roumeliotis

Carwiz

Ήττα στον πόντο 78-77 και τώρα ΣΕΦ

casino loutrakiou
redwell

Ένα σουτ από τη νίκη και το Βελιγράδι βρέθηκε ο Θρύλος στο Πριγκιπάτο αλλά δεν μπήκε από τον φοβερό και τρομερό Σλούκα και η ήττα 78-77 φέρνει τη σειρά με τη Μονακό στο Game-5 στο ΣΕΦ όπου οι Πειραιώτες θα "σφραγίσουν" το εισιτήριο.

Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο αγώνα την προσεχή Τετάρτη (04/05, 21:00), με τον νικητή επί ελληνικού εδάφους να πανηγυρίζει την πρόκριση στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης.

Με καλή άμυνα και επιθετική αιχμή τον Κώστα Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6π. (6-12) στο 5’. Η Μονακό, ωστόσο, αντέδρασε και βασιζόμενη στον Μάικ Τζέιμς ισοφάρισε σε 19-19 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν και με 4π. (27-23), όμως, οι «ερυθρόλευκοι» -παρά την αστοχία τους από την γραμμή των βολών- πέρασαν στην αντεπίθεση.

Πίεσαν στην άμυνα, περιόρισαν στο ελάχιστο την δημιουργία των παικτών του Ομπράντοβιτς και με πρώτο βιολί τον Κώστα Σλούκα έφεραν ,με ένα επί μέρους σκορ 17-5, τα πάνω κάτω (+8, 32-40 στο 18’). Μάλιστα, διατήρησαν σταθερά το προβάδισμα μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου (38-42).

Με τον Φαλ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια, η ομάδα μας αύξησε τις αποστάσεις για πρώτη φορά στους 11π. (38-49) στο 22’. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις κακές επιθετικές επιλογές των «ερυθρολεύκων» και τα κενά στην άμυνά τους και πλησίασαν στον πόντο (51-52).

Ο Ολυμπιακός ανέκτησε τον έλεγχο (51-57), όμως, προσωρινά, καθώς στην συνέχεια τίποτα δεν λειτούργησε σωστά σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα η Μονακό να προσπεράσει με ένα επί μέρους σκορ 19-4 με 9π. (70-61) στο 32’.

Η ομάδα του Πειραιά ωστόσο, αρνήθηκε να καταθέσει τα όπλα... Παπανικολάου και Βεζένκοφ ανέλαβαν δράση και με ένα σερί 10-0 η ομάδα μας βρέθηκε ξανά θετικό πρόσημο (70-71 στο 35’).

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι πρώτου μεγέθους με το καλάθι του Μπέικον 50’’ για το τέλος, να είναι και το νικητήριο για την Μονακό (78-77), καθώς ο ίδιος αστόχησε σε σουτ 2π. 15’’ για το τέλος, ενώ στην εκπνοή ο Σλούκας αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-19, 38-42, 65-61, 78-77

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Λι 4 (1/5 σουτ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μπέικον 21 (8/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ασίστ, Βέστερμαν (0/2 σουτ), Τόμας 16 (5/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 0/1 βολή, 4 ριμπάουντ), Μότουμ, Μοτιεγιούνας 5, Ουαταρά, Άντζουσιτς, Χολ 14 (5/6 δίποντα, 4/5 βολές, 10 ριμπάουντ), Τζέιμς 18 (4/8 δίποντα, 1/10 τρίποντα, 7/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (2 τρίποντα, 3 ασίστ), Ντόρσεϊ 7 (2/6 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λούντζης, Φαλ 11 (5/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Σλούκας 19 (3/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 4/4 βολές), Βεζένκοβ 17 (5/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 1/1 βολή, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πρίντεζης 3, Παπανικολάου 13 (3/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ζαν Σαρλ 1 (1/4 βολές), ΜακΚίσικ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

64 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe κάθεσαι και μιλάς σε τύπους που πήγαν για κατσικάκι μία μέρα πριν το πασχα, δε βρήκαν και τελικά πήραν κοτόπουλο γιατί θεώρούν ότι όσο καθυστερούν να χαλάσουν τα λεφτά τους είναι καλύτερα. (πλάκα κάνω γελάστε λίγο)

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 19:23 Σύνδεσμος σχολίου

    11 Ιουνίου είχαμε ανακοινώσει Walkup και 10 μέρες μετά Fall. Ήδη έχουν γίνει κρούσεις από τη μισή Ευρώπη προς τους παίχτες των Ρωσικών που έχουν αποχωρήσει.

