roumeliotis

Carwiz

Στο σωστό τάιμινγκ η... ανάσταση Λάρι

casino loutrakiou
redwell

Ντεφορμάρισμα ή πιο σωστά μέτριες εμφανίσεις από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη με το έμπα του 2022, καθώς το "χελωνονιντζάκι" του Θρύλου ήταν και άστοχος και δίχως καθαρό μυαλό όποτε έμπαινε στο παρκέ, μη θυμίζοντας τον "οδοστρωτήρα" των πρώτων μηνών της σεζόν.

Στο Μόναχο με τη Μπάγερν όμως ο έμπειρος διεθνής γκαρντ και κατά συνθήκη φόργουορντ ήταν απόλυτος από το τρίποντο με 3/3, έπαιξε τις άμυνές του και γενικώς ήταν σημείο αναφοράς και παίκτης-οικονομία στα λεπτά που έπαιξε.

Η άνοδος αυτή του Λάρι ήρθε στο σωστό τάιμινγκ για την ομάδα καθώς ξεκινά μια σειρά αγώνων όχι υψηλής δυσκολίας αλλά υψηλής έντασης με ομάδες όπως η Άλμπα, η Ζαλγκίρις και ο ΠΑΟ και ο καλός και με καθαρό μυαλό Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε τέτοια ματς μπορεί να κάνει τη διαφορά με το πείσμα που βγάζει στο παρκέ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Τσαντας
    Τσαντας Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Aν ειναι καλοι οι Ντορσει, Μακκισικ, Παπανικολου, μια χαρα ειναι ο Λαρεντζακης για να τους συμπληρωνει

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να είχαμε τον κανονικό Χατζηβρέττα! Γρηγορότερος, αλτικοτερος, μεγαλύτερος σκόρερ πριν πάει στον Παναθηναϊκό. Πολύ σπουδαία μονάδα. Αποκλείεται να κάνει παρόμοια καριέρα ο Λάρι.

    Και μακάρι να είχαμε και έναν Περπέρογλου στα καλά του.. λείπει ένας τέτοιος παίχτης από την ομάδα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    gp77
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ;
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕΥΣΤΑ ΠΟΥ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ..

  • sharyano
    sharyano Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 08:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλη η ουσία στην τελευταία πρόταση. "Ο καλός και με καθαρό μυαλό" Λαρεντζάκης είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Παίζει άμυνα, δίνει ενέργεια, παίζει πολλές θέσεις και έχει και ένα σουτ που ξεκινάει από καλό και στις καλές του βραδιές καταλήγει σε "φαρμακερό". Σε πολλά μου θυμίζει τον Χατζηβρέτα της εποχής της ακμής του Παναθηναϊκού. Ένας πολύ χρήσιμος παίκτης που προσφέρει και συμφέρει. Όπως όλοι, πέρασε ένα κακό διάστημα και κάπου έχασε το μυαλό του, που είναι ίσως το αδύναμο σημείο του. Υποθέτω ότι νιώθει την πίεση οτι πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει την αξία του και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίζει κυρίως σε μια θέση που δεν είναι το δυνατό του σημείο, αυτό στην κακή του περίοδο τον μπλόκαρε. Θέλω να πιστεύω ότι με υποστήριξη από τον προπονητή και με ένα-δυο καλά παιχνίδια, όπως το προχθεσινό, θα ξαναδούμε τον πολύτιμο "Λάρι" που στο πρώτο μισό της χρονιάς συνέβαλε σημαντικά στην καλή πορεία της ομάδας.
    Είναι θετικό ότι στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν η ομάδα βγάζει υγεία και ενεργειακά αποθέματα να το πάει μέχρι τέλους, ενώ, παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να προσθέτει σταδιακά και τα κομμάτια του παζλ που απουσίαζαν μέχρι τώρα. Ήδη ο "Λάρι" και ο Μάρτιν δείχνουν να... επιστρέφουν, ο Ζαν Σαρλ πήρε χρόνο στη φυσική του θέση - βεβαίως, είναι λογικό μετά από την ομολογουμένως όχι καλή διαχείρισή του όλη τη χρονιά να είναι λίγο έξω από τα νερά του, αλλά είναι σοβαρός άνθρωπος και πιστεύω θα επιστρέψει σε αυτά που μπορεί να κάνει καλά - ενώ πιστεύω ότι και ο Έισι από εδώ και πέρα θα πάρει χρόνο, ώστε στα κρίσιμα να μπορεί να προσφέρει ένα χρήσιμο 15λεπτο μεταξύ "4" και "3". Αν προσθέσουμε και τη νψυχολογική άνοδο που φαίνεται να έχει η ομάδα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και από το διαφαινόμενο πλεονέκτημα έδρας, αλλά και το γεγονός ότι μπαίνουμε στο κομμάτι της σεζόν όπου Σλούκας (κυρίως) και Βεζένκοφ παραδοσιακά μπαίνουν σε "beast mode", μόνο αισιόδοξα μπορούμε να δούμε τα πράγματα.
    Μην μας κάνει καμιά ντρίμπλα ο κορωνοϊός μόνο και με το ΣΕΦ να γεμίζει σταδιακά, έχουμε μπροστά μας ένα τρίμηνο τρέλας!
    Υγεία πάνω από όλα, ηρεμία και όλα καλά θα πάνε.
    Αυτός ο διαολεμένος πόλεμος να μη γινόταν μόνο κι ας παίζαμε κάθε αγωνιστική στη Μόσχα. Καλό το μπάσκετ για να ξεχνιόμαστε, αλλά ο κόμπος στο στομάχι από αυτά τα αθώα παιδικά βλέμματα δεν λέει να λυθεί. Ρε Θεέ... γαμώτο μου δηλαδή.

