roumeliotis

Carwiz

Άλωση... Βερολίνου και βλέπει κατάματα 3η θέση

casino loutrakiou
redwell

Το διπλό που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της 3ης θέσης τουλάχιστον, ψάχνει στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα ο Θρύλος την Πέμπτη (10/03, 21:00, ΝS Prime) σε ματς για την 29η ημέρα της Euroleague.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κυνηγήσει την πέμπτη σερί νίκη για να κάνει το ρεκόρ 16-7 με το νέο σύστημα βαθμολόγησης λόγω της αποβολής των ρωσικών ομάδων.

Την ίδια ώρα οι Γσρμανοί που είναι αρκετά ανταγωνιστικοί στην έδρα τους (7νίκες-6ήττες) με ρεκόρ 8-12 έχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες με νίκη να διεκδικήσουν την 8η θέση. Προέρχονται από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και αν υποτιμηθούν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Ερικσον για τους γηπεδούχους που είναι αμφίβολος, ενώ σε επίπεδο στατιστικής έχουν 75,5 και 79,7 πόντους μέσο όρο στην επίθεση αντίστοιχα και 79,4 και 74 στην άμυνα.

Από την Άλμπα, ξεχωρίζουν παίκτες όπως οι Λο, Σίκμα, Τίμαν, και η ανταγωνιστικότητά της έχει φανεί και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα 87-83 στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΜΠΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρονια πολλα στον μεγαλυτερο ελληνικο συλλογο και με το καλο η νικη!

  • Alex
    Alex Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία αφού αυτοι κατά μέσο όρο χάνουν 79-75 και εμείς κερδίζουμε 79 - 74 αυτό θα είναι και το σημερινό σκορ του αγώνα.

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο ελπίζω να μην γίνει διαιτητική σφαγή όπως έγινε στο πρώτο ματς. Πάλι καλά που νικήσαμε τότε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display