον λήθαργο η ΜΟΝΑΚΟ δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ...
    2 καρφώματα απο τον ΜακΚισικ και ο κοσμος θα γινει ηφαιστειο...για Σλουκα, Βεζενκοφ, Παπ, δεν ανησυχώ...πιστεύω θα ειναι σταθερα καλοι οπως σε ολα τα παιχνιδια της σειράς.

  • sharyano
    sharyano Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 12:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ είμαστε, λοιπόν. Ήρθε το παιχνίδι που περιμέναμε όλη τη χρονιά. Η ομάδα και θέλει και μπορεί να το πετύχει, αρκεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: να παίξει με μάτι που γυαλίζει, να κάνει το παιχνίδι της, να παίξει άμυνα και να καταθέσει την ψυχή της στο παρκέ. Έχει την ικανότητα, ξέρει τι έχει γίνει μέχρι τώρα στη σειρά, μπορεί να διορθώσει, να εμφανίσει τρικάκια και να το πετύχει. Αρκεί να μην παρασυρθεί από το άγχος, την πίεση του "πρέπει" και όλα τα... περίεργα που συμβαίνουν από τη μέρα που ξεκίνησαν τα play off.
    Ο Λαμόνικα προσωπικά δεν με φοβίζει αν - το τονίζω ΑΝ - η ομάδα μπει πνευματικά προετοιμασμένη. Έτσι κι αλλιώς και οι άλλοι δύο διαιτητές είναι επίσης έμπειροι και έχουν σφυρίξει σε πολλά παιχνίδια που η ομάδα πήγε καλά, οπότε, μπορούν να κρατήσουν την ισορροπία. Επιπλέον, παίκτες και προπονητής, ξέρουν πια ότι δεν είναι μόνο ο Λαμόνικα. Όλη η σειρά των play off έχει πάει στο πολύ ξύλο και έχουν δει πώς τους αντιμετωπίζουν όλοι. Ναι, εμείς παίζουμε πάντα στο όριο του φάουλ, αλλά η Μονακό σε όλη τη σειρά έχει παίξει στο όριο του αντιαθλητικού με αγκωνιές, σπρωξιές, τρικλοποδιές, κεφαλοκλειδώματα και ανελέητο ξύλο, ειδικά σε παίκτες που το μυαλό τους χαλάει (πχ Ντόρσεϊ) ή που η κούρασή τους είναι κλειδί για την υπόλοιπη ομάδα. Σλούκας και Βεζένκοφ πρέπει να είναι γεμάτοι μελανιές.
    Από την άλλη... this is play off. Το έχω ξαναγράψει, πολλοί παίκτες μας δεν έχουν εμπειρία από αυτό και ίσως βγήκαν έξω από τα νερά τους. Κανένας δεν ξέχασε το μπάσκετ, κανένας δεν είναι άμπαλος ή "γατάκι". Οι ίδιοι που μας έφεραν εδώ, οι ίδιοι θα μας πάνε παρακάτω. Κάποιοι μπλόκαραν, κάποιοι δεν τους ταιριάζει η Μονακό, λίγο οι Γάλλοι που είδαν ότι μπορούν να το παίξουν Λιμόζ και βαράνε στην καρωτίδα με την ανοχή όλων πήραν τα πάνω τους (έχουν και ταλέντο, όμως, μην το παραγνωρίζουμε), λίγο έγινε ροντέο. Είμαστε τυχεροί που είχαν αρκετές μέρες να ξεκουραστούν, σωματικά και πνευματικά και να βγουν μπροστά οι τρεις αρχηγοί και να τους εξηγήσουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Είμαι βέβαιος πως, αν μη τι άλλο, το μάτι θα γυαλίζει. Σε τέτοια ματς, ίσως να αρκεί. Και με τη βοήθεια του κόσμου, που θα πρέπει να φυσάει και η μπάλα να τους φεύγει από τα χέρια, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
    Το ξαναγράφω: 7+1 Ευρωλίγκες στον πάγκο (μην ξεχνάμε ότι και ο παραγκωνισμένος Λάρι έχει επίσης ευρωκούπα και, μάλιστα, ως πρωταγωνιστής). Σε αυτά τα ματς μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
    Μια παράκληση μόνο: Ακόμα κι αν δεν γίνει, ας μην αρχίσουμε να φαγωνόμαστε πάλι. Η ομάδα μας έκανε όλους περήφανους. Μας μάζεψε όλους ξανά να σκοτωνόμαστε για ένα εισιτήριο και να ξεροσταλιάζουμε μπροστά από την τηλεόραση. Να ζούμε το παιχνίδι με πάθος. Να μας υπολογίζει και να μας φοβάται - ως ένα βαθμό - ξανά όλη η Ευρώπη. Να ξενυχτάνε οι Παναθηναϊκοί και να κάνουν μέρα-νύχτα βουντού μη γίνει καμιά... στραβή. Πήραμε Κύπελλο, μπήκαμε play off εύκολα, πήραμε 2η θέση και φτάσαμε στο νήμα, έχουμε πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα.
    Όλα αυτά δεν μπορούν να σβήσουν. Δεν μπορεί να τα αφορίσουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο. Στήριξη, στήριξη, στήριξη. Θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί. Μα, πιο πολύ εκείνοι που ματώνουν και τρώνε το ξύλο στο παρκέ.
    Πάμε ρε ομάδα.

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 12:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Βάζουν έναν εκ των 3-4 παλαιότερων συνεργατών του απερχόμενου αλήτη καταλανού. Έσκασε και το ρεπορτάζ για τις πλάγιες διαδρομές χρήματος από τη Μονακό προς την Ευρωλίγκα και τον Μπερτομέου... Ετοιμαστείτε για σφαγούλα αύριο. Άμυνα θα μας επιτρέπεται μόνο με τα μάτια...

  • DAVID RIVERS
    DAVID RIVERS Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 11:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Λουίτζι ρουφιάνο Ιταλιανο...!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...