    Η Μπολόνια πήρε Hackett και Shengeila. Παναθηναϊκός Siva και ψάχνει 4-5αρι που θα κάνει την διαφορά (έτσι λένε τουλάχιστον). Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή συνεχώς να ενισχύεσαι και να θες να γίνεσαι καλύτερος;

    Μιλάμε για τα αυτονόητα λες και είναι κανένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής.. δηλαδή στη ζωή μας κάνουμε και ασχολούμαστε με ένα πράγμα την εβδομάδα ή τον μήνα, αναρωτιέμαι;!

    Η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μας, σε όλα τα σπορτ, ήταν το back to back, για τον απλούστατο λόγο ότι το να ανέβεις στην κορυφή είναι δύσκολο, αλλά το να παραμείνεις εκεί, ΘΡΥΛΙΚΟ.

    Ναι, έχω αναφέρει κάποια ονόματα συγκεκριμένα, επειδή βλέπω μπάσκετ, για όσους παρακολουθούν 2 σέντερ αναφέρω από περισυ, Landale/Tobey, και μάλιστα η ομάδα είχε κάνει επίσημη προσφορά στον παίχτη, και για 3 τον Musa/Eddie, που τον Musa τον είχε φέρει ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ 15χρονων και τον έδιωξε ο Σφαιροπουλος. 200-300.000 ακούγεται ότι είναι το συμβόλαιο του Βόσνιου..

    Τεσπα, ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ μέσα, υπάρχει ολόκληρη ομάδα και ξέρει τι περνάει και τι δεν περνάει από τα σχόλιά μας. Αν δεν έχετε όρεξη να μιλήσετε για μπάσκετ υπάρχουν και άλλα θέματα και φόρουμ και οτιδήποτε άλλο.

    Το πώς νιώθει και επεξεργάζεται ο καθένας μας την αγάπη του για την ομάδα είναι προσωπική του υπόθεση, σιγά μην στήσουμε και λαϊκά δικαστήρια Ολυμπιακοφροσυνης, πρακτικά δεν ξέρει κανείς τίποτα για τον άλλο εδώ μέσα, και γενικά στο ίντερνετ, γι' αυτό τα μεγάλα λόγια και οι εκτιμήσεις/προβολές μερικών μόνο γέλια προκαλούν.

    Θέλετε να μιλήσετε για μπασκετακι; Ας μιλήσουμε, τα ψυχολογικά σας όμως στους ειδικούς και τους επιστήμονες.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός στο μπασκετ, ειναι ενας υγιέστατος οργανισμός που διατηρείται στην κορυφή της Ευρώπης με το 1/3 του μπάτζετ αλλων συλλογων. Καλο ειναι να μιλαμε για μεταγραφές και παντα να θελουμε να διατηρηθούμε ψηλά σε ποιοτητα αλλα δυστυχως δεν ειμαστε το ιδιο. Τα λεφτά που εχουν βάλει οι Αγγελόπουλοι τοσα χρονια δε τα εχουν παρει ΠΟΤΕ πισω ουτε τα μισά. Μακαρι να ειχαμε εναν δυο η τρεις παιχταραδες ακομα στο ροστερ, αλλα δεν ειναι ευκολο.
    Η φετινη ομάδα ειναι ΕΥΛΟΓΙΑ να τη βλέπεις...εχει αδυναμιες αλλα στο συνολο της ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ. Μακαρι να ερθουν 2-3 παιχτες που θα ανεβασουν επιπεδο. Δεν ειναι ευκολο ομως. Χρονιές σαν αυτή φετος μαγικές δε θα γινονται καθε χρονο. Εμενα με ενδιαφέρει να κρατησουμε τους παιχτες που εχουμε φετος, ΦΑΛ, ΓΟΥΟΚΑΠ, ΝΤΟΡΣΕΙ, ΣΛΟΥΚΑΣ, ΠΑΠ, ΛΑΡΥ, ΒΕΖΕΝΚΟΦ που αποτελουν εναν φοβερο κορμό με νεους σα τον Λουτζη, και οι υπόλοιποι αν αντικατασταθούν απο καλυτερους θα ειναι μια χαρα αλλα δεν ειναι ευκολο στη θεση ολων εκεινων να φερεις ονοματαρες.

    Παρολα αυτά ο ιδιος ο Μπαρτζώκας σε συνέντευξή του πριν ενα μηνα ειχε πει οτι με τη φετινη εικονα του Ολυμπιακού, εχουν ηδη εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοι και καλοί παίχτες να ερθουν στον Ολυμπιακό.
    Ας εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και το επιτελείο της...

    Μπορει η επομενη χρονιά να ειναι καλυτερη, μπορει να ειναι και χειρότερη. Ολες οι ομαδες εξελισονται και επενδύουν. Αυτο δε σημαινει οτι ειναι ευκολο να το κανει η δικη μας ομαδα στον ιδιο βαθμό. Το θελουμε ολοι αλλα ας μη καταδικάζουμε ενδεχόμενο που δεν συμβει αυτο. Το μπασκετ δεν εχει κερδη δυστυχώς...και το να διατηρηθει αυτη η ομαδα σε κατασταση να ειναι ανταγωνιστική να μπορεις να πας γηπεδακι να δεις ενα αγωνα να περασεις ομορφα να ξεφυγεις απο τη καθημερινοτητα, μου αρκει.

    Στο ποδόσφαιρο που τα χρηματικα κερδη ειναι διαφορετικά, εκει εχω αλλες απαιτήσεις...κακα τα ψεμματα. Ομως προτιμώ να στηρίξω το μπασκετικό τμημα που ξερω οτι εκει δεν τιθεται θεμα ΔΕΝ ΘΕΛΩ αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Στο ποδοσφαιρο δυστυχως ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.......

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 17:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7
    Για 3.452 διαμαντάκια έχει γράψει ο φίλος σου ο κουπεπές από το Σεπτεμβριο μέχρι τώρα. Να μην ξεχάσουν από την ΚΑΕ να τον ρωτήσουν. Εκτός κι αν τους πάρουμε όλους για να γεμίζει και το πέταλο στα ματς με Λαύρια και Κολοσσους. Έλα κουράσατε 3-4 εδώ μέσα. Παρακουράσατε

  • Επαγγελματίας Οπαδός
    Επαγγελματίας Οπαδός Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα και βέβαια - έτσι είναι :
    δεν χαιρόμαστε το ΤΩΡΑ,
    δεν χαρήκαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε όλοκληρη τη διάρκεια της σεζόν για το basket της ΟΜΑΔΑΣ,
    είμαστε ανικανοποίητοι και πάντοτε επιλεκτικά επικριτικοί (μόνο στο basket),
    έχουμε ένα σωρό "προτάσεις" και "υποδείξεις" προς την ΚΑΕ και τον coach (που είναι κι αυτός "μη επαρκής" στο μυαλό ορισμένων, γιατί δεν πουλάει οπαδιλίκι),
    θέλουμε ένα roster 798 παικτών (φυσικά δεν πατάμε στο ΣΕΦ να δούμε παιχνίδια της Α1),
    και κράζουμε και τους Φίλαθλους του Ολυμπιακού (τους λέμε χλευαστικά "πατατάκηδες") που στηρίζουν την ΟΜΑΔΑ basket OLYMPIACOS εδώ και χρόνια.

    Κατά τα λοιπά, κάνουμε και παρατηρήσεις στο RedGoal, αν δεν μας αρέσεουν αυτά που γράφει.

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 12:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe αφού τα παλικάρια είναι συνηθισμένα να βλέπουν 10 μεταγραφές 31 Αυγούστου στην ποδοσφαιρική ομάδα, και αν γινόταν 32 Αυγούστου ακόμα καλύτερα. Όποιος περίσσεψε, όσο πιο φτηνά. Ποιος είσαι εσύ να έρθεις να τους χαλάσεις το ανοιξιάτικο ζεν... Άντε να τους εξηγήσεις ότι Απρίλιο-Μάιο πριν τους πλειστηριασμούς μπορεί και να κλείσεις κανά διαμαντάκι όπως ο Γουόκαπ πριν πέσουν όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας πάνω του. Άλλωστε στην ομάδα τα κουκιά μετρημένα είναι για το τι χρειαζόμαστε και η μόνη εκκρεμότητα στο υπάρχον ρόστερ είναι αν θα μείνει ο Ντόρσει ή όχι (φαντάζομαι το να πιστεύουμε ακόμα ότι μπορεί να ενεργοποιήσουν τον Έισι είναι αγαθιάρικο)...

