roumeliotis

Carwiz

«Σκεφτόμαστε μόνο την Άλμπα...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βερολίνο, όπου την Πέμπτη (10/03, 21.00) θα αντιμετωπίσει την Άλμπα, στο πλαίσιο της 29ης ημέρας της Euroleague και στις δηλώσεις του για αυτό το ματς ο διεθνής γκαρντ και κατά συνθήκη φόργουορντ του Θρύλλυ, Γιαννούλη Λαρεντζάκης τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά την αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα και δεν ασχολούνται με τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

«Ο στόχος είναι το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο ματς με την Άλμπα και να κερδίσουμε. Δεν θέλουμε να κάνουμε μακρινά σχέδια, ούτε να κοιτάμε πολύ μπροστά, ούτε να σκεφτόμαστε πόσες νίκες πρέπει να κάνουμε εμείς ή οι αντίπαλοί μας ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Πρέπει να κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι, τίποτε άλλο. Οπότε, αυτός είναι ο στόχος μας: η νίκη στην αναμέτρηση με την Άλμπα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές της, απάντησε: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Επιβάλλεται να ακολουθήσουμε το πλάνο και να κάνουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το αν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, τόνισε: «Κάθε μέρα η ομάδα βελτιώνεται. Το σημαντικό, μετά την αγωνιστική μας κοιλιά, είναι πως έχουμε ξαναβρεί τα πατήματά μας και τον καλό μας εαυτό.

Παίζουμε ξανά στο επίπεδο που θέλουμε και πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι, γιατί μέσα από τα καλά παιχνίδια αποκτούμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο να είσαι στα πλέι οφ και να διεκδικείς μια θέση στα πλέι οφ».

Τέλος, για το αν το μόνο που φοβούναι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο κακός τους εαυτός και τίποτε άλλο, ξεκαθάρισε: «Παίζουν και οι άλλες ομάδες, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Θεωρώ, όμως, πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βάσει του προγράμματος που έχουμε, όλα είναι στο χέρι μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...