roumeliotis

Carwiz

Διπλό στο Κάουνας πάση θυσία...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός "μονομαχεί" με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας την Τρίτη (15/03, 20:00, NS Prime) σε εξ αναβολής αγώνα της 19ης ημέρας της EuroLeague, ψάχνοντας για τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο να "κλειδώσει" μία θέση στην τετράδα.

Μετά την ήττα στο Βερολίνο από την Άλμπα, οι Πειραιώτες πρέπει να αντιδράσουν άμεσα απέναντι σε μια ομάδα που αποτελεί τον κακό τους δαίμονα και μάλιστα εσχάτως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας υποτάξει στο γήπεδό τη Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πλήρης ενώ η Ζάλγκιρις δεν θα έχει τον Μάντας Καλνιέτις, ωστόσο εκτός απροόπτου θα έχει στην διάθεσή της τον Τάιλερ Καβανό.

Διαιτητές του σημερινού αγώνα, είναι οι Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

11 σχόλια

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο john7 που παραδέχεσαι αν έχεις κάνει λάθος ή αν προκύψει αυτό δηλαδή.
    Μην ξεχνάς ότι πρωτάθλημα και οκτάδα αρκεί για να κλείσει στόματα αν συμφωνείς.
    Πάντως ..δυστυχώς κατ'εμε, μόνο αν πάρει το πρωτάθλημα θα κλείσει στόματα ο Μπαρτζώκας σε κάποιους ολυμπιακούς ή τρολς δεν ξέρω , ακόμα και αν .......πάρουμε Ευρωλίγκα, νομίζω είναι κάποιοι που μόνο με αυτό ασχολούνται για να τον διώξουν.
    Δεν λέω , πρέπει να το πάρουν , αλλα τόσους μήνες το να αυτοσαμποταρουμε την ομάδα με ψυχολογία χάους και καταστροφής είναι τραγικό.
    Μπορεί να είναι βέβαια και προσπάθειες βαζελων να χαλάσει η προσπάθεια αλλά τα αποφύγαμε αυτά πάει τώρα.
    Ευτυχώς δεν τους βγήκε και θα ολοκληρωθεί η χρονιά κανονικά.
    Τι να πεις .. εγώ έχω απολαύσει τη χρονιά και τους παίκτες και τον προπονητή.
    Όλοι της ομάδας θα κριθούν το Μάιο όπως ήταν και είναι το λογικό μπασκετικά. Και το ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλύτερα αυτό.
    Αλλά στο ενδιάμεσο μέχρι τότε θα έχουμε κριθεί και εμείς με τα ταπεινά σχόλια μας..

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το που ανέβηκε ο Χασαν και ο Παπ, απο ομάδα 8αδας γίναμε ομάδα 4αδας! Αν είχαμε και κάποιον αντί εισι θα ήταν όλα καλύτερα! Πάντως ο Μπαρτζωκας και η ομάδα πάρα τα μειονέκτηματα της αν πάρει πρωτάθλημα και πάει 4αδα θα έχει κλείσει πολλά στόματα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου!

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Σας αρέσει σε κάποιους που το παίρνει το ματς ο Παπανικολάου και ο Μάρτιν;;;
    Ε;;!
    Κραξτε τον Σάσα σήμερα..

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    πάμε γερά στη 4η περίοδο, το έχουμε το ματς ένα ξέσπασμα χρειάζεται να τους κόψουμε τα πόδια.

  • Johnker7
    Johnker7 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Το γραφω τωρα που θελει ενα δεκαλεπτο να τελειωσει.Καλη ομαδα εχουμε αλλα με ταβανι.Τετοια παιχνιδια τα παιρνεις κ δεν αφηνεις το Νιμπο κ το Λεκαβιτσιους (που οσα παιχνιδια εχει κανει ειναι ολα εναντιον μας)να σε πληγωνουν...Δλδ οσοι λετε ποια Ζαλγκιρις,ποιον παιχτη της δεν θα θελατε?Δεν γινανε 2 προσθηκες στο 5 κ στα γκαρντ κ δυστηχως χανουμε ευκαιρια για καλα πραγματα.Αν τα πετυχουμε θα ειναι υπερβαση!

  • Azeeo
    Azeeo Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλεπω το ματς δεν ξερω αν θα κερδισουμε η οχι αλλα αναρωτιεμαι
    Αυτον τον Κουινσι Εις γιατι τον πηρε ο Μπαρτζω;

  • Greg07
    Greg07 Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρά τον υπερβολικό σεβασμό στο Γιωργαρα που έχω , ένα θέλω να πω , ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν , είναι ώρα να το καταλάβει , μπαίνει μέσα και δεν λειτουργεί η ομάδα καθόλου, βάζει δύο καλάθια και τρώει η ομάδα από τις αργές του περιστροφές τέσσερα , μακισικ πολύ καλός Χασάν Μάρτιν παρά το κράξιμο που του έχω κάνει φέτος πολύ καλός και σήμερα , μακάρι να αποτελεί κανόνα αυτή του η καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια ρεδγκολ ευχαριστώ!!!!!!

  • Olympiakos bc
    Olympiakos bc Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Στηρίζουμε και γουστάρουμε την ομάδα..
    Αν βέβαια είμαστε πίσω στο σκορ ετοιμάζουμε μηνύματα κραξιματος..

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 16:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Aν νικησει παει στις 4 νικες διαφορα απο την Αναντολου και τη Μπαγερν Μοναχου που ισοβαθμουν μετα τον Ολυμπιακο αλλα με 2 ματς παραπανω (παρα τα 2 ματς παραπανω νομιζω οτι δυσκολα θα χαθει η τετραδα αν πας στις 4 νικες γιατι δε μενουν πολλα ματς μετα) θα δουμε . Η Αλμπα εκανε το ματς της ''ζωης'' της .. ηταν καλη και ο Ολυμπιακος δεν ηταν καλος , ισως ηταν μια εξαιρεση στη γενικη εικονα...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω πολύ στη φετινή ομάδα, την εχω στηρίξει, τους γουστάρω τρελά όλους ειναι γαμώ τα παλικάρια, αλλα....
    Οταν χάσαμε από την Άλμπα δεν στενοχωρηθηκα για την ηττα και την εμφάνιση. Δεν γινεται να εισαι παντα αλανθανστος η σε τελεια μερα. Ομως στενοχωρήθηκα γιατί ηξερα οτι ακολουθεί το ματς με την Ζαλγκίρις. Φοβάμαι οτι στην εδρα αυτή η αύρα παντα που εχουμε δεν ειναι καλή. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αυτή η αγωνιστική δε θα μας βγει σε καλό.

    Επίσης να πω για μια ακομη φορά, οτι πλεον με αυτά που εχουμε δει στην Euroleague δεν ξερω αν πρεπει να χαιρομαστε με το να βγουμε τριτοι η 4οι στην βαθμολογία. Ειναι ενας συνδυασμός ζευγαριών που θα κρίνει την επιτυχία της θεσης που θα τερματισουμε. Μεχρι τελευταία αγωνιστική φοβάμαι οτι θα τραβηξει αυτο. Ας μην τρελαινομαστε με το αν θα βγουμε τριτοι η τεταρτοι. 2οι αποκλείεται οπότε δε το συζητάμε καν.

    Εμένα νικες η ήττες στα επομενα παιχνίδια περισσότερο με ενδιαφέρουν από θεμα ψυχολογίας της ομαδας. Αν η ψυχολογια και η υγεία των παιχτών ειναι καλή τότε όποια ομαδα κι αν πετύχουμε στους 8 μπορούμε να την αποκλείσουμε!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...