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες όπως ήταν αναμενόμενο.
    Ένα χαμένο σουτ,ένα χαμένο ριμπάουντ αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι κάτω από το καθεστώς αφόρητης πίεσης και υψηλής έντασης.
    Το να προσπαθούμε να λέμε και να αλλάξουμε τα πράγματα λες και παίζουνε play station όσοι το λένε είναι καθαρά εκτός πραγματικότητας.
    Δε γράφω συχνά αλλά διαβάζω όλα τα σχόλια των δήθεν αντικειμενικών όλο το χρόνο, κάτω από την επίφαση μιας κριτικής και αγάπης για την ομάδα,αλλά είναι οι κλασσικοί άσχετοι που μιζεριάζουνε και ψάχνουν πάντα να βρούνε λάθη για να αποδείξουν ότι είχαν δίκιο.
    Λες και εμείς δεν ξέραμε και δεν βλέπαμε τις ελλείψεις απο την αρχή της χρονιάς.
    Παρόλα αυτά ο Μπαρτζώκας που και εγώ είχα πολλές ενστάσεις,απέδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο,πως είναι προπονητής κλάσης,έφτιαξε ένα δομημένο σύνολο σωστά που καταθέτει την ψυχή του στο παρκέ,και παίζει ωραίο και θεαματικό μπάσκετ όλη τη χρονιά με διάρκεια πάνω από όλα.
    Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αρνηθεί και η 2η θέση το αποδεικνύει περίτρανα.
    Συνεπώς τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν την αξία σου και αυτά που δείχνουν ποιός είσαι.
    Άρα όσοι λένε και γκρινιάζουν συνέχεια να ξέρουν ότι και την 4η να φέρουμε (ελπίζω)πάλι θα βρούνε να λένε.
    Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει από την αρχή της χρονιάς,μπήκε στα playoff,βγήκε 2η,ετοιμάζεται να μπει στο finall four και θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα μπει,οπότε την Τετάρτη όλοι μέσα να το πάρουμε.
    Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να αντέξει η Μονακό,δε βλέπω πως θα τα καταφέρει μέσα σε τέτοια πίεση.
    Το 2ο παιχνίδι που μας νίκησε δεν έχει καμία σχέση με αυτό,εμείς είναι βέβαιο ότι θα είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή,και όλοι οι παίχτες με προεξέχοντα τον Dorsey είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

    Πάμε γερά λοιπον για την πρόκριση(δε θυμάμαι ποτέ όταν είχαμε πίεση να λυγίσαμε).

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 01 Μαΐου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι ομάδες είναι οργανισμοί που τα θέματά τους τρέχουν συνέχεια αγαπητέ. Ήδη η Αρμάνι έκλεισε Πανγκος και γίνεται πλειστηριασμός για Davies.

    Οι ενέργειες για την ομάδα που απολαμβάνεις σήμερα - εκτός Dorsey - έγιναν αυτό τον καιρό πέρυσι.

    Σιγά μην το κλείσουμε το μαγαζί επειδή φτάσαμε και στο 2-2 με την Μονακό. Μήπως να βάλουμε και κάνα λάβαρο;

    Δυστυχώς το δημοσιοϋπαλληλικι και το βολεμα έχουν στερήσει την ικανότητα για κριτική και παραγωγική σκέψη σε πολλούς σε αυτή τη χώρα..

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛV
    ΠΈΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ
    ΠΕΣΤΆΑΑΑΑΑ

  • ΛV
    ΛV Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    30 Απριλίου σήμερα, η ομάδα basket του Ολυμπιακού είναι ένα βήμα πριν το F4, και τους ολυμπιακάρες οπα7ούς τους απασχολούν - τί άλλο - οι μεταγραφές, το roster της ομάδας, οι αγοραπωλησίες των παικτών, και άλλα τέτοια εμπριμέ.

    Πέρασε μια ολόκληρη αθλητική σεζόν, όπου ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα και των Αγγελόπουλων, έδωσαν απλόχερα στον κόσμο που αγαπά το basket και λατρεύει τον Ολυμπιακό, μια ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν μια ΟΜΑΔΑ πραγματική.
    Και ορισμένοι ακόμα και σήμερα ασχολούνται με τη σεζόν 2022/2023.

    Η σοφή παροιμία λέει : σε έναν κρετίνο έδειχναν κάποτε το φεγγάρι και εκείνος κοιτούσε το... δάχτυλο !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...