roumeliotis

Carwiz

Piraeus State Warriors ισοπέδωσαν 101-73 ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Ένας Θρύλος... ποίημα όχι απλά νίκησε, όχι απλά ταπείνωσε, όχι απλά ισοπέδωσε αλλά έκανε χίλια κομματάκια τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με 101-73 και συνεχίζουν ακάθεκτοι στο κυνήγι της 3ης θέσης αφού το πλασάρισμα στην τετράδα κατά μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλιστεί.

Οι Πειραιώτες μπήκαν... καμικάζι στο ματς και το καθάρισαν στην πρώτη περίοδο με το τρομακτικό και στα δυο άκρα του παρκέ 38-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όπως ήταν φυσικό έφυγε το πόδι από το... γκάζι για το 58-33 της ανάπαυλας.

Οι πράσινοι μείωσαν στο -14 στα μισά της τρίτης περιόδου αλλά εκεί ο Θρύλος με τρομερή άμυνα και σκορ στην επίθεση ξανάστειλε τη διαφορά στο +27 και έστησε το... γλέντι για την κατοστάρα 101-73.

Οι παίκτες του Coach-B άγγιξαν το τέλειο παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Με σούπερ άμυνα που δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να πετύχουν περισσότερους από 13π. στην πρώτη περίοδο και επιθετικές αιχμές τους Φαλ, Ντόρσεϊ και Ζαν-Σαρλ, επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και πήραν μια διαφορά 25π. (38-13, στο 10’).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «ανακάτεψε» την τράπουλα, όμως, όλοι όσοι πάτησαν παρκέ συνέχισαν να παίζουν με την ίδια ένταση στην άμυνα, την ίδια ώρα που οι Σλούκας και Μάρτιν εκτόξευαν την διαφορά στους 32π. (50-18 στο 15’).

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποιες κακές επιθετικές επιλογές του Ολυμπιακού, πέρασε την μπάλα χαμηλά στον Παπαγιάννη και μείωσε στους 25π. (58-33), με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αδικαιολόγητα χαλαροί στην άμυνα, δεν κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα στην επίθεση και το πλήρωσαν... Ο Παναθηναϊκός άνοιξε πυρ από τα 6.75μ. και έριξε την διαφορά στους 14π. (60-46 στο 25’). Ως εκεί, όμως...

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν και πάλι άμυνα για σεμινάριο, την ίδια ώρα που οι Βεζένκοφ και Σλούκας φρόντισαν να αυξήσουν τις αποστάσεις στους 30π. (83-53 στο 32’).

Η συνέχεια είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, παρόλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αρνήθηκαν να πατήσουν φρένο (97-62 στο 36’). Το φράγμα των 100π. «έσπασε» με 2/2 ελεύθερες βολές ο ΜακΚίσικ (101-72 στο 39’).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 38-13, 58-33, 78-51, 101-73

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3 (1), Έισι, Ντόρσεϊ 7 (1/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ασίστ, 4 λάθη), Λαρεντζάκης, Φαλ 13 (6/7 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ σε 17:17), Σλούκας 16 (3/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 9 ασίστ, 2 λάθη), Μάρτιν 13 (5/6 δίποντα, 3/4 βολές), Βεζένκοβ 16 (6/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή, 5 ριμπάουντ), Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 13 (2/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ζαν-Σαρλ 8 (2), ΜακΚίσικ 10 (1/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πρίφτης): Μέικον 23 (4/7 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 3/3 βολές, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη), Παπαγιάννης 18 (9/13 δίποντα, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 μπλοκ), Μποχωρίδης 6 (5 ασίστ), Καββαδάς 2, Κασελάκης 4, Γουάιτ 2 (2/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 16:27), Νέντοβιτς 16 (3/7 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χουγκάζ 2, Έβανς, Μαντζούκας, Σαντ-Ρος

