roumeliotis

Carwiz

«Μία κακή παρένθεση η Άλμπα...»

casino loutrakiou
redwell

Την ήττα που από την Άλμπα Βερολίνου για την Ευρωλίγκα, το επικείμενο ματς με τον Ηρακλή, την κατάκτηση του Κυπέλλου, τη συνέχεια των Πειραιωτών αλλά και την κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία σχολίασε στο μπλογκ του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Πιο αναλυτικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού έγραψε τα εξής:

«Καλησπέρα!

Ή πιο σωστά, καλώς σας βρήκα και πάλι, δεδομένου ότι πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε μέσα από αυτό το blog. Σχεδόν ένας μήνας!

Στο διάστημα αυτό συνέβησαν πολλά! Η ομάδα μου κατάφερε να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Κατέκτησε στην Κρήτη το Κύπελλο Ελλάδος και ήταν κάτι που το χαρήκαμε πολύ όλοι!

Βέβαια, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας ανάγκασαν να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας τους πανηγυρισμούς και να εστιάσουμε στην Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρότι χθες στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα μείναμε από μακριά από τον καλό μας εαυτό και ηττηθήκαμε, είναι γεγονός πως σε γενικές γραμμές έχουμε ανακτήσει την καλή αγωνιστική μας κατάσταση.

Το αποδεικνύουν άλλωστε και τα αποτελέσματα. Θέλω, να πιστεύω, λοιπόν, πως η αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα ήταν απλά μια κακή παρένθεση και θα μας γίνει μάθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μπροστά μας έχουμε το ματς με τον Ηρακλή. Είναι γνωστό πως ο αντίπαλός μας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όμως, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ώστε το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια σειρά νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Στα εκτός παρκέ, ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένα γεγονός που μας θλίβει όλους. Εύχομαι σύντομα να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό. Μέχρι τότε καλό θα είναι ο καθένας μας να βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί τον άμαχο πληθυσμό.

Στο πλαίσιο αυτό καλώ όλους όσοι έρθουν στο ΣΕΦ να στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την συγκέντρωση τροφίμων, αφήνοντας ότι μπορούν (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.) στις Θύρες 7 και 8».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ Συγγαυρε ισως δεν διατυπωσα σωστα το μηνυμα που θελησα να περασω στο προηγουμενο σχολιο μου.
    Δεν ειμαι κατα της κριτικης.Τουναντιον πιστευω-οπως κι εσυ αλλωστε-πως οταν αγαπας κατι και θες να το βλεπεις να προοδευει και να βελτιωνεται συνεχως επισημαινεις τα λαθη του και δεν τα κρυβεις σαν την σκονη κατω απο το χαλακι.
    Αυτο που ηθελα να πω ομως ειναι οτι οι ανορθογραφιες του ροστερ πλεον δεν γινεται να διορθωθουν αφου 6ος ξενος ηρθε ο Εισι και η Διοικηση (ή ο προπονητης)δεν εδειξε διαθεση να προβει σε αλλαγες στην διαρκεια του μεταγραφικου παραθυρου της Ευρωλιγκας που εληξε στις 24 Φλεβαρη. Επομενως η ομαδα μας θα πορευτει μεχρι το τελος της φετινης σεζον με αυτο το ροστερ και γιαυτο ακριβως δεν βρισκω τον λογο που μετα απο καθε ηττα-ειδικα με κακιστη αποδοση οπως στο παιχνιδι με την Αλμπα-πρεπει καποιοι να αρχιζουν την μιρλα και την καταστροφολογια (μην κολλας στις λεξεις) και να λενε πραγματα χιλιοειπωμενα που οι περισσοτεροι-αν οχι ολοι-εχουμε επισημανει απο την preseason.Οσο και να κριτικαρουμε την δεδομενη στιγμη ουτε ο Λιβιο θα προσφερει κατι στο 5 ουτε ο Μαρτιν θα γινει καλυτερος αμυντικος ουτε θα εμφανιστει ο αφαντος Εισι.
    Η ομαδα βρισκεται κυριολεκτικα under construction ωστε τα επομενα χρονια να πρωταγωνιστησει στην Ευρωλιγκα.
    Ηδη η αλλαγη φιλοσοφιας των αφων σε σχεση με τις ανανεωσεις παικτων εφερε τις προωρες επεκτασεις των συμβολαιων του Βεζενκοβ και του Φαλ ενω γινονται προσπαθειες να επεκταθει και το συμβολαιο του Ντορσευ.(κομβικο αυτο)
    Επομενως ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ θα παραμεινει ιδιος και το καλοκαιρι οπως αναφερει κι ο φιλος @Kasavetis αναμενεται να γινει ενα τελικο ξεσκαρταρισμα.Οσοι δεν μπορουν να σταθουν στο υψηλο επιπεδο ή δεν ταιριαζουν με την ομαδα πολυ απλα θα φυγουν και ΟΛΟΙ πιστευουμε οτι με 2-3 ποιοτικες προσθηκες ο Ολυμπιακος θα εκτοξευτει αγωνιστικα.
    ΑΝ (και τονιζω το ΑΝ )η Διοικηση σε συνεργασια με τον Μπαρτζωκα δεν πραξει τα δεοντα καλα να ειμαστε και θα τους τα χωσουμε.Τωρα δεν εχει νοημα.Τωρα χρειαζεται συσπειρωση για να κατακτησουμε στην Ελλαδα το νταμπλ και να παλεψουμε την προκριση μας στο φ4 της Ευρωλιγκας.

