roumeliotis

Carwiz

«Αν μας έλεγαν πως θα τερματίσουμε 4οι…»

casino loutrakiou
redwell

Το "κλείδωμα" της 4ης θέσης στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας σχολίασε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο μπλογκ του ενώ μίλησε και για το ματς με το Περιστέρι για τη Basket League. Πιο αναλυτικά ο άσος του Θρύλου έγραψε:

"Μετά περίπου δύο εβδομάδες επιστρέφουμε στην δράση της Basket League με έναν εντός έδρας αγώνα κόντρα στο Περιστέρι. Μεσολάβησαν αρκετά Ευρωπαϊκά παιχνίδια και πολύ σημαντικές νίκες.

Προερχόμαστε από ένα πενθήμερο ταξίδι στην Γαλλία, από το οποίο επιστρέψαμε πολύ χαρούμενοι και με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς καταφέραμε να ‘κλειδώσουμε’ το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα.

Η αλήθεια είναι πως αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή της σεζόν πως θα τερματίσουμε τέταρτοι, θα του λέγαμε πως κάνει μεγάλα όνειρα. Όμως, με σκληρή δουλειά και καλή χημεία, η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και έφτασε στην κατάκτηση του αβαντάζ. Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για να τελειώσει η κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα και θέλουμε τη νίκη και σε αυτό. Όσον αφορά στα πλέι οφ, για να εξαργυρώσουμε το πλεονέκτημα έδρας θα πρέπει να διατηρήσουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. 

Το αβαντάζ, ναι μεν είναι σημαντικό γιατί θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όμως, από μόνο του δεν σου προσφέρει την πρόκριση. Όλα αυτά, όμως, στην παρούσα φάση είναι μακρινά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ‘πηγαίνουμε’ παιχνίδι με παιχνίδι. Μπροστά μας έχουμε την αναμέτρηση με το Περιστέρι και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο πέρα από αυτό το ματς.

Το Περιστέρι είναι δυνατή ομάδα και επιβάλλεται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας.

Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ούτε έχουμε το δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και στην Basket League".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 02:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ το πίστευα πως θα προκρινόμασταν με πλεονέκτημα έδρας.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    O καλος Ολυμπιακος μπορει να νικησει την Αναντολου , απλα τι γινεται . 1ον. Με το ζορι νικησε στο σεφ ενα ματς (αλλο αν γουσταραμε οπως εγινε) αρα λες ειναι ευκολο να νικησει 2 στην αρχη ?? Γιατι το πλεονεκτημα γυριζει ''μπουμερανγκ'' αν χασεις ενα απο τα 2 ματς στην αρχη.. στην εδρα σου . 2ον. Λες ναι ο καλος Ολυμπιακος μπορει να τη νικησει αλλα αν δεν ειναι σε καλη φαση τι γινεται ?? Εκει ισως ειναι καλυτερα να πας με τη Μακαμπι πχ (η Μονακο δεν ταιριαζει στον Ολυμπιακο και δε θα εχει και αγχος οποτε μαλλον καλυτερα ειναι να πας με Μακαμπι αν δεν πας με την Αναντολου) σιγουρα ειναι καλυτερη ομαδα ο Ολυμπιακος απο τη Μονακο αλλα ισως υπαρχει ενα θεμα στο μπασκετ που παιζει. Τελος παντων.. αντε ν αρχισουν τα πλει οφ να γουσταρουμε και ας ελπισουμε οτι θα παιξει καλα... (και θα δουμε) γιατι λιγα πραγματα ειναι για να γουσταρεις πλεον σ αυτη τη χωρα (και θ αλλαξουν πολλα στον μελλον)... . Το κυπελλο το πηρε , στην 8αδα μπηκε (στην τετραδα τελικα) ...αρα εχει πετυχει τους 2 απο τους 3 στοχους (παιζοντας καλο μπασκετ) ...και βλεπουμε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...