roumeliotis

Carwiz

«Είμαι οπαδός του ΟΣΦΠ από παιδί» (vid)

casino loutrakiou
redwell

Παρουσία στο podcast του Τζο Αρλάουκας είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και για μια ακόμα φορά δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, μια αγάπη που παραμένει... άσβεστη παρά τον άσχημο τρόπο που έφυγε το 2014 από την ομάδα. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Δεν μπορώ να το κρύψω. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού από παιδί. Στην Ελλάδα όλοι το ξέρουν αυτό. Μεγάλωσα όντας οπαδός του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Όταν είχα την ευκαιρία να πάρω αυτή τη δουλειά, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Όταν υπέγραψα στον Ολυμπιακό ήταν μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου».

Για την αποχώρησή του από τον πάγκο το 2014 είπε: «Βασικά ήταν επειδή χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο με ένα buzzer beater. Είχε προηγηθεί και η ήττα μας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα στο Κύπελλο, οπαδοί μας περίμεναν στο γήπεδό μας και το πάθος ξεχείλιζε. Ήθελαν να με ωθήσουν σε παραίτηση. Όταν είδα αυτό το αίσθημα στον κόσμο να εκφράζει με αυτόν τον άσχημο τρόπο τα συναισθήματά του, αποφάσισα να φύγω μόνος μου.

Είπα πως ήταν αρκετά για μένα κι έπρεπε να σταματήσω, αν και δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μου για την ομάδα δεν άλλαξε ποτέ. Στην Ελλάδα λέμε πως δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ ομάδα. Αν είσαι Ολυμπιακός, θα πεθάνεις Ολυμπιακός.

Εγώ ως οπαδός πάντα ήμουν θετικός και υποστηρικτικός με κάθε προπονητή και παίκτη. Φυσικά κάποιοι μου άρεσαν περισσότερο, αλλά δεν ήμουν αυτός ο οπαδός που θα βρίσει τον προπονητή ή τον παίκτη».

Αναφερόμενος στις διαφορές των πρότζεκτ που ανέλαβε στον Ολυμπιακό το 2012 και το 2020 είπε: «Πρέπει να δουλεύεις για το σήμερα, για την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις.

Επίσης, θα πρέπει πάντα να έχεις κίνητρο να κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου και να κάνεις την ομάδα καλύτερη. Και τα δύο ήταν πολύ ενδιαφέροντα πρότζεκτ. Τόσο να πάρεις μια πρωταθλήτρια ομάδα και να κατακτήσεις ξανά τον τίτλο, όσο και το να ξαναχτίσεις μια ομάδα με το όνομα του Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Δεν ήταν εύκολο. Δεν είναι μόνο δική μου ευθύνη. Πάντα είναι ομαδική η δουλειά. Έχω τη στήριξη των ιδιοκτητών και της διοίκησης. Ο οργανισμός του Ολυμπιακού είναι σπουδαίος. Και φυσικά χρειάζεται θετικούς παίκτες, είναι πολύ σημαντικό αυτό πάντα».

Τέλος, μίλησε και για την ελευθερία, μέσα σε αρχές πάντα, που δίνει στους παίκτες του. «Δεν θέλω να κατευθύνω υπερβολικά τους παίκτες μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Μου αρέσει πραγματικά να βλέπω τους παίκτες να εκφράζουν το ταλέντο τους μέσα στο παρκέ.

Φυσικά πρέπει να έχεις συγκεκριμένες αρχές και κάποιους κανόνες, αλλά μου αρέσει να δείχνουν τις αρετές τους. Δεν είμαι ο προπονητής που σε κάθε επίθεση ορίζει ποιος θα πάρει την απόφαση, ποιος θα σκοράρει και ποιος θα σουτάρει. Δεν θέλω να είμαι έτσι. Και πιστεύω πως αν το εξελίξεις αυτό μέσα στη σεζόν μπορεί να έχεις μεγάλα αποτελέσματα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Nickman7
    Nickman7 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 05:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει αδικηθεί από τον κοσμο όσο κανένας Έλληνας κοουτς του Ολυμπιακού αυτό είναι σίγουρο. Σκηνές όπως του 2014 πάρκινγκ δεν ανήκουν στον αθλητισμό ...

    Το γεγονός ότι στη 2η θητεία του στον Ολυμπιακό είναι πιο έμπειρος, πιο ήρεμος είναι επίσης σίγουρο .

    Η ομάδα έχει μια χαρά προπονητή για πολλά χρόνια αρκεί βέβαια κάθε χρόνο να τον βοηθάει και η διοίκηση με παίκτες Ευρωλίγκας και όχι πια αλλά στοιχήματα του Eurocup και BLC .


    Γιωργαρε είσαι ένας από εμάς,ανήκεις εδώ και πουθενά αλλού.


    Ολυμπιακός μέχρι τέλους !!!

  • 7footer
    7footer Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 23:45 Σύνδεσμος σχολίου

    .... είπε ο γελωτοποιός του Redgoal

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    7footer αυτο κατάλαβες; ; ; Με τετοια νοημοσύνη καλά μας κανουν....ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!! IQ ραδικιού!!!

  • 7footer
    7footer Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους παραδέχτηκε ο κόουτς ότι δεν υπάρχουν συστήματα στην ομάδα.
    Γι'αυτό δεν έχει φωνάξει ποτέ ένα από τον πάγκο.
    Γι'αυτό στα τάιμ άουτ όταν τελειώσουν τα μπινελίκια και οι χριστοπαναγιες τους στέλνει να χορέψουν με τις μαζορέτες.
    Ενώ άλλοι προπονητές συνεχίζουν να αναλύουν συστήματα μέχρι τη λήξη του τάιμ άουτ.

  • Greg07
    Greg07 Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αυτό και εμείς σε αγαπάμε λίγο παραπάνω , μπορεί να τρελαινόμαστε με κάποιες λάθος κινήσεις,μπορεί να φορτώνουμε, μπορεί να είμαστε και λίγο πολύ μυρωδιαδες όλοι και να σου λέμε το μακρύ και το κοντό μας, όμως δεν παύει με εσένα να πήραμε την τρίτη Ευρωλίγκα , την πρώτη με Έλληνα κοουτς ,φέτος με το 11ο μπάτζετ είμαστε τέταρτη, και παραμιλαει όλη η Ευρώπη, δεν μπορει ο λασο στη Ρεάλ να παίζει αυτό το μπάσκετ με μπάτζετ τριπλάσιο από εμάς και εμείς να λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι,για αυτό σε αγαπάμε, ρεδγκολ ευχαριστώ!!!!!!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι Ολυμπιακος... και εχει φτιαξει μια ομαδα που χαιρεσαι να τη βλεπεις (ειδα το ματς με το Περιστερι πχ) , φετος ειναι και ηρεμος.. και γενικα η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους της... , τωρα καποιοι που ελεγαν οτι ειναι για Τουρκ Τελεκομ.. και αλλα παραμυθια δε ξερω (Ολυμπιακοι ειναι αυτοι ? Τι βλεπουν ? Τι εβλεπαν φετος ? Αλλη ομαδα)

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω πει κάτι και ας μπερδεύονται μερικοί....
    Έχει κολλήματα... Μου ανεβάζει τη πίεση όπως μου την ανεβάζει κάποιος παιχταράς όταν δε παίζει καλά και τον κραζουμε.
    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θέλω να φύγει.
    Θεωρώ πως ένας άνθρωπος σαν τον Μπαρτζωκα, ΓΑΥΡΟΣ, προπονηταρας, καλός άνθρωπος, ρίχνει και τα μπινελίκια του να ξυπνάει τους κοιμησμενους...αξιζει να μείνει πολλά χρόνια....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...