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 26/39 δίποντα, 13/29 τρίποντα, 10/12 βολές, 46 ριμπάουντ (29 αμυντικά - 17 επιθετικά), 25 ασίστ, 7 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 10 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 22/40 δίποντα, 7/26 τρίποντα, 8/12 βολές, 35 ριμπάουντ (16 αμυντικά - 19 επιθετικά), 16 ασίστ, 4 κλεψίματα, 5 μπλοκ, 12 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 31η αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Μόντε Κάρλο με τη Μονακό (23/3 στις 22:00), ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου 22/3 στις 21:00).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα μπω στην διαδικασια να διαβασω αναλυτικα τοσα πολλα σχολια αλλα με ενα απλο skim through ειδα παλι τις γνωστες εριδες........ενθεν κακειθεν.Ρε ουτε να χαρειτε δεν μπορειτε ορισμενοι.Ημαρτον.
    Τελοσπαντων προσωπικα ηθελα να αφησω ενα σχολιο εδω οχι για να πω τα τετριμμενα συγχαρητηρια δηλαδη και τα σχετικα.
    Αυτα ειναι δεδομενα.Θα ηθελα να γραψω κατι για τον Παπανικολαου και για την κριτικη που του εχουμε κανει.
    Βγηκε στο Καουνας και εκανε καποιες δηλωσεις με ενα περιεργο καπως αλαζονικο υφακι οτι ο κοσμος τον κρινει απο το ποσους βαζει (ο αμπασκετος κοσμος ναι αυτο κανει) οτι δεν ειναι παικτης που θελει την μπαλα στα χερια κι οτι η επιθετικη του αποδοση εξαρταται απο τους χειριστες και διαφορες αλλες αρλουμπες.
    Χτες λοιπον ο ιδιος διεψευσε τον εαυτο του και δικαιωσε τους επικριτες που λεγανε (μαζι κι εγω) οτι δεν ειναι ποσους ποντους βαζει αλλα τι επιδραση εχει στην αποδοση της ομαδας τι +/- εχει και κυριως ΤΙ ΑΜΥΝΕΣ ΠΑΙΖΕΙ.
    Εγραψε λοιπον 13 ποντους με 2/3 διπ. 3/4 τρ. σε περιπου 28 λεπτα συμμετοχης. Δεν ηταν ομως οι 13 ποντοι το σημαντικο.
    Ας εβαζε 3 ή 4 ποντους ας μην εβαζε καν σουτ. Το σημαντικο ειναι οτι ειχε +18 στο +/- οτι εδωσε 2 ασιστ για κανενα λαθος κι οτι εβγαλε απιστευτη ενεργεια βιδωνοντας κυριολεκτικα τον Νεντοβιτς στο παρκε ακυρωνοντας ετσι το μεγαλυτερο επιθετικο οπλο του αντιπαλου. Αυτος ειναι ο Παπανικολαου που ξεραμε αυτος ειναι που πηρε μεταγραφη στην Μπαρτσελονα και εφτασε μεχρι το ΝΒΑ.
    ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ και να τα βλεπουμε με σταθεροτητα και συνεπεια.
    Ναι οι παικτες δεν ειναι ρομποτ αλλα αληθεια ποσα καλα παιχνιδια του Παπανικολαου εχει να θυμαται ο κοσμος τα τελευταια δυο χρονια?
    Ελαφρυντικο τους σοβαρους τραυματισμους εχει αλλα καποια στιγμη κι οι τραυματισμοι ξεπερνιουνται......
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απο δω και περα να βρει την φορμα του και να βοηθησει την ομαδα στην πιο κρισιμη φαση της αγωνιστικης σεζον που θα κριθει η προκριση στο φ4 και το πρωταθλημα στο οποιο φυσικα ο σοβαρος Ολυμπιακος μπορει να παρει μεχρι και με σκουπα.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο υπερβολικό και αν φαίνεται αλλά η διαφορά των ομάδων αυτή είναι. επειδή σε ένα παιχνίδι έγινε λάθος προσέγγιση από μέρους μας και οι αντίπαλοι είχαν απίστευτη ευστοχία με αποτέλεσμα την ήττα δεν σημαίνει κάτι.
    Πολλοί λέτε για τις απουσίες του ΠΑΟ. Αρχικά όταν χάνεις με 28 πόντους νομίζω δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Επίσης θεωρώ πως ειδικά ο Παπαπέτρου περισσότερο κακό κάνει στην ομάδα του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό παρά βοηθά. Αν αγωνιζόταν δεν θα είχαν τόσες προσπάθειες οι Νεντοβιτς -Μεικον. Και ο Γιοβιτς δεν είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο όσο είχε αγωνιστεί.
    Μόνο αν ο Ολυμπιακός βρεθεί σε κακή ημέρα μπορεί να χάσει από αυτόν τον Παναθηναϊκό. Το είδαμε και στην Ευρωλίγκα που με μια όχι και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση τους κερδισαμε 19 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ.
    Οι νίκες βέβαια που μετράνε περισσότερο είναι στους τελικούς. Ακόμα και με μειονέκτημα έδρας δεν αποτελεί άθλο το φετινό πρωτάθλημα. Καλές οι ευρωπαϊκές πορείες αλλά το θέμα είναι να έχεις ενέργεια στα τελευταία 4-5 ματς της σεζόν. Θυμόμαστε και επί σφαιροπουλου που πηγαίναμε τελικούς Ευρωλίγκας και στο πρωτάθλημα δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο από την κούραση.
    Μου αρέσει η εικόνα που δείχνει ο Μπαρτζώκας τον τελευταίο μήνα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην χύσει την καρδαρα με το γάλα στα κρίσιμα.
    Όταν οι Μάρτιν και Ζαν Σαρλ αποδίδουν φαίνεται το βάθος που έχουμε στο ρόστερ. Ελπίζω να αρχίσει να τον χρησιμοποιεί στο 4 μονιμα. Λαρετζακης νομίζω έχει καει το παιδί στο 3 και φαίνεται. Μόνιμα με λίγα λεπτά συμμετοχης και εκτός ρυθμου. Μην εκπλαγουμε αν αποχωρήσει το καλοκαίρι. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η χρησιμοποίηση του Εισι στο 5. Θα προτιμούσα να τον δω έστω σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού στο 3 μήπως και έδειχνε κάτι. Σημαντικό ότι έγινε καλή διαχείριση, με εξαίρεση τον Παπ, ενόψει διαβολοεβδομαδας.

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 16:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα!!!
    Παίκτες προπονητές πρόεδροι λαός όλοι φανταστική χθες...
    Στα του αγώνα για άλλη μια φορά θέλω να γράψω ότι όσο εκραζα τον Χασάν Μάρτιν όλη τη χρονιά τόσο έχει βαλθεί να με διαψεύσει...
    Μόλις ο Ολυμπιακός απέκτησε 2τερο σέντερ να ξεκουράζει τον Φαλ και εννοώ τον νέο Χασάν Μάρτιν που εμφανίστηκε μετά τον Ιανουάριο από τότε η ομάδα κάνει σπουδαίες εμφανίσεις ..
    Αν δε αποκτήσει και δεύτερο τεσσαρι να ξεκουράζει τον βεζενκοφ και εννοώ να ανέβει ο Ζαν Σαρλ όπως χτες θα δούμε ακόμα σπουδαιότερο μπάσκετ...
    Μπράβο σε όλους συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι και συγκέντρωση

  • GEO 7
    GEO 7 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Pepelepiu συγγνώμη που απαντάω αλλά καθαρά αγωνιστικά ο βαζελος τόσο χάλια είναι. Οποίοι και να παίζουν. Δεν είναι οι παίκτες το πρόβλημα. Αν θες την άποψη μου. Ο βαζελος παραπαίει και αγωνιστικά (η τελευταία θέση τα λέει όλα) και εξωαγωνιστικα κυρίως. Και μην ξεχνάς έχασαν και το δαχτυλάκι που έσπρωχνε όταν δε μπορούσαν... Τέλος κάτι γενικό. Μετά από τέτοιο ΞΕΠΑΤΩΜΑ στη ζελα χθες 42 σχόλια;;;;; Συγγνώμη αδέρφια αλλά δεν καταλαβαίνω ΠΟΛΛΟΎΣ από εσάς. Περιμένω την πρώτη στραβή και τα 60-70 μίνιμουμ σχόλια σας. Κρίμα. Απλά θα θυμίσω ότι μιλάμε για ένα τμήμα με 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ και που έχει δεχθεί τέτοιο πόλεμο... Έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον 18 πρωταθλήματα για να μην πω παραπάνω.... Συγχωρέστε με αν έθιξα ή κούρασα με τις σκόρπιες σκέψεις μου...