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 07:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά φέτος δειχνουν όλα να λειτουργούν υπέρ μας. Χθες έχασαν Ρεάλ και Εφές. Και αν για την τρίτη θέση δεν έχουμε πολλές πιθανότητες αν καταφέρουμε να αποφύγουμε την Εφές και παίξουμε με κάποια εκ των Μακάμπι-Μπαγερν-Μονακο θα είναι αρκετά ευκολότερο θεωρώ.
    Η άνοδος του Λαρετζακη πρέπει να συνδυαστεί με άνοδο των Μάρτιν (ήδη έδειξε κάποια σημάδια), Ζαν Σαρλ (αν συνεχίσει να χρησιμοποιείται στο 4 θα βρει τα πατήματα του) και Εισι που πρέπει επιτέλους να μπει στο ροτεισον. Αν συμβει αυτό τότε θα φανεί ότι πραγματικά έχουμε γεμάτο ρόστερ.
    Βεζενκοφ έχει αποδείξει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο 3. Νομίζω και ο Εισι μπορεί να δώσει ένα δεκάλεπτο εκεί. Γρήγορα πόδια για να ακολουθεί στην περιφέρεια έχει, το σουτ το έχει, ριμπάουντ μπορεί να πάρει νομίζω μια χαρά θα αποδώσει. Στο κάτω κάτω ας μπει ένα δεκάλεπτο και αν βγει με πέντε φάουλ αλλά να αρχίσει να προσφέρει κάτι.
    Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή περιμένω να πάρουν γεμάτο εικοσαλεπτο οι Ζαν Σαρλ, Εισι και Λούντζης. Ακόμα και ο τελευταίος θα μπορούσε να έχει κάποιον ρόλο έκπληξη στα επερχόμενα παιχνίδια.
    Όταν μπαίνεις στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν και είσαι μέσα στους στόχους σου καμιά φορά χρειάζονται κάποια τρικ για να δώσεις την επιπλέον ώθηση στην ομάδα σου. Ειδικά όταν δεν έχεις 25-30εκ μπάτζετ.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελευταία έπαιζε σαν να έλειπε αυτοπεποίθηση...και σα να έχει πάρει καποια παραπάνω κιλά η μου φαίνεται?
    Σίγουρα δεν είναι ακόμα στη καλύτερη φόρμα του αλλά τουλάχιστον αν αρχίσει να είναι εύστοχος τότε θα ανέβει πιο γρήγορα η απόδοση του. Είναι και θέμα ψυχολογίας.
    Εδώ και ένα μήνα είχε σπάσει τα καλάθια.
    Πάντως έχει δείξει τι αξίζει. Στον Ολυμπιακό αυτόν που χτίζεται είναι πολύ σημαντικό γρανάζι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Διπλή τρέλα και... μπουρλότο στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει... φόκους στην τελική ευθεία της σεζόν...

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον...