roumeliotis

Carwiz

Αποφασισμένοι να αφήσουν τα... κορμιά τους

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος... ζει και αναπνέει μόνο το Game-5 της σειράς με τη Μονακό που θα γίνει την Τετάρτη (04/05, 21:30) στο κατάμεστο ΣΕΦ, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το F4 του Βελιγραδίου.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" είναι 100% αφοσιωμένοι στην επίτευξη του στόχου και δεν το κρύβουν πως είναι αποφασισμένοι να αφήσουν τα... κορμιά τους στο παρκέ για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο την πρόκριση.

Σίγουρα υπάρχει και πίεση αλλά όπως λένε από τον Πειραιά είναι κάτι που τους αρέσει και πως θα τους βοηθήσει να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα.

Όλοι ξέρουν τί πρέπει να κάνουν και πλέον μετράνε αντίστροφα για την επίτευξη του στόχου που το θέλουν όσο τίποτε άλλο, ειδικά από τη στιγμή που το ματς θα γίνει σε ένα ΣΕΦ στο οποίο δεν θα πέφτει... καρφίτσα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατσε ρε Νικ.....θες και κουπα!??? Στην αρχη της σεζον ξεκινησαμε καπως ετσι...."το θεμα ειναι να βγουμε 8αδα"....μετα καπως ετσι "το θεμα ειναι να βγουμε 4αδα".....μετα "το θεμα ειναι να περασουμε τη φαση των 8 και να παμε final4"......τωρα σε περιπτωση που περάσουμε Final4 θες κουπα ντε και καλα για να θεωρηθει η χρονια επιτυχημένη?
    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και μακαρι να τη παρουμε...αλλα ας σεβαστούμε τουλάχιστον την προσπάθεια που γινεται απο μια ομάδα σε ενα αθλημα που τα κέρδη δεν ειναι ουτε το 1/3 απο αυτά του ποδοσφαίρου! Και παρόλα αυτά, διατηρούμαστε στις κορυφαίες ομαδες.
    Δεν υπαρχει Ολυμπιακός που δεν θελει κούπα ευρωπαικη...αλλα ας ειμαστε και λιγο ευγνώμονες για οσα ειδαμε φέτος.
    Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μπορουμε η δεν θελουμε το κατι παραπάνω και χωρις να σημαινει οτι φετος ολα ηταν τελεια. Ομως η συνολική εικόνα και το γεγονός πως καθ'ολη τη διάρκεια της χρονιάς περιμεναμε καθε φορα ανυπόμονα να δουμε τον Ολυμπιακό του μπάσκετ να παίζει, σημαινει πολλά!
    Ας συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που πλέον εχει καταντήσει οτι πιο αντιαισθητικό και αντιπαθητικό υπάρχει κι ας αφησουμε ησυχο το μπασκετάκι που τουλαχιστον εκει υπάρχει υγιές κλίμα!

  • Νic
    Νic Τετάρτη, 04 Μαΐου 2022 09:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι να σηκώσουμε κούπα και όχι υπερήφανη πορεία στην πλατεία Κλαυθμώνος,τώρα μάλιστα που η Γιουροληγκ απέκλεισε το ακλόνητο φαβορί την ΤΣΣΚΑ.

  • Ανεστης
    Ανεστης Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε δημητρη78 δεν παιζουμε με 6 παιχτες.Η βασικη πενταδα συν σλουκα εχουν περισ.χρονο συμ. αλλα εχουν παιξει σε ολα τα ματσ και λιβιο,πριντ,μακσ(δεν του ταιριαζει ο αντιπαλος),λουτσης .επισης εχουμε τραυμ. μαρτιν που θα ειχε σημ.χρονο στην σειρα.Και η μονακο ομως παιζει με εξι παιχτες βασικα, με τους τζειμς,μπεικον,λι να εχουν κοντα 35λ μ.ο σε ολη την σειρα.Σε εμας μονο βεζε εχει τετοιο μ.ο.Τελος να ξερεις οτι ακομα και ο κ.ομπραντοβιτς(αυτος με τις 9 κουπες) των μεγαλων ροστερ στα πλει οφ εκλεινε το ροτεσιον στους 7-8 παιχτες.

  • John Deere.
    John Deere. Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Red Goal έχουμε κάποιο νεο για τον Μartin ???

    REDGOAL: Ό.τι είπε ο κόουτς φίλε

  • Xristos
    Xristos Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε θρύλε.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη ξεψυχησουν προσεξτε και πληρωνουμε ασφαλειες ζωης.........!!!!
    Με 6 παικτες παιζουμε εδώ και τέσσερις αγώνες παρτε το χαμπαρι.....!!!!

  • legend1925
    legend1925 Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάμε ρε ομαδάρα! Μόνο περηφάνια για όσα έχετε πετύχει.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...