  • Αρης
    Αρης Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακο μπασκετμε Αλπα
    Πήραμε ενα ξένο παίκτη για να του φτιάξουμε την καριέρα του ξανά ο Ειση...5 μήνες δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7, το σχόλιο σου εμπεριέχει επακριβώς τις δύο διαφορετικές πλευρές των απόψεων των φιλάθλων μας σε κάθε δημοσίευμα μετά από μία ήττα!!!! Η μία πλευρά του σχόλιο σου αποκαλεί με τις πιο αποκρουστικές λέξεις "γκρίνια", "κλάψα", τις ανησυχίες και την έγνοια του κόσμου για την ομάδα του!!!! Βεβαίως έτσι κι αλλιώς ο κόσμος θα λέει και θα τονίζει τις ανησυχίες του και τις απόψεις του ότι και αν γραφτεί για να τους σταματήσει!!!! Όταν αγαπάς κάτι δεν το αφήνεις στην τύχη του, αλλά ανησυχείς και προσπαθείς να προλάβεις ότι μπορεί να το σταματήσει!!!! Το αντίθετο μοιάζει με τα θέλω των απέναντι για την ομάδα μας, δηλαδή να χάνει και να προσαρμόζεται με την ήττα, όπως εκείνοι με τις ομάδες τους!!!! Από την άλλη γράφεις την πραγματικότητα με τα τρένα των παικτών που τα βλέπουμε συνεχώς να περνούν από την Basket League (Ντιαλό και άλλοι πολλοί) που ακόμα και σήμερα υπάρχουν και φεύγουν κάνοντας καριέρα έξω, όπως πολύ σωστά τονίζεις και είναι η απόλυτη αλήθεια!!!! Και βεβαίως το χειρότερο είναι ΝΑ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ότι πιο λανθασμένο συμβαίνει, όταν οι πιο χρυσές σελίδες της ομάδας γράφτηκαν με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΡΜΟ!!!! Επ' ευκαιρία να αναφέρουμε το σχόλιο κάποιου που τόλμησε να αναφέρει ως "ψέμα" τον αρχηγό μας, τον παίκτη θρύλο και υπόδειγμα που ακόμα και οι αντίπαλοι υποκλίνονται!!!! Τον παίκτη που ήταν μέρος του πιο πετυχημένου Ελληνικού κορμού που έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της ομάδας και του Ελληνικού μπασκετ, με τις δύο απανωτές Ευρωλίγκες!!!!