  • Panos 7
    Panos 7 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 15:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαμαντιδη και αλβερτη εχει κι αλλο πονο! Για πολλα χρονια ακομα δεν σας βλεπω να αντεχετε και θα την κανετε ως αποτυχιμενοι.Μετα τον βαζελοπουλο και τα κορακια της διαιτησιας θα ξηλωθει ολη η σαπιλα που σας εκανε δηθεν μαγκες

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777 πόσο σε νιώθω ρε φίλε!!!
    Τι να πρωτογραψουμε εμείς οι 35plus που ζήσαμε στο πετσί μας τα αισχη του φάρου...Προσωπικά σταμάτησα να βλέπω ματς στο ΟΑΚΑ ειδικά για το πρωτάθλημα , καθώς ήξερα τι θα γίνει , οπότε για την διατήρηση της ψυχικής μου υγείας είπα τέρμα..
    Non call , βόλτα στο Σύνταγμα Σαρας , κωλοσκριν Μπατίστ , φτυσιες/αγκωνιες , φάουλ φαντάσματα , ξύλο ατιμώρητο όταν κάναμε επίθεση , συμπλήρωση φάουλ σε ένα λεπτό , στοχοποίηση παιχτων-κλειδιων , 13-1 , πατήματα γραμμών , εμετικές περιγραφές , ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΡΕ?????
    Η πλάκα είναι ότι οι βαζελοι είναι τόσο εγκεφαλικά καμμενοι που όταν τους λες για τα αισχη του πρωταθλήματος σου λένε για τα ευρωπαϊκά...Αλλά τι περιμένεις από οπαδούς που πινανε νερό στο όνομα του Τρακη...
    Εγώ δεν θέλω ούτε σπασίματα ρεκόρ ούτε εκδίκηση ούτε τίποτα . Ούτως η άλλως το νερό μπήκε στο αυλάκι μετά το μέχρι τέλους . Να έχει υγεία η ομαδάρα μας θέλω και να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε . Καθαρά αγωνιστικά ο βαζελος δεν είναι τόσο χάλια όσο χθες και με την επάνοδο Παπαπέτρου και την ένταξη γιοβιτς μαζί με το κίνητρο του πρωταθλήματος , θα είναι αλλιώς τα πράγματα .

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 08:49 Σύνδεσμος σχολίου

    ελπιζω μοναχα αν γινει καμια στραβη και περασουμε φαιναλ φορ και παρουμε και το πρωταθλημα να μην ειναι απλα για να σηκωσουμε το χαλακι και κρυψουμε απο κατω τις παθογενειες της ομαδας που παιζει με κοιμιση κοουτς αχρηστους ξενους και τελειωμενους Ελληνες ...

  • RedV
    RedV Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια πόσο οξύμωρο είναι να κερδίζεις τον αιώνιο με τόση άνεση και να σου μένει μια γλυκόπικρη γεύση επειδή η διαφορά δεν έμεινε στο +30?
    Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για την εμφατική νίκη με τεράστια ψυχολογική και βαθμολογικά ουσιαστική νίκη. Όπως είπε κι ένας φίλος, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν θολωσαμε οταν ο βαζελος μειωσε την διαφορά και απο +14 ξαναπήγαμε στο +33.