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 11:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προχτεσινή μας ήττα στην Άλμπα έφερε αρκετή γκρίνια στην ομάδα αλλά όπως έχουμε δει μέχρι τώρα ο καθένας μπορεί να κερδίσει στην ευρωλίγκα. Δείτε λίγο τις κηδείες που έχει κάνει ο Ερυθρός σε μεγάλες ομάδες, δείτε την κηδεία που έκανε η Μονακό στην Εφές κλπ Μέσα στο πρόγραμμα είναι και η ήττα λοιπόν....

    Πάμε παρακάτω, η ομάδα μας είναι μέσα στους στόχους της που ήταν από την αρχή το κύπελλο, το πρωτάθλημα και η είσοδος στην οκτάδα. Μέχρι στιγμής λοιπόν το πρόσιμο είναι θετικό. Μας άνοιξε η όρεξη με κάποιες καλές εμφανίσεις που έδειξαν ότι η ομάδα μας στη μέρα της μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Σε σειρά αγώνων όμως είναι δύσκολο να αποκλείσει τα φαβορί. Όλα γίνονται όμως και το γεγονός ότι αποκλείστηκαν οι ρωσικές μας δίνει ελπίδες. Τα κενά είναι εμφανή (στο 5 και στο 3) και δεν καλύφθηκαν με κάποια προσθήκη ενώ στα αρνητικά είναι ο παροπλισμός των Έισι και Ζαν Σαρλ. Δεν μας παίρνει να έχουμε 2 ξένους παρκαρισμένους και να μην παίρνουμε τίποτα από αυτούς. Με 8 παίκτες δεν βγαίνει η χρονιά, θα υπάρξει κούραση, τραυματισμοί και μετά θα είμαστε σε δύσκολη θέση.

    Η άποψη μου είναι ότι το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Πρώτα απ' όλα πρέπει να ανανεώσει ο Ντόρσει. Από εκεί και πέρα πρέπει να αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιο του Παπ προς τα κάτω και να έρθει ένα ψηλό 3άρι με καλό σουτ κι ένα αθλητικό 5άρι. Επίσης, με δεδομένο ότι σταματά ο Πρίντεζης ίσως η επιστροφή του Αγραβάνη να είναι μια ενδεδειγμένη λύση μια και είναι Έλληνας και έμπειρος. Μια-δυο προσθήκες από Ελλάδα θα βοηθούσαν π.χ. Ρογκαβόπουλος, Τσαλμπούρης ειδικά στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Δε χρειάζονται πολλές αλλαγές στο ρόστερ, καλό είναι να υπάρχει μια χημεία μεταξύ των παικτών, αυτό το γνωρίζοζυν καλά όσοι έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

    Συμπερασματικά χρειάζονται 2 καλοί ξένοι στις θέσεις των Ζαν Σαρλ και Μάρτιν ο οποίος βελτιώνεται τελευταία αλλά δεν είανι παίκτης ευρωλίγκας. Ο Έισι λογικά θα μείνει, θα ήταν τρελό να τον στρώσουμε και μετά να τον δώσουμε για να παίξει αλλού. Λογικά θα χρησιμοποιηθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος και ίσως στα πλέι οφ της ευρωλίγκας. Αν δείξει καλά στοιχεία λογικά θα παραμείνει. Πάντως η ανανέωση Φαλ δείχνει ότι η διοίκηση έχει καλά αντανακλαστικά και σχέδιο για το μέλλον (στο παρελθόν χάσαμε παίκτες γιατί δεν τους ανανεώσαμε πρόωρα)

    Υπομονή λοιπόν και στήριξη στην ομάδα. Τις ανορθογραφίες όλοι τις βλέπουμε, σίγουρα τις βλέπει και ο Μπαρτζώκας και η διοίκηση. Ας κάνουμε υπομονή και το μέλλον προδιαγράφεται αισιόδοξο.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 23:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη επεσε χτες βραδυ μεγαλη κλαψα και καταστροφολογια μετα την ομολογουμενως τραγικη και απογοητευτικη εμφανιση της ομαδας μας απεναντι στην Αλμπα ας δει κανεις τι συνεβη αποψε στην Εφες που οχι μονο συνετριβη απο την Μονακο αλλα εχασε και την διαφορα των 21 ποντων που ειχε απο την νικη στην εδρα της στην Πολη.Εφαγε πανω απο 100ποντους και εχασε τελικα με 23.Σημειωτεον με την παλια βαθμολογια θα ειχε ηδη προσπερασει τους τουρκους με την καινουργια χωρις δηλαδη τις ρωσικες ομαδες ειναι μια νικη πισω και κυνηγαει την ισοβαθμια που θα της δωσει μια θεση παραπανω απο την Εφες (και στο τελος μπορει να συμφερει τελικα και εμας)
    Περισσοτερο ομως μπηκα στο κοπο να αφησω ενα σχολιο εδω για τον Αλφα Ντιαλο.Τον γνωστο μας απο το Λαυριο Ντιαλο που το περασμενο καλοκαιρι υπεγραψε στον βαζελο αλλα επειδη ο ακατανομαστος ηθελε να τον δωσει δανεικο η τελοσπαντων του εδειξε οτι δεν τον υπολογιζει ιδιαιτερα για 12αδα ελυσε το συμβολαιο του πηγε στην Μονακο και κανει παππαδες.
    Και αναρωτιεμαι γιατι καθε φορα που καποιος ξενος παικτης ξεχωριζει στην Α1 πεφτουν ορισμενοι να τον απαξιωσουν να γραψουν οτι δεν κανει για Ολυμπιακο δεν ειναι ετοιμος για Ευρωλιγκα δεν το ενα και δεν το αλλο.Μην κατσω τωρα και απαριθμησω ποσοι παικτες που κανανε και κανουν σουπερ καριερα στην Ευρωλιγκα περασαν απο ομαδες της Basket League.
    Ε ας φαμε τωρα εμεις στην μαπα παλαιμαχο Παπανικολαου με 800χιλιαδες συμβολαιο που στην επιθεση ηταν διαχρονικα αμπασκετος ετσι κι αλλιως αλλα πλεον δεν κανειι ουτε αυτα που τον καθιερωσαν στο υψηλοτερο επιπεδο και του εδωσαν μεταγραφες σε Μπαρτσελονα και Ροκετς δηλαδη την αμυναρα και ολα τα intanginbles που δεν αποτυπωνονται στις σταστικες αλλα εχουν μεγαλη επιρροη στο παιχνιδι.
    Τελοσπαντων ας στηριξουμε την ομαδα μεχρι το τελος της σεζον χωρις αλλες γκρινιες οχι γιατι τα εχει κανει ολα τελεια το εχουμε πει απο την preseason εχει μεγαλες ανορθογραφιες ειδικα στην frontcourt αλλα ειναι μια καινουργια ομαδα under construction και εχει φτασει να ειναι 4η στην Ευρωλιγκα λιγες αγωνιστικες πριν το τελος ειτε με ρωσικες ομαδες μεσα στον πινακα ειτε χωρις και μετα απο μια 5ετια απολυτης παρακμης θα διεκδικησει την προκριση της στο φ4 του Βελιγραδιου.
    Το καλοκαιρι ΑΝ δεν γινουν αυτα που πρεπει ωστε να εκτοξευτει αγωνιστικα και να συγκαταλεγεται τα επομενα χρονια στα φαβορι για το φ4 καλα να μαστε να κραξουμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...