    Μπράβο στον κοουτς! Ομολογώ ότι δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά όταν δεν θολώνει το μυαλό του μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα.
    Ο Σλούκας χθες απέδειξε γιατί είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας. Συνέβαλε τα μέγιστα σε οργάνωση και σκοράρισμα και δικαιωματικά παίρνει το μεγαλύτερο χειροκρότημα.
    Ο Γουοκαπ για άλλη μια φορά ήταν εργαλειο και στις δύο πλευρές. Μπορεί να μην ξεσηκώνει τα πλήθη και στην καλύτερη του μέρα να παίζει για 7 αλλά δεν θα πέσει ποτέ κάτω από το 6,5.
    Ντόρσεϊ και Λαρεντζάκης πρέπει να αφήσουν τους ηρωισμούς και τα παιδιαρισματα και να βάλουν σοβαρότητα στο παιχνίδι τους. Ο πρώτος είχε άγχος για τις προσωπικές του επιδόσεις κι ο δεύτερος έπαιζε λες και βρισκόταν στην αλάνα της γειτονιάς. Δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές.
    Άλλο ένα πολύ καλο παιχνίδι από Παπανικολάου ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε άνοδο κι αυτό μας ευχαριστεί όλους. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
    Για τον Μακισικ είχαν ειπωθεί πολλά στην αρχή της σεζον αλλά χαίρομαι πολύ που ο παίκτης μας έβγαλε όλους άχρηστους κι αποδεικνύεται καθοριστικός για την πορεία της ομάδας.
    Ο Βεζενκοφ έκανε και χθες αυτά που κάνει σε κάθε παιχνίδι. Τρομερή χρόνια από τον νεαρό που δικαίως άκουσε το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του.
    Ο Ζαν Σαρλ ήταν ίσως η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς. Μακάρι να έχει κι άλλες καλές βραδιες και να ανανεώσει στο τέλος γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για να έρχεται πίσω από Βεζενκοφ. Ελπίζω να κατάλαβε ο Μπαρτζώκας ποσο πιο χρήσιμος και αποδοτικός είναι ο Γάλλος στο 4 απ' ότι στο 5 και να πάψει να τον ταλαιπωρεί.
    Για τον Φαλ ότι και να πούμε είναι λίγο. Με διάφορα η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων 5 ετών. Βρείτε μου άλλον παίκτη με ύψος 2,18 που να τελειώνει το ματς με 5 ασσίστ και δεν παίζει ΝΒΑ.
    Ο Μάρτιν έδειξε και χθες ότι είναι σε διαρκή άνοδο και χαίρομαι ιδιαίτερα που διαψεύδει όλους εμάς που θέλαμε την αντικατάσταση του. Είναι χαρακτηριστική η άνεση με την οποία έπαιζε τον, κατά 20 πόντους ψηλότερο του, Παπαγιάννη. Μην εκπλαγειτε αν ο Μπαρτζώκας στο τέλος της χρονιάς ζητήσει την ανανέωση του.
    Τυπική συμμετοχή από τον Πρίντεζη γιατί σε έναν τέτοιο θρίαμβο δεν γινόταν να μην παίξει ο αρχηγός.
    Ο Εισι ισως ήταν χθες η μοναδική παραφωνία. Λάθος του Μπαρτζώκα που τον έβαλε να παίξει ως και σέντερ(!!) προς το τέλος αν και θεωρώ πως η χρησιμοποίηση του έγινε περισσότερο για πικαρισμα στον βαζελο. Θα το ξαναπώ, ίσως είναι καλύτερα να πάρει χρόνο πρωτίστως στο 3 και μετά στο 4(για σέντερ ούτε λόγος) μήπως και βοηθήσει λίγο ως το καλοκαίρι γιατί δεν βλέπω να μένει.

    Σήμερα ξεχνάμε τον χθεσινό αγώνα και επικεντρωνομαστε στην διαβολοβδομαδα που ερχεται. Πάμε γερά!

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 07:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι θα έφτανα να έχουμε κερδίσει 28 πόντους τους τιποτες και θα μου έμενε ενσ "γιατι" που δεν τους ξεφτίλισαν με πατημένο το γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν το περίμενα.

    Μπράβο ρε μάγκες, έπαιξαν χωρίς κόμπλεξ, με φοβερή ψυχολογία, τους μπήκαν και τα σουτ. Κρατάω το 13-0 στο 3ο δεκάλεπτο πολύ περισσότερο από το μαγικό 1ο δεκάλεπτο γιατί άλλες χρονιές μετά από το σερί του βαζελου με τον Κασελακη θα γινόταν ντέρμπι.

    Ίσως το ότι δεν έσπασε το 73-38 να με βοηθάει να θυμάμαι εκείνη την ομαδαρα πιο καλά. Με ακόμα και τον Μπακατσια να χαλαρώνει τρίποντα εκείνη την ημέρα.

    ΥΓ: Σχόλιο στην τηλεόραση "ο Εισι αποδεικνύει γιατί ο Μπαρτζι δεν τον πιστεύει " έκλαψα. Πόσο αλήθεια. Χτες που μέχρι και ο Ζαν Σαρλ ήταν εξαιρετικός...

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 06:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλα μπραβο στην ομαδα.Το μονο που με ξενερωσε ειναι το fair play οχι τοσο με τη τελευταια επιθεση ,οσο με τη χρησιμοποιηση Εισι κ το χαλαρωμα.Δεν ειναι υπερβολη να πω οτι ηταν για 50αρα χθες τα λαγουδακια.Θεωρω οτι αν ηταν τελευταιο ματς της χρονιας δε θα χαλαρωναμε.Τωρα ο κοουτς σκεφτηκε οτι υπαρχουν κ αλλα ματς με το βαζελο κ ισως ενα καινουργιο ρεκορ μας τους ξυπνησει.Εγω ειμαι της αποψης να τους παταμε το κεφαλι κατω(αγωνιστικα παντα)κ να μην δειχνουμε κανενα ελεος στους αρχικλεφταρους...Παο πονας κ φταει ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...